Koripallo.com

Kataja vs Pyrintö ke 18.3. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Kumman vuoro voittaa tällä kertaa?

  • Kataja

    Ääniä: 7 50,0%
  • Pyrintö

    Ääniä: 7 50,0%

  • Äänestäjiä
    14
Viestejä
6 198
Katajan ennakko: www.katajabasket.fi/edustusjoukkue

Jokohan tämä ottelu herättää jo enemmän mielenkiintoa mitä Honka ottelu? Voisi ainakin näin kuvitella. ::)

Mielenkiintoinen ottelu tulossa, kuten Katajan ja Pyrinnön kesken yleensä. Kataja on sarjan kuumin ja kovakuntoisin tällä hetkellä ja vahvasti ollaan kiinni kotiedussa puolivälieriin ja itse asiassa jopa kakkospaikka on omissa käsissä. Eikä tuo Kotkan paalupaikka ole mikään satavarma juttu vielä, vaikka vahvoilla KTP onkin. KTP tulee joensuuhun vielä kaksi kertaa, joten katsellaan.. Hyvältä Katajan tilanne näyttää. 10 peliä jäljellä, joista 6 on kotipelejä.

Kun Lehto jätti Pyrinnön, ajatteli varmasti monet, että Pyrinnön mahdollisuudet menivät lopullisesti. Näin ajattelin minäkin, mutta rökälevoitto Karhusta oli osoitus, ettei Pyrintöä ehkä kannata vielä jättää pois laskuista. Toki Karhu pelasi ilman kahta luottopelaajaa ja pelasi varmastikin kauden heikoimman pelinsä mutta kuitenkin. Damon syttyy aina keväällä pelaamaan ja eihän toi Pyrinnön rosteri nyt ihan sarjan heikointa ole kuitenkaan.

Tämän kauden voitot ovat ennen keskiviikkoa Katajalle 2-1. Katajalla 8 peräkkäistä kotivoittoa ja tottakai kotivoittoputkelle haetaan mukavaa jatkoa Pyrinnön kustannuksella. Playoffshenkeä on jo ilmassa ehkä tässä ottelussa. Kannattaa tulla paikalle. :)
 
Viestejä
380
Vs: Kataja vs Pyrintö ke 18.3. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Otteluhan meni loppuakohden kyllä ihan jännäksi.
Tais Damon taas yrittää yksin ratkaista ottelun lopussa. Onneksi näin, sillä yleensä vastustaja hyötyy siitä.
 
Viestejä
19 541
Vs: Kataja vs Pyrintö ke 18.3. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Vatsataudista kuulin puhuttavan Teemun tapauksessa. Lienee sekin sinne päin, kun ei kerran ollut tartuttamassa muita edes penkillä.

Eikä Pistuulikaan ihan terveelta vaikuttanut, naan nokka näkyi vielä vuotavan kuin sillä entisellä sulhaspojalla....Mutta Rannikon poissaollessa pakko pelata. Ihan ok pelin pelasikin, vaikka Hopkinssi muutaman kerran veikin pahasti.

Arnoltti jälleen kerran kovia ratkaisuja tärkeisiin paikkoihin, mutta iltaansa pimentää varsinkin huono viimeistely vapariviivalta. Horton myöskin voi olla tyytyväinen iltaansa, vaikka joutuikin aikaisessa vaiheessa jo virhevaikeuksiin. Aika helposti kyllä tuli pari virhettä. Lopussa ei oikein uskaltanut kunnolla puolustaa ja varmaan senkin takia jäi ainoana miinukselle +/- tilastossa.

Ritari viimeisteli hyvin läheltä koria, mutta ei saanut Deimonista hänkään oikein mitään otetta.

Antriikan pojalla oili tainnut uusi soppari sekoittaa kolmossihdin pari napsausta sivuun. Ei sitten millään uponnut kolkit. Eikä tänään muutenkaan ollut niin terävä puolustuspäässä kuin toivoa jo sopi. Mutta nuori kaveri ja pelit ailahtelee vielä.

Niemi parantaa koko ajan ja näyttää painokin tippuneen syksystä ainakin 10 kiloa. Jalatkin liikkuu ihan hyvin jo. Tärkeitä levyjä, mutta sitten uskon puutetta hyvistäkin heittopaikoista, kun yksi kolkki oli mennyt ohi. Samoin sössi yhden tärkeän kaksykkösen lopussa. Huolila jäi taas pimentoon, mutta tärkeitä huiliminuutteja. Pari kakkosta parin metrin päästä ei sinnepäinkään....

Pyrinnön paikkapuolustus tuntui jälleen kerran olevan Katajalle vaikeaa murtaa. Eikä sitä murrettua oikein saatukaan. Ilman Arnoltin ja Horttonin kovia kolkkeja oltaisiin aika kusessa oltu. Tässä tilanteessa nimenomaan tuli Teemua silminnähden ikävä.

Deimoni jälleen kerran Pyrinnön kantava voima. Kovia ratkaisuja pitkin peliä, mutta onneksi lopussa alkoi taas kerran yksin liikaa yrittämään.

Ihmeen hyvin jaksoi Bullokki kirmailla kentällä, vaikka on silminnähden reilusti ylipainoinen. Ja jaksoi kaveri puolustaakin.

Hopkinssi heräsi onneksi liian myöhään ja oli kääntää yksin vielä viimeisellä jaksolla kovilla kolkeillaan pelin Pyrinnölle. Heinoset ja Palmikin voivat olla tyytyväisiä omiin suorituksiinsa, jos sellaiseen voi hävityn matsin jälkeen kukaan olla?

Pekkola sikaili jälleen kerran itsensä viidellä vihelletyllä virheellä ulos. Varmaan puolet jäi vielä viheltämättäkin. Mutta kun kerran tuomarit ovat tottuneet antamaan hänelle valtuudet pelata huomattavasti kovempaa ja rumempaa kuin kukaan muu Suomessa, niin minkäs sille kukaan voi. Ainakaan katsomossa.....Osallistuipa vielä yleisön kanssakin kommunikointiin vittumainen virne naamallaan. Mutta pelin loputtua varmaan vitutti kaikkein eniten. Sen näkin naamasta......

Kaiken kaikkiaan jännittävä ja välillä kohtalaisen hyvätasoinenkin peli. Kataja jäi mielestäni puolustuspelissä Pyrinnön jälkeen, mutta oli hyökkäyspelissä kuitenkin sen verran terävämpi, että pinnat jäivat kotiin. Mikään suuri vääryys ei olisi ollut, eikä suorastaan mikään ihmekään, jos pisteet olisivat lähteneen tamperelaistenkin bussiin.

Deimoni ja Horttoni palkittiin. No ehkäpä Arnoltinkin olisi voinut palkita, mutta menkköön noin.

Yleisöä jälleen ihmeen vähän. Ei näy kiinnostavan. Milloinkohan alkaa kiinnostamaan? Vai alkaako lainkaan?
 
Viestejä
6 198
Vs: Kataja vs Pyrintö ke 18.3. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Joelta jo hyvää raporttia. Pyrintö laittoi Katajan tosi tiukoille ja oli lähellä viedä pinnat mukanaan. Onneksi Katajan johto piti päätösjaksolla, vaikka näyttikin jo, että Pyrintö menee ohi. Oli jo vähän playoffshenkeä havaittavissa. Tämä Pekkola se jatkaa samaa pelaamista mitä ennenkin ja tuomarit sallii sen. Eipä sille mitään voi, että tietyillä pelaajilla on ne omat sääntönsä ja thats it. Jännittävä ottelu, vähän liiankin jännittävä. Mutta hyvä, että Kataja puristi ilman Rannikkoa kuudennen peräkkäisen voiton ja kotona voitto olikin jo 9:s peräkkäinen. Ja nousu kohti kärkeä jatkuu. Tässä on tosiaan mahdollisuudet taistella jopa ykköspaikasta. Kakkostila on omissa käsissä.

3-1 vietiin runkosarjassa voitot Pyrinöä vastaan. Viime kaudella oli toisinpäin. Saatetaan kohdata jopa puolivälierissä heti uudestaan. Aika näyttää. Vaikka Lehto on sivussa loppukauden, ei Pyrintöä sovi aliarvioida missään nimessä.

Hetki huilia ja jo heti perjantaina on vuorossa pikauusinta Loimaalla Biisoneita vastaan. Viimeksi voitettiin 28 pinnaa, perjantaina saattaa olla jo tiukempaa..

Niin ja yleisömäärä oli tosiaan pettymys tänään.. Paikalla reilut 800 katsojaa vain. Mutta ehkäpä yleisö vielä heräilee tästä. Hyvä Kataja!!
 
Viestejä
70
Vs: Kataja vs Pyrintö ke 18.3. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Hector sanoi:
Tämä Pekkola se jatkaa samaa pelaamista mitä ennenkin ja tuomarit sallii sen. Eipä sille mitään voi, että tietyillä pelaajilla on ne omat sääntönsä ja thats it.
Miten niin saa pelata omilla säännöillään. 14min 18 sek ja viisi virhettä. Ei siis saanut pelata omilla säännöillään.
 
Viestejä
6 198
Vs: Kataja vs Pyrintö ke 18.3. klo 18:30 LähiTapiola Areena

kopukka sanoi:
Miten niin saa pelata omilla säännöillään. 14min 18 sek ja viisi virhettä. Ei siis saanut pelata omilla säännöillään.

Totta, virhetili tuli täyteen. Mutta virheitä jäi kyllä myös viheltämättä. Mutta se siitä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös