Koripallo.com

Karhu - Kataja 7.1.2015 klo 18.30

Viestejä
1 496
Karhu lähtee mielenkiintoisesta tilanteesta kevätkaudelle. Tasaisen vahva syksy joka toi sarjan johtopaikan, päättyi kahteen nöyryyttävään vuodenvaihteen tappioon rakkaalle paikallisvastustajalle Lapualle.
Oliko kyse vain pienestä notkahduksesta, vai onko syytä isompaan huoleen? Siihen saataneen osviittaa jo tänään, kun hyvässä nousuvireessä ja voittoputkessa oleva Kataja saapuu Kauhajoelle.
Ottelun ennakointi on siis hankalaa. Mahdollisuudet ovat olemassa kaikkeen, joukkueena ylilatautumisesta aina totaalikipsiin saakka. Saadaanko Rannikon peliä häirittyä edes nimeksi? Pystyykö Karhu häiritsemään Arnoldin heittoa tarpeeksi?
Ja yksilötasolla kiintoisaa on (Rannikon pelinrakentelun ihailemisen ohella) seurata ainakin sitä, miten Mangano on toipunut pelitempoon, löytävätkö Hortonin ja Kanervon heitot viime aikoja paremmin sukkaan, ja saako Sarcevic palloa yhtään paremmin liikkeelle?

Karhun ennakko:
http://www.karhubasket.net/site?node_id=3&action=show_data&p_id=1746&row=1
 
Viestejä
436
Vs: Karhu - Kataja 7.1.2015 klo 18.30

Onpa hiljaista...
Joka jatkaa talviuniaan. Joe ilmeisesti pilkillä tai Venäjällä tankkaamassa. Hektuurikin vissiin päiväunilla.
Toivotaan, että lumisade rauhoittuu ja porukkaa saapuu salille runsaslukuisesti.
 
Viestejä
2 495
Vs: Karhu - Kataja 7.1.2015 klo 18.30

Joka sais tulla jo takasi.. vuosikin vaihtui jo..


Ei kyllä osaa yhtää sanoa millainen peli luvassa.. Jos Karhu palaa omalle tasolle niin luultavasti tasainen ottelu luvassa mutta jos peli jatkuu niin huonona kuin Lapuaa vastaan voi Kataja napata voiton selvin lukemin.
 
Viestejä
2 089
Vs: Karhu - Kataja 7.1.2015 klo 18.30

Karhulla on ollut vähän normaalia keskikauden väsymystä mutta silti keikkuu kärkipaikoilla.

Kataja on saanut hyvin otetta keskikastissa ja sijat 6-8 haarukassa. Pystytään haastamaan kärkiporukoitakin jos kaikki osuu kohdilleen ja vastustaja vähän epävireessä, tottakai Karhu on suosikki mutta jätetään 10% mahikset meillekin Jorma Vuoksenmaata lainaten. Toki Katajalle tärkeämpi matsi on jo perjantaina kun Vilpas tulee vastaan mutta ei harmita jos tänäänkin pärjättäsiin.

Voi tulla katsojalle mukava koritehtailu mutta toivottavasti molemmin puolin. Hienoa nähdä Kanervon Antti ja Juho entistä seuraansa vastaan, eiköhän sieltä Teemulle ole haastajia jonossaan.
 
Viestejä
19 536
Vs: Karhu - Kataja 7.1.2015 klo 18.30

Täällä ollaan. Lomallahan sitä. Eukko sairaana ja palvelua hänelle. Kaupassa käyntiä ja lumitöitä.

Mitä otteluun tulee, niin mitään suuria en odota Katajalta. Tappio ei olisi paha, mutta rökäletappio taas olisi sitä. Näillä mennään. Eli Karhu selvä ennakkosuosikki, vaikka pari huonompaa peliä onkin heillä alla.
 
Viestejä
6 191
Vs: Karhu - Kataja 7.1.2015 klo 18.30

Ainekset huippumatsiin on ehdottomasti olemassa. Kataja on nihkeän alkukauden jälkeen mennyt paljon eteenpäin ja onkin nostanut sijoitustaan ja alla on viisi peräkkäistä voittoa. Karhu on ollut vakuuttava läpi alkukauden. Joukkueella on kuitenkin kaksi tappiota alla Lapuaa vastaan. Onko kyseessä vain hetkellinen alamäki, vai palaako joukkue hyvään iskuun. Katajalla ei ole paineta tänään. Karhu on kotonaan pieni suosikki. Tappio ei olisi mikään maailmanloppu, mutta toki mahdollinen kuudes peräkkäinen voitto otetaan ilolla vastaan. Katotaan kuinka käy. Taistele Kataja!!
 
Viestejä
598
Vs: Karhu - Kataja 7.1.2015 klo 18.30

Nyt oli Karhulla lopussa hyvää nopeiden miesten puollustusta. Sarce vei pallon pari kertaa Rannikon käsistä ja Mattila puollusti myös hyvin ainakin yhden Arnoldin ajon sekä pari muuta tilannetta. Pysyi hyvin mukana ja malttoi olla räppäämättä käsillä virhettä.

Myös Joensuu vei pallon korin alta kahdesti kädestä, eli oli sielläkin kädet vikkeliä.
 
Viestejä
6 191
Vs: Karhu - Kataja 7.1.2015 klo 18.30

Paljon tehdään pisteitä kärkipeliksi. Horton ja Knight olleet liekeissä. Arnoldi tavallista vaisumpi, toisaalta varmaan otetaan miestä aika tiukasti. Rannikolla nolla pistettä, toisaalta 7 syöttöä. Ihan voitettavissa oleva matsi tämäkin. Jänskä toinen puoliaika tulee. Kataja go!
 
Viestejä
2 495
Vs: Karhu - Kataja 7.1.2015 klo 18.30

Huh huh mikä peli... Karhulla vähän hätäilyä joissain ratkaisuissa...
 
Viestejä
2 089
Vs: Karhu - Kataja 7.1.2015 klo 18.30

Kataja haastoi kärkijoukkueen hyvin mutta ei riittänyt, hyvä yritys silti.

Harmi että ratkesi ihmevihellykseen kun Arnold sattui olemaan samalla kentällä Kanervon kanssa. Kanervo ilmaiseksi viivalle ja se siitä.

Sen tiesi sitten jokainen ettei Katajan viimeisestä hyökkäyksestä pilli soi vaikka kädet katkeisivat mutta niinhän se joskus menee.

Muuten tuomarit loistavia kuten oli pelikin.

Kovalle porukalle hävittiin ja nyt Vilpasta vastaan kotiedun turvin, Karhulle onnittelut!
 
Viestejä
2 495
Vs: Karhu - Kataja 7.1.2015 klo 18.30

Tasainen vääntöhän siitä tuli,ja Karhu palasi onneksi voittojen tielle.. Hyvin pelasi Kataja. Kataja on kehittynyt joukkueena paljon ja on keväällä varmasti hankala vastus kelle tahansa joukkueelle.
 
Viestejä
598
Vs: Karhu - Kataja 7.1.2015 klo 18.30

BearBasket sanoi:
Tasainen vääntöjän siitä tuli,ja Karhu palasi onneksi voittojen tielle.. Hyvin pelasi Kataja.

Joo, tasaista oli ja alun katajarykäisyn jälkeen ei kumpikaan paljoa 3 pistettä enempää tainnut johtaa. Katajalta Knight rauhoittui kummasti 4. virheen jälkeen, olisko alkanut myös väsy painaa. Arnold pääsi aika usein vapareille, osaa hyvin venyttää tilanteita korin alla ja odottaa että joku räppäisee käsille. Pari kertaa kun jätettiin rikkomatta, niin mies olikin ihan ymmällä.

Karhulla musta joukkuevoitto, sanoisin että kaikkien pelissä oli ainakin jotakin positiivista enkä nostaisi ketään muiden ylitse tässä pelissä.
 
Viestejä
301
Vs: Karhu - Kataja 7.1.2015 klo 18.30

Hyvä ja tasainen vääntö, ja kun vielä lopputulos oli (ei tällä kertaa niin runsaslukuisen mutta silti mukavan äänekkään) kotiyleisön kannalta suotuisa niin mikäs siinä.

Katajasta Knight oli yllättävän kova, hyvin sujui pick & roll Rannikon kanssa. Hortonilla vähän kummallisen näköinen heittotyyli mutta teki paljon pisteitä. Arnold otettiin hyvin pois eikä Rannikkokaan päässyt juhlimaan vaikka pelkäsin pahinta kun mies latoi jossain kohti pari kovaa kolmosta peräkkäin. Aikaiset virhevaikeudet tekivät Teemun pelistä tänään hankalaa.

Sarcevic oli mielestäni (taas) Karhun paras. Mangano edelleen vähän vaisu, mutta Giles jyräsi tuttuun tapaan. Devonne toki meinasi möhliä koko pelin syöttämällä pallon ei kenellekään lopun kriittisillä hetkillä, mutta onneksi Horton paikkasi viimeisessä puolustuksessa, eikä antanut Arnoldin vääntää koria. Suomalaisista Kanervolta pari tärkeää koria ja Lehtorannalta hyvää puolustusta.

Voi varmaan sanoa, että kolmas perättäinen tappio olisi ollut Karhulle tosi kova paikka. Onneksi tuli voitto ja päästään taas jatkamaan taistelua runkosarjan voitosta.
 
Viestejä
1 496
Vs: Karhu - Kataja 7.1.2015 klo 18.30

Helpottava voitto! Eikä tullut helpolla!
Muutamia vihellyksiä (molempiin suuntiin) sai tosiaan ihmetellä. Onneksi tuomarit antoivat kuitenkin pelata, kumpikaan ei kärsinyt liikaa vihellyksistä. Vaikka useinhan se oman joukkueen tappioksi tuntuu vihellykset kääntyvän.

Kataja on tämän hetken kuuma joukkue, ja se näkyi tänäänkin. Rentoa ja monipuolista pelaamista. Karhu nimittäin ei ehkä pelannut kauden parasta peliään vielä tänään, mutta ehdottomasti palasivat raiteille ja silti Katajan voitto ei olisi ollut vääryys. Kataja tulee ilman loukkaantumisia hankkimaan kotiedun, no question about it.
Mielenkiintoista (ja huolestuttavaa) oli tänään nähdä, miten hyvin Rannikko matsasi (tietty) Sarcen, Knight matsasi Gilesin, Arnold matsasi Hortonin ja toinen Horton matsasi Manganon...
Levypallot ja kolmoset Katajalle, Karhun normaalivahvuudet pelattiin pois...
Huikean jännittävä ja tasokas peli heti tammikuun alkuun!
 
Viestejä
6 191
Vs: Karhu - Kataja 7.1.2015 klo 18.30

Kitkerä tappio ja päätös voittoputkelle, mutta hyvä taisto Katajalta suosikki Karhua vastaan heidän kotisalissaan. Pienestä ollut kiinni, että Katajan voittoputki olisi saanut jatkoa. Ylpeä silti voi olla Katajan yrityksestä. Horton ja Knight ovat jatkaneet hyvää menoa ja ihmettelen suuresti, jos joku vielä on sitä mieltä, että Knight pitäisi pistää koneeseen. Hullua ja järjetöntä puhetta sanon minä. Nämä kaverit ottavat kahdestaan enemmän ribareita kuin Toikan aikana meidän kotimaiset pelaajat yhteensä... Teemua ja Arnoldia otettu ilmeisesti aika kovaa tänään. Harmi kun Teemun kolmoset olivat vain 2/8. 11 syöttöä on toki kovaa valuuttaa, jälleen kerran. Eikä se pallo aina koriin mene, edes hyvistä paikoista.

Olisihan voitto maistunut toki tänäänkin, mutta Karhu oli kotonaan suosikki, eikä tappio siksi yllättänyt. Hirveän harmissaan ei voi olla, sen verran hyvin on Kataja voittoja napsinut ja peli on kehittynyt. Kataja on kuumassa vireessä. Tästä on ihan hyvä jatkaa seuraaviin peleihin. Seuraavaksi onkin kotona kolme ottelua peräkkäin (Vilpas, Seagulls, Lapua) ja niistä kun voitetaan kaikki, mikä nykyisellä vireellä pitäisi olla ihan mahdollista, niin hyvä tulee.

Hyvä on Katajan tilanne. Tähän kun saadaan vielä Huolila mukaan, niin hyvä homma. Ja Karhu, kolmatta kertaa ette meitä voita kun Joensuussa taas kohdataan. ;)
 
Viestejä
1 615
Vs: Karhu - Kataja 7.t1.2015 klo 18.30

Katajalta kova suoritus eilen ja uudet 'odottamattomat' ratkaisijat knight ja Horton pistivät karhun suunnitellun puolustuksen sekaisin välillä ihan täysin.

Karhu nosti tasoaan selvästi mutta taas missasi omat momenttuminsa hätäilyihin ja välillä taas seisovaan hyökkäykseen. Jotenkin tuskaisaa peliä vieläkin, toki iso harppaus Lapua peleistä ja viimeiset kaksi minuuttia selvästi paremmat kuin ed peleissä, vaikkakaan gilesin hätäinen syöttö 18s ennen loppua näyttänyt ihan planin mukaiselta. :eek:
Ei siis todellakaan täysosumapeli Karhulta.
Siinä mielessä voitto tuntuu vieläkin paremmalta.
Lauantaina biisonia vastaan mentävä iso askel eteenpäin pakkipäässä muuten biisonilauma polkee karhun alleen.
Kaikesta huolimatta sieltä väännetään 3p voitto ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös