Koripallo.com

VTB-Liiga

Viestejä
190
Vs: VTB-Liiga

Jos esim katajaa vastaan valmistauduttiin 7 minuuttia, niin voiko silloin muuta odottaa? Heikompia joukkueita vastaan voi voittoja tolla valmistautumisella tullakkin. Jos VTB peleihin valmistaudutaan kunnolla niin tottakai peli on sillon parempaa.

Itse en vaan ymmärrä että miksi näihin enää tarvii niin paljoo panostaa, kun se on korisliigalta noin paljon pois. Siis varsinkin nyt kun Kaleville hävittiin ja astana ja vef voitti viikolla. Krylia ja Minsk pelit kun hoitaa kunnialla, nii ei jäädä viimiseks. Jos "palkintorahoissa" on eroja joka sijoituksen välillä, niin silloin ehkä ymmärrän et näihin satsataan isoimmat voimavarat.

Ja kun pleijarit alkaa, lyödään kaikki paukut seuraavaan peliin, niin eiköhän biisonit aika hankala vastus olle mille tahansa liigajoukkueelle...
 
Viestejä
190
Vs: VTB-Liiga

Laitetaas tännekin pientä runkosarjaveikkausta. Jos Korisliigassa on sarjataulukon lopulliset sijoitukset auki, niin sitä ne on myös VTB liigassa.

Runkosarjan voitto ratkaistaan Cskan ja Khimkin välillä. Cskalla hieman helpompi otteluohjelma, kun neljästä jäljellä olevasta pelistä Nizhny on ainut ketä pystyy haastamaan. Khimkillä on jäljellä 7 peliä, joista Nizhny ja kazan pelit tulee olemaan ne vaikeimmat. Voi olla että näillä joukkueilla on voittoja yhtäpaljon sarjan loputtua.

Kolmos paikasta taistelee kolme joukkuetta Zenit, Nizhny ja lokomotiv. Zenitillä kaksi peliä kärki viisikon joukkueita vastaan, Nizhnyllä kolme ja lokomotivilla yksi. Zenit pelaa molempia joukkueita vastaan, joten pitkälti niillä peleillä ratkaistaan kolmos paikka.

Viimeiset pudostuspelipaikat ratkaistaan kuuden joukkueen kesken. Kazan, avtodor, kalev, vef, astana ja oktyabr. Näistä Kazan vahvimmin kiinni kutospaikasta, mutta muut sijoituksen vielä ihan auki.

Sarjan viimeistä paikkaa koittaa välttää loput viisi joukkuetta. Bisons, krylia, Nymburk, Enisey ja Minsk. Vaikeimmat otteluohjelmat on Nymburkilla, Eniseylla ja Minskillä jotka kaikki pelaavat monta peliä vielä kärki viisikkoa vastaan. Biisonit hävisi viime viikolla Minskille ja se peli olisi pitänyt väkisin voittaa, mutta kapealla joukkueella ei siihen pystynyt. Krylia tulee Loimaalle sunnuntaina ja siitä Biisoneiden pitää taistella voitto.
Muillakin joukkueilla on jokunen keskinäinen ottelu, joten ne näyttelee isoa osaa lopullisissa sijoituksissa.

Veikkaan että loppusijoitukset tulee menemään osimoilleen näin:

1. Cska 27/3
2. Khimki 26/4
3. Zenit 23/7
4. Lokomotiv 22/8
5. Nizhny 21/9
6. Kazan 19/11
7. Avtodor 15/15
8. VEF 14/16
9. Kalev 14/16
10. Astana 12/18
11. Oktybr 11/19
12. Bisons 9/21
13. Krylia 9/21
14. Nymburk 8/22
15. Enisey 8/22
16. Minsk 6/24
 
Viestejä
190
Vs: VTB-Liiga

Biisonit voitti 6 junnulla pelanneen Krylian 100-43.
2 Vieras peliä vielä jäljellä ja sit on vtb runkosarja nipussa. Vois sanoo et ihan kohtalaisesti suoriuduttu kaudesta, kun melkein joka kolmas peli voitettiin. Ilman koko kauden häirinneitä loukkaantumisia olis voinu tulla 3-5 voittoo helposti lisää. Sillä oltais juuri ja juuri taisteltu 8 paikasta.

VTB liigassa paljon positiivista, mutta tällästä sarjaohjelmaa ei pysty suomalainen jengi kunnolla vetää läpi. Olis ollu aika erilainen sarja, jos alkuperäinen 9 joukkueen kaksi lohkoa olis toteutunut. Olis ollu 14 peliä vähemmän runkosarjaa, ni olis miehetki pysynee paremmassa kunnossa.
 
Viestejä
247
Vs: VTB-Liiga

Miksi ihmeessä Kryliä pelaa junnuilla pelin jolla on valtava merkitys pudotuspeleihin pääsyn kannalta? ???

Vai ruskeat kirjekuoretko olivat liikkuneet?
 
Viestejä
190
Vs: VTB-Liiga

Taisi olla eilen ja tänää venäjän cuppia ja VTB liigassa on jatkomahdollisuudet aikalailla mennyt.

Edit. Venäjän cupin final four viikonloppu
 
Viestejä
190
Vs: VTB-Liiga

Biisonit taas Venäjällä! Vastassa lokomotiv http://bisons.fi/ajankohtaista/p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4issunnuntai-krasnodarissa

Enisey vaanii biisonien 12 paikkaa, joten voitto olis palkintorahojen takia kyllä tärkee. Mielestäni pitää kyl välttää loukkaantumiset ja höntsätä peli ohi, koska korisliiga pleijarit on niin lähellä! Tietysti jos kaveri antaa mahdollisuuden taistella voitosta niin mikä ettei.

Ja hemmetin tärkee uutinen, et JOHNSON PALAA KENTÄLLE!!!
 
Viestejä
190
Vs: VTB-Liiga

Venäläisten seurojen budjetit tällä kaudella VTB-liigassa (Miljoonaa €uroo):

CSKA 41.7
Khimki 16.2
Kuban 13.8
Unics 9.7
Zenit 7.2
Nizhny 7.1
Enisey 3.9
Krasny 3
Samara 2.9
Avtodor 2.6

Biisonit 0.85

Biisonien urakka on VTB liigassa ohi tältä kaudelta ja 9 voittoa 21 tappiota jäi historian kirjoihin. Ensi kaudella VTB liigaa on tarkoitus jatkaa samalla määrällä pelejä ja joukkueita, joten Biisoneita tuskin tuossa liigassa nähdään. Ilmeisesti kahden lohkon systeemiä ei kuitenkaan ole täysin pois suljettu.
 
Viestejä
592
Vs: VTB-Liiga

Samaan aikaan suunnitellaan Euroliigan supistamista. Se käytännössä tarkoitta että Eurocupiin on paljon tavallista enemmän tungosta. Voi olla että Biisonit joutuu tyytymään sitten Eurochallengeen muiden suomalaisten tavoin.
 
Viestejä
190
Vs: VTB-Liiga

Sunnuntaina pelataan VTB-liigan päätöskierros. Biisonit varmistanut 14 sijan ja voi nousta vielä jaetulle 11 sijalle riippuen kuinka ristiin viimisellä kierroksella pelataan.

Enisey kohtaa Krylian ja tästä toivotaan Krylian voittoa. Oktyabr kohtaa Khimkin ja toivotaan et Khimkillä riittää kiinnostusta tämän pelin voittoon. Nymburk pelaa Nizhnyä vastaan ja Nihzny sais tietysti voittaa.
Näillä tuloksilla Biisonit jää jaetulle 11 sijalle yhdessä Eniseyn ja Oktyabrn kanssa, joka on mielestäni varsin hyvä sijoitus tällä materiaalilla. Ja kun tiedostetaan vielä se että mahdollisuus olis ollut ottaa vielä muutama voitto, niin oltaisiin päästy pudotuspeleihin. Nyt Astana menee jatkoon 13 voitolla (biisoneilla 9 voittoa).
 

42

Viestejä
3 365
Vs: VTB-Liiga

DeimonFinger sanoi:
toivotaan et Khimkillä riittää kiinnostusta tämän pelin voittoon

Saas nähdä lepuuttavatko joitakin pelaajia. Voi olla pääfokus Eurocupin voitossa. Onko tällä pelillä Khimkin sijoituksen kannalta jotain merkitystä?
 
Viestejä
190
Vs: VTB-Liiga

42 sanoi:
Saas nähdä lepuuttavatko joitakin pelaajia. Voi olla pääfokus Eurocupin voitossa. Onko tällä pelillä Khimkin sijoituksen kannalta jotain merkitystä?
Ei ole. Cska voittaa ja khimki varma kakkonen. Luultavasti peluuttaa vaihtopenkkiä ja koitetaan välttää loukkaantumisia.
 
Viestejä
190
Vs: VTB-Liiga

Runkosarja pelattu ja Biisonit jäi jaetulle 12 sijalle. Enisey nousi vielä 11. Sijalle. Cska odotetusti voitti runkosarjan ja khimki jäi kakkoseks. Nizhnyn vauhti on hiipunut kauden loppua kohti ja viimeisessä pelissä hävisi nymburkille joka sijoittui biisonien kanssa tasapisteisiin. Ihan kohtalainen kausi Biisonien osalta, mutta tällä pelimäärällä ei pystytä ensikaudella lähtemään.

1. Cska 26/4
2. Khimki 25/5
3. Lokomotiv 23/7
4. Zenit 22/8
5. Nizhny 19/11
6. Kazan 19/11
7. Avtodor 17/13
8. Astana 13/17
9. Kalev 13/17
10. VEF 12/18
11. Enisey 10/20
12. Oktybr 9/21
13. Bisons 9/21
14. Nymburk 9/21
15. Minsk 7/23
16. Krylia 7/23
 
Viestejä
1 367
Vs: VTB-Liiga

Lokomotiv 2-1 johtoon Khimkiä vastaan välierissä, Khimki johti tauolla 39-38 mutta nyt 2:30 jäljellä ja tilanne 76-50 Lokomotiville...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös