Koripallo.com

Honka - Kobrat Tapiolassa la 10.1.2015 klo 17:00

Viestejä
1 542
Joko kohta kaivetaan paperipussit päähän Espoossa:
Fanit protestoivat paperipussit päässään
KORIPALLO. NewYorkKnicksin pitkän sairaslistan siivittämä taaperrus NBA-liigassa on saanut fanit reagoimaan. Kotiottelussa Houstonia vastaan oli hiljaista ja tv-kamerat löysivät katsojien joukosta ryhmän, jota joukkueen otteet ilmeisesti hävettivät sen verran, että he tulivat katsomoon päässään paperipussit, joihin oli puhkottu silmänreiät. Knicksin 96–120-tappio Houstonille oli ryhmälle neljästoista perättäinen. STT

Toivottavasti kuitenkin kurssi saadaan tänään kääntymään. Oheisen linkin takaa Hongan toiveikas ennakko:
http://www.tapiolanhonka.fi/index.php?mid=2260&itemid=16222661&a=viewItem
 

M3

Viestejä
660
Vs: Honka - Kobrat Tapiolassa la 10.1.2015 klo 17:00

M3 sanoi:
Kokoonpanoja näemmä pimitetään. Toivattavasti ei muutu tavaksi myös muiden jengien kohdalla. Tähän asti tuolla on taidettu julkaista kaikkien tämän kauden matsien pelaavat kokoonpanot.

http://korisliiga.fi/game/?game_id=1365267&season_id=89525

Kokoonpanot nyt julkaistu. Clark ei pelaa vieläkään. Kobrien uusi jenkki sen sijaan on jo mukana.
 
Viestejä
1 542
Vs: Honka - Kobrat Tapiolassa la 10.1.2015 klo 17:00

Honka is back! Nyt nähtiin sitä Honkaa, minkä johdosta kausari ostettiin. Kopio palkittiin ansaitusti parhaana, mutta yhtä hyvin palkinnon olisi voinut pokata Udanoh, Ubilla tai Odabasi. Päivän sana Hongalla oli joukkuepeli. Pallo ja miehet liikkuivat, puolustuksessa ei nukahdeltu (no, pari kertaa ehkä) ja harhasyöttöjä ei tainnut tulla oikeastaan yhtäkään.

Hongan kotimaiset Odabasin lisäksi palasivat tasolleen ja peli-ilme oli erittäin positiivinen. Alun pienestä notkahduksesta huolimatta intensiteetti ei laskenut ja pallollista puolustettiin loppuun asti. Vilpas-pelissä nähtyjä helppoja koreja Kobrille ei annettu juuri ollenkaan. Järvi ja Niemistö hyviä varsinkin pakkipäässä. Järveltä muutama oivallinen ajo hyökkäyspäässä. Kolmosjyvä tänään vähän hakusessa.

Lapuan Carter oli alussa pielemätön, muttei jaksanut kannatella koko joukkuetta pelin loppuun asti. Dickerson oli tosi vaisu, eikä meinannut saada palloa koriin koko matsin aikana. Rowland pirteämpi, muttei Carterin luokkaa.

Honka Voittaa!
 
Viestejä
1 607
Vs: Honka - Kobrat Tapiolassa la 10.1.2015 klo 17:00

Kymmenen pelin tappioputki katkesi kuin kanan lento.

Honka tarrautuu taas kohti sarjapaikan säilyttämistä.

Kevään lähetyessä espoolainen yleisökin saa taas vainun.

Ilman Clarkiakin on siis Hongalla kyky voittaa. Ronnie vielä kehiin niin Lyyti alkaa taas kirjottaa. 8]
 
Viestejä
83
Vs: Honka - Kobrat Tapiolassa la 10.1.2015 klo 17:00

Honkaa myös auttoi, että Lapua ikäänkuin luovutti hyvin aikaisessa vaiheessa. Turjakin tuli viimeisellä jaksolla kentälle virheen kiilto silmissään. Ulosajohan siitä tulikin nopeasti. Tuomarit olivat periaatteessa hyviä. He vain vihelsivät aika huonosti, mutta viheltämättä-jättämisissä itse asiassa meni ihan hyvin. .
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös