Koripallo.com

EM 2015

Viestejä
173
Kaksi viiklkoa mennyt, Bilbao takana. Vierotusoireet ovat pahimmillaan, Susijengiä parketille odotellessa. Toivittavasti syyskesällä 2015 yli 10.000 fania suuntaa kulkunsa tuonne jonnekin Zagrebiin, Latviaan, Berliiniin, Lilleen, Montpellieriin. Milloin lohkojako ja paikkakunta selviää?

Nuoria Susia toivon isompiin rooleihin: Nuutinen, Caven, Murphyt, ehkä jopa Markkasen Lauri? Jatkaako H.D., jos ei niin kuka tilalle? Saadaanko Goodenista se 5-paikan jyrä joka MM-joukkueesta puuttui? Voisin vaihtaa taivaspaikkani (joka minulle kyllä kuuluu) Susijengin Rion olympiapaikkaan - matka kyllä tulee kalliiksi but once in the life time...
 
Viestejä
5
Vs: EM 2015

jule sanoi:
Kaksi viiklkoa mennyt, Bilbao takana. Vierotusoireet ovat pahimmillaan, Susijengiä parketille odotellessa. Toivittavasti syyskesällä 2015 yli 10.000 fania suuntaa kulkunsa tuonne jonnekin Zagrebiin, Latviaan, Berliiniin, Lilleen, Montpellieriin. Milloin lohkojako ja paikkakunta selviää?

Todellakin.

FIBA kertoo että: "The Group Phase will be organised in Zagreb (Croatia), Montpellier (France), Berlin (Germany) and Riga (Latvia)."

Onko porukalla toiveita alkulohkon sijainnista? Onko nuo arvontakoritkaan vielä tiedossa?

Rigaan päräyttäisi helposti autollakin, Berliinistä löytyy kaikkea mitä (eurooppalaisesta) suurkaupungista voi toivoa, Montpellier syksyllä on Ranskaa parhaimmillaan. Kroatiasta ei henkkoht kokemuksia mutta koriskulttuuria voisi kuvitella löytyvän.

Odottavan aika on pitkä. Onneksi alkaa nuo kotimaiset sarjat.
 
Viestejä
941
Vs: EM 2015

Rigan low-budget-turnaus kuulostaisi kyllä aika houkuttelevalta. Autolla päräyttäisi paikalle ja tuskin hotellitkaan Bilbaon vastaaviin kovin paljoa kalliimpia ovat. Muussa tapauksessa ihan up yours.

Luulen että nyt Koripalloliitto saa pitää itsestään paljon kovempaa ääntä jos haluaa saman verran porukkaa liikkeelle. MM-kisat menivät monelle varmasti "kerran elämässä"-kategoriaan ja nämä EM-kisat oletettavasti hieman paremmasta suorittamisesta huolimatta ovat meille jo hieman tuttua kauraa. "kop kop"

Itse lähtisin mainostamaan suomalaisille nimenomaan sitä tunnelmaa jonka 8 000 fania toisilleen tekivät ja olisin hiljaa siitä miten joukkue itsessään suoritti. Bilbaoonkin monen lähdön sinetöi varmasti se kuinka joka tuutista toitotettiin kuinka sinne on tulossa järkyttävän paljon porukkaa.
 
Viestejä
7 416
Vs: EM 2015

Käsittääkseni ainakin merkittävä Susijengifanien sisäpiiriläinen ja Valavuori ovat vahvasti siinä uskossa, että Suomen alkusarjan lohko ensi vuoden EM-kisoissa pelattaisiin Ranskan Montpellierissä. Käsitys perustuu FIBA:n keksimään "Eurobasket partnership"-kuvioon, jossa kukin alkulohkon järjestäjä saa valita yhden vierailijan siten, että odotetut lipputulot maksimoituvat.

Ilmeisesti siis Ranska olisi draftännyt Suomen.

Huhun uskottavuutta voi arvioida esimerkiksi sen perusteella, että Facebookissa Valavuori antaa tapahtumalle "Suomen alkulohko on Montpellier" todennäköisyyden 95% ja kertoo jo varanneensa sieltä kokonaisen hotellin kisaviikolle.
 
Viestejä
1 417
Vs: EM 2015

hamahakkimies sanoi:
Käsittääkseni ainakin merkittävä Susijengifanien sisäpiiriläinen ja Valavuori ovat vahvasti siinä uskossa, että Suomen alkusarjan lohko ensi vuoden EM-kisoissa pelattaisiin Ranskan Montpellierissä.

Voi pärk. Juuri mietittiin, että kunhan ei tarvitisisi Montpellieriin niin kaikki muut vaihtoehdot olisivat hemmetin jees.
 
Viestejä
941
Vs: EM 2015

Voi roska. Menin jo unelmoimaan Riikan matkasta autoreissuna. Ja ei jaksaisi ranskiksia kyllä sitten ollenkaan, empiiristen kokemusten perusteella ylimielistä sakkia. Mutta ei valiteta! Matkaan lähdetään vaikka soutaen.
 
Viestejä
547
Vs: EM 2015

Kyllä! Ehdottomasti liputan Montpellierin puolesta! Oletteko selvittäneet missä se on! Välimeren rannalla Marseillesta länteen, taas kerran unelmaloma etelässä silloin kun kelit Suomessa alkavat olla muussia. Sieltä on sitä paitsi lyhyin matka Lilleen jatkolohkon peleihin. Kyllä!
 

cab

Viestejä
65
Vs: EM 2015

Vähiin käy ennen kuin loppuu. 8.12. on arvonta.

Toivoisin Berliiniä. Montpellier ja Zagreb on kaukana, Riikaan ei viittis lähteä shimmauttamaan korttia. No, ehkä se Montpellier hyvänä kakkosena. Ranskalaiset on niin hassuja.

edit. sitähän mun piti, että onko ne alkulohkot 5.-11.9.2015?
Edit2. Montpellier it is

ps. pitäisikö tämä aihe olla maajoukkue-osiossa? Tai sitten matkailu..
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös