Koripallo.com

Kataja vs Seagulls ke 1.4. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Miten käy?

  • Kataja vie

    Ääniä: 5 71,4%
  • Seagulls vie

    Ääniä: 2 28,6%

  • Äänestäjiä
    7
Viestejä
6 198
Katajan ennakko: www.katajabasket.fi/edustusjoukkue

Katajan 10 peräkkäisen kotivoiton putki meni siis poikki sunnuntaina kärkipelissä Kotkaa vastaan. Tuolloin Kataja esitti kauden heikointa puolustuspeliä tähän asti, vaikkakin Kotka toki heitti hemmetin hyvin. Asenne ei silti ollut Katajalla ihan parasta. Pelkän Knightin poissaolon piikkiin on turha laittaa mitään. Mutta se siitä.

Runkosarjaa jäljellä Katajalla kuusi ottelua ja pisteet ovat elintärkeitä. Runkosarjan voitto luultavasti karkasi liian kauaksi, mutta kakkospaikkaan Katajalla on edelleen hyvät mahdollisuudet. Vähintään tuo nelospaikka on aika varma, mutta toki jos tähän loppuun tulisi tappioita useampi, saattaisi Kouvot toki vielä ohi mennäkin. Loppusijoitusta tärkeämpää ehkä kuitenkin on, ettei loukkaantumisia enää tule ja saadaan hyviä pelejä alle ennen pudotuspelejä.

Katajan keskiviikon vastustaja Seagulls on Katajan ohella ollut hyvässä vireessä ja ollut runkosarjan positiivisia yllättäjiä. Seagulls on sarjassa sijalla seitsemän ja on varmasti pudotuspeleissä. Kuten ennakossa todettiin, voi Gullsit lähteä tähän peliin aika paineitta. Katajalle pisteet ovat tärkeämmät. Tästä saattaa tulla Katajalle hyvinkin vaikea peli. Mutta toivottavasti Knightin paluu pistää palikat taas raiteilleen. Eiköhän asenne puolustamiseen ole taas parempi muutenkin. Ainut mikä kelpaa on kotivoitto!
 
Viestejä
336
Vs: Kataja vs Seagulls ke 1.4. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Pirteästi esiintyneet Lokit tänään Areenalle. Katsotaan onko jo kevättä rinnassa keltanokilla vai painaako bussimatka liikaa. Epäilen, että Kataja on nyt turhan ärsytetty helsinkiläisille ja Kataja tulee tänään tekemään kunnon sulkasadon. Knightin kunto kysymysmerkki, painaako jetlag vai tuliko luontoa huijattua? Marcel tekee paluun loukkaantumisen jälkeen. Odotettavissa 5 minuuttia peliaikaa, nuorimies on ollut positiivisen oloinen ja uskon miehen odottavan ensimmäistä pleijarikevättä täpinöissään ja heittokäsi voinut saada kummastikin tarkkuutta tauolla. Huolila oli Kotkaa vastaan kovin pehmyt, onko paluu syksyn tasolle tulossa, itseluottamuksesta kiinni sanon mie! Areenalla nähdään!
 
Viestejä
19 541
Vs: Kataja vs Seagulls ke 1.4. klo 18:30 LähiTapiola Areena

En tiedä, missä Stommes oli, mutta pahoin pelkään, että hänen kanssaan Siikullit olisi voittanut ottelun.

Nihkeää peliä ja nihkeä voitto katajalta. Toinen kotipeli peräkkäin, jossa puolustus vuoti välillä kuin rikkonainen seula. Varsinkin pelin alkupuolella Antriikkaa ja Teemua vietiin aika lailla ja kun Ritari ja Horttonikaan ei pärjännyt Basabellelle, niin vaikeaa oli.

Kataja sortui myös liiaksi kolmosten roiskimiseen ja tänäänhän ne ei ihan satavarmasti uponneet. Liian yksipuolista pelaamista, jossa varsinkin välillä Arnoltti ( ihme kyllä, miten paljon ) toi palloa ylös räpläten ja menettäen. Onneksi kuitenkin pystyi välillä koviin yksilösuorituksiinkin.

Ja onneksi lopulta Salminen tajusi ( yleisön pyynnöstä ) muuttaa systeemiä siten, että pallon toi ylös Teemu tai Pete.

Horttoni siis vaisu. Ritari monista torjunnoistaan huolimatta, oli tänään kuin unessa alkupelin. Ei mitään yritystä levypalloihin. No eihän kyllä muillakaan, vaan basabe tai joku muu vei nekin meidän korin alta. Lienee Ritarilla jonkinlainen jetlaagi ameerikan pikavisiitiltä vielä?

Siikulleista siis Basabe lähes pitelemätön ja Geigerikin oikein hyvä, vaikka taisivat molemmat väsähtää lopussa. Lintpummi ja Niskanen tukivat jenkkejä ihan hyvin..Muut hyökkäyspelissä vaisumpia. Mutta puolustuspeli oli kyllä koko kullilaumalta hyvää. Sanoisin, että katajaa parempaa. Ja tietenkin levypallopeli.

Mikään suuri vääryys ei olisi ollut, jos vaikka vierailijakin olisi pinnat vienyt. Mutta onneksi nyt näin päin.

Huikee muuten tuo Pistuulin +tilasto. Joukkueen paras, vaikka kuuleman mukaan on joukkueen heikoin puolustaja......

Kotijoukkueelta huonoa puolustusta paljon ja surkeaa levypallopelaamista taas kerran.

Geigeri ja Rannikko palkittiin.

Yleisöä surkean vähän. Jäkishöperöthän ei koriksesta innostu ja vielä kun ratkaiseva lentismatsikin samaan aikaan.
 
Viestejä
16 284
Vs: Kataja vs Seagulls ke 1.4. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Saatiin Aprillipäiväksi aikaan etenkin kotijoukkueen toimesta niin sekavaa scheissea, ettei tästä viitsi paljonkaan höpistä. Pinnat otetaan ja Knightin/Katajan blokkienkka (pistivät siitä lopun hipaisusta sen ratkaisevan eli 7. ...), mutta eipä tästä muuten oikein jälkipolville kerrottavaa jäänyt.

Surullista, että se surullinen KTP-peli on saanut totaalisesti koko joukkueen pois tasapainosta. Hyökkäys on sekavaa, puolustuksessa ei suljeta miehillä levyissä, nillitetään toisille ja turhan paljon tyydytään hypäreihin, vaikka joukkueessa on 2-3 erittäin hyvää ajajaa plus kohtuullisen hyvä korinaluspelaaja.

Eniten kyrsii nyky-Arnold. Reggie on nykyisin itsekäs ja melkoinen valivali-mode on päällä. Perhana! Kun vastustaja puolustaa kovaa, niin silloin ei levitellä käsiä ja ruiskita kaukaa hypäreitä. Tuolla ajokyvyllä pitää pystyä haastamaan. Voittajat ei valita! Loppui se käsien levittely! Toisekseen kyrsii kaksi hyvää matsia pelanneen Jessen peluutus. Tänään ei ollut Pekalla pokkaa laittaa välillä Reggie viilentymään ja miettimään syntyjä syviä penkiltä. Aina, kun Jesse on kentällä (etenkin tänään ja kahdessa edellisessä), jotain hyvää tapahtuu. Teemulta ihan hyvä matsi. Taikuria sai hakata, miten tahtoi tänään. Etenkin pellet Parkkinen & Mantere pyörittelivät päätään. Peteltä myös ok matsi, vaikkei kolkit uponneet tällä kertaa. Knightilta hieno blokkienkka, mutta muuten aika pihalla. Basabe vei, miten tahtoi. Muista en sano muuta kuin, että Marius oli tänään eniten pihan puolella.

Gullsit puolustivat hyvän. Peli pyöri rajusti Geigerin ja Basaben varassa. Niskasen taisteluilme pitää nostaa esiin riistoineen (plus yksi komea blokki). Vaikkei se enää ihme ole, niin tuolla varrella (188 cm) silti 7 ribaria 20 minsassa on aika kova jutska.


Jotenkin äärettömän turhauttava matsi. Kahden vikan matsin otteilla on turha odottaa tärkeitä pisteitä Kauhajoelta. Paljon pitää muuttua parketilla ja asenteissa.

JoKan tähdet:

Basabe ***

Rannikko **

Geiger *
 
Viestejä
6 198
Vs: Kataja vs Seagulls ke 1.4. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Eipä mikään huippumatsi Katajalta mutta mikä tärkeintä, voitto ja kaksi pistettä saatiin. Kun Bisons hävisi Kotkalle, noustiin kolmospaikalle ja otteluita vähemmän pelattuna. Mutta tosiaan, aika nihkeää ja huolimatonta on pelaaminen nyt Katajalla ja peli-ilme ei näytä olevan parhaalla tasolla. Missä syy? Tällä esityksellä otetaan Kauhajoella kuokkaan, samoin jälleen Kotkalta. Nyt se taisteluilme takaisin, Kataja!! Huolestuttavaa on myös yleisön kiinnostus. Tänäänkin paikalla reilut 700 katsojaa vain.

Mutta tästä jatketaan lauantaina. Taistele Kataja!
 
Viestejä
2 089
Vs: Kataja vs Seagulls ke 1.4. klo 18:30 LähiTapiola Areena

On helppoa olla JoKaFanin ja JoenSuun kanssa samaa mieltä.

Sekava koitos ja kaikki mielipiteet yllä mielestäni täysin oikein, ei sinänsä ole huono tulos kun Gullsit kaatuu mutta huomioiden S:n poissaolo niin voittoahan tässä odotettiinkin.

Liekö pääsiäismunien maalailu vienyt huomion näihin aikoihin?

Itsekin mietiskelin moneen kertaan tuota Jessen peluutusta ja juurikin Reggien paikalla välillä. Oli ja on ollut turhan monta peliä Arnoldin peli ilme enemmän kuin negatiivinen, siitä on kyllä oltava ainakin ihan vähän huolissaan.

On se tuo yleisön määrä kyllä huono. Hieno kausi on ollut ja kiihtyy, Jokipoikien mutasarjan peli vetää vaille 3000 katsojaa ja Areenaan ei vaan porukkaa löydy. Eikä ole edes kyse siitä että Kataja olisi niin yli- tai alivpimainen ettei siksi kiinnosta.Vai onko 1000 joensuulaista koriksen ystävää ostanut korisliiga tvn ja katsoo sieltä? Tuskinpa.

En kuitenkaan tee Markkasta ja hauku niitä joita ei kiinnosta tulla. Tulee kuka tulee, loput ei.
 
Viestejä
336
Vs: Kataja vs Seagulls ke 1.4. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Asiaa ylläolevien tekstit! Uninen matsi josta jäi kuitenkin tärkeät pisteet Karjalaan! Joensuulainen korisyleisön määrä hakkaa päätään kattoon! Kiinnostuneet tulevat, mielenkiintoa omaavat tulevat huippupeleihin ja silloin kun ei muuta tekemistä ole, mutta se hurmiosta syttyvä kansanosa ei löydä vahingossakaan korisliigan runkosarjaan! Toivottavasti pleijarit kiinnostavat jo puolivälieristä lähtien ja hienoa olisi saada jäähalliin joskus korismatsiin 3000 päätä, olisi huikea tunnelma! Pahoin kuitenkin pelkään tyytyvän vain seuraavan päivän Karjalaisen matsiraporttiin! Lääkettä pitäis keksiä, mutta eipä siihen taida mitään yksinkertaista lääkettä olla!
 
Viestejä
359
Vs: Kataja vs Seagulls ke 1.4. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Arnold ei ole muuttunut namikan ajoista ollenkaan.Ainakin mitä jokavani kirjoitti.Sortuu siis edelleen kovassa puolustuksessa hakemaa pitkiä kolkkeja ja nillittää.
 
Viestejä
6 198
Vs: Kataja vs Seagulls ke 1.4. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Bäri sanoi:
Joensuulainen korisyleisön määrä hakkaa päätään kattoon! Kiinnostuneet tulevat, mielenkiintoa omaavat tulevat huippupeleihin ja silloin kun ei muuta tekemistä ole, mutta se hurmiosta syttyvä kansanosa ei löydä vahingossakaan korisliigan runkosarjaan! Toivottavasti pleijarit kiinnostavat jo puolivälieristä lähtien ja hienoa olisi saada jäähalliin joskus korismatsiin 3000 päätä, olisi huikea tunnelma!

Niimpä. Kataja on pelannut todella hyvin ennakko odotuksiin nähden ja kotona ei montaa tappiota ole ja sijoitus kärkipäässä. Alkukaudesta yleisöä kävi enempi, mutta muutama viime ottelu on ollut yleisömääriltään ainakin jonkinlainen pettymys. Toki osa syy voi olla siinä, että runkosarja on pitkä ja yleisö ei jaksa kaikkiin peleihin tulla.

Mutta kyllähän Katajan kohdalla tilanne on sama joka kausi. Runkosarjan peleissä käy se tietty porukka, satunnais katsojat joskus ja nämä satunnais katselijat odottelevat niitä finaalipelejä jne huippupelejä, kuten mainitsit. Toivotaan, jotta yleisö löytäisi halliin jo puolivälieristä alkaen. Pahoin silti pelkään, ettei puolivälierä vaihe vielä houkuttele yleisöä. Yli 1000 katsojan päästään, mutta paljoa sen yli ei. En ainakaan usko.

Viime keväänä välierissä ja eritoten finaaleissa (2. finaali 2516 katsojaa) oli ihan kivasti yleisöä ja tunnelmaa. Toivotaan, jotta yleisö tulee sankoin joukoin mehtimäen halliin heti ensimmäisestä playoffs ottelusta alkaen!
 
Viestejä
2 688
Vs: Kataja vs Seagulls ke 1.4. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Big Joe sanoi:
Arnold ei ole muuttunut namikan ajoista ollenkaan.Ainakin mitä jokavani kirjoitti.Sortuu siis edelleen kovassa puolustuksessa hakemaa pitkiä kolkkeja ja nillittää.
Just olin tulossa kirjottamaan samantyylistä. Tuli aikamoinen dejavu tuosta JokaFanin kirjoituksesta. Viime kaudella nimittäin mitä pidemmälle kautta mentiin sitä turhauneemmalta ja itsekkäämmältä Reggie vaikutti. Isot peliminuutit vaatii veronsa henkisellä puolella? Ehkä joku huili tekis terää. Namikassa ei ollut runkosarjan lopussa mahdollista, Katajassa 1-2 peliä ei haittais.
 
Viestejä
977
Vs: Kataja vs Seagulls ke 1.4. klo 18:30 LähiTapiola Areena

Highpost sanoi:
Isot peliminuutit vaatii veronsa henkisellä puolella? Ehkä joku huili tekis terää. Namikassa ei ollut runkosarjan lopussa mahdollista, Katajassa 1-2 peliä ei haittais.

Näkisin aivan samalla tavalla, että Arnoldille ja myös Hortonille annettava lepovuoro runkosarjan lopussa. Miehet pelanneet todella isoja minuutteja ja Pekka valitteli jo nyt lehdistötilaisuudessa, että jenkit ovat väsyneitä, vaikka runkosarjan lopun pahin otteluruuhka Katajan osalta on vasta alussa.

Mielestäni Karhua ja KTP:tä vastaan tulisi pelata parhaalla kokoonpanolla, Reggie ja Ken mukana, mutta sitten Vilpasta ja Korikobria vastaan kovia päätöksiä ja eikun huilivuoroja jakamaan. Tietenkin jos Karhu ja KTP pelit menisivät huonosti niin paineet voittoihin Vilpas ja Korikobrat pelissä olisivat hirvittävät, mutta joka tapauksessa viides sija runkosarjassa on varma ja kotietukin otettavissa pelkällä Kouvot voitolla viimeisellä kierroksella. Joten nyt pitää pelata järkevästi, koska tärkeimmät pelit alkavat vasta 18.4.2015.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös