Koripallo.com

Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
407
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Viikkokatsaus
Trade deadline meni ja organisaatioon hankittiin ensi kesäksi ja kaudeksi laadukkaita eri vaihtoehtoja.
Sitten tapahtui jotain ihmeellistä, että Jobes tanking 76'ers menikin sääliplayoffeihin. Tätä ei osannut odottaa. Eli kolmannella fantasy kaudella GM ensimmäistä kertaa mahdollisuudesta 8 joukkoon.
Sääleissä vastassa Mokeski, jota vastaan ensimmäiset pari yötä ovat menneet mukavasti. Upset in the making?

Depth Chart:

PG: Norris Cole, Jeremy Lin, Greivis Vasquets, Kemba Walker (palaa ensi yönä)
SG: Dunleavy, T. Ross, Shved, Jason Richardson
SF: Dunleavy, Ilyasova, Ross
PF: Bass, Bargnani, Ilyasova, Mason Plumlee
C: Gobert, Bargnani

IR: Embiid & Collison

Onnea ensi viikon playoffeihin arvon GM:t.

2443y8w.jpg
 
Viestejä
16
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Omasta kaudesta en ole juuri kirjoitellut, koska tarinaa ei ole juuri ollut kerrottavana. Jumbosijoitustaisteluistakaan ei oikein jaksa kertoa, joten päätin tehdä reviewin Bambasin tekemästä trade reviewstä, joka käsitteli Minun ja Kik Jamesin blockbuster-kauppaa.

Treidin tarkoituksenahan oli omalta puoleltani vahvistaa keeper-kalustoa ja Kikin taas vastaavasti vahvistaa miehistöään playoffeihin. Kauppa sai totuttuun tapaan Bambasin kihisemään raivosta, kyseenalaistamaan paikkani liigamanagereiden joukossa ja kirsikkana kakun päällä päädyin vielä Bambasin mustallelistalle.

Katsotaan siis miltä kauppa näyttää kaksi kuukautta myöhemmin ja tarkastellaan samalla Bambasin tekemiä objektiivisia arvoita.

Keyser Söze sanoi:
Käsitellään tämä Kikin ja Pornmanin treidi..

Tobias Harris, Jared Sullinger, Giannis Antetokounmpo, Marcus Smart, Evan Fournier <-> Darren Collison, Andre Drummond, Mason Plumlee, Lance Stephenson


Keyser Söze sanoi:
Harris on leimattu täällä ainakin muutaman toimesta top 3 keepperiksi. Nuori kloppi tuplapositiolla, kausika 92, last30 89. Yli 95 arvo ei ole käynyt kuitenkaan kauden aikana kertaakaan, ei edes last30 katsastellessa. Arvo 95 keepperlisineen.

Kärsinyt loukkaantumisista, jonka seurauksena vauhtia haettu välillä penkiltä. Viime viikot kuitenkin kunnossa ja last 15 93,5. Olen tyytyväinen ykköskeeperini tämän treidin myötä. Bamba arvio ok, mutta keeperlisästä ei tuon arvion myötä voida puhua.

Keyser Söze sanoi:
Sully kenties Bostonin top dog. Tekeminen kuitenkin heittelee vielä suuresti, kuten muillakin Bostonin isoilla, johtuen rotaatioista. Tilannetta toki helpottanut hieman Wrightin myynti. Kausika on 80, last30 78, last15 90, rankkaus max 85.
Loukkaantumisia ei voi ennustaa, mutta Sully naputteli Poormanseissa mukavasti sadan pinnan tuntumaan. Arvioidaan alakanttiin, Bamban arvio viisi pistettä liian vähän.


Keyser Söze sanoi:
Alphabet myöskin nuori kehittyvä kloppi, joka ailahtelee tosin Sullyäkin enemmän. Kärsii myös rotaatiosta ja siitä ettei osaa heittää kolkkeja. Kausika 68 ja last30 71. Ei kai tätäkään yli 75 voi myydä vaikka upsidea onkin. Upside pitää lunastaa ainakin jossain määrin omassa joukkueessa - ei pelaajia osteta heidän maksimihintaan.
Season 75, last 30 85, last 15 90. Noussut kakkoskeeperiksi. Arvioidaan taas alakanttiin ja ilman keeperlisää. Bamban arvio rapiat 10 pinnaa liian vähän.

Keyser Söze sanoi:
Smart on Kikin free agent ejakulointi, mikä ei vielä mielestäni anna syytä myydä pelaajaa 80 arvoon. Minuutit pyörineet siinä 25-30 minuutin kieppeillä ja Turner on avannut ainakin toistaiseksi Bostonin aloittavana PG:nä. Kausika 50, last30 58. Käytännössä Smart on edelleen siis potentiaalia omaava waiver.
Bamban arvio 65, last 30 75. Bamban arvio 10 pinnaa liian vähän, eikä tämä sisällä Boston-lisää.

Keyser Söze sanoi:
Fournier. Piste. Tekisi mieli lopettaa kirjoittaminen tähän, mutta käsitellään nyt kunnolla tämäkin. Fournier on kylmänä. Nosti kausikeskiarvon Orlandon alkukauden poissaolojen johdosta siedettäviin lukemiin. Last30 näyttää 65 eli waiveriä.
Fournier oli mukana muistaakseni, koska Kik halusi siitä vaan eroon. Olisin tehnyt treidin ilmankin.

Keyser Söze sanoi:
Collisonin kausikeskiarvo näyttää 93, last30 samaa. Siis mitä, tämähän on enemmän kuin Harrisilla? Myönnän, Harrisissa on toki enemmän keepperpotentiaalia, mutta myös Collison on keepper. Ei Collisonia kuitenkaan alle 93 voi arvostaa.
Collison out for the season, kauden keskiarvoksi jäi 89. Keeperiksi miestä ei taida kelpuuttaa kukaan. Ollaan arvioinnissa yhtä armollisia kuin itse keisari, Bamban arvio naulan kantaan.

Keyser Söze sanoi:
Drummondin arvoksi Pornman huuteli vielä muutama päivä sitten 100. Last30 näyttää 97 ja kaikki tietävät, ettei kausikeskiarvoa miehen kohdalla voi tuijottaa alkukauden kangertelusta ja Smithistä johtuen. Jospa kuitenkin on jytkypäivät olleet tulilla, tiputetaan arvo siis 95.
Last 30 98. Miestä onkin ollut ikävä. Pyöristetään reiluuden nimissä sataseen.

Keyser Söze sanoi:
Plumlee menee samaan kategoriaan Alphabetin kanssa. Vaikea arvioida, mihin taso asettuu. On kuitenkin osoittanut olevansa Netsin kyvykkäin iso mies ja last30 on 86. Osoittanut myös pystyvänsä operoimaan samaan aikaan Lopezin kanssa. Koko kausi kuitenkin vain 60, joten tiputetaan ranking nyt edes 75.
Olipa hyvään saumaan myyty pelaaja. Last 30 maukkaat 50. Bamban arvio 25 pinnaa liikaa.

Keyser Söze sanoi:
Pornman on istunut koko kauden kädet ristissä Stephensonin kanssa ja samana iltana kun miehen odotetaan tekevän paluun, kauppaa hän tämän kahteen waiveriin. Lancen kausikeskiarvo on ainakin kymmenen pistettä alempana, mitä mieheltä on odotettu ja Pornman on jatkuvasti toitottanut, ettei lähde näillä hinnoilla. Arvostetaan nyt vaikka naurettavaan 73 arvoon.
Myönnetään. Huono varaus josta pidin kiimaisena kiinni aivan liian pitkään. Last 30 48, Bamban arvio 25 pinnaa liikaa.

Keyser Söze sanoi:
Summa summarum: 95 + 85 + 75 + 2 x 65 (Waiverin hinta ei ole 60, vaan 65. Go check it out) - 93 + 95 + 75 + 73 + 65 (waiver) = 385 - 401

Eroa siis vaatimattomasti 16 pistettä keepperlisien lisäksi.
Lasketaanpa uusiksi. Summa summarun: 95 + 90 + 85 + 75 + 65 <--> 90 + 100 + 50 + 50 + 65 = 410 - 355. Ilman keeperlisiä Kik otti perttiin 55 pinnaa. Tai 25 jos 65 on minimiarvo.

8]
 
Viestejä
407
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Itsekin myin Butlerin ja Jeffersonin, jotka molemmat loukkaantuivat pitemmäksikin aikaa mahdollisesti. Säkää kävi, mutta nauran ensi kaudella pankkiin. 8]
 
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

...

Summa summarum, hyvä treidi Pornmanilta.

Koko kitinäni pointti on tosin saattanut mennä ohi, joten avaan sitä vielä. Treidejä tehdessä katsotaan historiaa, nykyhetkeä ja tulevaisuutta. Näistä eniten painoa on syytä antaa kahdelle ensimmäiselle. Tai näistä ”pitää maksaa”. Jos uskoo 70 fpts jampan operoivan loppukauden 90 fpst tasolla, voi pelaajasta maksaa hieman yläkanttiin tämän saadakseen (case: reggie jackson), mutta ”lobsidedhinnan” maksaminen lienee täysin turhaa (case: Smart). Päinvastaisesti tilanteessa, jossa nuori hypetetty pelaaja näyttää sementöineen avauskokoonpanonpaikkansa ja operoi +80 fpts tasolla kuukausitasolla tarkasteltuna (case: Plumlee), on miehen myyminen ”alennuksella” järjetöntä.

Kuten nyt on nähty, kyseinen treidi asetti rajat myös muiden managereiden keeppertreideille – koska treidi oli tekohetkellä selvästi kallellaan Kikille. Jälkikäteen on mukava muistella tällaisia onnistuneita treidejä, mutta pitää muistaa, että treidejä tarkastellaan tekohetkillä. Ja jälkikäteenhän voi todeta, että kyseinen kauppa ei edes tekohetkellä ollut kauden suurimpia hoonauksia. Mutta kuten arvelin, aikaansai se tapahtumasarjan, jossa joudumme elämään loppukauden.

Petyin toimintaasi, koska pitkän linjan managerina tunnet säännöt ja tiedät mihin tälläiset tilanteet yleensä johtavat. En myöskään arvostanut tapaasi tankata tuossa vaiheessa ”top 3” keepperistä. Ylipäänsä en arvosta tankkausta lainkaan. Olen sitä mieltä, että jokainen manageri pystyy raapimaan kasaan sen luokan keepperit, etteivät menestysmahdollisuudet kärsi nyt tahi tulevaisuudessa.

Ja vielä Kikin huuteluihin...

At the time, molemmat about waiverijanareita eli tässä ei mitään ihmeellistä. Molemmat oli istutettu penkille ja molemmilta odotettiin tehoja pelkästään second unitissa. Thomas näistä toki kyvykkäämpi pelaaja unleashed-tilanteessa – sitä turha käydä kiistämään. Treidin pohjanahan oli alun perin Bledsoe, Morrow – DeRozan, Thomas, mikä kariutui DeRozanin loukkaantumiseen ja lopulta Juri päätti painaa ”höyryissä” treidin läpi ilman pääkaksikkoa.

Anthony matkasi tämän jälkeen vielä muistaakseni Achillekselle (pitkän linjan manageri), joka kauppasi miehen vielä Peytonille, joten kohtuu naurettava nosto tämäkin. Reggien kanssa maltti olisi toki ollut valttia. En kuitenkaan ole vastuussa siitä, mihin hintaan kauppaamani pelaajat dumpataan eteenpäin, kaiketi? Muistettava myös, että DeRozan operoi ennen loukkaantumistaan väkevällä 80 fpts tasolla ja oli nyt siis vielä kylmänä.

Shaw lensikin jo hiuksista vittuun ja Faried on bäk, kuten odottaa saattoi. Ikävä toki Jurin kannalta, että Noel on ollut +100 fpts pelaaja AllStar-breikin jälkeen. Itsehän tosin aloitit nämä ”potentiaalisella arvolla” myynnit pornmanin kanssa, joten ei kai tässäkään mitään ihmeteltävää. Ja voisin löydä melkeinpä mitä tahansa vetoa, että valtaosa managereista on täysin tietämättömiä playoffs-ohjelmista.

Nämä näistä...

Yritetään ehtiä tekemään vielä tarkempi katsaus ensi viikon Achillesta vastaan pelattavaan playoffs-taistoon. Viime viikollahan joukkue operoi Kikiä pataan kovalla n. 90 fpts / peli keskiarvolla ja kokonaispisteitäkin ropisi rontti 4000 fpts. Tällä hetkellä joukkue näyttää siis todella iskukykyiseltä, joskin hieman punakynäntäyteiseltä.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Ameriikan kellot tekivät tepposensa, mutta waiver dl normisti Suomen aikaa klo 19. Mattimyöhäisillä mahdollisuus laittaa bidiä vielä sisään, mutta nyt tiputettuja pelaajia ei saa nostaa. Jo nostot suorittaneet eivät voi tehdä bidejä. Case Waiveraikojen muutos syksyltä ennakkotapauksensa menettelylle.
 
Viestejä
18
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Uhh toinen kausi peräjälkeen loukkaantumisten runtelema lopetus. Durantin lasisuus varsinkin hieman kismittää, waivereilta on löytynyt viimeaikoina muutama mukava yllätys, mutta todella hankala on korvata kärkimiehiä kokonaan.

Depth chart:

PG: PBev/L.Will/G.Neal(out)
SG: Foye/Johnson/Buckets(out)
SF: Mirotic/W.Johnson/J.Johnson
PF: Love/Davis
C: Whiteside/Asik/Vala

Ensi kaudella pitää suunnitella drafti/treidistrategia uusiksi välttääkseen tämän saman katastrofin mitä tällä kaudella pääsi jälleen käymään. Potentiaalia olisi ollut taistella kärkipaikoista terveellä rosterilla, mutta puolet jätkistä klesana ei kyllä mitään ole tehtävissä.
 
Viestejä
12
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Kaavion yläosa näyttää ainakin pisteiden valossa olevan hieman kovatasoisempi kuin alaosa. Osuiko vaan yläosalle pelimäärät paremmin?

Grindaamalla ja pisaralla tuuria jo välieriin. Toivottavasti Brandon Knightin sairasloma ptikittyy..
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Olotilakartoitus:

1415102675308.jpg


Hiljalleen elämä voittaa ja voi palata normaaliin arkeen. Liigajäsenten aleksivalavuorimainen ajojahti vei energiaa ja elämänhalua paljon, mutta Taistelevan Mestarin zenillä ollaan vielä elämänsyrjässä kiinni ja väännetään tasaväkisesti finaalipaikasta La Bambasia vastaan.

Hieman loukkaantumishuolia pukkaa, mutta silti ollaan OPEROITU 92 fapon keskiarvolla Sözeä vastaan alkuviikko. Young, Teague ja Cousins silti DTD + Ibaka done for season, joten survival mode vahvasti päällä muutenkin köyhästi pelejä tarjoavalla viikolla. 45 peliä saataisiin juuri ja juuri kasaan tälle viikolle, jos Teague ei missaa lauantain peliä. Youngin olen jo laskuista ottanut pois, mutta Cousinsin lasken pelaavan viikon viimeisen pelinsä.

La Bambas solid 78 fapon keskiarvo +300 perässä tasamäärällä pelejä. Katselin tuossa hieman Bambasin loppuviikkoa. Lauantai voi olla crucial, koska kaikki kehissä olevat pelaajat pelaavat jälkimmäistä matsia back-to-backista. Batum on DTD selkänsä kanssa, Gallo loukkasi olkapäätään ja Denver muutenkin lepuuttelee pelaajia randomina + GSW:llä ei ole mitään erityistä syytä olla lepuuttamatta Thompson + Curry kaksikosta ainakin toista. Ja Horfordin Atlanta on näitä jönssejään aika huolella lepuutellut myös viime aikoina, joten ihmettelisin ellei ainakin 2 pelaajaa olisi sivussa lauantain väännöistä, todennäköisesti jopa enemmän.

Nyt sormet ristiin paremman fantasyn ja Kikin viikkovoiton puolesta. Delete league, jos finaalipaikkaa ei napsahda. 8]
 
Viestejä
33
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Korviini kantautunut tieto että nimeltä mainitsematon leaguemanager aikoo aloittaa kauden jälkeen "Delete Owner"-kampanjan tehdääkseen tilaa peppukavereilleen ? Miten tähän pitäisi suhtautua ? Kuluvan kauden tulosten mitätöinti ?
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Budjetoin viime yölle 130 fapo, tulos 148 fapo. +18 fapo.

Tein laskelmat, joissa vedin Bambasin tulevat pelit realistisen arvion + osittain yläkanttiin ilman poissaoloja 90,7 pisteen keskiarvolla. Omat laskelmani olivat alavireiset, 45 peliä täyteen ja keskiarvoksi 78,3 fapo. Näillä keskiarvoilla voittaisin 45-45 ottelumäärävertailun 37 pts + nyt tuo 18 pisteen plussa eli 55 pisteellä.

Laskelmissa tulevalle yölle saisin itse 845 fapo 10 pelaajalla ja Bambas vetäisi 960 pisteen illan. Katsotaan miten käy.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

PeytonAtPrimeTime sanoi:
Korviini kantautunut tieto että nimeltä mainitsematon leaguemanager aikoo aloittaa kauden jälkeen "Delete Owner"-kampanjan tehdääkseen tilaa peppukavereilleen ? Miten tähän pitäisi suhtautua ? Kuluvan kauden tulosten mitätöinti ?

Vuosikymmenten kokemukset ovat opettaneet, ettei kannata hätäillä turhaan. Kun on vahvat perinteet ja tukevat perustukset; Kp.com NBA Fantasyn toimintaan on helppo ja mukava tulla mukaan. Perinteet eivät kuole koskaan.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

MAJURI - Älä Pyydä Toistamaan [official video]

"Mää on se isäntä täällä päin, kun ei oo täällä toistakaan. Älä poika pyydä sonnia toistamaan. Älä rupee nöösi suutasi soittamaan..."

loxRo1v.gif


4129 FAPO!!!

Get...

The...

fuck...

Out!!!

Ei jäänyt onneksi La Bambasille nokkaa koputeltavaksi, sen verran selkeästi tuli tasoero selville marmorikuulien mentyä lopullisesti keskelle. Hattua pitää silti nostaa veteraanimanagerille, joka konttasi huonosti menneen draftin jälkeen sijoille ynnä muut, mutta nousi lopulta riskitreidaamisella varteenotettavaksi Top3 dogiksi. Iso annos onnea treidi dl:n aikaan pelaajien suhteen ja perään hyvin masinoidut kabinettitreidit salonkihemmojen kanssa. Bravo.

Välierien osalta haluan nostaa valokeilaan omasta joukkueestani jo pitkään mukana sinnitelleet waiverjannut CJ Milesin ja Mario Chalmersin, jotka vastasivat huutooni luottamuksen arvoisesti ja operoivat "bread and butter" tasolla tämän viikon, Milesin vetäessä jopa +100 fapo viimeiset kaksi peliä. Myös Warrior Big Gay Al Jeffersonille propsit polvi paskana pelaamisesta. Fantasyhipsterit olivat hyvin motivoituja ja ajoittivat kuntonsa täydellisesti. Yksi oli joukosta pois, valitettavasti Trancey vei neuvotteluissa 3/3 tuhkatkin pesästä kovana neuvottelijana. Hävisin kaikki janarin kanssa tekemäni treidit! -> Terskanin olisi kuulunut olla joukkueessa mukana, mutta Trancey kiristi tuonkin kulttipelaajan minulta pois. TIESIN, että Terskan on Top Dog kunhan pudotuspelit alkavat. Kismittää.

Muistutukseksi vielä siitä kuka täällä määrää kaapinpaikan tällä kaudella:

RiFF RAFF - How To Be The Man (Official Music Video)

Show you how to be man, show you how to be man
Show you how to be man, how to be the boss
How to buy the top dog, how to buy the 'ship
Show you how to be man, show you how to be man



Sitten kohti finaalia. Vastassa nöyrää duunia koko kauden tehnyt budha, joka ansaitsee paikkansa finaalissa siinä missä kuka tahansa bluecollar manageri. Toki olisin toivonut Mokeskin pelaavan loppuun saakka, jotta olisin saanut laittaa Top2 jengin matalaksi finaalissa, mutta budha edustamassa ei vähennä finaalin arvoa lainkaan.

Kik's on klesana tähän viikkoon lähdettäessä + Cousins lepuutus on miltei pomminvarma vähintään yhden pelin verran. Viimeiset taalat laitetaan pöydälle ja lähdetään tavoittelemaan 45 pelin viikkoa. Sen pitäisi riittää budhan kaatoon joukkueiden materiaalieron ollessa "huomattava" kiltisti sanottuna. Lisäksi budhalla Sunsin ja Cavsin jannuja aimo läjä. Suns pelaa 3 kertaa ja Cavs kahdesti joten pahemmin ei taida olla poissaoloihin varaa sielläkään.

budhalle terveisenä tämä biisi saatesanojen "TAKAAN MESTARUUDEN" kanssa:

G-Eazy - I Mean It (Audio) ft. Remo

This year I'm in here, I'll spell it out to make things clear
Meanwhile your end's near, I've gotta lane and I'm in gear
You people wonder who's next up, that conversation really ends here
You managers just talk a bunch, stress me out, I chop a dutch



Ei ole häpeä olla kakkonen Suomen kovatasoisimmassa fantasyliigassa.
 
Viestejä
12
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Välieräpaikka on mestaruus -sloganilla VehJen kuntohuippu ajoitettiin puolivälieriin, mutta jotenkin pelit jatkuvat edelleen. 44 peliä ilman poissaoloja on viikon maksimi, joten ei nyt vielä täysin luovuteta, mutta onhan tässä vähän seiskaluokan pojat vastaan tytöt -sählymatsin henkeä ilmassa.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Seurataanpa otteluparia day-to-day periaatteella.

Maanantai meni budhalle 391.5 - 342, pelit tosin myös hänen edukseen 6-4.

Fantasyhipstereille kyse oli torjuntavoitosta. Pelkäsin jo menettäväni koko troikan Teague-Jefferson-Cousins poissaoloille, mutta vain The Big Couz jätti pelin välistä. Ja oli todennäköisesti viikon ainoa lepuutus, joten loput pelit pitäisi tulla himaan. Jefferson guttaa vielä Bobcatseille, mutta viimeisiä vedellään tämän kauden osalta. Vain 62 fapo, mutta kaikki otetaan tässä vaiheessa vastaan. Teague oli menossa kohti surkeita pisteitä, mutta grindasi lopulta itsensä viime hetkillä 70 fapon yläpuolelle. Schröder loukkaantui, joten ehkäpä Teague ei enää tällä viikolla lepää?

Muista suorittajista MVP Harden nakutti taas varmat +120 ja Gasol teki viimeisen 3 minuutin aikana parikymmentä fapoa, päätyen solidiin 86 pisteen saaliiseen. Päiväkeskiarvo tyydyttävä 85,5.

Budhalla näytti vielä lupaavalta Suns-Portland pelin puoliajalla, mutta Morrisen veljekset ja Tucker eivät saaneet toisella jaksolla enää kasaan kuin yhteensä n. 50 fapo. Kun muutenkin keeper-Arizan takana muut eivät venyneet, jäi pistekeskiarvo 65 pojon paikkeille. Tässä ikään kuin kuitattiin puolitoista matsia Kikin suuntaan. Which is nice.

Seuraavan yön tavoite onkin jättää budha katselemaan perävaloja pysyvästi... 8]
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Mielenkiintoiseksi menee. Kikin Fantasyhipsterit konttasivat viime yönä. Miles done for season ja Danny Green ei saanut mitään aikaan. 64 fapo ka. Samaan aikaan budha operoi 85 pisteen ka:lla kolme peliä. Käytännössä neck-to-neck mennään. Cousins jatkanee lepovuorossa huomenna, jälleen yksi erinomainen esimerkki siitä kuinka pudotuspelit korisfantasyssa ei ole paras tapa ratkaista mestaruutta.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös