Koripallo.com

Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
18
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Ensimmäinen viikko takana ja tärkeä avausvoitto kyydissä. Keskinkertaista suorittamista koko jengiltä pl. Knight joka jytkyili urakalla. Viikkoa lähempänä Durantin paluuta joten hyvältä näyttää.

Depth Chart:

PG: Knight,Conley,Lou Will
SG: Matthews,Afflalo,Ross,Dunleavy,Johnson
SF: Matthews,Afflalo,Ross,Barnes
PF: Frye,Smith,Johnson,Terskan
C: Jefferson,Noah

Rosteri vaikuttaa edelleen solidilta , toki PF paikka surullisen ohut muttei kaikki paikkoja voi kovin helposti täyttää laadulla.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Teague, Horford, Gallinari, Williams <-> Bosh, Bledsoe, Thompson

Ensimmäinen treidi on tehty. Käyn läpi piece by piece paketissa liikkuneet pelaajat ja arvioni siitä mihin nämä tulevat asettumaan:

Teague – kehittyvä all-stars tason nuori pointti. Aloittanut kauden todennäköisesti vähän tasoaan paremmin, mutta asettunee siihen 95 tuntumaan + keeper-potentiaali tietenkin.

Horford – palannut vasta loukkaantumisesta, vetää ensi alkuun luultavasti limited minutesilla. Viime kaudella tällä pisteytyksellä 93.1, uskon samaan tai hitusen vähempään. Joka tapauksessa 90-95.

Gallinari – surkea startti, vetänee myös ensi alkuun limited minutes. Ei pelannut viime kaudella ollenkaan, kysymysmerkki. Vaikea sanoa mihin asettuu, potentiaalia on koviin suorituksiin, mutta vopite olla että ei sittenkään. 0-85.

Williams – merkityksetön pelaaja minulle, lähti mukaan tuomaan Kottiille sg-positiolle jotain. Puhtaasti back-pelaajana Minnesotassa, eli minuutit ihan maksimissaan 25 minuuttia per peli. Arvo riippuu ihan siitä miten heitot uppoaa yksittäisissä peleissä. 0-70 tasoa.

Bosh – I believe Bosh. Loistava kauden alku, uskon pystyvän koko pitkän kauden samaan. Ei ole injury prone tyyppiä ja kun Wade missailee pelejä, niin fantasypisteitä tulee tulee tulee. 105-110.

Bledsoe – vetänyt kohtuullisen alkukauden Sunsin takakentän time share meiningeissä. Täytyy olla tyytyväinen 89.2 alkuun 31.7 minuutin keskiarvoilla. Uskon asettuvan 90-95 tasolle.

Thompson – tekee tehoja Philadelphiassa jos saa peliaikaa. 0-75.

Depth chart:

PG: Jennings, Bledsoe, Jack
SG: Butler, Smith, Temple / Bledsoe, Jack
SF: Ariza, Thompson / Butler, Smith
PF: Love, Thompson, Plumlee / Bosh
C: Bosh, Olynyk / Love, Plumlee
 
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Bamba laittaa toistaiseksi lapun luukulle tämän kauden osalta. Liian paljon huonoa tuuria yksittäiseen kauteen, ja Singlerin unohtuminen penkille vei maun koko hommasta lopullisesti.

Katsotaan minkä luokan #bojkot tulee. Se määrittää tankkaanko parhaat pelaajat pois luksusluokan keeperistä vai tavoitellaanko vielä passiivisesti pudotuspelipaikkaa. Joukkuehan on käytännössä kasassa pudotuspelejä ajatellen, ainoastaan SG-osastoa voisi vahvistaa jonkun pointin kustannuksella jos jotakin.

Mutta King James-vetoisesti seuraavat viikot tai kuukaudet, toki käyn chatissa pyörähtelemässä kuulumisten vaihtamisen merkeissä tasaisin väliajoin ja mahdollisia lobsided treidejä hakien, mutta muuten fantasykiireet loppuivat tähän.

Ensi kaudella uutta yritystä.
 
Viestejä
66
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Aika käydä draft recap 8] Drafti jäi luonnollisesti tekemättä työkiireiden vuoksi, mutta kiippereinä mukavasti Ty Lawson sekä loukkaantunut Bradley Beal.

Ensimmäisellä kierroksella vastoin Killeksen aiempaa viestiä, en puppeloinut CP3 vaan autodraft nappasi nerokkaasti kauden komeetan, Anthony Taavetin.

Toisella rundilla pointtiosastolle Gööran Dragic, ajatuksena treidihulinat Mokeskin kanssa. 5 ja 6 kiekoilta tylsähköt valinnat, suomikokemusta omaava kesän supertähti Kentsu Faried ja Tony Parker, jolloin etu ja takakenttä olivatkin jo hyvässä hapessa.

Tässä vaiheessa autodraftin takana pauhaava exceli olikin jo melko sekaisin ja matkaan tarttui Terrance Jones ja injuryprone Westiä paikkaava itsekin loukkaantunut Reggie Jackson. Loppukierroksiltakaan ei tarttunut mitään onnenkantamoisia, joten joukkue näyttää tällä hetkellä tältä:

PG: Lawson/Parker/Dragic/Jackson
SG: Beal/Dragic/Swaggy P/Ginobili
SF: Swaggy P/D.Green/M.Williams
PF: Faried/Davis/Gibson/Jones/M.Williams
C: Davis/Varejao/Mozgov

SF-osastolle pitäisi saada vahvistusta siis. Tosin lähtökohdat kauteen 0-2 recordin häämöttäessä näyttävät heikolta ja saa nähdä meneekö tämä kausi täysin NFL fantasyjen dominointiin.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

vvdSW.gif


853,5 fapo 9 jampalla ja penkille jäi vielä Jammu 94 pisteellä.

Treidiehdotuksia otetaan vastaan, laittakaa makusteltavia tulille tiimisivulle.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Insur ei saa pisteitä penkille unohdetusta Tony Allenista (75 fp). Pelit näyttäisivät täyttyvän helposti ja sääntöhän meni niin, että mikäli unohdushetkellä on mahdollisuus game limitin täyttymiseen, niin pisteet eivät ole jälkikäteen saatavissa.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Taas laitettu trade offereita liikenteeseen porukalle. Lets työstetään!

Tänään myös suunnitteilla ensimmäinen waivernosto. Ottaen huomioon, että kysymyksessä on waivernostojen kiistaton nero, niin paineet onnistumisesta jokaisen noston osalta ovat valtavat. Nyt on scoutattu sellainen pelaaja, että pitäisi taas olla uusi Perry Jones Jr. käsissä. Katsotaan miten käy.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Ariza, Thompson <-> Batum, Valanciunas

Jaahas, toinen trade jo tehtynä, tällä kertaa budhan kanssa. Analysoidaanpa jälleen mukana liikkuneita palasia:

Ariza - aloittanut kauden vajakkimaisella operoinnilla, 4.2 kolkkia per matsi sisään. Tuskin jatkaa samaan tahtiin, mutta silti Houstonin kolmantena skorausoptiona 90-95 tasoa luvassa.

Thompson - kolme matsia takana, kaksi heikkoa ja yksi +100 operointi. Mikäli kaikki pelaajat pysyvät terveinä, en näe Thompsonilla olevan potentiaalia waiver-tasoa parempaan työstämiseen, mutta Varejaon loukkaantumisherkkyyden tuntien...

Batum - ranskalainen ei ole osunut alkukaudesta edes ladon seinään, mutta kumuloinut odotetusti statseja muilta osa-alueilta. Kunhan alkaa myös osumaan, niin warma 95-100 tason tuottaja.

Valanciunas - alkukausi myös vähän nihkeä, mutta potentiaalia läpimurtokauteen löytyy. Parissa ekassa pelissä joutui virhevaikeuksiin ja viimeisin jäi kesken loukkaantumisen vuoksi. Silti kolme ekaa matsia 75 fp:n keskiarvolla minuuttien ollessa vain 25 min per peli. Mitä tapahtuukaan, jos minuutit asettuvat sinne viime kevään all-stars breikin jälkeiselle +30 tasolle?

Depth chart:

PG: Jennings, Bledsoe, Jack
SG: Butler, Smith, Temple / Batum, Bledsoe, Jack
SF: Batum, Thompson / Butler, Smith
PF: Love, Booker, Plumlee / Bosh
C: Bosh, Valanciunas, Olynyk / Love, Plumlee
 
Viestejä
12
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Achilles sanoi:
Ariza, Thompson <-> Batum, Valanciunas

Batumin heittoprosentti on alkukaudesta ollut hieman totuttua alempi, mutta toisaalta yrityksiäkin on avausviisikosta ~vähiten. Draftissa toivoin patongin ottavan isompaa roolia skorauksessa, mutta se on jäänyt haaveeksi. Tasaisesti joka osa-alueella operoiva ranskalainen on paljon muutakin kuin boikkoja, mutta niitäkin tarvittaisiin. Arizan fantasiapistetahti varmasti hiipuu, mutta laituri on kuitenkin Rocketsin toinen tai vähintääkin kolmas optio hyökkäyspäässä, joten luotetaan boikkojen pitävän Arizan Batumin edellä fantasiapisteissä. Valanciunas on sivullekirjoittaneen suosikkipelureita, mutta Lopezin alkukauden panos sentteriosastolla mahdollisti liettualaisesta luopumisen. Vaihdossa saapui Cavsin Thompson. Se on ihan näitä päiviä, kun Varejaon loukkaantumishuolet alkavat, ja kun fantasiapleijarit alkavat, Jamesia, Lovea ja Varejaota säästellään tosielämän pleijareihin, jolloin Thompson pääsee mellastamaan molemmissa päissä. Ja teki mieli tehdä treidi. Siinä kootut selitykset.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Miltei vetotason lopsided kysymyksessä.

Itsekin uskon Arizan olevan tällä kaudella parempi kuin Batumin, mutta tällä hetkellä pelaajien arvo Batumin tuplapositiokin huomioiden lienee dead even. Ei tarvetta antaa edgeä Arizan omistajalle. Siihen sitten kylkeen täysin turha waivertason jampan vastaanotto solid value pelaajasta.

Klassinen rookiemanagerin peräröörin puhdistus kysymyksessä.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

King James sanoi:
Klassinen rookiemanagerin peräröörin puhdistus kysymyksessä.

Niinpä, sinä jos kuka sen tiedät.

Rehellisesti, en näe tässä tradessa mitään dramatiikkaa. Ariza-Batum -vertailu menee erilaisista kauden aloituksista huolimatta näkemyksistä riippuen 0-5 pisteellä suuntaan tai toiseen. Valanciunas on mielestäni jonkin verran Thompsonia parempi pelaaja, mutta niissäkin palasissa on paljon liikkuvia osia (loukkaantumiset, budhalla senttereiden ylitarjonta jne).

Kun teette minun kanssa kauppaa, saatte vain reiluja tarjouksia ja rehellisiä treidejä!
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Achilles sanoi:
Niinpä, sinä jos kuka sen tiedät.

Tiedän, kun olen vierestä katsonut raptoreiden toimintaa.

Jahans, aika tehdä katsaus joukkueen tilanteeseen player-by-player tyyppisesti. Toivottavaa olisi, että managerit tekisivät pientä analyysia aina välillä omista jengeistään tänne.

Jrue Holiday (PG)

Holidayn kausi on lähtenyt odotuksiin nähden hyvin käyntiin. Kaveri palasi pitkästä loukkaantumisesta, mutta on silti jo saanut jytkypelin alle ja näyttäisi asettuvan 90 fapon tuntumiin. Kunhan pelitatsi tuosta paranee ja ottaen huomioon joukkueen injury proneisyyden (Davis, Gordon, Evans), niin eiköhän Holiday hinaa arvonsa sinne 95 paikkeille. Solid.

Donald Sloan (PG)

Operoitavasta on tullut operoija. Viime yönä 129 fapo, joten Donald Sloan is officially Big Time! Toki Georges Hillin ja CJ Watsonin paluut tekevät hänestä ajan myötä korvattavissa olevan, mutta tällaiseksi waiver pickupiksi varsin solid menoa.

James Harden (SG)

The Revolution is here. Trancey ja insur eivät olleet hereillä ja varasivat LBJ:n ja Melon mätänevät ruumiit itselleen, kun taas seuraavassa aallossa operoineet managerit tiesivät mitä tuleman pitää - A.Davis, J.Harden ja S.Curry are the real top dogs. Harden on operoinut 130 fapon tasolla ja eihän se taso siitä tule pahemmin jatkossa putoamaan.

Jamal Crawford (SG,PG)

Erittäin arvokkaan tuplaposition omistava Jammu on aloittanut kauden erittäin solid. 3/4 pelistä +90 operointia ja se neljäskin peli perustasolla +80. En näe mitään syytä miksei mies olisi tällä kaudella warma 85. Viihdyttävä pelaaja, joka on mukawa omistaa.

Avery Bradley (SG,PG)

Bradley aloitti vaisusti, mutta on ilmiselvää hänen olevan warma +75 tällä kaudella. Scoring tulee kuin luonnostaan, hieman pitää saada rebs, ast, stl osastoa mukaan lihavoittamaan pistepottia.

Chandler Parsons (SF)

Parsons on Dallasin Top Dog, tullee vetämään keskiarvoiksi +20 PPG. Helposti +90 fapon jamppa. Hieman ollut taantumaa reb ja ast osastoilla, mutta eiköhän tuo tuolta tule. Viimeisin peli solid 29 pts 4 kolmosella. Perushuttua Chandlerille Nowitzkin vajakoituessa role playeriksi.

Michael Kidd-Gilchrist (SF)

Harmillisesti MKG:lle pientä kylkivammaa ja nyt jäänyt pari peliä välistä. Ensimmäisessä pelissä ihanat 96 fapo, toisessa pelissä tupla-tupla ekalla puoliskolla ja kolmannessa pelissä 34 fapoa 10 minuuttiin. Steal.

Perry Jones Jr (SF)

Perryn lento katkesi polvivammaan. Katsotaan onko kyseessä jotain vakavampaa vai selviääkö hetken huililla. SG-position pitäisi olla tulossa ja avauksen paikka Durantin rinnalla lupailisi 80 fapon tasoa loppukaudeksi.

Brandon Davies (SF)

Phillyn avauksessa PF-positiolla, eli tuplapositiota pukkaa. Viime yönä solid 20 pts ja on harvoja Phillyn jätkiä, joille ei ole ongelma laittaa heittoja ilmaan. En näe mitään syytä miksei olisi jatkossa 75-80 fapon janmppa.

Blake Griffin (PF)

Mystinen sulaminen viime yönä, mutta muutoin varmaa operointia 105-110 fapon keskiarvoa kohti.

Jared Sullinger (PF,C)

Jotenkin tuntui siltä, että jytky oli koko ajan tulossa ja tulihan se sieltä viime yönä. 19pts/16reb, joka tullee olemaan arkipäivää Sullylle jatkossa. En näe mitään syytä miksei olis 90 fapon jamppa. Kiistaton Top Dog joukkueen etukentällä.

Jordan Hill (PF,C)

Hekotuttaa. Hilliä yritettiin naarata 70 jamppana muihin jengeihin, mutta low ball offereiden aika on nyt virallisesti ohi. 2 peräkkäistä +100 fapo peliä, ja kiistaton Lakersin etukentän Top Dog. Tupla-tupla tulee, tulee, tulee joka pelissä.

DeMarcus Cousins (PF,C)

Nähtävästi Kings operoi tällä kaudella ja se tarkoittaa myös sitä, että Cousins explodes. Viime yönä ekalle puoliskolla kasuaalit 26 pts, 22 minuutiss 30/11 tehot. Beasting and feasting, warma 110 tällä kaudella.

Gorgui Dieng (C)

Vopite olla liipasimella seuraavaksi, katsotaan miltä waiver näyttää. Pekovicin injuri on tulossa toki, joten stash myös vaihtoehto. Per minutes averaget helmeä tasoa.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Teague pummaa, Horford pummaa, Ariza pummaa, Gallo pummaa...

Hekotuttaa.

Olotilakartoitus:

16jk01u.jpg
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Jimmy Butler se vaan rillaa ja rillaa. Hekotuttaa.

Ja sitten vähän vakavampiin asioihin. On aika laittaa pienoista ultimatumia liikkeelle aktiivisuuden suhteen. Heti alkukaudesta on nähtävässä hätkähdyttävää ja huolestuttavaa kehitystä, jossa fantasyliigan aktiivisuus painottuu 3-6 pelaajan ympärille muiden surffaillessa epäaktiivisena taustalla. Tämä ei käy laatuun liigassa, jossa on tiukat minimivaatimukset tietynlaiselle sisällölle ja vuorovaikutukselle. En väitä että chatissa tarvitsisi asua tai edes välttämättä joka päivä käydä, mutta kun esimerkiksi draft recapin tai aktiivisuustsekkiäänestysten laiminlyömisiä on tapahtunut heti näin alkuun, niin ollaan huonolla tiellä. Onneksi sentään kokoonpanojen-täyttämättä-jättämisiä ei ole vielä tapahtunut. Tiedossa on kuitenkin jo pari aktiivista pelaajaa, jotka ovat ns. ready to jump in, joten kovin kauaa löysäilyä ei katsota läpi sormien.

Nyt luvassa on ensimmäinen kunnollinen aktiivisuustesti. Jokainen liigan jäsen tekee maanantaihin 10.11. klo 23.59 mennessä vapaastivalittavalla tyylillä analyysinsä oman joukkueen suoriutumisesta kahdella ensimmäisellä peliviikolla ja sen tulevaisuuden näkymistä. Lisäksi kaikki ne pelaajat, jotka eivät ole vielä käyneet äänestämässä aktiivisuustsekkiin, tekevät sen sunnuntaihin 9.11. klo 23.59 mennessä.

Palataan asiaan.
 
Viestejä
715
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Sam's Hoops tilannekatsaus

Onnistujat: CP3, Klay, Lowry, Tyreke, Copeland
Jury is still out: Monroe, RyAnderson, Mayo, Brook, WlsnChndlr,
Epäonnistujat/waiverkamaa kohta: Diaw, CJMiles, Waiters, Marcus Thornton :D

CP3 porskuttaa, kuten oletettua. Mielelläni "puppeloin" hänet. Klay ei petä myöskään, pisteitä tulee kuin liukuhihnalta. Lowry warma 100+ myöskin ja jytkyjä sopivan usein (kuten kaksi viimeisintä). Tyreke melko iloinen yllätys; neljän pelin jälkeen 100+ ka. Copeland jäätävä haku draftin vikalta kiekalta. Nollaprojektiot ESPN:n softassa 8]

Ei ole suuri huoli PF/C-osastosta vielä, niin vähän on vasta pelattu. Monroe vaikuttaa olevan hyvässä tikissä.

Vaikea heittää mitään tarkempaa ANALyysiä vielä joukkueen tsäännsseistä. Voitto tuli ekalta viikolta, tää viikko näyttää aika tiukalta.

Olotilakartoitus
tsd.gif
 
Viestejä
407
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Toinen viikko käynnissä ja tiukassa johdossa mennään. Marcus Smart lasarettiin, mutta Young palasi.

Onnistujat:
T. Young - ollut noin +10 parempi kuin odotin.
T. Duncan - yllättänyt tasaisella hyökkäyspään roolilla
KCP - kaveri aloitti huonoilla tehoilla, mutta parantanut viime peleissä. Hyvin aikaa vielä ennenkuin Meeks palaa

Pettymykset:
JJ Redick - paska!
C. Melo - umpisurkea. Ihmeesti vaan kiinnostusta herättää kilpailija GM:ssä? Taidan menettää hermot ton kanssa pakata sen pakettiin jonnekin.
Mason Plumlee - ei vaan saa peliaikaa, vaikka Team USA mestari.

Hyvä pointti kiinnostaa.
 
Viestejä
881
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Rio Chalmers <-> Donald Sloan

Chalmers ei ole ikinä sytyttänyt ja draftasinkin hänet vastentahtoisesti huomattuani pointtien puuttuvan rosterista. Rio ei olekaan suoritunut alkaneesta kaudesta juuri mitenkään ja Norris Cole väijyy minuutteja ja roolia. Toivottavasti saa itsensä kerättyä edes takavuosien malliin.

Donald Sloan on erinomainen tarjous kikiltä. Short-term on arvo huipussaan ja odotan sen hieman putoavan pelureiden palatessa parketeille. Silti solid vaihtoehto nykytilanteeseeni ja seksikkäämpi valinta kuin kooma-Mario.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös