Koripallo.com

Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

BREAKING NEWS: Achilles pyörtää päätöksensä, jatkaa liigamanagerina

hakkarainen_ja_oinonen_20738210_kimmo_mantyla_lehtikuva_w.jpg

Kik ja Killes, yhteisessä rintamassa katsomassa tulevaisuuteen, tavoitteena parempi ja reilumpi fantasykokemus kaikille
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Kyllä, olen valmis jatkamaan liigamanagerina, mutta vain kuukauden mittaisella month-by-month määräaikaisella sopimuksella kerrallaan. Tästä lähtien tarkastelen liigan yleistä asenneilmapiiriä ja aktiivisuutta jokaisen kuukauden lopulla ja teen aina sen perusteella päätöksen jatkostani lm-tehtävissä.

Yhtään väninää/vastalausetta epäaktiivisilta rivijäseniltä en tule enää suvaitsemaan, muussa tapauksessa olen välittömästi done sekä liigan johtotehtävistä että myös tavallisena rivijäsenenä. Vaadin täydet toimintaedellytykset ja sataprosenttisen tuen jatkaakseni työskentelyä aktiivisemman ja viihdyttävämmän fantasyliigan puolesta.

Paremman ja reilumman fantasykokemuksen puolesta,
Liigamanageri, Achilles
 
Viestejä
18
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Mielestäni aktiivisuuteen pitää pyrkiä, ja siitä on pidettävä kiinni. Ainakin itse jaksan lukea muiden jengien hehkutuspostaukset alusta loppuun aamukahvin lomassa.

Mielestäni missään vaiheessa ei ole liikoja vaadittu LM osastolta, ainakaan mitään sellaista mitä ei ehtisi 20min/vko tahdilla tekemään, yhteinen panostus on tärkeä jokaisen fantasykiinnostuksen ylläpitämiseksi.
 
Viestejä
404
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Jengikuulumia Rick Ro$$in tahdisssa:

Kaudella tehty yksi kauppa Bambasin kanssa, joka näyttää jo tässä vaiheessa onnistuneelta. Wall on solid ja Parker heräilee jo etuajassa Kiddin alaisuudessa. Odotin maksoin mielestäni Parkerista n. 80 sis. keeper-lisän, joten 75 fabo keskiavo viimeaikoina on miellyttävä.

Pointit:
Wall, Williams, Burks, Hinrich, Smart (IR)
Erittäin solid W&W kaksikko joka työstää 100 faboa per matsia. Erityisen tyytyväinen olen riskiini luottaa DWIlliin ja jättää oksettava Jennings mätänemään refiller draftissa.
Burksilta odotan vielä hieman parempaa, mutta ainakin parin pelin skouttauksella aika heikoissa kantimissa offense osaaminen.

Heittomiehet:
Wade, Burks, Redick, Hinrich.
Wade ollut 9 peliä pois, joten iso menetys. Jopa ratkaiseva. Oli kuitenkin solid 92.
Redick alkanut hieman heräilemään. Captain Kirk mukana ihan lojaalisuudesta.

Lyöntimiehet:
S.Hill, J.Parker, Redick
Anthonyn ja Youngin kauppaaminen teki SF osastosta todella heikon, jonka leaderina Solomon Hill, joka on kaikkea solidista 80 waiveriin joskus. Tällä osastolla tulee turpaan, mutta odotan että naaraan jonkun suonenvedon waiverilta tai sitten kauppaamalla.

Voimamiehet
Duncan, M. Gasol, L. Sanders, Mirotic
Parkerin tuplapositiota odotellessa, mutta erittäin tyytyväinen joukkueen ison osaston laajuuteen. Lähes kaikilla tuplapositiot, joten helppo kierrättää. Marc Gasol ollut jälleen se luotettava joukkueen kapteeni. #2 sentteri fantasyssa. Duncankin jauhaa tuplatuplat aika varmana.

Keskiöt
M. Gasol, Duncan, Sanders, S. Adams
Sama kuin ylle.

3-1 recordilla mennään. Tästä viikosta ehkä tulee jälleen tappio, mutta en vieläkään välttämättä käytä viimeistä rosteripaikkaa kunnes jotain järkevää löytyy.

GM Mr.T

resize_image.php
 
Viestejä
16
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

King James sanoi:
PoorMans lienee hieman lamaantunut huonosta alkukaudesta

Kieltämättä hieman kismittää... Siviilissä on pitänyt sen verran kiirettä, että chatissa ei ole ollut aikaa roikkua ja muutenkin aktiivisuus on kieltämättä kärsinyt. Myös itsenäisyyspäiväksi olen sopinut muuta menoa kuin roikkua fantasyn chatissa ja kommentoida juhlien kommentoijia. Rosteri on kuitenkin päivittäin kunnossa ja waiverilta on haettu lisävahvistuksia. Treidimarkkinoilla ei viitsi hirveästi huudella, sillä lähes poikkeuksetta pelaajieni päivän kauppaarvo ei mielestäni vastaa todellista arvoa. Lähtisittekö itse kauppamaan juuri paluuta tehnyttä MCW:tä, Drummondia 77 pistekeskiarvolla, Liniä 73 arvolla tai paikkaansa hakevaa Lancea? Itse ainakin uskon tällä porukalla vihreämpään huomiseen mielummin odottamisen kautta kuin hätänappulaa painalla.

King James sanoi:
LM-tehtävienkin hoito on jäänyt kokonaan tekemättä. Vapautamme PoorMansin näistä vastuutehtävistä välittömästi.

Tämä on täysin ok. Vähemmän noita operatiivisia tehtäviä on aiemminkin tullut tehtyä, lähinnä olen tuonut pöytään täysin puolueettoman ja ketään suosimattoman ääneni aina tarpeen tullen.
 
Viestejä
21
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Terveppä Terve!

Alkuun pitää sanoa että on kunnia päästä mukaan Suomen kovimpaan NBA Fantasy-liigaan. Perin siis Pohatan joukkueen ja no hard feelings, nothing personal. Rosteri näyttää seuraavalta.

Pointit:
Jose Calderon, Isaiah Thomas, Ricky Rubio/Keeper (INJURED)

Oikeassa elämässä erittäin mielenkiintoinen takakenttä mutta Fantasy peleihin liian yksipuolinen ja tälle osastolle lähden hakemaan vahvistuta samantien.

SG:
DeMar DeRozan, Joe Johnson, Evan Fournier, Kevin Martin (INJURED)

Täynnä kovan luokan heittoruiskuja ja parhaat trade assetit. DeRozania fiilistelen paljon mutta luultavasti joudun luopumaan paremman pointti osaston toivossa. DeRozanin ja Johnsonin tuplapositiot lämmittävät mieltä.

SF:
Josh Smith/Keeper, Shawne Williams, Otto Porter Jr.

Ei sytytä sitten edes vähää alusta. Smithillä potentiaalia parempaan vaikean alkukauden jäljiltä ja Williams voi olla käyttökelpoinen 3 optio. Porter on waiwer kamaa.

PF:
Paul Millsap, Donatas Motiejunas

Millsap beastaillut alkukauden ja Motiejunas väläytellyt + liettuan passi nostaa arvoa omissa silmissä. Toisaalta Houstonin PF osasto on aika stacked. Seurataan mitä tapahtuu Howardin ja Jonesin kanssa ja päätetään Motiejunasin jatkosta myöhemmin.

C:
LaMarcus Aldridge, Enes Kanter

Aldridge menee tässä jengissä ainoaksi Untouchable pelaajaksi ja tämä kausi rakennetaan pitkälti hänen varaan. Kanter keeps missing his potential. Huonossa jengissä vaatimattomat tehot. Saa nähdä miten miehen käy.

0-4 takamatka ja vastassa kovemman luokan fantasy-veturit. Treideissä ei saa armoa joten ajoitus ja potentiaalin haistaminen on niin sanotusti key things pärjäämiselle. Tässä vaiheessa kaikki on kaupan paitsi Aldridge ja sitä kautta lähdetään rakentamaan uutta nousua.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Hyvä taisteluvoitto viime yöltä King Jamesia vastaan, ero viikkokamppailussa nyt 153 pistettä Kikille.

Tänään mulla on tulessa Terskan (exploded), Knight, Parsons, Wright, Antic ja Humphries, King Jamesille vastaavasti Harden, Walker, Jammu, Rivers, Covington ja Gortat. On oletettavaa, että tuleva yö menee jonkin verran vastustajalle, mutta jos edes pääsisin lähellä tasaa, niin siitä on hyvä lähteä rakentamaan upsetia viimeiseen pelipäivään.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Terskan 85, Knight 90, Parsons 90, Wright 55, Antic 40, Humph 60 = 420 fapo

Harden 110, Walker 95, Jammu 80, Rivers 50, Covington 20, Gortat 70 = 425 fapo

Tasaista on. Jos viimeiseen päivään pääsisi 150 pisteen johdosta, niin eiköhän homma kotiin hoidu.
 
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Parikytä pistettä Spudille ja viimeisen yön pelit allekirjoittaneelle 9-6 (ilman waiverkikkailua ja oletuksella, että Melo ja Gibson out). Spudilla tulilla melkolailla kakkosjätkät + Parker ja Dragic, kun itsellä taas parketeille astelee mm. Rondo, Bledsoe, Batum ja Young. ---> Spud doesn't stand a chance ja bamba rillailee vihoin kauden ensimmäiseen voittoonsa.

Pitkään näytti siltä, että loukkaantumiset alkoivat olla taakse jäänyttä elämää, kunnes Anthonyllä alkoivat selkävaivat. Mies sanoi juuri kuitenkin olevansa jo 80% kunnossa, joten varmasti tulilla jo ensi viikolla. Vielä kun Young, Batum, McBob, Vala ja Oly palaisivat tasoilleen ja saisivat ansaitsemansa minuutit niin hyvä tästä tulee.

Myös treidimarkkinoilla tapahtuu. Uuden managerin, CoachJurin, kanssa oltiin vahvasti painamassa treidiä DeRozan/Thomas - Bledsoe/Morrow pohjalta, mutta DeRozanin loukkaantuminen laittoi kapuloita rattaisiin. Juri päätti painaa homman maaliin kuitenkin ilman DeRozania ja Bledsoeta, joten treidissä liikkuivat pelkästään Thomas ja Morrow.

Treidi oli allekirjoittaneelle erittäin sopiva, sillä haussa oli backup pointti. Thomas on erittäin mieluisa pelaaja allekirjoittaneelle muutenkin, sillä hajauttaa mukavasti Phoenixin takakentän riskiä. Jos Bledsoe pelaa vaisusti/loukkaantuu, on todennäköistä että Thomas jytkyää - ja päinvastoin. Ja jos hommat Phoenixissä menee pitkin vittua, ja joku kolmikosta Bledsoe, Thomas, Dragic treidataan, räjähtää jokaisen arvo todennäköisesti taivaisiin. Ja vaikka homma jatkuisi entisellään, odotan kaksikon tuovan plakkariin illasta toiseen yhteensä yli 160 fpts.

Rosteri näyttää nyt siis tältä:

PG: Rondo, Thomas / Bledsoe, Ellis
SG: Bledsoe, Ellis, KCP / Batum
SF: Batum, Anthony / Young
PF: Young, Bennett, McRoberts / Anthony
C: Noel, Valanciunas, Olynyk
+Waiver
 
Viestejä
881
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Koripallo.comin asiantuntijaliiga ei ole enää paikka jossa viihdyn tai haluan viettää vapaa-aikaani. Tämän kauden sooloilu ja dramaattinen "should I stay or should I go" asenne johtoportaan toimesta on johtanut siihen tilanteeseen, että olen päättänyt jättää paikkani korvaavalle managerille effective immediately.

Omalta osaltani fantasykiireet päättyvät tähän. Kiitos näistä vuosista kuuluu erinomaisen kilpailullisen ja muutenkin positiivisen ilmapiirin luoneille managereille La Bamba, PoormansMailman, spud, Mokeski, Kottii, Trancey sekä Sampsu. Huomaamatta ei myöskään tule jäädä King Jamesin perustavanluonteinen työ jokaisena kautena pistejärjestelmän uudelleenrukkaamisessa ja asiantuntemuksen ylläpitämisessä.

I'm out.

walking-gorilla-o.gif
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Kiitos insurille näistä vuosista! Eipä tämä nyt kovinkaan suurena yllätyksenä tullut, useampi epäaktiivinen kausi takana ja tämäkin kausi käynnistyi huonosti vihdoinkin saadusta hyvästä draft pickistä huolimatta.

Insurin linjaamaa "johtoportaan asennemuutosta" haluaisin sen sijaan kommentoida muutamalla sanalla. On totta, että tälle kaudella lähdettiin kovemmilla aktiivisuusvaatimuksilla ja pakollisuudella, lähinnä siksi että viime kausi meni monelta osin niin pahasti penkin alle. Aiempina vuosina oma-aloitteinen aktiivisuus oli liigassa huippuluokkaa, eikä minkäänlaisiin pakkotoimiin ole ollut missään vaiheessa tarvetta. Valitettavasti ne ajat eivät enää koskaan palaa ja kun toista kautta ei ollut varaa vetää enää vihkoon, niin jotenkin asiaan oli reagoitava.

Potku-uhkausten ja erilaisten merkkivaatimuksilla höystettyjen ukaasien toimivuudesta voidaan olla montaa mieltä ja jossain toimenpiteissä ollaan varmasti menty yli, mutta yleinen linja ei missään nimessä ole mielestäni ollut kohtuuton. Ehdottomana minimivaatimuksina on ollut viikoittainen chatissa piipahtaminen, kohtuullisen aktiivinen waiveroperointi, moitteettomat kokoonpanot sekä muutaman viikon välein joukkuekatsaus oman porukan meiningistä yhdistettynä tietenkin ehkä kaksi kertaa kuukaudessa järjestettävään "erityistapahtumaan". Kuten hoetje aiemmin sanoi, missään vaiheessa ei ole vaadittu liikoja, ei ainakaan sellaista, jota ei ehtisi vajaan tunnin ahkeroinnilla viikossa toteuttamaan. Siitä huolimatta jopa nämä minimivaatimukset ovat ajoittain olleet liikaa insurille, mutta liekaa on annettu, onhan kyseessä pitkäaikainen fantasymanageri ja yhteisön jäsen.

"Should I stay or should I go"-asenteen paheksuminen insurilta on hämmentävää. Pidin viime kaudella lähes yksistään aktiivisuudellani liigaa pystyssä, samalla kun huonosti pärjänneet pitkäaikaisjäsenet King James, Mokeski, insur (0 treidiä), spud ja kumppanit laittoivat läskiksi yksi kerrallaan. Mielestäni kerroin melko avoimesti millä ehdoilla olen valmis lähtemään tälle kaudelle mukaan, joten tietenkin se oli märkä rätti naamaan, kun kaksi viime kauden lopun ehkä epäaktiivisinta manageria hyökkää kimppuuni lanseeraamieni aktiivisuusstandardien vuoksi. Kun King James kuitenkin lupasi palauttaa ryhdin touhuun, niin vielä kerran olin valmis lähtemään mukaan talkoisiin, olettaen tokin, että muutkin pitkäaikaisjäsenet sitoutuvat samaan. Näköjään oli turha luulo.

Noh, näillä mennään ja ff2-liigasta on tulossa uutta manageria insurin paikalle. Kuulemisiin.
 
Viestejä
404
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Hyvät jatkot Insurille.

Paytonia vastaan yli 3000 pistettä (Wade pois) ja tappio.
Olotilakartoitus:

pau-gasol.jpg
 
Viestejä
12
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Kiusallinen vajaan parinkymmenen pisteen tappio Sampsulle, vaikka, kiitos Yllis, penkille jäänyt waivereilta noussut Augustin nostettiinkin kentälle. Minkäs teet? Nokka kohti uusia haasteita..

+
Ariza & Morris lähes 100 boikon keskiarvolla neljä peliä.
Kahwi yli 100 boikon keskiarvolla kolme peliä.
McLemore 80 boikon keskiarvolla kolme peliä :D
Tristanille tupla-tupla Pacersia vastaan aloitusviisikossa, kun Varejao ottaa lukua kylkivamman takia.

-
Gordon, Nelson ja Wroten sairastuvalla. Splitter sai viimein lähteä, kun yksi takamiehistä oli saatava IR-mieheksi.
Shumpert FG:t 2/10, 4/11, 3/9 ja 3/13.
Liiallinen varoivuus waiver-bidien kanssa jätti luun käteen keskiviikkona, mikä maksoi voiton.

Peytonin kimppuun!
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

POWER RANKINGS WEEK 5 - THE NEW ERA:

Aikamoinen viikko kp.comin asiantuntijafantasyssa! Todellinen tunteiden vuoristorata niin kilpailullisesti kuin henkilöstönkin osalta. Viikon aikana kaksi manageria sai tai otti lopputilin liigasta ja tilalle värvättiin uudet hemmot. Hyvät jatkot niin Pohatalla kuin insurillekin, kenties tiet jossain vaiheessa kohtaavat. Ja samalla tervetuloa liigaan Coach Juri sekä Faaxinho, joista ensin mainittu onkin jo ehtinyt operoimaan niin joukkueensa ensimmäisen viikkovoiton kuin ensimmäisen treidinkin. Faaxinho ajaa itseään sisään hitaasti ja liigamanagerin opastuksessa, mutta se hänelle suotakoon. Toivottavasti jossain vaiheessa tätä viikkoa saadaan mieheltä myös tervehdykset sekä pieni roster analysis topiciin!

Matchupeissa oli tosiaan tällä viikolla todella tasaisia pareja, jotka ratkesivat vasta viimeisen yön vääntöihin. Se näkyi myös keskiarvopisteissä, jotka olivat aikaisempaa tasaisempia ja sisälsivät mielenkiintoisia muutoksia. Ottelumäärien merkitystä ei voi myöskään korostaa enempää, sen näyttivät menneen viikon väännöt.

Viikon kärkikamppailuksi muodostui Peytonin sekä Tranceyn slugfest, jossa molemmat joukkueet kellottivat 40 pelillä yli 3000 pistettä. Good job, good effort molemmilta, mutta tällä kertaa Peytonin maanisdepressiivinen roster oli lyönnissä kellottaen huikean 83,7 fapon keskiarvon viikolle. Peyton siirtyi 4-1 rekordiin, kun taas Trancey tipahti miettimään syntyjä syviä 3-2 rekordilla. Ei silti syytä huoleen, koska keskiarvopisteet 76,9 riittivät viikon 4. sijaan ja waiveriltakin tarttui ehkä viikon paras pickup Gräävis Väskeetsin muodossa.

Toinen kärkipään kamppailu käytiin Achilleksen ja Kikin välillä. Achilleksen kova taistelu ei vaan tällä kertaa riittänyt, vaikka Kikin Operaattorit operoivatkin season low tasolla, tehden ainoastaan 75,5 pisteen keskiarvon ja jääden näin ollen vertailussa pakan keskelle tällä viikolla. Syynä tähän tosin olivat lähinnä Covingtonin, JR Smithin ja Pablo Prigoonen totaaliset alle 10 pisteen DUD-pelit + Cousinsin 2 missattua matsia. Kik siirtyy 5 AND 0 rekordiin ja Achilles hakee uutta nousua tappiolliseen 2-3 rekordiinsa. Achilles saattaa joutua miettimään strategiaansa uusiksi, koska 74 fapon ka. ei miestä varmasti tyydytä. Onko aika swingata uusi blockbuster vaikkapa rookiemanager Coach Jurin kanssa?

Coach Jurista puheen ollen, kaveri operoi Pohatan jättämällä joukkueella kauden ensimmäisen voiton insurin jättämästä joukkueesta. Mielenkiintoiseksi tämän kamppailun tekee henkilöstömuutoksien lisäksi myös se, että insur operoi viikon Top3 keskiarvon 77 pisteellä. Ikävä kyllä pelejä ei kertynyt epäaktiivisuudesta johtuen tarpeeksi ja nyt 2. pickillä operoinut joukkue makaa tappiollisessa 2-3 saldossa. Coach Juri tekee raivokkaasti töitä parantaakseen joukkuettaan, mutta loukkaantumistilanne ei tunnu helpottavan. DeRozanin loukkaantuminen laittaa miehen kyvyt koetukselle heti kärkeen. 74,9 fapon keskiarvo ei kuitenkaan ole huono näin loukkaantumisten runtelemalta jengiltä. Pelimäärät kuntoon ja voittoja tulee tulee tulee vielä paljon lisää. Nyt saldo kuitenkin vielä vaatimaton 1-4.

Viikon todellinen huippukamppailu käytiin "Grinder" budhan sekä Sampsun välillä. Jälleen pelimäärät ratkaisivat matsin ja Sampsu siirtyi ottelumäärien turvin 4-1 rekordiin, vaikka hävisikin pistekeskiarvovertailun 75,4 - 80,6. Budhan täytyy silti olla tyytyväinen joukkueensa iskukykyyn, kunhan muistaa jatkossa imuroida lisää pelejä viikkosaldoonsa. 3-2 rekordista on hyvä lähteä rakentamaan joulukuun grindiä.

spudin makustelijat jatkoivat ok pistekeskiarvotehtailutasolla (75,6), mutta se ei riittänyt pelimäärien ollessa Keyser Sözen puolella. Huomioitavaa onkin, että mikään jengi ei jäänyt tällä viikolla alle 70 pisteen keskiarvon ja CripDribl Teamkin niitti heinää 73,8 fapon edestä. spud operoi ainakin joulukuun alun pakkasmerkkisellä 2-3 rekordilla, kun taas Söze nappasi pudotuspelikamppailun kannalta elintärkeän ensimmäisen voittonsa (1-4).

Ex-liigamanagereiden kohtaamisessa PoorMans pääsi vetämään Mokeskia viikseen, lähettäen loukkaantumisista hiljalleen toipuvan Mokeskin 1-4 rekordiin ja panic modeen. Poormans itse on selvinnyt alkukauden alisuoriutumisestaan huolimatta 2-3 rekordiin, johon lienee tyytyväinen näiden keskiarvojen jälkeen. Pistekeskiarvot joukkueiden välillä olivat tasaiset ja liigan häntäpäätä. Mokeski vei tämän kamppailun 0,3 pisteen turvin sähköttäen taululle 73,3 fapon ka:n.

Viimeinen ottelupari näki hoetjen siirtyvän toisena managerina tappiottomaan 5-0 rekordiin, tosin keskiarvon ollessa heikko 73,1. Hanskat tiskiin lyöneen Kotin Skädäm dädäm ui syvissä vesissä 0-5 rekordilla 73,7 keskiarvolla. Vieläkö Kotti pistää sinappia koneeseen vai onko tankkausmode jo alkanut?

I Tier:

01. Kik (1., 2., 2., 1.,6.), 5-0, Week 6 45 peliä insurin jengin kustannuksella kohti 6 AND 0
02. Sam (2., 7., 1., 4., 7.) 4-1 Silent Assasin
03. Pey (3., 1., 8., 10.,1.) 4-1 maanisdepressio much?

II Tier:

04. spu (4., 5., 5., 2., 5.) 2-3 Taso on hyvä, mutta pelimäärät lagaa. Waiveroperoinnin tehostamisella Tier 1?
05. hoe (10., 8., 11., 3., 13.) 5-0 Kuinka pitkään luotien väistely voi jatkua?
06. bud (8., 6., 10., 6.,2.) 3-2 Paras viikkokeskiarvo -> LOSS -> huono tuuri
07. Tra (7., 4., 9., 5.,4.) 3-2 2 tappion putki, mutta matematiikka ei valehtele -> POWER HOUSE

III Tier:

08. Ach (13., 3., 3., 6., 9.) 2-3 Ote lipsuu, lipsuu, lipsuu. Pakko treidata lisää?
09. Faa (11., 11., 7., 14.,3.) 2-3 Uusi manageri tuo uuden nousun? Ainakin joukkueella on potentiaalia parempaan.
10. Jur (6., 9., 4., 8., 8.) 1-4 Uusi manageri, sama taso, uudet tulokset

IV Tier:

11. Poo (14., 13., 13., 12.,14.) 2-3 How To Win Ugly
12. Key (9., 14., 12., 11.,10.) 1-4 Valoa tunnelin päässä, winsti ensi viikolta ja Tier nousee
13. Mok (12., 10., 6., 13.,12.) 1-4 Loukkaantumiset tekosyynä eivät käy enää, must win week!
14. Kot (5., 12., 14.,9.,11.) 0-5 76ers, TRUST THE PROCESS!

Seuraavan viikon herkkupaloina mm. Achilles vs. hoetje, spud vs. Sampsu sekä erityisesti slugfest budha vs. Peyton. Bubbling Under Tranceyn Power House vs. Mokeskin Toipilaat.

Ensi viikkoon!
 
Viestejä
21
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Koulukadun Koripojat week 2

Ensimmäisestä viikosta grindattu winsti parilla waiwer siirrolla (LaVine ja Garnett). Ekassa postauksessa puhuin ajoituksen tärkeydestä ja tästä saatiin kova kolaus perjantain treidi puheissa kun pöydällä oli monta erilaista variaatiota DeRozanin kauppaamisesta. Liipasinta ei painettu ja nyt jäi käteen 4 viikon lähentäjälihas vamma.

Toinen treidi kuitenkin saatiin läpi missä pienissä höyryissä päästin Isaiah Thomasin menemään ja otin tilalle Anthony Morrowin. Joku voisi pitää aivan wajakki siirtona mutta Morrow on täydellinen pelaaja Westbrookin ja Durantin sidekick rooliin tappavana catch and shoot heittäjänä. Thomasille en näe potentiaalia kehittyä paljon parempien takamiesten Dragicin/Bledsoen takana. Eli tästä tulee loppujen lopuksi +5 fapoa meikäläiselle.

Edelleen treidi rintamalla aktiivisena. Tarjolla Millsap, Rubio, Josh Smith, DeRozan, Joe Johnson, Kevin Martin.

Rosteri katsaus

Pointit: (Jotain tarttis tehrä)
Jose Calderon, Ricky Rubio (IR), Zach LaVine

SG: (Leveä, heittovoimainen ja loukkaantumisherkkä)
DeMar DeRozan (IR), Joe Johnson, Evan Fournier, Kevin Martin (IR), Anthony Morrow

SF: (Josh Smith flirttaili triplatuplan kanssa sunnuntaina, SVG alkaa saada talentista tehoja irti)
Josh Smith, Shawne Williams,

PF: (Garnett pelasti sunnuntain hyvällä pelillä mutta huilaa liikaa matseja ollakseen edes back-up roolissa, Millsapista ei näköjään ole tarjolla mitään arvokasta)
Paul Millsap, Donatas Motiejunas,Kevin Garnett

C: (Aldridge franchise äijä, Kanterilta odottaa aina vähän liikaa)
LaMarcus Aldridge, Enes Kanter

Toiveena on aktiiviset treidikeskustelut, mutta vähemmän Millsap - Gortat base hassuttelua.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Kävi niin kuin pelättiin, uusi rookiemanager tuli sisään ja lähti tekemään todellisia lopsided peräröörin huuhteluita.

Koska tämä Achilleksen ja Coach Jurin treidi vaikuttaa niin pahasti lopsidediltä, ettei mitään rajaa, on asia pakko viedä kansan käsiin. Toisena osapuolena LM, joten en näe voivani yksipuolisesti päättää asiasta ilman tukea.

Mike Conley 90, Noah 80, Afflalo 70 = Killes antaa vaihdossa 240 fapo.

Joe Johnson 85, Paul Millsap 100, Rubio 80 = 265 fapo.

25 fapon ero on valtava, aikaisemmin veton on riittänyt tällaisissa treideissä se 10-15 fapoakin.

Äänestys tähän topiciin, mennäkseen läpi treidi vaatii 50% kannatuksen. Äänestysoikeus Achillesta ja Coach Juria lukuunottamatta kaikilla. Myöskään Faaxinho ei ole äänioikeutettu täysin uutena jäsenenä.
 
Viestejä
18
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Äänestän EI.

Viikkokatsaus wk5

Hankala viikko Beverleyn+Jenningsin loukkien takia ja pelimäärä jäikin matalaksi, onneksi kaverilla oli vielä pahempi tilanne ja sain tarvittavat peli raavittua kasaan.

Plussat:

Louis Williamsin jouluvire: Solid yli 80 fapon KA:n operointi off the bench, isompia minuutteja vielä tarjolla Derozanin poissaollessa.

Wesley Matthews: Operoi operoi operoi 3x yli 100 FP peliä tällä viikolla, lähellä oli jo treidi tästä miehestä, mutta onneksi pidin.

Miinukset:

Al Jefferson: Väläyttelee, mutta Hornetsin peli hirveää paskaa ja välillä tulee 40 FP ripulointeja kiitos blowouttien.

Channing Frye: Ihan täyttä paskaa koko vko 81 FP Indianaa vastaan, mutta pari peliä hirveää jöötiä. Enemmän toivottavasti luvassa jatkossa.

Tällä viikolla vastassa hankala Killes, loukkaantumiset alkaa pikkuhiljaa helpottamaan, mutta en usko Durantin vielä olevan impact player tällä viikolla. Ehkäpä jo se ensimmäinen tappio luvassa?
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös