Koripallo.com

Kouvot vs KTP 20.3.2015

Viestejä
7 517
Vs: Kouvot vs KTP 20.3.2015

Nyt alkaa olemaan näitä kriittisiä aikoja alkaa nostaa itseluottamusta kohti pudotuspelejä. Viimeisten muutosten jälkeen Kouvot ei ole ollut niin vakuuttava kuin toivoisi varsinkaan hieman vahvempia joukkueita vastaan. KTP on ollut hankala vastus Kouvoille ja nyt olisi hyvä sauma kääntää kelkkaa. Myös kärkijoukkueita vastaan pitäisi pärjätä...
 
Viestejä
1 041
Vs: Kouvot vs KTP 20.3.2015

Ulmer siis edelleen sivussa. Huonompi juttu.

Edelliset kohtaamiset menneet aika selvästi Kotkalle, mutta nyt voi olla eri stoori. KTP:n peli on ailahdellut viimeaikoina, ehkä kurssi on nyt saatu käännettyä? Jeffersonilta ja Timiltä kaivataan isoa roolia LaMonten ollessa sivussa.
Kouvotkin on muuttunut viime kohtaamisesta. Joukkueeseen on liittynyt Andre Williamson ja vanha tuttu Matt Gibson. Katsotaan, muuttaako tämä voimasuhteita mihinkään suuntaan.
 
Viestejä
847
Vs: Kouvot vs KTP 20.3.2015

Ikävä kyllä, kun Kouvoilla on edes vihiä siitä, että vastustajalta puuttuu avainpelaaja... Eli kärsää tulee joku 18 pojoa. Toivottavasti olen väärässä!!
 

CZ

Viestejä
507
Vs: Kouvot vs KTP 20.3.2015

ei ole sivussa Ulmer, apinoita koijattiin!
 
Viestejä
507
Vs: Kouvot vs KTP 20.3.2015

Mukavalta näyttää.Harmi että joutuu mökkeilemään viikonlopun kun Manskillakin on täysi pöhinä päällä :D
Toivottavasti tupa täysi ja tunnelma katossa.
Kiva olisi lukea täältä jotain pientä raporttia ottelun jälkeen.. :p
 
Viestejä
596
Vs: Kouvot vs KTP 20.3.2015

Voi mahotonta. Tää oli peli. Pakkoko sitä on noin tiukoille vetää...
 
Viestejä
1 041
Vs: Kouvot vs KTP 20.3.2015

Upea nousu KTP:lta, mutta aina ei voi Brandoninkaan gamewinner upota. Nyt kävi näin.
 
Viestejä
829
Vs: Kouvot vs KTP 20.3.2015

Huh, huh. Olipas peli. 21 pisteen johto suli kuin tuhka tuuleen, kun Jefferson-show alkoi ratkaisuhetkillä. 17 pistettä viimeiseen kuuteen minuuttiin! Kova mies, ei voi muuta sanoa. Onneksi ei tänään ihan voittoon kuitenkaan riittänyt. Conleyn suihkukomennus oli Kouvojen kannalta se pahin takaisku ja siitä lähtien KTP vei peliä. Kauniston ja Madsenin viidensien virheiden kohdalla meinasi jo uskoa loppua, mutta niin vain jaksettiin loppuun asti. Gibson otti lopussa sankarinviittaa mallikkaasti.

Mitäpäs muuta. 30 minuuttia kauden parasta peliä. Tänään pelattiin vihdoin palloa sisään ja tuloksekkaasti. Sekä Villen että Dren leikkauksista saatiin runsaasti kuppeja, kun takamiehet löysivät isot miehet mainiosti. Myös levyistä taisteltiin kunnialla ja tuli oikein vanhan ajan Kaunisto mieleen. Tätä lisää. Kolmosia avautui yllättävän paljon, kun KTP pakotettiin puolustamaan myös sisällä. Oma puolustus oli kolme jaksoa erittäin hyvää.

Noottia kuitenkin neljännen jakson alun lepsuilusta. Peli ei ole ohi ennen ajan täyttymistä. No, tästä toivottavasti opittiin, eikä toistamiseen enää samaa sulamista tapahdu. Hyvä Kouvot!
 
Viestejä
1 646
Vs: Kouvot vs KTP 20.3.2015

Huiman tiukaksi menee runkosarjan loppukiri, KTP peli takkuaa aikalailla. Viimeisestä kuudesta pelistä rökäletappiot karhulle, seagullsille eikä tänäänkään ilman jeffersson showta olisi selvitty pienellä tappiolla. Nippanappa voitot sarjan tyvipäänjoukkueista ; vilpas, kobrat ja vaihtelevasti pelannut pyrintö.
Lisäksi erittäin pahat vieraspelit katajax2, bisons, lahti, seagulls vielä edessä.
Voi olla että runkosarjan viimeisellä kierroksella on nippu 12-13 tappiosarakkeen omaavia joukkueita ja viimeinen kierros ratkaisee sijat 1-5.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös