Koripallo.com

Kataja Basket vs Seagulls pe 16.1. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Viestejä
6 198
Katajan ennakko:

www.katajabasket.fi

Ei sen suurempia ennakoita itseltäni tällä kertaa. Perjantaina siis kotona Seagulls ja heti sunnuntaina niin ikään kotona Lapua. Molemmista peleistä kotivoitot mielellään.
 
Viestejä
204
Vs: Kataja Basket vs Seagulls pe 16.1. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Helpot pinnat jäämässä Joensuuhun. Hollomanin siirryttyä Helsinkiin Seagulls on vain sukeltanut ja sukellus jatkuu kunnes Stommes on tervehtynyt.
 
Viestejä
19 541
Vs: Kataja Basket vs Seagulls pe 16.1. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Joo. Helpot pinnat tänään katajalle. Siis oikeasti tosi helpot pinnat. Millään osa-alueella, hyökkäyslevypalloja lukuunottamatta, Kullit eivät tänään olleet sillä tasolla, jolla ketään haastettaisiin.

Toki pitkä matka, huono keli ja siten pitkä matkustusaika lienevät puuduttaneet koko kulliporukan. Basapeeta lukuunottamatta, joka hänkin alkoi pelkäämään Ritaria, kukaan ei päätään nostanut muiden yläpuolelle.

Rehellisesti sanottuna ja ilman minkää värisiä laseja, ja josta joku Kullifani kirjoittikin, niin Hollomanista ei yksinkertaisesti ole vahvistukseksi. Mutta mitä helkkaria on tapahtunut Lintpummille. Mies on kuin varjo parin vuoden takaisesta Entä sitten Geikeri. Tänään ainakin hajuton ( en käynyt pukukopissa ), väritön ja mauton. Kullien kotimaiset vaisuja.

Mutta ei mittään. Tällaisia huonoja pelejä tulee välillä kaikille, mutta jotenkin tuntui, että päät olivat jo rinnassa Kulleilla heti aloituksesta lähtien.

Kotijoukuekaan ei tänään tarvinnut mitään ihme-esityksiä. Peruspeli riitti ihan hyvin. Toki Horttonin poika erottui joukosta positiivisesti ja miksei Arnolttikin syötöillaan. Antriikka puolusti hyvin ja teki ne tavalliset heti alussa. Moore hortoilee puolustuksessa edelleenkin siellä, missä ei pitäisi ja Niemi ei vaan ole vielä päässyt jäykkyydestään.

Taikuri oli ainakin kolme kertaa paikkailtavana ja viimeisellä kerralla taisi polvi mennä pahemminkin? Näinköhän on sunnuntaina pelikuntoinen, kun Kekkikään ei taida mikään noitatohtori sentään olla eikä ainakaan Shamaani..... Hyvin Teemu pelasi ennen kentältä poismenoon saakka. Pete Vuoti pari kertaa puolustuksessa, mutta pistipä pari kertaa komeat kolkitkin sisään korvaukseksi vastustajan kakkosista.

Ritari on parantanut otteitaan, mutta onko parantanut polveaan ja kuntoaan? Aika väsyneeltä klenkkaajalta välillä näyttää. Mutta tänään sentään vain yksi tyhmä virhe. Siitä Plussat ja plussat myös puolustuksesta ja plokeista lokeista.

Ei tästä enempää jaksa eikä muista. Yleisöä vähän ja en edes nähnyt, ketä palikittiin, kun läksin jo puoli minuuttia ennen pelin loppumista. Itse olisi palkinnut Basappen ja Horttonin.
 
Viestejä
1 596
Vs: Kataja Basket vs Seagulls pe 16.1. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Ritari puolustaa viisaasti. Ritari hyökkää fiksusti. Ottaa myös levypalloja.Tuleva tribledubleman
 
Viestejä
19 541
Vs: Kataja Basket vs Seagulls pe 16.1. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Kiitos, kiitos! Eukkokin on Jortikkafani......
 
Viestejä
6 198
Vs: Kataja Basket vs Seagulls pe 16.1. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Helppo voitto tänään, ehkä yllättävänkin helppo. Odotin kovempaa vastusta, mutta kelpasi tämmöinen reilumpikin voitto, eipähän tarvinnut jännittää loppuun asti. Katajalta ajoittain oikeinkin hyvää pelaamista. Hyvin ollaan aikataulussa. Peli kehittyy kohti kevättä. Toivottavasti Teemu ei satuttanut pahemmin itseään. Teemu oli barplayssa jälkipeleissä pelin jälkeen. Vaikuttaisi siltä, että saattaa jatkaa Katajassa ensi kaudella... No, aika näyttää.

Sunnuntaina sitten Lapua saapuu Juho Neposen johdolla kylään.
 
Viestejä
19 541
Vs: Kataja Basket vs Seagulls pe 16.1. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Minä taas kuulin vihiä, että Taikuri olisi ostamassa Piisameitten osakkeita niin paljon, että voisi
siirtyä sinne pelkäämättä palkanmaksun puolesta..... Ja mikäs olisikaan hienompaa, että Suomikoriksen ikoni maksaisi ikäänkuin itse oman palkkansa......

Mutta mitä näille Ahosille ja Nikkaroitsijoille sitten tehtäisiin siellä veräjässä?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös