Koripallo.com

Kataja vs KTP su 29.3. klo 17:00 LähiTapiola Areena

KTP vienyt kauden aikaisemmat kohtaamiset. Kuinka käy nyt?

  • Kataja voittaa

    Ääniä: 6 35,3%
  • KTP voittaa

    Ääniä: 11 64,7%

  • Äänestäjiä
    17
Viestejä
6 198
Katajan ennakkoa:

www.katajabasket.fi/edustusjoukkue

KTP saapuu ensimmäistä kertaa joensuuhun runkosarjassa. Kauden kaksi aikaisempaa kohtaamista päättyivät Kotkassa KTP:n voittoon, mutta kuten muistamme, ensimmäisestä kohtaamisesta puuttui Katajalta Rannikko ja toisesta Rannikko sekä Arnold. Silti molemmissa peleissä oltiin lähellä voittaa, varsinkin siinä ensimmäisessä. Tästäkin kohtaamisesta puuttuu Katajalta miehiä, kun Tom Knight lensi USA:han muutamaksi päiväksi. Lisäksi Tommi Huolilan pelikunto on arvoitus. Tompan poissaollessa olisi Huolilan pelaaminen suotavaa. Muuten annamme liikaa tasoitusta. Mikä lie Kotkan terveystilanne? Mutta niillähän mennään, ketä käytettävissä on.

Jännittävä ja kiihkeä ottelu luvassa näin ennakkoon ajatellen ainakin. Kataja haluaa varmasti revanssin Kotkasta, jatkaa kotivoittoputkea ja tottakai mahdollisuus runkosarjan voittoon antaa lisävirtaa varmasti. Kataja on varmasti ainakin neljäs, jotenka mikäli korkeammalle vielä päästään, on se pelkkää plussaa. Omissa käsissä tässä on kaikki. KTP on hyvä joukkue ja pelannut tasaisen vahvasti läpi kauden. Kova joukkue sieltä vastaan on tulossa. Kotkakin janoaa varmasti sitä paalupaikkaa ja kun joukkue hävisi viimeksi kotonaan Hongalle, saattaa aika ärsytetty vastustaja areenalle saapua.

Tulossa hyvä matsi, KTP:n vierailua olen odottanutkin jo. Toivottavasti saadaan kauden ennätysyleisö paikalle. Kohti playoffseja mennään ja tunnelma alkaa nousta. Taistele Kataja!!
 
Viestejä
19 541
Vs: Kataja vs KTP su 29.3. klo 17:00 LähiTapiola Areena

Vakava veikkaukseni on, että yleisöä on 798 ja kataja häviää jotain 62-89.

Pessimisti ei pety koskaan-JOE
 
Viestejä
1 041
Vs: Kataja vs KTP su 29.3. klo 17:00 LähiTapiola Areena

Knightin ja ehkä Huolilan poissaollessa pitäisi saada ainakin levypallotilastoissa voitto. Tätä kautta pitää yrittää hakea voittoa, korinalta siis. Puolustuksessa pitää ottaa kaukoheitto pois, ja tehdä muutenkin kaikki päinvastoin kuin Honkaa vastaan. Jos KTP pelaa parhaalla mahdollisella tasolla, voi tehdä tiukkaa. Muussa tapauksessa Kataja vie.
 
Viestejä
16 284
Vs: Kataja vs KTP su 29.3. klo 17:00 LähiTapiola Areena

Olut-Ukko sanoi:
Knightin ja ehkä Huolilan poissaollessa pitäisi saada ainakin levypallotilastoissa voitto. T

Huolila on kokoonpanossa...

Taas perinteiset mielihyvän maksimoinnit. Katajan voittoa toivotaan, mutta Pitkävedossa napsahtaa voitto, jos KTP vie... 8]
 
Viestejä
16 284
Vs: Kataja vs KTP su 29.3. klo 17:00 LähiTapiola Areena

Mihin asti KTP:llä on varaa pantata kokoonpanoa? Ei taida silti olla huolia, että Liitto sakottaa... Se sekosakotuslinja tiedetään. #eimitäänjärkeäeikälogiikkaa
 
Viestejä
66
Vs: Kataja vs KTP su 29.3. klo 17:00 LähiTapiola Areena

Lehtoranta, Jefferson, Matinen, Heinonen, Pounds, Akpaso, Kuusisto, Simms, Ulmer, Dobras.

Kokoonpanojen lähettäminen Katajalle viivästyi kaksi tuntia henkilökohtaisen syyn takia, pahoittelut.
 
Viestejä
336
Vs: Kataja vs KTP su 29.3. klo 17:00 LähiTapiola Areena

Tänään tulossa huippu jännittävä matsi! Kataja lähtee otteluun ennakkosuosikkina, vaikka ritari onkin jenkeissä. Niemi on löytänyt pelivireen ja Huolilalla taitaa olla lenssu jo takana. Marcel olisi toivottava vahvistus kentälle, mutta pelaako vielä tänään ja jos pelaa niin mikä on kunto. Rannikko-Arnold tulevat sanelemaan pelin tahdin. Jos kotkalaiset saavat kaksikon shown käsikirjoituksen käsiinsä, tulee joensuulaisilla olemaan tuskainen päivä. Jos taikuri&reggie pääsevät flouhun, tulee kotkalaisilla kaksi kertaa pitempi kotimatka. Horton pelannut upeita pelejä kevään aikana, onko ranne tänään tarkkana? Huolila, Niemi ja Moore vs. Kotkan jättiläiset, korinaluspelissä KTP voittanee. Jännä matsi, mutta Kataja on röyhkeä isäntä ja matka Kymenlaaksoon pitenee puolella. Kataja - KTP, 91-76!
 
Viestejä
1 041
Vs: Kataja vs KTP su 29.3. klo 17:00 LähiTapiola Areena

Erinomainen puolikas KTP:lta. Varmastikin kauden parasta peliä tähän mennessä. Riittääkö bensa loppuun asti?

Korinalla on aikamoista dominointia, kuten olettaa sopi (levyt 9-17). Pääosin hyvää puolustusta, pari nukahdustakin mahtuu joukkoon. Simms, Timi ja Ulmer loistavia, Lehtorantakin mukavassa vireessä. Brandonilla yhä pyöreä nolla pisteissä.
Rannikon kolkkikäsi hiukan jäässä, mutta syöttäjä tulee silti. Arnold vähän vaisu, mutta Horton paikannut kivasti vaikkei hänkään kolkista ole osunut.
 
Viestejä
1 041
Vs: Kataja vs KTP su 29.3. klo 17:00 LähiTapiola Areena

Oli kyllä huippupeli KTP: lta. Monta kertaa meinasi Kataja tulla mukaan peliin, mutta KTP:n kolkkiruni tappoi Katajan lopullisesti. Sanoisin, että kauden paras peli KTP:lta. Yllätyin positiivisesti.
 
Viestejä
847
Vs: Kataja vs KTP su 29.3. klo 17:00 LähiTapiola Areena

Nyt joku tekemään Rannikon syötöistä highlightit. Tilastoissa niitä kuitenkin 16!!
 
Viestejä
2 089
Vs: Kataja vs KTP su 29.3. klo 17:00 LähiTapiola Areena

Olipa näin sairasvuoteelta liigatvstä katsellen huonoin Katajan peli tällä kaudella, mikäs oli Ktpn rallatellessa kun vastustaja ei pystynyt pistämään hanttiin lainkaan, alusta asti köysissä oltiin ja vastaanottajana.

Kotka oli hyvä jos ja kun täällä enemmän heidän pelejään nähneet näin tietävät.

Yllättäen, toisin kuin asiantuntijat täällä ovat pitkin kautta kertoneet, Huolila ja Jesse eivät pystyneet puhdistamaan korien alustoja, edes oman. Knightin poissaololla tuskin oli ymmärtääkseni suurtakaan merkitystä kun palasi kuulemma viime pelissä huonolle tasolleeen.

Horton paini korin alla mutta alempi keskisarjalaisena oli kevyt Kotkan isoja vastaan, samalla menetettiin hyvä kaukoheittäjien puolustaja. Loppupeleissä olis voinut vaikka Hvidbergin laittaa alle ja Horton olisi pelannut omalla paikallaan, tulos tuskin yhtään huonompi.

Arnold oli ehkä vähän vaisu jos näin oikein, tuskin kovin ihmeellisesti myöskään puolusti kun vastustaja iski 100 pistettä noin yleisesti.

Muuten Katajan peli oli vaikean näköistä mutta olihan vastassa ykkös/kakkos mestarisuosikki. Nyt kun permanentti on kasassa niin lepäillään ja harjoitellaan kovaa, loppupeleillä ei ole mitään väliä kun on ihan sama monesko on: mitään tietoa ei ole kuka tulee vastaan play offeissa. Joten tehdään kuten Kouvotkin ja otetaan leppoisasti loppu runkosarja eikä peluuteta ketään uuvuksiin.

Nyt ei tarvitse runkosarjavoitoista höpistä, palataan päiväjärjestykseen ja peli ilon kautta paineettomaan loppukauteen.
 
Viestejä
19 541
Vs: Kataja vs KTP su 29.3. klo 17:00 LähiTapiola Areena

Pärisijät pärisee, kuuluttaja hehkuttaa runkosarjan voitosta ja Kataja häviää.

Tuolla pistemäärällä, mitä katajakin tänään teki, yleensä voitetaan pelejä. Mutta ei nyt, kun Kotkalle tuli se " pöllö heittopäivä ". Aina, kun päästiin vähän lähemmäs, niin vuorotellen sieltä vieraista löytyi joku kovakolkki. Eipä silti, niin aika vapaasti annettiin heittää.

Ritarin poissaolohan näkyi nyt selvästi, kun oli Simssin tasoinen kaveri hustlaamassa meidän korin alla. Kun vielä Huolilakin oli vaisu ja loukkaantuikin välillä, niin eihän Horttoni massa ja pituus riittänyt ollenkaan pitämään Simssiä missään aisoissa.

Ritarin poissaolo näkyi siinäkin, että niinsanotut taisteluparit meni sekaisin.

Mutta ei mittään. Parempi voitti tänään ja onnittelut siitä Kotkalaisille!

Horttoni ja Pistuuli aika hyviä, mutta Horttoni näpeissä vain pallo ei pysynyt ja menetyksiä aivan liikaa. Pete muuten ainoana kotijoukkueesta plussalla.

Arnollti ja Rannikko vaisu, vaikka Teemulle paljon syöttöjä tulikin. Mutta puolustus vuoti tänään. No vuotihan se kaikilla kotijoukkueesta. Vähän paikkapuolustus auttoi, mutta eihän tuollaiseen kolmosralliin voinut kukaan mitään.

Ulmeri ja rannikko palkittiin. Itse olisin palkinnut Lehtorannan ja Peten.

Toivottavasti päästäisiin seuraavassa pelissä jo kolmella jenkulalla pelaamaan. Näinköhän se Ritari enää palaakaan?
 
Viestejä
16 284
Vs: Kataja vs KTP su 29.3. klo 17:00 LähiTapiola Areena

Olipa pitkään aikaan semmoinen tappio, ettei harmittanut yhtään. Vastustaja oli pitkästä aikaa jokaisella osa-alueella niin paljon parempi, ettei siinä varmaan Ritarikaan olisi tämänpäiväisellä joukkueen habituksella ollut tarpeeksi avuksi (noh, Simmsin tehot todennäköisesti olisivat olleet pienemmät). Katajan kaaripuolustus etunenässä vuosi, mutta kotkalaiset pisti sen verran mukana myös kovia kuppeja milloin mistäkin, että oli siinä paljon KTP:n hyvyyttä ja ripaus onneakin mukana. Kataja oli läpi pelin 2-3 askelta jäljessä. Kotka puolusti erittäin hyvin.


Katajasta ei pysty kehua oikeastaan kuin Virtas-Peteä ja Niemen Jesseä, plus ehkä Huolilan Tommin puolustusta pahan tällin jälkeen. Pete pelasi loppua kohden kuin 6-7 vuotta sitten. Jesse alkaa vihdoin olla Pyrsä-aikojen tikissä. Tärkeä rotaatiopelaaja. Tommi puolusti hyvin ja napsi kivasti levyjä minuutteihinsa nähden. Harmi, että ekalla puoliskolla täräytti päänsä pahasti parkettiin. Ehkä sen jälkeen Kotka siis karkasikin... Rannikkoa vietiin Lehtorannan toimesta pahasti ja oma hyökkäyspeli tökki. Mahtava määrä syöttöjä, mutta itse asiassa niitä ei huomannut, kun sai huokailla läpi pelin KTP:n kovia koreja. Arnold turhautui totaalisesti kotkalaisten kovaa difuun. Hölmöja suorituksia ja virheitä. Jotain tarttis tehdä? Aikamoinen lammas oli, kun pitkästä aikaa todella kovaa pakkia vastassa. Näin ei voi toista kertaa pelata enää. Horton onnistui hyökkäyspäässä, mutta, vaikka onkin eri pelipaikan pelaaja, puolustus Simmsiä vastaan oli löysääkin löysempää hapuilua tuolle ulottuvuudelle.

Kotkalta onnistui pitkälti kaikki, paitsi Matinen. Lehtoranta oli mahtava! On nuori sälli kehittynyt tällä kaudella aimoharppauksia. Simms ja Ulmer erinomaisia. Jefferson pelasi varmasti eikä loistanut, mutta pisti lopussa parilla kovalla korilla viimeiset niitit Katajan arkkuun. Timiltä muutama kova dingdangdong-kuppi ja hyvää puolustusta läpi pelin. Poundsilta hyvät, mutta kumman vähäiset minsat.


Ei voi mitään. Tänään ei ollut valkopaidoilta mitään mahiksia. Toivottavasti Knightin paluu pistää palaset taas kohdalleen. Reggie vois pikkuhiljaa palata tasolleen. Kolme matsia ollut sihti enemmän tai vähemmän kateissa ja turhautuneita elkeitä parketilla.


JoKan tähdet:

Joonas Lehtoranta ***

LaMonte Ulmer **

Kenneth Simms *
 
Viestejä
6 198
Vs: Kataja vs KTP su 29.3. klo 17:00 LähiTapiola Areena

Ensimmäinen tappio kotisalissa sitten marraskuun.. Tappio ei ollut sinällään suuri yllätys, olihan vastassa sarjan ehkäpä paras joukkue ja Katajalta puuttui Knight, jota olisi kyllä tarvittu tänään painimaan korin alla. 89 pinnaa ei ole huonosti, mutta puolustus oli ihan kuraa tänään. Ei pärjätty ei sitten ollenkaan. Ansaittu voitto Kotkalle. Kotka vei peliä alusta asti tänään. Olihan tuo Kotkan heittopeli aika jäätävää ja tappoi Katajan mahdollisuudet viimeistäänkin. Kotkan hyvyyttä, mutta myös Katajan huonoutta. Meidän materiaali on kapea ja se ei vaan kestä näitä poissaoloja. Pudotuspeleissä pitää kaikkien olla kunnossa, muuten ei mahdollisuuksia ole. Sitä ei tarvitse sen kummemmin spekuloida.

Yläkanttiin ollaan runkosarja pelattu ja neljän joukossa todennäköisesti ollaan, ellei hävitä kaikki viimeiset pelit. Eli ei tässä hätää ole. Toivottavasti Knight palaa seuraavaan peliin ja saadaan sitten pelata kausi loppuun ilman poissaoloja. Silloin meillä on mahdollisuudet mihin vain. Se ollaan osoitettu.

Kuusi peliä jäljellä. Pelitahti on kova, mutta sille ei nyt mahda mitään. Olisi hyvä, että Katajan loppusijoitus ratkeaisi jo ennen päätöskierrosta. Mutta jos oikein hassusti käy, niin päätöspelissä Kouvoja vastaan saattaa olla paljonkin vielä pelissä.. Jopa se kotietu.. Mutta peli kerrallaan. Keskiviikkona kotona vastassa Seagulls. Helppoa peliä ei sovi odottaa siitäkään.
 
Viestejä
451
Vs: Kataja vs KTP su 29.3. klo 17:00 LähiTapiola Areena

No niin, ktp onnistui heittopelissään loistavasti, ehkäpä kauden parhaita ja se osui vielä hyvään saumaan, siis vihreävalkoisten lasien läpi katsottuna ja valitettavasti, Joensuun kannalta, nooh kohtahan on taas uusi koitos ja toivottavasti katajakin saa sentterinsä mukaan, katsotaan sitten uudestaan kuinka käy.
Kaikki olennainen muuten pelistä tuli kirjoitettua Hectorin ja Jokafanin toimesta, joten siihen ei täältä meren ääreltä ole kommentoitavaa, sen verran haluan kuitenkin sanoa, että tappionkin jälkeen asiallista kirjoittamista, ilman mitään katkeruutta, marinaa tai muuta vastaavaa, täytyy muistaa itsekin pyrkiä samaan, vaikka joskus omien pelit harmittaisikin...
 
Viestejä
6 198
Vs: Kataja vs KTP su 29.3. klo 17:00 LähiTapiola Areena

JOEN SUU sanoi:
Toivottavasti päästäisiin seuraavassa pelissä jo kolmella jenkulalla pelaamaan. Näinköhän se Ritari enää palaakaan?

No hätä. Knight lentää takaisin Joensuuhun huomisiltana. Eli mukana Seagulls ottelussa keskiviikkona. KTP:lle hävitty kaikki kohtaamiset tällä kaudella. Viimeinen mahdollisuus runkosarjassa Kotkan kaatoon on onneksi vielä pääsiäis maanantaina, kun KTP saapuu uudestaan kylään. Toivottavasti silloin pelaa kaikki meiltä. Veikkaanpa, että tuolloin ei KTP juhli yhtä paljoa.
 
Viestejä
2 089
Vs: Kataja vs KTP su 29.3. klo 17:00 LähiTapiola Areena

Jos Knight ei tule tai ei ole riittävän hyvä raadin mielestä niin:

Saako Hollowman pelata kolmantena ulkomaalaisena kun oli jo täällä? Vai onko portit kiinni jo.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös