Koripallo.com

Rasistinen NBA

Viestejä
9 123
Kaikki muistavat vielä tuoreeltaan Donny Sterlingin rasismijupakan, joka kostautui hänelle parin miljaardin dollarin profittina seuran pakkomyynnin myötä. Nythän tätä jöötiä on noussu taas pintaan, tällä kertaa Atlanta Hawks on purjeissa.

Joku osaomistaja kirjoitteli sähköpostissa sopimattomia joukkueen tummaihoisesta kannattajakunnasta Vaikka sähköposti sinänsä ei mitenkään pahamielinen ollut, niin rasismin tuntomerkit se kuitenkin täytti. -> Janarti lupasi itse myydä osuutensa joukkueesta ja häipyä maan alle. Heti perään joukkueen GM Danny Ferry haukkui vapaana agenttina Hawksiin tarjolla ollutta Luol Dengiä kovin sanakäänteinen, ja erityisesti viittaukset Dengin afrikkalaiseen geeniperimään aiheutti kohua. Ferryn kohtalo ei vielä ole selvillä, mutta NBA:n pomo Adam Silver määritti tilanteen joukkueen sisäiseksi ongelmaksi, johon NBA ei ota kantaa.

Nyt Donald Sterling on lähtenyt achillesmaiseen kosto-operaatioon ja aikoo kaataa koko paskan vendettansa varjolla.

http://www.usatoday.com/story/sports/nba/2014/09/09/donald-sterling-bruce-levenson-atlanta-hawks-private-investigators-nba/15355539/

Sterling on palkannut yksityisetsiviä ja asianajajia kaivamaan "likaa" muista omistajista ja näiden mahdollisista rasistisista näkemyksistä. Nähtäväksi jää miten Adam Silver reagoi tilanteeseen, jos useammankin omistajan sähköpostien kätköistä löytyy tummanpuhuvaa tekstiä tummista ihmisistä.

Rasismi NBA:ssa, paljon melua tyhjästä vai todellinen ongelma?

Pyydän jo nyt ylläpitoa bannimaan kaikki n******-sanaa käyttävät rasistit wittuun keskustelusta ja palstalta.

* Hawksin Levenson taitaakin olla ihan pääomistaja, eli mr. big shot
 
Viestejä
1 870
Vs: Rasistinen NBA

Paljon melua tyhjästä. Adam Silver ylireagoi järjettömästi uutena komissaarina case Sterlingin sanktioiden kanssa, todennäköisesti hyväksynnän toivossa, ja avasi todellisen pandoran lippaan. Hekotuttaa jo valmiiksi kuinka Silverin suhtautuminen muuttuu, kun lisää paskaa osuu tuulettimeen muiden toimijoiden taholta, Danny Ferryn case ensimmäisenä esimerkkinä.

Rasismi on de facto tuomittavaa, jos sitä todella tapahtuu, mutta taannoinen kohu Donald Sterlingin kommenteista oli järjetön ylilyönti, jolla tulee väistämättä olemaan kauaskantoisia vaikutuksia NBA:n tulevaisuuteen.
 
Viestejä
1 870
Vs: Rasistinen NBA

Zach Lowe ‏@ZachLowe_NBA 12 t

Statement from Billy King, Nets GM, to Grantland on Danny Ferry coming in next tweet. King went to Duke with Ferry.

Zach Lowe ‏@ZachLowe_NBA 12 t

King on Ferry: “I have known him since we were 15 years old. He is like a brother to me and he is the furthest thing from a racist.”

Oksettavaa! Sterling kyllä mestattiin suunnasta jos toisesta ennen kuin tiedettiin edes kunnolla tapauksen taustoja, mutta selänpesurinkiin kuuluvaa Ferryä puolustellaan.
 
Viestejä
1 354
Vs: Rasistinen NBA

Achilles sanoi:
selänpesurinkiin kuuluvaa Ferryä

110805.24.jpg
 
Viestejä
9 123
Vs: Rasistinen NBA

http://espn.go.com/new-york/nba/story/_/id/11518090/carmelo-anthony-says-free-agents-spurn-atlanta-hawks-due-danny-ferry-bruce-levenson-comments?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Näyttää siltä, että Danny Ferry on lopullisesti DONE NBA:ssa. Pelaajilla on valta, ja Ferryn edustamiin jengeihin ei yksikään afrikkalaisamerikkalainen tähtipelaaja tule enää koskaan menemään. Ferry voi seuraavaksi lähteä vaikka valmentamaan JuCoon.

Steam - Na Na Hey Hey Kiss Him Goodbye

Hei hei rasisti!
 
Viestejä
7 418
Vs: Rasistinen NBA

Tämä oli ihan fiksu teksti Atlanta Hawksin (ja itse asiassa koko NBA:n?) tilanteesta.

https://sports.vice.com/article/white-fight-white-flight-the-atlanta-hawks-and-the-race-card
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös