Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - insur

Sivuja: [1] 2 3 ... 28
1
Koripallo.comin asiantuntijaliiga ei ole enää paikka jossa viihdyn tai haluan viettää vapaa-aikaani. Tämän kauden sooloilu ja dramaattinen "should I stay or should I go" asenne johtoportaan toimesta on johtanut siihen tilanteeseen, että olen päättänyt jättää paikkani korvaavalle managerille effective immediately.

Omalta osaltani fantasykiireet päättyvät tähän. Kiitos näistä vuosista kuuluu erinomaisen kilpailullisen ja muutenkin positiivisen ilmapiirin luoneille managereille La Bamba, PoormansMailman, spud, Mokeski, Kottii, Trancey sekä Sampsu. Huomaamatta ei myöskään tule jäädä King Jamesin perustavanluonteinen työ jokaisena kautena pistejärjestelmän uudelleenrukkaamisessa ja asiantuntemuksen ylläpitämisessä.

I'm out.


2
Burken ja Gasolin 100+ effortit jäivät eilen laittamatta kokoonpanoon koska olin koko päivän kiinni töissä. Tällä viikolla 43 peliä. Vastineeksi tarjoan season review'n muutaman päivän sisään.

3
Oladipon paluu aiheuttaa pient vipatusta puntissa, lähinnä sen vuoksi että sain pudottaa Shabazzin. Tarjolla hyvää arvoa heti kun Wade loukkaantuu. Lisävahvuutta saatiin vihdoin pointtiosastolle ja siellä saattaakin nyt olla löysää lihaa Aaron Brooksin ja Telfairin muodossa. Paketteja tarjolla sunnuntai-iltana!

Gerald Greenin viimeiset neljä peliä kuvaavat hyvin koko joukkueen tän kauden tekemistä: 32-74-102-8,5. Sadan pinnan johto ennen vikaa kahta päivää ja pelit tasan budin kanssa. Vaikuttaa hyvältä tässä vaiheessa.


4
Rio Chalmers <-> Donald Sloan

Chalmers ei ole ikinä sytyttänyt ja draftasinkin hänet vastentahtoisesti huomattuani pointtien puuttuvan rosterista. Rio ei olekaan suoritunut alkaneesta kaudesta juuri mitenkään ja Norris Cole väijyy minuutteja ja roolia. Toivottavasti saa itsensä kerättyä edes takavuosien malliin.

Donald Sloan on erinomainen tarjous kikiltä. Short-term on arvo huipussaan ja odotan sen hieman putoavan pelureiden palatessa parketeille. Silti solid vaihtoehto nykytilanteeseeni ja seksikkäämpi valinta kuin kooma-Mario.

5
Drafti meni paremmin kuin moneen vuoteen. Kohtuullinen luotto tämän kauden porukkaan. Keeperit Oladipo ja Favors kärsivät pikkuvaivoista, toivottavasti pian myös kuntoutuvat takaisin johtorooleihin. Monella pelaajalla hyvät tuplapositiot joten paljon pelejä tulee olemaan tarjolla. On to the draft!

1. LeBron James, Cle SF 

Melon mentyä ykköspikillä jouduin tyytymään Kuninkaaseen. Luotto on voimakas hyvään tekemiseen Lovesta, Irvingistä ja "reduced playing time"sta huolimatta.

2. Pau Gasol, Chi PF 

Noah-Parsons-Vucevic-troikka katosi yksi toisensa perään ja totesin että Gasol oli paras iso tarjollaolevista. Tässä vaiheessa saattoi olla harhalaukaus, mutta kausi näyttää. Luotan Gasolin löytävän paikkansa Thibsin järjestelmästä turvallisena vaihtoehtona.

3. Giannis Antetokounmpo, Mil SF 

Kolmannen kierroksen alussa Greek Freak vaikutti hyvältä tekopaikalta, sillä luotan miehen potentiaaliin sadan pinnan tehtailijana koko kauden ajan surkeassa Bucksissa. Tuskin olisi ollut saatavilla 25 pikkiä myöhemmin joten tässä perusteltu reach.

4. Trey Burke, Uta PG 

Pointtitilannetta helpottamaan ykköspointiksi valitsin toisen syyn Favorsin lisäksi seurata jatsipalloa tällä kaudella. Burken hyvä rookiekausi post-injury vaikutti korkeahkoon hakuun.

5. Roy Hibbert, Ind C 

Hibsu suuressa roolissa PG13:n poissaollessa. DPOYn ja Tyreken valinnan välillä päädyin puhtaaseen sentteriin.

6. Nene, Wsh PF 

Merkattu Elfrid Payton meni muutama pikki aiemmin. Tässä vaiheessa Nene tuntui turvalliselta valinnalta varmistamaan etukentän rotaation luotettavuuden. Myös hyvää trade fodderia.

7. Tim Hardaway Jr., NY SG 

Reach! Tämän pikin jälkeen kävin jo hetkellisesti syvällä pohtimassa joukkueeni tulevaisuutta uskottavana fantasyporukkana, mutta sitten tokenin ja löysin perustelutkin. Hardawaylla hyviä flasheja, jopa peräkkäisiä kuukausia jossa mies johti Knicksiä takakentältä. Luotan coach Fishin harkintakykyyn ottaa Hardaway kuudenneksi mieheksi ellei jopa avariin.

8. Mario Chalmers, Mia PG 

Perusvarma ja seksitön pikki pointtipaikalle.

9. Gerald Green, Pho SF 

Kiintiö-Sun. Saanee hyviä swingmanminuutteja second unitissa ellei peräti avauksen kolmosena.

10. Shabazz Napier, Mia SG 

Wade backup.

11. C.J. McCollum, Por PG

Potentiaalinen kuudes mies, lupaavia väläytyksiä rookiena.

12. Maurice Harkless, Orl SF 


Juha Malisen sanoin osaa pelata hyökkäyspäässä ja myös puolustaa. Hyvä pelaaja.

6
Derrick Favors

7
Oladipo on keeperini, Leonard pooliin. Teen muutoksen softaan aamulla.

8
Ma tai ti käy parhaiten.

9
KYLLÄ/KYLLÄ näillä keepereillä ???

10
Vahvistan läsnäoloni.

Uudistukset vaikuttavat päteviltä. Itse olisin avoin myös huutokaupan säilyttämiselle waivereissa, tasapainottaa tilannetta passelisti (ehkä viime kauden onnistunein uudistus). Lähtisin jopa säilyttämään viime kauden budjetin entisellään, mutta kosmeettinen muutos $100-250 passaa myös.

11
Tosiaan onnittelut myös täältäpäin Kottiin porukalle - LB hyvänä kakkosena. Oikea kaksikko oli finaalissa, sanottiin treideistä mitä sanotaan.

Itse olen mielelläni mukana ensi kaudella myös. Sysipaskan draftin jälkeen oli paha kehittää joukkuetta varsinkin kun aktiivisia treidiosapuolia oli viime kautta vähemmän (tämä toki vaikutti omaan aktiivisuuteenikin ainakin traderintamalla). Taaksepäin on menty, mutta mursun lailla tästä on syytä lähteä kampeamaan hyvän offseasonin kautta uuteen auringonnousuun.

Lupaan olla kauden 2014-2015 alkaessa fyysisesti ja mentaalisesti tarpeeksi voimakkaassa kunnossa painaakseni täysillä vaativan 20-viikkoisen fantasyrääkin läpi. Tavoite on toki mestaruus.

Odotan myös innolla La Bamban 1½v overdue terassikutsua ( ??? ??? ??? ). Logistisesti haastava siirtymä Espoosta Helsinkiin lienee osasyynä, mutta peräänkuulutan myös LB'n vastuuta tässä asiassa.
13
Mobiili kielsi minulta eilen neljä peliä. Näillä merkein (jos ei lisäloukkaantumisia tule..) mulle tulee tällä viikolla 38 peliä ilman eilisiä. Pyydän LM-kolmikolta (kaksikolta?) armoa jotta saan nostettua eiliselle huikeat suoritukset Kahwilta (33.5p ja injuri) sekä Grangerilta (40p).

Pakko tehdä jotain jotta Tränssi kaatuu.


14
Chris Paul O
Deron Williams O
Mario Chalmers O

Olotilakartoitus:


15
insur näköjään lyönyt hanskat tiskiin  ??? No ei siinä...110 pinnaa perässä vaikka annoin maanantain eteen kik jamsille säälistä. Tällä rekordilla ja rosterilla se on jo saavutus.

Sivuja: [1] 2 3 ... 28