Koripallo.com

Kouvot vs Seagulls ke 4.2. klo 18:30 @Manskari

Viestejä
110
Vs: Kouvot vs Seagulls ke 4.2. klo 18:30 @Manskari

Gullsilla kolme voittoa vieraista tähän mennessä, eikä helpolla tule tänäänkään pisteitä Stadiin. Vastassa sarjakolmonen Kouvot ja lokit lähtevät peliin ilman Kyllöstä ja ehkä Järvistä. Stommes palasi rosteriin edellisessä pelissä, ja kohtaa kouvolalaiset ensimmäistä kertaa. Jospa heittokäsi olisi tänään kuumana?
 
Viestejä
829
Vs: Kouvot vs Seagulls ke 4.2. klo 18:30 @Manskari

Ei olla lähdetty peliin ainakaan takki auki. Hyvältä näyttää. Conley näköjään kasannut tupla-tuplan ekaan 13 minuuttiin. Aika kova. Nyt kun vaan pelataan loppuun asti, eikä aleta löysäilemään, niin hyvä tulee.
 
Viestejä
150
Vs: Kouvot vs Seagulls ke 4.2. klo 18:30 @Manskari

Vosin listata tähän alle muutaman positiivisen asian eilisestä pelistä:

- Toinen voitti
- Lokit jaksoivat saapua Kouvolaan asti. Jokunen heistä jopa onnistui tekemään pisteitä ja yritti melkein loppuun asti.
- Kukaan ei loukkaantunut
- Kahviosta ei kahvi loppunut kesken

Todellisuudessa pelihän oli melko pakkopullaa. Joukkueet ovat tällä hetkellä aivan erilaisessa tilanteessa ja se valitettavasti näkyi valtavana erona itse pelissä. Kouvoista osalla pelaajista voi olla "huonohko" päivä, mutta tästä huolimatta se ei heijastu välittömästi lopputuloksessa niin pahasti kun Lokeilla. Todellista hätää kuitenkaan en Lokeilla näkisi olevan. Sarjassa on kuitenkin tällä hetkellä muutama tasoltaa huomattavasti heikompi joukkue. Kouvojen osalta peli menee selvästi koko ajan eteenpäin. Keskiviikkona kokonaista heikkoa jaksoa ei ollut, vaan tason laskua oli havaittavissa vain muutamia minuutteja.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös