Koripallo.com

Kouvot - Pyrintö la 8.11. klo 17.00 @Manskari

Viestejä
3 481
Kouvojen ennakko:
http://www.kouvot.fi/sitenews/view/-/nid/1976/ngid/2

Koripallohan on parasta paikan päällä, mutta jos ei pääse lehtereille, on myös vaihtoehto: KorisliigaTV

Tässä matsissa on Kouvot-tv:n (KorisliigaTV) ensilähetys. Selostuksesta vastaa Simo Pyöriä ja kommentaattorina Kouvojen junioripäällikkö Jyri Haikonen.
 
Viestejä
264
Vs: Kouvot - Pyrintö la 8.11. klo 17.00 @Manskari

Tekstiteeveeltä peliä seuranneena: Häpeä Pyrintö, Go Damon Go! Viikolla BBL pelissä ainoa jolla oli munat oli pappa .. siis Pyrinnöstä. Kouvot ei ole huono joukkue ja on ensi keväänä mitaleilla. Pyrinnöllä on paljon työtä edessä, jos meinataan neljän parhaan joukkoon.
 
Viestejä
7 517
Vs: Kouvot - Pyrintö la 8.11. klo 17.00 @Manskari

Pohdintoja joukkueittain vähän plus/miinus henkeen.

Kouvot:
+ levypallopeli on parhaimmillaan hienoa katseltavaa. Kaunisto, Dolenc, Madsen ja Conley menee hienosti levyille. Jones voisi olla vielä kovempi. Joo 11levyriä on aika paljon, mutta kun vielä hieman menis enemmän voimalla ja puristais palloakin sen verran, ettei sitä viedä käsistä. Aika ajoin hieman löysä.

+ Hirvosen johdolla peli oli hyvän näköistä. Onko hyvä asia että peli pyörii parhaiten joukkueen nuorimman johdolla? Riittääkö vielä rintakarvat kun pelit kovenee?

+ Johnsonilta ensimmäinen semmonen mieltä ylentävä esitys, mitä minä olen nähnyt. Hyvä heittäjä ja heittäjän pitää heittää, kun on paikka. Nyt nähtiin pari aika näpsäkkää ratkaisua korin läheltäkin. Pää ei käy vielä riittävän nopeasti, eli vielä tulee hetkiä kun ei kerkeä pää mukaan pelitempoon.

+ Conleyn paluu tasolleen

- vapaaheittoja olis syytä harjotella

- Aika suuria vaihteluita eri miehistöillä. Siinä missä Hirvonen, Seppälä, Conley, Dolenc, Kaunisto esim tuntui toimivan, niin Seppälä, Johnson, Madsen, Dolenc, Jones tms ei oikein meinannut toimia.

- Seppälän ailahtelevuus. Tänään alun jälkeen aika kadoksissa. Parhaimmillaan kakkosena, mutta tarvittaisiin sitä enemmän ykkösenä.

- Nyt näkyi selkeästi Jonesin ongelma korin alla ja varsinkin kun kommentaattori sen selkeästi paikansi. Vielä ei oikein osaa syöttää isolta isolle. Kaarelle hakee syöttöä, mutta edes silloin kun Kaunisto on 2sekuntia vapaana korin alla niin syöttö ei lähde. Toisaalta ei myöskään tunnu oikein osaavan odottaa syöttöä isolta korin lähellä.

Pyrinnön:
+ mielenkiintoinen pointti kommentaattoriltakin, eli näinköhän iso Antti tulis takaisin, kun pieni mies tulossa jenkkilästä. (en ole lukenut pyrintö topicia kenties tämä sielläkin on tullut esille)

+ Harris varmaan Pyrinnölle hyvä jenkki

+ Kiva nähdä näitä ennakkoluulottomia nuoria korintekijöitä. Kouvoilla Seppälä parhaimmillaan on sitä ja Pyrinnöltä Palmi.

Pyrinnöstä pystyy näkemään sen potentiaalin ja inhottavuuden puolustusjoukkueena varsinkin JOS saavat ison Antin maalivahdiksi. Takamiehet pystyy luottavaisemmin painostamaan ja Damonkin pääsee varmasti paremmin apupuolustajaksi Nikkilän kaverina. Sanperista ei ole mitenkään Nikkilän korvaajaksi.

- jotenkin haurasta, Kouvot pääsi yllättävän helposti juoksemaan kenttää. Puolustukseen paluu ei ollut vanhan Pyrinnön tasolla mitenkään ja toisaalta ei osattu ottaa Kouvoilta vauhtia pois edes rikkomalla. Tämä siis Kouvojen runin aikaan.

no nyt ei tule muuta mieleen... jatketaan toisten
 
Viestejä
307
Vs: Kouvot - Pyrintö la 8.11. klo 17.00 @Manskari

Mua härnää pelistä toiseen tuo menetysten määrä. Nytkin 18.
Ammattimiehet vois kertoo mistä se johtuu ja mitä sille vois tehä? Jyrki ei saa ainakaan asiaan mitään korjausta.
Ihan liikaa annetaan vastustajalle ilmaisia pallonhallintoja.
 
Viestejä
840
Vs: Kouvot - Pyrintö la 8.11. klo 17.00 @Manskari

Kouvojen pelityyli on Jyrin aikana muodostunut melko nopeaksi. Nyt kun vielä ollaan hyvä levarijoukkue, tulee tästä komposta paljon pallonhallintoja.

Paljon pallonhallintoja, nopea pelityyli ja kuitenkin aika kokematon joukkue-> paljon menetyksiä.

Kouvoilla eniten palloa käsittelevät pelaajat on kutenkin vasta 21 ja 18 vuotiaita.

Siinä nyt ainakin jotain perstuntumalla tulleita syitä menetyksiin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös