Koripallo.com

Helsinki Seagulls - Namika Lahti 25.2.2015

Viestejä
533
Alkuasetelmat: Lahti sarjataulukossa seiskana, Lokit hönkii(rääkkyy) kasisiidillä. Eroa neljä pistettä plus Lokit pelanneet yhden ottelun enemmän. Lokeilla erittäin kova biisoninnahka edellisestä kotipelistään, kun taas Namikalla historiallinen vierasvoitto Pyynikiltä. Namika lähtee otteluun jälleen kerran hyvin levänneenä, sillä edellinen peli oli 17.2 ja sitä edellinen 7.2. Jännä tämä otteluohjelma, niinkuin on puhuttu.

Pelissä erittäin hyvät ja seurattavat matchupit:

Vuori(Gonzalves) - Geiger
Tiggs - Lindbom
Mäkäläinen - Stommes
Wright - Basabe

Lokit lähtevät otteluun varmasti hyvällä itseluottamuksella Biisonivoiton jälkeen ja Namikan pitää pystyä vastaamaan kovuuteen heti alkumetreiltä! Pyrintöä vastaan oli nähtävissä muutama uusi hyökkäyskuvio, toivottavasti huomenna nähdään vielä jokunen lisää.

Pistäkäähän kpcom asiantuntijat omat arvionne pelistä, niin saataisiin edes jonkinlaista säpinää otteluosioon!
 
Viestejä
1 505
Vs: Helsinki Seagulls - Namika Lahti 25.2.2015

Veikkaan, että pisteet jäävät tänään Tsadiin, tosin tiukan väännön jälkeen.
Lokkien peli on yhä useammin viime aikoina löytynyt, varsinkin Kisiksellä. Stommesin palattua oli pientä sekaannusta ajoittain, mutta tilanne on korjaantunut ja Töölöstä on tänä keväänä jokaisen joukkueen vaikea hakea pisteitä.

Mutta niinku siellä Lahdessa päin on joskus sanottu; korrrrrostan, että tämä oli vasta epäily lopputuloksesta, kunnes B-näytteet on analysoitu.
 
Viestejä
2 688
Vs: Helsinki Seagulls - Namika Lahti 25.2.2015

Tiukkaa ja vähäkorista vääntöä kuten oottaa sopii. Basabe pidetty aika hyvin kurissa.Kolmosia Namikalla taas 0 kpl puoliajalla...
 
Viestejä
2 688
Vs: Helsinki Seagulls - Namika Lahti 25.2.2015

Diiffens oli taas täyttä rautaa. Antaa paljon anteeksi hyökkäyspäässä, joka ei ole aina niin kaunista kateltavaa. Tästä taas hyvä jatkaa.
 
Viestejä
262
Vs: Helsinki Seagulls - Namika Lahti 25.2.2015

Viimeiseen kymmeneen matsiin kuudes kerta kun vastustaja jää alle 60 pisteen. Sille on hyvä rakentaa.
 

L.S

Viestejä
826
Vs: Helsinki Seagulls - Namika Lahti 25.2.2015

Tää oli hiton kova voitto. Tässä vaiheessa en usko, että kukaan on hirveen innoissaan kohtaamaan Namikaa ekalla pudotuspelikierroksella, vaikka Pyrinnöstä moni puhuukin sinä joukkueena joka vielä 'tulee skarppaamaan ja olemaan kova pleijareissa'.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös