Koripallo.com

Bisons vs Seagulls pe 3.4.2015 Loimaan liikuntahallilla

Viestejä
190
Bisons ennakko
http://bisons.fi/ajankohtaista/lokkiparvi-pyrähtää-loimaalle


Greg Gibson
Jälleen kova peli tulossa. Seagulls on pelannut meitä vastaan erittäin hyvin kolmessa aiemmassa kohtaamisessamme. Meidän pitää keskittyä levypallopelaamiseen, sillä keskiviikkona emme suoriutuneet siinä kategoriassa kovinkaan hyvin. Meidän pitää olla kurinalaisempia. Seagullsilla on erittäin hyviä pelaajia. Basabe on dynaamisimpia isoja koko liigassa, Geiger voi naulata paljonkin pisteitä... Heidän roolipelaajansa ovat hyviä kautta linjan. Meidän pitää olla keskittyneitä ja korjata virheet, joita teimme keskiviikkona.Kokoonpano: Zeno, Nikkarinen, Hilliard, Ahonen, Kotti, Nelson, Pehkonen, Arhangelski, Lahti, Jallow.


Mikko Larkas
Joudumme totuttelemaan Bisosnille jo tuttuun ottelurytmiin. Edellisestä pelistämme Joensuussa on kaksi päivää aikaa, mutta tahti on molemmille joukkueille sama. Tekosyyt on laitettava sivuun ja lähdettävä haastamaan yhtä Korisliigan kärkijoukkueista. Kahden väsyneen joukkueen kohtaamisessa pelitempon kontrollointi ja hyökkäyksen toteutus ovat tärkeässä roolissa. Puolustuksella pitää puolestaan pystyä ottamaan pois helpot korit ja pystyä rikkomaan Bisonsin hyökkäyksen rakentelu.Kokoonpano: Sahlberg, Geiger, Kyllönen, Lehtinen, Lindbom, Vertio, Toivonen, Odabasi, Sulonen, Basabe, Niskanen.
 
Viestejä
190
Vs: Bisons vs Seagulls pe 3.4.2015 Loimaan liikuntahallilla

Sitkeä joukkue tulee vierailee Loimaalle, mut jos ktp pelistä on otettu jotain mukaan, niin pisteet jää Loimaalle. Yhtään et voi lepsuilla tai Gullssit liitelee voittoon.

Joko nähdään Johnson - Hummer parista toinen kentällä, tuskin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös