Koripallo.com

NBA Finals 2015 - LeBron James vs. (Golden State Warriors)

LeBron?


  • Äänestäjiä
    31
Viestejä
9 123
“I’m LeBron James, from Akron, Ohio, from the inner city. I’m not even supposed to be here.”

Näin. Ja täällä ollaan taas, viidettä kertaa peräkkäin. LeBronia vuodesta 2000 alkaen kannattaneena nämä tämänkin kauden aikana tapahtuneet asiat asettuvat aika maltilliseen perspektiiviin, vaikka niin paljon LeBron on jälleen kerran joutunut sietämään ja harteillaan kantamaan päästäkseen tähän pisteeseen.

Kiistatta aktiivipelaajista ylivertaisin ja kautta aikojen parhaisiin lukeutuva LeBron James on ottanut harteilleen koko Ohion osavaltion toiveet ja pelot. LeBron teki erittäin kontroversiaalisen päätöksen viime kauden jälkeen ja palasi takaisin kotikonnuilleen Clevelandiin. Tämä oli tietenkin koko kesän ykköspuheenaihe ja niin mediat kuin NBA:n seuraajat kautta maailman tuomitsivat, ristiinnaulitsivat ja epäilivät LeBronin tekemää päätöstä. Taustalla oli kuitenkin aito rakkaus omaa kotiseutuaan kohtaan ja tunne velasta, joka hänellä oli Akronia, Clevelandia ja Ohiota kohtaan. LeBron oli kasvanut lopullisesti mieheksi ja halusi antaa takaisin sille yhteisölle, joka hänet kasvatti ja ohjasi kohti maailmantähteyttä.

LeBron The GM teki kesällä myös päätöksen myydä joukkueen 1st pick Minnesotaan Kevin Lovesta. Tästä päätöksestä tuli yksi kauden mediakohutuin ilmiö, Loven tuskaillessa sopeutumisessa niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Ylipäätään LeBronin käsiinsä saama materiaali oli mestaruusaspiraatioiden osalta vähintäänkin kyseenalainen. Joukkueen kaksi muuta tähtipelaajaa Love ja Irving olivat pelanneet koko NBA-uransa häviävää koripalloa. Olisivatko he nuorina ja kokemattomina pelaajina valmiita siihen mediasirkukseen ja suoritustasoon, jota heiltä vaadittaisiin night in, night out NBA:n kaltaisessa huippusarjassa? Alkukaudesta vastaus oli aika selvä: Eivät missään nimessä. Irving haki paikkaansa toisena viuluna ja Love ei introverttina valkolaisena päässyt sisälle LeBronin luomaan "La Familia" kulttuuriin.

"Stop trying to find a way to FIT-OUT and just FIT-IN. Be apart of something special! Just my thoughts"

Tähän lisättynä rookiekoutsin epävarmuudella operoiva David Blatt sekä supporting cast, jota johtivat Tristan Thompson, Andy Varejao ja Dion Waiters - Waiters ja Thompson samaa nuorta "häviäjäsukupolveja", Andy loukkaantumisten runtelema LeBronin luottosoturi. Jälki oli rumaa ja Cavsin pelaaminen sitäkin rumempaa. Tähän lisättiin vielä LeBronin omat fyysiset vaivat, epäilyt "kolmenkympin notkahduksesta" sekä ajoittainen tuskastuminen johtajan roolissa. Soppa oli valmis.

Kuten sanoin, 15 vuotta LeBronia seuranneena en jaksanut missään vaiheessa huolestua asiasta. LeBronista on muodostunut minulle omalla tavallaan hyvä ystävä mitä tulee koripallon seuraamiseen. Ja hyvä ystävä "always has your back", kuten Froggy Freshkin sen räppäsi. Vaikka tilanne näyttäisi kuinka huonolta, vaikka LeBron olisi selkä seinää vasten ja epätoivon pilvi peittäisi viimeisetkin rippeet kajastavasta toivon valosta, niin yhteen asiaan voit aina luottaa - LeBron will find a way.

https://www.youtube.com/watch?v=TqmXq6wVhGU

Emme ehkä ole tällä kaudella kohdanneet yhtä usein kuin aikaisemmin, mutta aina kääntäessäni League Pass Streamin Cavsin peliin ja tavatessani vanhan tutun numero 23:n kentällä palaan takaisin vanhaan tuttuun tunteeseen. Voin luottaa LeBronin pitävän huolta minusta, joukkueesta ympärillään, organisaatiosta, faneista areenalla ja ruutujen äärellä ympäri koko maailman. LeBron on valmis kantamaan harteillaan kaiken mitä tarvitaan voittamiseen. Ja niin LeBron lopulta teki myös loppurunkosarjan aikana, Clevelandin ollessa koko liigan paras joukkue tammikuusta eteenpäin.

Valmentaja LeBron loi joukkueelle identiteetin ja pelitavan yhdessä avustajiensa Tyronn Luen sekä David Blattin kanssa. Pelaaja LeBron huolehti kentällä siitä, että jokainen pelaaja ymmärtää roolinsa, pelaa parhaiden kykyjensä mukaan ja on valmis tekemään kaikkensa joukkueen eteen. GM LeBron hankki joukkueeseen muiden organisaatioiden aliarvostamat pelaajat Timo Moskovan, JR Smithin ja Iman Shumpertin. Moskova ei koskaan saanut sitä vastuuta, jonka hän Denverissä olisi ansainnut. Iman Shumpert oli dumattu polvivammojensa jälkeen menetetyksi lupaukseksi. JR Smith taas oli tuomittu sekopäisen itsekkääksi chuckeriksi. Näistä kaikista pelaajista LeBron muovasi arvostettuja ja merkityksellisiä avainpelaajia Cavaliersille.

Pudotuspeleissä panokset kasvoivat ja Cleveland joutui jälleen kerran alistumaan valtavien takaiskujen sarjatulelle. Jo aiemmin lasarettiin loppukaudeksi menetetty Andy Varejao sai seurakseen Kevin Loven. Kyrie Irving taas on pelannut tai ollut pelaamatta koko pudotuspelien ajan yhdellä jalalla. Käytännössä LeBron on lähtenyt sotaan armottoman kovaa Chicago Bullsin tähtisikermää sekä Atlantan öljyttyä 60 voiton konetta vastaan rykmentillä, jonka kantavia voimia ovat olleet yllämainitut Knicksin ja Nuggetsin roskapelaajat sekä aussi Matty Dellavedova ja LeBronin homeboy Tristan Thompson. Penkiltä merkityksellisiä minuutteja on pelannut myös reliikiksi laskettava James Jones ja siinäpä se. Ei pidä myöskään unohtaa LeBronin omaa vammalistaa, joka miehen itsensäkin mukaan on pidempi kuin nälkävuosi. Miehen on kuitenkin tehtävä mitä Yksi Ainoa Mies voi tehdä - johdattaa joukkonsa viimeiseen epätoivoiseen taisteluun. Ja hänen on tehtävä se vahvana, järkkymättömänä, esikuvana ja johtajana.

Finaaleissa vastaan asettuu todennäköisesti Golden State Warriors, joka on kiistatta koko liigan paras JOUKKUE viimeiseen 10-15 vuoteen. Vastaavanlaista ylivoimaa ei ole nähty aikoihin ja joukkueen laaja materiaali saa fanaattisimmatkin Cavs-fanit haukkomaan henkeään. Täytyisi olla HULLU asettuakseen Clevelandin kannalle tässä vertailussa. Mutta, kaikesta epätodennäköisyydestä huolimatta minä teen sen. Jälleen kerran asetan uskoni yhden miehen, Yksilön, varaan. Jälleen kerran Yksi Ainoa Mies kantaa vastuun kaikesta ja hän on valmis uransa valtavimpaan haasteeseen. David vs. Goljat. Ja sanon tämän jälleen kerran Teille vihaajille... Never Bet Against LeBron James.

lebron-james-stare.jpg
 
Viestejä
423
Vs: NBA Finals 2015 - LeBron James vs. (Golden State Warriors)

Ai kismittääkö? Kyllä edellä oleva teksti kismittää. Kunniaa silti LeBronille, eipä olisi uskonut Cavsin pelaavan finaalissa.

Finaali on tosiaan yksilö vs. joukkue. Tiivistettynä tähän voi sanoa, että huikeat finaalit tulossa.
 
Viestejä
9 123
Vs: NBA Finals 2015 - LeBron James vs. (Golden State Warriors)

Sal-serkku sanoi:
Suosittelen kuuntelemaan tämän Zach Lowen podcastin. Melkoisen jäätävää kuunneltavaa - erityisesti kun tietää Brian Windhorstin olevan LBJ:n suurimipia faneja mediassa.

Sisältö tiivistetysti: LBJ on loistava pelaaja, mutta muuten melkoinen ihmiskyrpä.

1) Windhorst on pudonnut LeBronin bandwagonista ja ylipäätään kaikista bandwagoneista ratsastettuaan LeBronilla made man asemaan ESPN:llä. Cavs-fanitkaan eivät pidä miestä enää minään, hänhän on hyökännyt LeBronia ja Cavsia kohtaan useita kertoja tänä kautena.

2) Päätelmä LeBsin ihmiskyrpäisyydestä perustui siis siihen, että LeBron hekottelee häntä puolustaville mikkihiirille tuodessaan palloa ylös? Tai ei anna rookiekoutsin määrätä asioista, jotka LeBron ilmiselvästi tässä vaiheessa osaa paremmin.

Väkevää mustamaalaamista hämärimiehen maksulliselta naiselta.

Kevin Lovestakin piti tehdä tuossa podcastissa tikusta asiaa. ESPN on koripallon syöpä, paskageneraattori tarkoituksenaan vain ja ainostaan tehdä otsikoita asioista klikkihuorauksen nimissä.
 
Viestejä
142
Vs: NBA Finals 2015 - LeBron James vs. (Golden State Warriors)

CHP komppaa täysin King Jamesia, ja hoitaa siinä sivussa KP.comin NBA Playoffs veikkauksen ykkössijan LeBronin suosiollisella avustuksella!!!

chp
 
Viestejä
1 006
Vs: NBA Finals 2015 - LeBron James vs. (Golden State Warriors)

King James sanoi:
LeBron teki erittäin kontroversiaalisen päätöksen viime kauden jälkeen ja palasi takaisin kotikonnuilleen Clevelandiin. Tämä oli tietenkin koko kesän ykköspuheenaihe ja niin mediat kuin NBA:n seuraajat kautta maailman tuomitsivat, ristiinnaulitsivat ja epäilivät LeBronin tekemää päätöstä.

Itse näin kyllä tämän toisin. Mielestäni LeBron sai laajalti arvostusta paluustaan kotiin, jopa hatereilta. Itsekin pidin tätä hyvänä juttuna, sillä lähtö Cavseista aikoinaan oli niin karsea. Hatereita löytyy toki aina, tekipä mitä hyvänsä.

Kyllähän tuo Cavsin eteneminen Finaaleihin on yllättänyt meikäläisenkin. Nyt näyttäisi LeBron kypsyneen myös henkisesti ja päänuppi näyttäisi kestävän painetta. Tai sitten mies vain vihdoin pelaa oikein, eli sopivan röyhkeästi ajaa omiin ratkaisuihin. Juuri tuo dominova korinaluspelaaminen on ase Golden Statea vastaan. Aika tasaista vääntöä jotenkin ennustelisin tuosta sarjasta, jos Warriors tykittää kaaren takaa ja LeBron ajaa helposti sisään.
 
Viestejä
264
Vs: NBA Finals 2015 - LeBron James vs. (Golden State Warriors)

Kuuntelin tuon Windhorstin podcastin ja taisi myös vittuilla Steph Curryn ottelupressistä. Itse olen enemmän 80-luvun (siis pelinulkopuolisenmeiningin) kannattaja, jolloin naisten peleissä pidettiin hikipantoja ja pukuhuoneet oli K-18 alueita.

Itse peli on toki (80-luvulta) parantunut ja LeBronin hinaama Cavs on ollut kaikesta huolimatta hienoinen yllättäjä itselleni. Konferenssifinaalit olivat nopeasti taputeltu ja hyvä niin, että molemmat finalistit pääsevät rasituksen osalta samalta viivalta finaaliin. Jos James hinaa Cavsin mestariksi, niin todella kova urheilusaavutus. Hienot finaalit tulossa, kun vastakkain on kaksi liigan kuuminta pelaajaa. Veikkaan että G7 ja kotikentällä ei ole merkitystä tässä sarjassa.
 
Viestejä
386
Vs: NBA Finals 2015 - LeBron James vs. (Golden State Warriors)

Jonkun sortin ihme jos sarja menee yli viiteen otteluun. Niin paljon leveämpi, monipuolisempi ja kärkiosaamiseltaan terävämpi jengi GSW on. Kuinka moni muu jengi pystyy heittämään noin monta kykenevää puolustajaa LeBronia vastaan? James voittaa yhden ottelun yksin, mutta toiseen otteluun tarvitaan venymistä koko Cavsin jengiltä.

Kuusi matsia jos Klay ei pysty pelaamaan kaikissa otteluissa.

Brazilian Blur painaa keskiarvoiksi double-digit pisteet ja 3+ syöttöä. Book it.
 
Viestejä
1 729
Vs: NBA Finals 2015 - LeBron James vs. (Golden State Warriors)

Saikka sanoi:
Jonkun sortin ihme jos sarja menee yli viiteen otteluun. Niin paljon leveämpi, monipuolisempi ja kärkiosaamiseltaan terävämpi jengi GSW on. Kuinka moni muu jengi pystyy heittämään noin monta kykenevää puolustajaa LeBronia vastaan? James voittaa yhden ottelun yksin, mutta toiseen otteluun tarvitaan venymistä koko Cavsin jengiltä.

Kuusi matsia jos Klay ei pysty pelaamaan kaikissa otteluissa.

Ketkä ovat nämä mysteeriset lukemattomat kykenevät puolustajat, joita kaikki tuntuvat siteeraavan? Omat laskuni päättyvät kahteen - Draymond Green ja Harrison Barnes. Ja Greeninkin laittaminen LeBroniin on omanlaisensa riski, sillä tyyppi on niin keskeinen kaikkeen Warriorsin tekemiseen yleisesti, että virhevaikeuksia ei mielellään kärsisi.

Thompson, Iguodala ja muut laiturin pituiset jampat ovat mielestäni yksinkertaisesti liian hoikkia poikia, mikäli LeBron vie heitä systemaattisesti postiin.
 
Viestejä
386
Vs: NBA Finals 2015 - LeBron James vs. (Golden State Warriors)

Mokeski sanoi:
Thompson, Iguodala ja muut laiturin pituiset jampat ovat mielestäni yksinkertaisesti liian hoikkia poikia, mikäli LeBron vie heitä systemaattisesti postiin.

Kaksi noin hyvää jätkää on jo lukematon määrä optioita.

Mutta Iggyn itse laskin tuohon, vaikka ei parhaiden päiviensä kunnossa olekaan. Sitä jalmaria vastaan pelin "vieminen" postiin ei ole niin helppoa tuolla LeBronin "pakitan vaparilta blokkiin asti" -tavalla jota näkee aika usein. Nokkela riistäjä ja saa Lebukan ainakin miettimään että mitä pallon kanssa tekee samalla kun hakee asemaa ja valikoi go-to arsenaalistaan skorausliikkeen.

Tai sitten Justin Holiday on pistetty horkkakuurille, and that man ain't nuttin' to fuck wit. Shaun Livingstonin wingspan apupuolustajan roolissa on myös pelottava asia.

Mutta oikeassa olet, 1vs1 tuossa on Green ja Barnes ainoa todelliset vaihtoehdot. Tosin se on yksi tahi kaksi enemmän kuin useilla muilla joukkueilla.
 
Viestejä
50
Vs: NBA Finals 2015 - LeBron James vs. (Golden State Warriors)

Varmasti huikea finaalisarja tulossa tänä keväänä. Kaksi selvästi parasta nippua vastakkain, missä marginaalit pieniä. Itse nostan X-Factoryksi kokemuksen ja halun voittaa. Dubseilla ei ole suoraa vastausta LeBronille (Se, joka sanoo Draymondin, voi katsoo helmikuun 26. päivän tilastoista 42/11/5 Kuninkaan kohdalla). Toisaalta Kerr on osoittautunut taktisesti hyväksi rookiecoachiksi, mutta Cavaliersilta ei löydy Tony Allenia ,josta voidaan auttaa 5 metriä ja pakottaa heittämään kolmonen. LeBron tuo vihdoinki mestaruuden Clevelandiin. Cavs in 6.
 
Viestejä
142
Vs: NBA Finals 2015 - LeBron James vs. (Golden State Warriors)

Katsokaa niitä matseja ja tehkää päätelmät. Yksikään joukkue ei ole ikinä voittanut pelkillä kolmosilla mestaruutta, eikä voita nytkään. Palloskriinien puolustaminen ja Splash-veljesten kolmosten pois ottaminen avain jota coach Blatt ei voi missata, muuten lähtee puhelu game #1 jälkeen Cavaliersien lämpimään ofiisiin Ohioon.

Kuten NBA veikkauksesta voi päätellä (sijoituksesta), ei CHP ole tässäkään väärässä vaan Cleveland hoitaa 4-2 mestaruuden ja allekirjoittanut ensimmäisen KP.comin pudotuspeliveikkauksen championshipin.

ugh

chp
 
Viestejä
278
Vs: NBA Finals 2015 - LeBron James vs. (Golden State Warriors)

ChicagonHulluPakki sanoi:
Katsokaa niitä matseja ja tehkää päätelmät. Yksikään joukkue ei ole ikinä voittanut pelkillä kolmosilla mestaruutta, eikä voita nytkään. Palloskriinien puolustaminen ja Splash-veljesten kolmosten pois ottaminen avain jota coach Blatt ei voi missata, muuten lähtee puhelu game #1 jälkeen Cavaliersien lämpimään ofiisiin Ohioon.

Kuten NBA veikkauksesta voi päätellä (sijoituksesta), ei CHP ole tässäkään väärässä vaan Cleveland hoitaa 4-2 mestaruuden ja allekirjoittanut ensimmäisen KP.comin pudotuspeliveikkauksen championshipin.

ugh

chp
Näissä pleijareissa Cavs on yrittänyt kokonaisen yhden kolmosen vähemmän per peli kuin Golden State, joten mulle herää kysymys, että oletko itse katsonut niitä pelejä vähää alusta?

Mua ottaa muutenkin päähän, että Warriors leimataan pelkäksi kolmosia roiskivaksi jengiksi vain siksi, että joukkueessa sattuu olemaan liigan kaksi parasta heittäjää. Itse pari Warriorsin peliä nähneenä näen Curryn ja Thompsonin läsnäolon kentällä juuri avaavan helppoja lay uppeja muille, kun heidän kolmoset pyritään ottamaan niin agressiivisesti pois. Näissäkin pleijareissa ollaan nähty lukuisia täysin vapaita korin alta nostoja Bogutin ja Greenin toimesta, sillä vastustajat ovat niin kovasti liimautuneet Thompsoniin tai Curryyn kiinni. Jos ette usko, voitte katsoa 5 matsin(??) Memphisiä vastaan, missä Green sai kolmessa perättäisessä hyökkäyksessä täysin vapaan lay upin vain sen takia, että Thompsonin skriinatessa puolustaja ei edes uskaltanut pumpata Greeniä, jottei Thompson pääsisi sekunniksikaan vapaaksi.

Ja sitten vielä. Olet oikeassa siinä, että Warriorsin palloskriinipelaamisen pysäyttäminen on Cavsille elintärkeää, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Vaikeaksi sen tekee nimenomaan Warriorsin kaukoheittouhka, sillä heikolta puolelta on tosi kinkkinen auttaa ison pelaajan rollatessa, jos toisena vaihtoehtona on Thompsonin/Curryn vapaa kolmonen. Sen sijaan ainakin Bulls sarjassa Clevelandin hyökkäys perustui lähes kokonaan LeBronin isolation korikseen, mikä on huomattavasti helpommin puolustettavissa. Atlanta ei siihen pystynyt, sillä heiltä puuttui se oman korin suojelia, mikä Warriorsilta löytyy Bogutin muodossa. Ja on se Ezelikin välillä väläytellyt!

Näin ollen itse näen Warriorsin selvänä suosikkina, ja uskonkin heidän klaaraavan homman. Cleveland tulee kylläkin pistämään hanttiin ja uskon sarjan ratkeavan vasta vähintään 6 matsissa. Ja eihän sitä koskaan tiedä. Jos Smith, Irving ja James saavat kaikki hirveän draivin päälle, niin mestaruus voi olla nopeastikin katkolla Clevelandille. Joten kutkuttavat finaalit tulossa!
 
Viestejä
3 021
Vs: NBA Finals 2015 - LeBron James vs. (Golden State Warriors)

Professori sanoi:
Näissä pleijareissa Cavs on yrittänyt kokonaisen yhden kolmosen vähemmän per peli kuin Golden State, joten mulle herää kysymys, että oletko itse katsonut niitä pelejä vähää alusta?

Mua ottaa muutenkin päähän, että Warriors leimataan pelkäksi kolmosia roiskivaksi jengiksi vain siksi, että joukkueessa sattuu olemaan liigan kaksi parasta heittäjää. Itse pari Warriorsin peliä nähneenä näen Curryn ja Thompsonin läsnäolon kentällä juuri avaavan helppoja lay uppeja muille, kun heidän kolmoset pyritään ottamaan niin agressiivisesti pois. Näissäkin pleijareissa ollaan nähty lukuisia täysin vapaita korin alta nostoja Bogutin ja Greenin toimesta, sillä vastustajat ovat niin kovasti liimautuneet Thompsoniin tai Curryyn kiinni. Jos ette usko, voitte katsoa 5 matsin(??) Memphisiä vastaan, missä Green sai kolmessa perättäisessä hyökkäyksessä täysin vapaan lay upin vain sen takia, että Thompsonin skriinatessa puolustaja ei edes uskaltanut pumpata Greeniä, jottei Thompson pääsisi sekunniksikaan vapaaksi.

Ja sitten vielä. Olet oikeassa siinä, että Warriorsin palloskriinipelaamisen pysäyttäminen on Cavsille elintärkeää, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Vaikeaksi sen tekee nimenomaan Warriorsin kaukoheittouhka, sillä heikolta puolelta on tosi kinkkinen auttaa ison pelaajan rollatessa, jos toisena vaihtoehtona on Thompsonin/Curryn vapaa kolmonen. Sen sijaan ainakin Bulls sarjassa Clevelandin hyökkäys perustui lähes kokonaan LeBronin isolation korikseen, mikä on huomattavasti helpommin puolustettavissa. Atlanta ei siihen pystynyt, sillä heiltä puuttui se oman korin suojelia, mikä Warriorsilta löytyy Bogutin muodossa. Ja on se Ezelikin välillä väläytellyt!

Näin ollen itse näen Warriorsin selvänä suosikkina, ja uskonkin heidän klaaraavan homman. Cleveland tulee kylläkin pistämään hanttiin ja uskon sarjan ratkeavan vasta vähintään 6 matsissa. Ja eihän sitä koskaan tiedä. Jos Smith, Irving ja James saavat kaikki hirveän draivin päälle, niin mestaruus voi olla nopeastikin katkolla Clevelandille. Joten kutkuttavat finaalit tulossa!
No joo, mut mones jätkä on pudotuspeliarvailussa?
 
Viestejä
142
Vs: NBA Finals 2015 - LeBron James vs. (Golden State Warriors)

Asiasta viidenteen. Kiinnostaisiko porukoita näin lähtökohtaisesti, jos järjestetään kauden alussa NBA-aiheinen ilta esimerkiksi Casinon sport baarissa. Paikalle VIP-kutsuna tietysti kaikki kp.comin asiantuntijat, plus #nbafi hashtägillä kirjoittelijat. Tietysti kaikki muut ovat myös tervetulleita.

Tällaista olisi ajatustasolla suunnitteilla...lajikulttuuria

chp
 
Viestejä
1 870
Vs: NBA Finals 2015 - LeBron James vs. (Golden State Warriors)

Hyvä ensimmäinen finaali. LeBronilta jälleen GOAT tason esitys. 44/8/6, are you fucking kidding me?!

Golden State oli juuri tämän verran parempi. Kyllä tämä vähintään kuuteen otteluun menee. Hyvä peli myös Irvingiltä, sääli että loukkaantui. It's all over LeBron again.
 
Viestejä
3 021
Vs: NBA Finals 2015 - LeBron James vs. (Golden State Warriors)

Achilles sanoi:
It's all over
Kyllä.
Aika vaisu peli Warriorsilta kokonaisuutena, mutta kyllä lopujen lopuksi leveys vain ratkaisee näitä pelejä. Joukkue voitti yksilön, vaikka LeBron pelasi erittäin kovan pelin, ainakin tilastojen valossa. Jatkoajalla kuitenkin YKSI kori ja sekin lopuksi säälistä... LeBronin hienojen tilastorivien sijaan olisin enemmän huolissani levypallopelaamisesta. Vaikka hyökkäyslevyt menikin lopulta vain 13-11 Cavsille, oli Thompson-Mozgov -yhdistelmä välillä suorastaan pelottavan ylivoimainen levareissa.

Harmi että Kyrie loukkaantui, toivottavasti pystyy vielä pelaamaan finaaleissa. Jos ei, tämä sarja on virallisesti taputeltu.
 
Viestejä
889
Vs: NBA Finals 2015 - LeBron James vs. (Golden State Warriors)

Erikoinen matsi. Mediassa ja täälläkin on jauhettu tätä "Lebron vastaan Golden State" -tematiikkaa, ja tässä matsissa se totta vie osoittautui todeksi. Tässä on vaan vähän jäänyt huomaamatta se tosiasia, ettei Lebron ole yksin kantanut Cavsia tähänkään asti. Cleveland olisi pudonnut jo toisella kierroksella, ellei Thompsonilta, Dellyltä, Schumpertilta ja JR:ltä olisi saatu niin isoja kontribuutioita. Jos Cavs meinaa oikesti vetää nämä finaalit läpi pelaamalla isolationia Lebronille 40 minuuttia per peli, ei GSW:llä tule olemaan kovin isoja ongelmia. Tämä oli viimeinen peli jonka Lebron saa pelata hyvin levänneenä, ja hän oli jatkoajalla jo aivan henkihieverissä. 38 pelitilanneheittoa? Dominoiva esitys maailman parhaalta, mutta ei näitä pelejä yksin voiteta.

Dellavedovalta ja Jonesilta nähtiin nyt yhteensä1 heittoyritys, Schumpertilta 6. Smith otti kyllä paljon "omantyylisiään" heittoja, mutta varsinkin ottelun käännekohdissa ei osunut mihinkään.

Lebron-fanit ovat varmaan taas eri mieltä, mutta minusta Cavsin on pakko alkaa pelata enemmän joukkueena, riippumatta siitä, palaako Kyrie vai ei. Pleijareita seuranneena sanoisin, että tämä oli Golden Statelta vieläpä ihan paska peli. Curry, Thompson ja Green heittivät kolmoset yhteensä 5/18 ja palloa sudittiin korin alta ohi yhtenään. Silti saatiin voitto. Jatkon kannalta ei ole myöskään yhdentekevää, että Warriorsilta ainoastaan Curry pelasi yli 40 minuuttia, pelissä joka meni jatkoajalle. Cavsilta taas Thompson 47, James 46, Irving 44. Varmaan painaa jaloissa.

Yhdyn edelliseen toiveeseen, että Kyrie pystyisi pelaamaan. Tällaista korista katsoisi mielellään enemmän kuin neljä peliä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös