Koripallo.com

Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Onko sinua koskaan operoitu perärööriin kelmeän kuun valossa?

jr.jpg
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Love, Jennings, Beverley, Thompson, Asik - Knight, Conley, Noah, Afflalo, Ilyasova

Sellainen 5 vs 5 -hassuttelu tällä kertaa, käydäänpä läpi.

Love = entinen top-5 fantasypelaaja uudessa ympäristössä. Hyökkäyspään kolmospyörän rooli pelkkänä pick 'n pop / catch 'n shoot heittäjänä verottaa sekä pisteistä että levypalloista. Etenkin hyökkäyslevypallomäärät ovat tippuneet silmiinpistävällä tavalla Minnesota-kausien 3.7 -> 1.9 keskiarvosta. Pistemäärät riippuvat nykyään paljon heitosta, jos kolkki ei mene pesään, niin... 100-105

Jennings = nihkeä kauden startti, sittemmin on alkanut luistamaan ja last 15 onkin solid 99.4. Hot streak toki tuossakin kyllä kolkkien suhteen on, mutta kyllä sieltä yli 90 meininkiä silti pitäisi tulla. 90-95.

Beverley = hyvä aloitus minuutteihin nähden, viime kautta pienemmillä minuuteilla saman tason fapo-operointia. Loukkaantumiset olleet vähän riesana, mutta Linin lähdettyä Beverleyn pitäisi saada viime kautta paremmin vastuuta ja sitä kautta fantasypisteet nousevat lähellä 80:ntä. 75-80.

Asik = alaselän tilanne kysymysmerkki, terveenä vähän waiveria parempi operaattori.

Thompson = waiver

Knight = väkevää tekemistä Knitiltä, real deal. Joukkueen isoimmat minuutit illasta toiseen, ei uhkaajia ja Kidd luottaa tähän mieheen. 95-100.

Conley = tasainen pelaaja, ei missään nimessä alle 90. Aika lailla samaa tasoa BJ:n kanssa miinus keeperarvo toki. 90-95.

Noah = Gasol on syönyt alkukaudesta arvoa, mutta viimeisessä peleissä on ollut havaittavissa positiivisia signaaleja. 80-85.

Afflalo = alkanut pääsemään tasolleen pikku hiljaa ja jos Afflalon kaksi stinkeriä jätetään sivuun, niin fapoka. on vähän yli 75 ja sellaista tasoa suunnilleen odotan tältä jatkossakin. 75-80.

Terskan = waiver

Depth chart:

PG: Knight, Collison, Conley, Jack
SG: Butler, Afflalo, Turner, Temple / Knight, Jack
SF: Parsons / Butler, Afflalo, Turner, Ilyasova
PF: Lee, Humphries, Ilyasova / Bosh
C: Bosh, Noah / Lee, Humphries

Kuusi treidiä jo takana, nyt voisi vetää vähän happea. Positiot ovat kunnossa, leveyttä on operoitu kivasti kolmella viimeisellä tradella ja kahden viikon voittoputki tämän viikon jälkeen, joten mikäs tässä on ollessa.
 
Viestejä
18
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Blockbuster of the year recap:

Kevin Love vs Brandon Knight

Kevinillä kaikki statsit laskenut viimekaudesta, itse uskon miehen parantavan kuitenkin alkukaudesta tuonne 106-108 FP tasolle, Knight jytkyilee jos jytkyilee, ei tule mielestäni jatkamaan aivan 96FP tason operointia vaan jatkossa lähempänä 92-94 linjaa.

Brandon Jennings vs Mike Conley

Wajakki Jenningsin upside fapoissa mielestäni korkeampi kuin Conleyllä. Conley on tästä kaksikosta solidimpi, mutta uskon Jenningsin vievän tämän parin 4-5FP edulla jatkossa.

Patrick Beverley vs Joakim Noah

Noah operoinut alle 80 FP tasolla alkukauden, päässee jatkossa paremmin peliin kiinni joten 83-84 AVG mahdollista. Beverley taasen kärsinyt vaivoista, uskon kuitenkin että vahva heittovire säilyy ja FT% nousee naurettavasta 60% tasosta normaaliksi jatkossa, myöskin minuutteja tullee 31-32 pintaan ja 78-79 AVG lienee mahdollista.

Omer Asik vs Aaron Afflalo

Afflalolla lähes kaikki statsi kärsinyt siirrosta takaisin Denveriin, näen kuitenkin miehen jatkossa solid 72-73 tason jamppana isoilla jytkyillä ja jöötipeleillä varustettuna. Asik jatkossa ehkä 70 jamppa , ehkä waiverijamppa.

Thompson vs Ilyasova

Molemmat waivertasoa , Ilyasova pelasi OT pelissä 21 minuuttia enkä usko vastuuta tulevan missään vaiheessa. Thompson heittänyt naurettavan paskasti tähän mennessä kautta, mielestäni mahdollisuuksia solid 70 jampaksi, toki 76rs täysin wajakki jengi ja Thompson saatetaan nähdä waiverillä jatkossa.

Summarum: Lähdin liikkeelle siitä että uusi topdog on saatava kunnes Durant tervehtyy, Loven statsit laskenut helvetisti, mutta uskon jatkossa vahvaan operointiin. Positioneissa tuli pari palasta turpaan, mutta siihen oli mielestäni varaa.
 
Viestejä
12
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Aikamoisia diilejä pojat saa raavittua kasaan. Oma hytti ei tuollaisia kestäisi.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Ensi yönä kiinnostava The Big Cous vs. Diengine, mutta katseet ovat jo ensi viikossa ja ihanan tuntusissa...

murray3.jpg


You're next buddy!
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Aamun chattiin viitaten nurjalla on 43 peliä kasassa, joten ei tarvitse lepuuttaa pelaajia. Softa ilmoittaa usein aamuisin pelit väärin, eli kannattaa pysyä joko omissa laskuissa tai odotella kunnon päivityksiä.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Taas yksi viikko takana, kohtuullisen helppo voitto loukkaantumisten runtelemasta Kottiista. Pistemäärien valossa viikko oli toki pienoinen pettymys, mutta ei auta valittaa liikaa, kun 2-2 rekordi on kuitenkin plakkarissa.



PG: Brandon Knight, Darren Collison, Mike Conley, Jarrett Jack

- Erittäin hyvällä tolalla on pointtiosasto. Kolme +90 jannua Knitin ollessa yli 95 ja järetkin on alkanut heräilemään last 15 ollessa solid 64.3 ja last 7 jopa 73.3. Hyvä hyvä.

era9lz_th.png
2irrekz_th.png
2vxhoud_th.png

Kismittääkö?

SG: Jimmy Butler, Arron Afflalo, Evan Turner / Knight, Jack

- Butlerilta nähtiin edellisessä pelissä stinker Portlandia vastaan, kun heitto ei uponnut yhtään ja matsikin kääntyi blowoutiksi, mutta ei syytä huoleen. Rosen, Gasolin ja Gibsonin jatkaessa koko ajan enemmän tai vähemmän sairastuvalla jatkuu myös Bucketsin pistetehtailu normaaliin +100 tapaan.

Afflalolta on nähty viime peleissä positiivisia otteita ja +75 taso pitäisi olla selviö. Viimeisen neljän pelin minuuttikeskiarvo on ollut 34 minuuttia ja kun niistä peleistä on tullut kolme voittoa ja yksi tappio, niin en minä näe mitään syytä, miksi sama meininki ei jatkuisi.

Turner jatkaa waiver jöötinä. Tehtailee minuutteihin nähden solid fapoja, mutta ei vaan tunnu saavan vastuuta.

SF: Chandler Parsons / Butler, Afflalo, Ilyasova, Turner

- Paskons se vaan jatkaa slumppiaan, vaikka minuutteja tulee joka pelissä yli 30. En voi käsittää miksi mies onnistu Dallasissa. Toki siellä on palloahneet Ellis ja Dirk operoimassa hierarkiassa edellä, mutta luulisi heittoja pitäisi tulla mukavasti ja pisteitä myös muista tilastokategorioista. Toki Parsonsin heittoprosentit ovat selvästi uran huonoimmat, joten jos niissä tapahtuu paluu aiemmalle tasolle, niin +90 on edelleen mahdollista.

PF: David Lee, Brandan Wright, Ersan Ilyasova, Kris Humphries / Bosh

- Leen pitäisi palata ensi viikolla, joten parin kolmen viikon sisällä nähtänee mihin taso asettuu. Odotan edelleen sitä 85-90 tason meininkiä. Wright on tuore nosto waiverilta, joka on kostautunut limited minuteista huolimatta solid fantasyoptioksi.

Terskan operoi myös limited minuuteilla illasta toiseen hyviä statseja. Jos vaan tulisi yli 30 min peliaikaa, niin turkkilainen räjähtäisi käsiin. Mikä siinä on niin vaikeaa Kidd? Humphries on onnistunut vakiinnuttamaan paikkansa rotaatioon ja tulee sieltäkin minuutteihin nähden ihan ok tuottoa.

Ersan Ilyasova 20 Points Full Highlights (11/18/2014)
Mikä siinä on niin vaikeaa Kidd?

C: Chris Bosh, Joakim Noah / Lee, Wright, Humphries

Boshilta väkevä comeback-game viime yönä, mukawat 130 fapoa ja tupla-tupla. Toivottavasti jatkaa samaan malliin jatkossakin. Noahilta tasaisen warmaa työskentelyä viime aikoina, viimeisin peli jäi tosin vaisuksi blowoutin vuoksi. Warma +85.



Seuraavalla viikolla kova vastus vastassa, nimittäin King Jamesin Homoserkut. Jos Lee pelaa edes puolet ensi viikon neljästä pelistään, niin pelejä tulee viikolle yhteensä 44. Ihan hyvältä siis vaikuttaa, voittoa toki haetaan.

P.S. Laittakaahan muutkin viikkokatsausta tulille!
 
Viestejä
18
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Odotettua hankalampi viikko Mokeskia vastaan, hyvin sai alkuviikosta Mokeski pidettyä matsin tasaisena, muttei sitten viikonlopulle riittänyt paukkuja. 4-0 Record ilman Duranttia on parempi kuin osasin odottaa, myös tämä on sallinut ottaa riskejä treidien suhteen, sillä uskon joukkueen olevan kovassa iskussa Durantin palattua.

Onnistujat WK4:

Louis Williams: Nousujohteinen viikko joka kruunantui 36p iltaan Cavsien vieraana, todennäköisesti jytkyt oli hetkeksi aikaa siinä, mutta tärkeät pisteet Durantin poissaollessa.

Patric Beverley: Vahva jytky Mavsia vastaan toi mukavat 107FP pöytään, tuskin jatkaa 100+ tehtailua, mutta solid 80+ tasoon on mahdollisuuksia.

Epäonnistujat WK4:

Channing Frye: Pari viikon ensimmäistä peliä meni 80+ tahdissa , sen jälkeen jöötiä. Millon löytää tasaisuuden?

Terrence Ross: Odotettu Jöötipeli kun joutui vartioimaan Jamesia, silti enempään kun 25FP olisi ollut eväät.

Ensi viikolla vastassa Skädäm Dädäm joka on operoinut tähän mennessä 0-4 arvoisesti , ennakkosuosikkina lähdetään, mutta tuskin ilmaista voittoa on tulossa tälläkään kertaa.
 
Viestejä
12
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Sen verran selkeä voitto La Bambasta nelosviikolla, että oli varaa uunoilla pelimäärälaskujenkin kanssa ja istuttaa kaksi (paskasti) pelannutta jannua penkillä viime yönä. Recordi 3-1 on paremmin kuin uskalsin odottaa, mutta voitot ovat tulleet kuitenkin suhteellisen nihkeillä otteilla, eikä varaa paukutella henkseleitä ole edes vähää alusta.

Kyrie tukee LBJ:tä yli 100 fantasiaboikon keskiarvolla, mutta muu miehistö on suhteellisen tasaista jöötiä. Last 7 days avg kertoo Markieff Morrisin operoineen 85 boikon ja Tristan Thompsonin 52 boikon arvoisesti, muut ovat PF-kaksikon välimaastossa. Viikon jytky oli McLemoren 22/9 ja 115 fantasiaboikkoa 'sotaa vastaan. Teletovic on kerännyt itsensä 39 ja 26 fantasiaboikkopelien jälkeen takaisin fantasiarelevanttiuteen, ja pommitti Spursia vastaan 22/8 ja 98 fantasiaboikkoa päästyään avaukseen Ison Lipun ottaessa lukua.

Eric Gordon on satuttanut olkapäätänsä, mutta pelikaanin poissaololla tuskin on kovin suurta merkitystä VehJen menestykseen lyhyellä tähtäimellä. DeAndre Jordanilla oli vuorostaan pirun paska viikko, joka kulminoitui viime yön 2/3 -saldoon ja 37 fantasiaboikkoon. Box score -tason skouttauksesta päätellen 20 peliminuuttia oli kiitos virhevaikeuksista, joten toivottavasti tällä viikolla sentteri saa taas "normaaleja" numeroita kasaan.

Seuraavaksi sitten Jobesin puhtaan rekordin rikkonut Sam's Hoops. Only God Knows..
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

jake-gyllenhaal-111613sp.jpg


Hekotuttaa. 86 fapon keskiarvolla meni viime viikko. Mukana kuitenkin JR Smithin kaltainen alisuorittaja ja Covington/Len kaksikko projekteina, joten tyytyväinen täytyy olla. Tälle viikolla nappasin mukaan Austin Riversin, joka saattaa saada nyt mahdollisuuden lyödä naulat arkkuun Eric Gordonille, jonka olkapäävamman vakavuus selviää vasta myöhemmin. Kyse saattaa olla jopa kuukausista, joten PG/SG-operaattori kelpaisi sellaisella +65 pojon ka:lla.

Depth Chart:

PG: Kemba Walker, Mario Chalmers / Crawford, Rivers

Kemba operoinut viimeiset kolme peliä 100 fapon keskiarvolla. Joukkue on loukkaantumisten vaivaama ja monet pelaajat alisuorittavat, penkki on jöötiä -> Kemba kantaa suurta vastuuta myös tulevina viikkoina.

Rio Chalmers on ollut megalomaanisen iloinen yllätys. Waden ja nyt Norris Colen poissaolot takaavat miehen operoivan jatkossakin +90 tasolla. Last 7 92 fapoa ja tahti vain kiihtyy - viimeiset kaksi peliä 22PTS/9AST/4,5RPG. Operoitavasta on tullut operoija!

nba_spoelstra_chalmers_576.jpg

Jälleen yksi esimerkki Kikin kyvystä tuoda pelaajista paras esiin heidän operoidessaan Homoserkkujen riveissä, master of motivation!


Rivers tosiaan toi kivasti lisäsyvyyttä PG-rotaatioonkin. Kunhan nyt vain pärjäisi siellä 60+ tasolla jatkossa.

SG: James Harden, Jamal Crawford, JR Smith, Austin Rivers

Jamppa Harden otti yhden DUDin Memphistä vs, mutta Tony Allenista päästyään kaveri on taas palannut totutulle tasolleen. Dwight is out for good, joten Harden operoinee siellä 125-130 tasolla night in night out kunnes hajoaa.

Jammu being Jammu ja JR Smithistä muistin taas miksi halusin viime kaudella eroon. On kuitenkin tärkeä positiotyyppi ja saadakseni Tobiaksen sisään olin valmis downgreidaamaan yhden pelaajan verran hänet saadakseni.

Rivers on operoinut +75 fapo saatuaan peliaikaa 25 minuuttia tai enemmän, joten potentiaalia on vaikka mihin.

SF: Rudy Gay, MKG * / Harris, Smith

Gay-Harris on sellainen kaksikko, jonka takia ei tarvitse SF-positiosta kantaa huolta. MKG:n loukkaantuminen pitenee harmillisesti ja mies onkin liipasimella. Ikävä sinänsä, koska tarvetta hänelle selkeästi IRL on ja kuntoon päästyään tehnee 28 minuutin peliajalla sellaiset 70-75 fapo per peli. Toivottavasti pystytään pitämään miehestä kiinni nämä tulevat viikot.

Rudylla on ollut Akilleksen kanssa ongelmaa ja on kai pakko hyväksyä se tosiasia, että lyhyellä tähtäimellä mies on lähempänä 90 kuin 100. Onneksi fuck Griffen ei ole osoittanut elonmerkkejä Mokeskinkaan omistuksessa.

PF: Tobias Harris, Jared Sullinger, Robert Covington / Cousins

That is decent rotation. Sully on ollut sitä mitä uskoinkin hänen olevan. PTS/REBS pelaaja, joka heittää kolmosen silloin, ottaa blokin tällöin ja stiilaakin joskus. Peliaika on pysynyt ylhäällä, eli +85 on tosiasia. Veikkaan, että parantaa vielä ja on loppukaudesta 90.

Tobiaksella harmillinen pohjevamma, mutta kuulemma lievin mahdollinen. Palaa jälleen kohta ja jytkyt jatkuvat. On untouchable ja Top3 keeper. En voisi olla tyytyväisempi, että sain Paskonsin vaihdettua Tobiakseen.

Tobias Harris 24 Points Full Highlights (11/17/2014)
Beasting and feasting!

Covingtonin poika on tehnyt 14-15 minuutin keskiarvolla 43 fapon tehot. Jokainen voi laskea mitä olisi luvassa, jos mies pelaisi 30 min per peli ja saisi hieman prominentimman roolin. Projekti, jota on kiva roikutella mukana. SF voisi myös olla tilauksessa...

C: DeMarcus Cousins, Marcin Gortat, Gorgui Diengine, Alex Len / Sullinger

Cousins beasting. Gortat tekee mitä Gortat tekee.

Hekotuttaa. Juntit haukkui Gorggia, mutta niin vain mies tuli ja teki sen mitä Kik sanoi miehen tulevan ja tekevän. 3 viime peliä OPEROINTIA 93, 83, 101 FAPO. Keeper potential, warma 85 jatkossa. Vielä nyt alennuksella SG/SF-pelaajaan tai SF/PF:ään, vain 80 fapo.

Alex Len, kuuntele tarkkaan:

32025-237332.jpg

"Haista wittu!"

Ensi viikolla Killestä vs tulossa... 42 peliä ilman Tobias Harrista. Jos Harris pelaa, niin täydet + waiveria voi operoida kahtena päivänä. Eiköhän aika lähellä 45 päästä. 5-0 hakusessa. 8]
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Vasta 4/14 tullut viikkokatsauksia, viimeisen viikon aikana topiciin on kirjoittanut vain 6/14 managereista ja chat-aktiivisuuskin on ollut vähän niin ja näin. Nyt olisi taas hyvä aika skarpata ja noudattaa niitä liigan aktiivisuussääntöjä.

Lanseerataan samalla uusi tapahtuma vajaan kahden viikon päähän Itsenäisyyspäivän lauantaiksi. Tarkemmat speksit alla olevassa mainoksessa:

sfxbnq.jpg
 
Viestejä
715
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

giphy.gif


Hieman hekotuttaa meikääkin. Viikon toiseksi parhaimmat pisteet ja Woitto. Rekordi siis 3-1.

Ykköstähdet tykittelee omilla tasoillaan aika pitkälti, aina pienen dudin jälkeen sitten jytkyilyä. Keskitason miehet keskitasoa, hieman parempaa ehkä voisi odottaa Monroe-Anderson-Lopez-Evans-aksellilla. Wilson Chandler alkanut paukuttamaan lähemmäs sataa fapoa viime aikoina. Maistuu kyllä. Copelandin perseily (vai paluu oikealle tasolleen?) ei ole maistunut niinkään. Lamb ja Mayo vetävät haitarilla 12-136fpts. Diaw, Moute ja Waiters rosterissa, koska parempaa ei ole waivereilta tarttunut megeen.

Treidejä en ole ns. kulli pystyssä lähdössä tekemään. Sympaattinen joukkue kasassa ja tulosta syntyy.
 
Viestejä
33
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Viikko 4

Operoitiin Kingin kanssa treidi Kemba/Gortat <-> Jrue/Chandler. Ei tätä kauheen kauan tosiaan tullut harkittua eikä sillä että kaduttaisi, koin saavani pienen edun Kemban ja Holidayn välillä mutta taas Gortat-Chandler -puoli epäilyttää. Kuten Kingi jo aikasemmin mainitsi niin Chandlerhan on erityisen injuriherkkä joten muutaman kuukauden päästä varmasti nähdään kumpi vei oikeasti voiton tässä treidissä.

Viikon onnistujia:

Vuce, Curry, Ibaka, Holiday takuuvarmoja pisteitä joka pelikierrokselta mutta erityismaininta:

E.Payton: nosti osakkeitansa hieman muutaman fantasymielessä 'ihan ok' pelin jälkeen. Vielä tosin paljon paljon jäljessä mitä haluan hänestä.

D.Green: 116 ja 115fapoa kahdelta viimeiseltä pelikierrokselta takasin voiton tällä kierroksella ja rekordin 3-1. Tulee vielä alas mutta alhaisena draftipickinä onnistuja ehdottomasti.

Viikon pettymykset:

D.Nowitzki: Juuri ja juuri 80 tahtia kulkee, ehkä tämä olisi pitänyt tietää ennenkun otin keeperiksi ? Olen silti P-E-T-T-Y-N-Y-T

Rekordi nyt siis 3-1, suhtkoht helpolla tuli tämäkin voitto, alle 3000fapoon jäätiin mutta voitot ne merkkaa :)

Olotila kartoitus:

771085679316730146.png
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Eric Gordon (shoulder) is out indefinitely with a torn labrum.
Gordon's left shoulder has a torn labrum as a result of a shoulder subluxation. He's out indefinitely, and that means Austin Rivers should take over as the team's starting shooting guard.

btyr5.gif
 
Viestejä
881
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Burken ja Gasolin 100+ effortit jäivät eilen laittamatta kokoonpanoon koska olin koko päivän kiinni töissä. Tällä viikolla 43 peliä. Vastineeksi tarjoan season review'n muutaman päivän sisään.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Kärkikamppailu Killes vs. Kik Jams seuranta:

Ensimmäinen päivä 449 (6g) vs. 325 (4g) = Achilles yli 80 fapo keskiarvo, Kik jäi 74 kiitos Covingtonin penkityksen. Loukkaantumiset näyttävät merkkaavan tässä matchupissa paljon. Kikillä IR:llä MKG, Rudy Gay ja Tobias Harris DTD. Achilleksella 13 pelaajaa kokoonpanossa, Lee IR:llä. Puun takaa DTD:t Knightille, Collisonille ja Noahille, joten molemmilla joukkueilla paljon epäselvyyttä. Sanomattakin selvää, että waivereita tullaan operoimaan keskiviikkona molempien toimesta.

Ja saman tien päivitety Tierit viime viikon keskiarvoineen:

Kik 86,1, Pohatta 74,9, Kotti 74,6, Achilles 75,0, spud 78,3, insur 64,3, Mokeski 65,4, hoetje 77,1, budha 75,0, Söze 69, Peyton 73,9, Poormans 66,3, Trancey 75,8, Sampsu 76,2

I Tier:

Kik (1., 2., 2., 1.), 4-0 Karkaamassa Pelotonilta

II A Tier:

Sam (2., 7., 1., 4.) 3-1 ALPHA MALE
spu (4., 5., 5., 2.) 2-2 Cumming through
hoe (10., 8., 11., 3.) 4-0 Breakthrough week, top3 sijoitus ja lopsided Killesin kanssa = Olen tyytyväinen.

II B Tier:

Ach (13., 3., 3., 6.) 2-2 Lipsuuko ote, treidimarkkinoilla kyseenalaista operointia, alamäki alkamassa?
Tra (7., 4., 9., 5.) 3-1 Solid viikko, mutta törmäsi vastustajaan nimeltä Kiviseinä, ei auttanut Wallkaan.
bud (8., 6., 10., 6.) 2-2 Grinding yet again

III Tier:

Pey (3., 1., 8., 10.) 2-2 Eiköhän tämä ala olemaan taputeltu, alkukauden suonenweto on muisto vain
Poh (6., 9., 4., 8.) 0-4 Nyt iski vielä loukkaantumissuma ja 0-5 näyttää vääjäämättömältä. Huono tuuri, ei voi minkään.

IV Tier:

Mok (12., 10., 6., 13.) 1-3 Scary bad now
ins (11., 11., 7., 14.) 2-2 romahdus
Kot (5., 12., 14.,9.) 0-4 0-5 odottaa, joko hanskat tiskiin?
Key (9., 14., 12., 11.) 0-4 Kovaa työtä, mutta tulokset edelleen puutteelliset. Pakkovoiton makua hiljalleen.
Poo (14., 13., 13., 12.) 1-3 ITS OVER!
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös