Koripallo.com

Namika - Gulls 10.1.15 @Suurhalli

Viestejä
2 688
Tiggs pois Namikan vahvuudesta hautajaisten takia. Palaamassa (toivottavasti) alkuviikosta takas Lahteen. Gullseilla näköjään Basaben pelaaminen epävarmaa.

Jos Namika puolustaa samaan tyyliin kuin kahdessa aiemmassa matsissa voiton pitäis jäädä lahteen. Materiaali on kapea ja pelejä on ollut paljon, näkyykö mitenkään tänään..?
 
Viestejä
5 781
Vs: Namika - Gulls 10.1.15 @Suurhalli

Mä en vieläkään tajua, mitä Gullsit tekee Hollomanilla. Ne pari ratkaisun puolustajaa Joensuun suunnalta avatkoon tätä lisää.
 
Viestejä
408
Vs: Namika - Gulls 10.1.15 @Suurhalli

Haades sanoi:
Mä en vieläkään tajua, mitä Gullsit tekee Hollomanilla. Ne pari ratkaisun puolustajaa Joensuun suunnalta avatkoon tätä lisää.
Esimerkiksi tuosta Lapualta vapautui äskettäin Hollomania paljon parempi pelaaja, tosin eri pelipaikalle, mutta olishan Geiger-Richardson parivaljakko kuulostanut aivan hyvältä Gullsien takalinjoille.
 
Viestejä
295
Vs: Namika - Gulls 10.1.15 @Suurhalli

Puolustuksen kautta voittoon. Tänään näytti heti pelin alusta alkaen, että puolustus toimii ja
joka ukko laittaa itsensä likoon. Seakullit putosi heti alussa kyydistä eikä Namika antanut
mitään mahdollisuuksia nousta taistelemaan voitosta.
Kaikki onnistuivat, paitsi katsomossa istuva ns. fani-lauma. Joidenkin ns. fanien käytös ja
kunnioitus vastustajaa ja valmennusta kohtaan tuppaa unohtumaan heti kun peli alkaa.. ???
Älytön huutelu ja wit........lu tuntuu olevan tärkeämpää, kuin oman joukkueen asiallinen kannus-
tus. Kunnon koris-fani huomioi myös vastustajan hienot suoritukset ja antaa niillekin arvostusta.
Mutta Lahdessa kaikki on toisin......hävettävää touhua .
Jos tuomari joutuu puuttumaan fanien käytökseen kesken pelin, niin kaikki ei ole kohdallaan.
Asiallista mökää ja meteliä katsomoon ja rummut soimaan, niin hyvältä näyttää. ;D
Namikan saldo 10/10 ja 6. sija sarjassa on enemmän kuin odotin.... ;)
 
Viestejä
15
Vs: Namika - Gulls 10.1.15 @Suurhalli

Peukku Kolmesekkalle, samaa mieltä huutelusta. Hyvä peli erityisesti puolustuksen osalta. Kiva oli nähdä Alasen ennakkoluulotonta tekemistä, pelasi rohkeasti ja onnistui.
 
Viestejä
2 688
Vs: Namika - Gulls 10.1.15 @Suurhalli

Ei paljon Tiggsiä tänään tarvittu. Kuten aikasemmin jo maininnu, tällä puolustuksella voitetaan vielä paljon pelejä.

defense.jpg
 
Viestejä
16
Vs: Namika - Gulls 10.1.15 @Suurhalli

Kolmesekkaa, oikeassa olet.
Puolustuksen kautta voittoon.

Puolustuksen kautta rentoon peliin ja peli-iloon. Siltä se tänään näytti ja onnistumiset ruokkii hyviä suorituksia ja tänään vielä koko joukkueelle. Ilo oli nähdä lopuksi vielä junnutkin kentällä ja siellä samat otteet jatkuivat. Tottahan tietysti oli, että pohjatyö oli jo tehty ja ilottelu ja rentous oli helppoa siinä vaiheessa.

Seagullsit näyttivät paperilta tänään. Pinnistystä ja punnerrusta oli mutta väkinäiseltä näytti kun vastassa oli Lahen muuri. Siinä etunenässä Matias Ojala oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja sai vietyä muitakin mukaansa. Aivan loistava peli Ojalalta. Hienoa nähdä kuinka mies on ollut valmentajan luottamuksen arvoinen näissä tiukoissa paikoissa. Mäkäläisen Vesa ja Vuoren Ilkka tekevät hyvää ja tasaista työtä, jenkit eivät loista aina maan parhaina ulkomaalaisvahvistuksina mutta sopivat joukkoon loistavasti: laitetaan kaikki peliin ja yritetään viimeiseen asti. Se on joukkovoimaa parhaimmillaan ja silläkin saa tulosta aikaan. Sen on valmentaja oivaltanut.

Palviainen on saanut joukkueeseensa hyvät palikat ja nyt ne ovat loksahtaneet paikalleen. Jokainen ukko tietää mitä pitää tehdä ja myös mitä muut tekee; ammattimaisella otteella joukkue on saatu käyttämään vahvuuksiaan ja tulosta alkaa tulla. Vielä ei olla tarpeeksi tasaisia, mutta joka pelissä näkyy enemmän ja enemmän tiimin yhteen hitsautumista. Ihan varmaan on kovasti harjoiteltu ja nyt ne tulokset sitten alkavat näkyä myös peleissä. Keväällä Namika on kova sana jos tahti jatkuu tälläisena.

Erityisen iloinen olen katsojana, kuinka joukkueen ja valmentajan kemiat näyttävät sopivan yhteen - hyvä joukkuehenki välittyy katsomoon asti. Palviainen on rento ja varma otteissaan eikä siinä silloin tarvita ylenmääräistä menoa ja huutoa.

Kolmensekan ohjetta noudattaa suurin osa katsojista,
se oli mukava huomata: kovaa mökää ja kannustusta reilulla meningillä.
Kun kaikki saadaan tähän rehtiin menoon mukaan, ollaan tämän joukkueen arvoisia - me kannattajatkin!

Oli tosi hyvä päätös mennä pitkästä aikaa katsomaan korista livenä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös