Koripallo.com

Turku River Basket 29.8.2015

Viestejä
237
Tule mukaan Turku River Basketiin lauantaina 29.8.2015

Lauantaina 29.8. donkataan tykimmin Turku River Basketin merkeissä Turun ytimessä.

Tervetuloa hyvällä porukalla ja fiiliksellä ensimmäiseen Turun NMKY:n miesten edustusjoukkueen taustaryhmän järjestämään aikuisväelle tarkoitettuun Turku River Basket fun-turnaukseen.

Osallistuvat joukkueet (maksimissaan 10 pelaajaa) pelaavat 4 vastaan 4 koripallopelejä kahteen koriin.

Jokainen pelaaja saa omakseen ”trendikkään” turnauspaidan ja samaan hintaan kuuluvat iltabileet Wanhan Rahtilaivan (Förin vieressä) tiloissa Turun Aurajoen jokimaisemassa. Iltaan sisältyy maukasta purtavaa, hyvää menoa ja musiikista vastaa Turun kovin livebändi Johnny White Shoes.

Peliaika on 2x15 minuuttia tehokasta peliaikaa. Mahdolliset jatkoajat pelataan ”sudden death” periaatteella. Turnauksessa on kaksi sarjaa, hyvät ja huonot. Sarjavalinta tehdään ilmoittautumisen yhteydessä.

Sitovat ilmoittautumiset 15.8. mennessä osoitteeseen turku.riverbasket@gmail.com.

Ilmoittautuneille joukkueille tiedotetaan tarkempi otteluohjelma ja ohjeet 240 euron joukkuemaksun suorittamiseen sähköpostilla. Turnausorganisaatio pidättää oikeuden sulkea sarjan tai yhdistää sarjoja ennen ilmoittautumisen päättymistä tarpeen vaatiessa.

Lisätiedot ja turnauskysymykset:
Ken Forslund
044 0240274
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös