Koripallo.com

Kesän korisleirit Lahdessa

Viestejä
1
Tule viihtymään kesälomallasi vauhdikkailla korisleireillä opetellen lajin perustaitoja huippuvalmennuksessa! SBG ja Namika Lahti Juniorit järjestävät kesäkuussa suositun Point Guard –päiväleirin uudestaan ja isompana sekä uutuuden, Shooting Campin, elokuussa. Paikkoina toimivat Koulutuskeskus Salpauksen sali Svinhufvudinkadulla, Lahden yhteiskoulun sali Kirkkokadulla ja Pikku-Veskun ympäristön upeat maisemat. Leiri alkaa jo aamukahdeksalta ja päättyy iltapäivällä klo 16, joten se toimii samalla päivähoitopaikkana lapsille.

Point Guard –päiväleirillä (1.6.-5.6.2015) opetellaan takamiestaitoja – heittämistä, syöttämistä ja kuljettamista – huippuvalmentajien opastamana.

Shooting Camp (3.8.-7.8.2015) on myös päiväleiri, jossa pääteema on heittäminen. Leirillä saa yksilöllistä valmennusta heittotekniikasta ja korinteosta.

Leirit on suunnattu erityisesti ala- ja yläkoululaisille tytöille ja pojille (syntymävuodet 2000-2008). Koriksen lisäksi leiriohjelmiin kuuluu muita lajeja, ulkoilua, oheisharjoittelua ja hauskanpitoa. Lounas, välipala ja leirituote sisältyvät myös leirihintaan!

Ilmoittautuminen osoitteeseen toimisto@sbg.fi alkaa maanantaina 23.3.2015 klo 12:00 ja päättyy 15.5.2015. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitaan seuraavat tiedot: nimi, syntymävuosi, leiripäivien päivämäärät, huoltajan puhelinnumero ja sähköposti sekä mahdollinen erityisruokavalio. Laskutus tapahtuu sähköpostitse. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

LEIRIEN HINNAT:
Molemmat leirit 220 €
Yksi leiri 125 €
Yksittäinen päivä 30 €

LISÄTIETOJA:
Santeri Savolainen, 044 9709969
Pekka Setälä, 040 841 6924

TERVETULOA KESÄN LAADUKKAIMMILLE KORISLEIREILLE!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös