Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - insur

Sivuja: [1] 2 3 ... 23
1

edit.  (Myönnettäköön toki, että ottelun ratkaisuun vaikuttaneita tyriä oli aika liuta itse kenelläkin...)

Ymmärrän, että Herrat ovat alati vanheneva porukka mutta että ihan tyräepidemia jo iskenyt..?

2
insur
50
30
55
24
54
44
38
47
42
52
48
50
52
33
50
62
34
35
30
40
57
27
18
21
36
31
53
41
31
45

3
insurin väkevä kontribuutio näille finaaleille  :D

Väkevää argumentointia myös KJ:lta. Ei kommenttia itse asiaan vaan hyökkäys persoonaa kohtaan.

EDIT: Oli muuten näppärä tukijalan "huomaamaton" nosto tuossa Duncanilla.

4
Seven Nation Army alkaa, jatkuu viitisen sekuntia ja loppuu kuin seinään. Hmm.. Fan Up!

5
Muut korisjutut / Vs: Sääntökysymys
« : 11.02.13 09.07 »
Hyökkääjänvirheestä ei vapaaheittoja. Punkt och slut.

6
Kyseinen, 30 for 30: Broke, löytyy ainakin 240p versiona hetken hakemisen jälkeen Youtubesta. Erittäin silmiä avaava dokumentti monen eri lajin huippuammattilaisen näkökulmasta.

7
Kartanon Herrojen Miljonääri-Kohilalla on varmaan parit XXL:t tarjolla, kun Lakersin paatti onkin kääntynyt vastatuuleen.

Nykyään kuulemma kaikki menestyksenhaistelijat ovat Clippersin bandwagonissa.

Entä kohilanhaistelijat?

8
Olen samaa mietä, että Garnett ei missään nimessä ansaitse paikkaa All Star -pelissä, mutta pienenä tarkennuksena se että Garnett on valittu tuohon sentterinä eikä power forwardina.


Garnett valittiin etukenttäpelaajana, koska tänä vuonna tuota äänestysformaattia rukattiin muotoon GGFFF (viime vuonna vielä GGFFC).

Mitä tulee Curryyn, on paha tuosta kivikovasta lännen porukasta juuri ketään lähteä pudottamaankaan. Idästä sen sijaan Chris Boshilla ei tulisi olla mitään asiaa edes tähdistöpalloiluun Brooke Loganin sijasta. Brooklynin porukka on menestynyt hyvin juurikin Lopezin vahvan hyökkäyspään työskentelyn ansiosta.

9


Tämä design oli jo finaaleissa. Miksei mielummin menty loistavalla 70's-henkisellä logolla? Tämä oikea valittu logo tosiaan muistuttaa liikaa Hawksia väreineen ja "vaarallisine" yleisilmeineen.

Pelipaitoja odotellessa..

10
Liityn woimakkaasti bandwagoniin. Mikä parasta, suurin osa Seattlen kotipeleistä alkanevat 5:00 Suomen aikaa, jolloin seuraaminen helpottuu entisestään.

Seattle Sports on the rise! Sonics, Seahawks, Mariners ja Sounders liittyvät kaikki insurin portfolioon.

KJ yrittää edelleen antaa tekohengitystä Kalifornian osavaltion pääkaupungille: http://www.nba.com/2013/news/01/22/kings-sale-johnson/index.html

Lainaus
The three-time NBA All-Star turned mayor unveiled 19 local investors who have pledged at least $1 million each to be part of a group that would buy the franchise. Johnson said the major partner he hopes will anchor the last-ditch deal to keep the Kings from moving to Seattle will be revealed as soon as this week.

11
NBA-senttereiden elämän realiteetit huomioiden Stiemsman liksa on aika kohdillaan (ts. hän ei ole hillittömän ylipalkattu kuten kaikki muut).http://www.apnewsarchive.com/1996/Sonics-Get-Their-Center-Jim-McIlvaine/id-13be9fea2e056ce17f0d2fbea4601bef

Parhaalla kaudellaan 82/79GP 18.0MPG 3.8ppg, 4.0rpg 2.0bpg. (Täyttää muuten maanantaina 40. Hyvää syntymäpäivää Jim!)

12
Tarkoitin nyt sellaista small ballia, jonka voi ottaa tosissaan. Golden State, Don Nelson, D'Antoni yms. ovat pelkkä koripallon irvikuva, jossa small ballia käytettiin totaalisen väärin. Ns. pelkkää höntsäkorista, jossa yritetään voittaa pelit hyökkäämällä. ERIK SPOELSTRA kehitti aivan omanlaisensa pienen viisikon pelitavan, jossa kaikki lähtee puolustuksesta.

Sivujuonteena huomattakoon, että samalla kuin muun kp.comin NBA-sektion sisällöntuotanto on kesän saavuttua aivan uudella tasolla, foorumin aikaisempi koripalloanalyytikko #1 on laskenut tasonsa täysin provoilu- ja one liner-asteelle. Huolestuttava kehitys, jonka lopun luulimme jo nähneemme puolisen vuotta sitten kun Timo T.A. Mikkonen oli avatarina. Tiedä häntä mennäänkö tässä vielä Miamin mestaruushuuruilla vai millä, mutta kovin vahvaa analyysia ei olla muutamaan viikkoon nähty.

13
http://www.azcentral.com/sports/suns/articles/20120724phoenix-suns-new-orleans-hornets-robin-lopez-sign-and-trade-talks.html

FroLopez ja Warrick ulos, tilalle Minnesotan ensimmäisen kierroksen varaus sekä toistaiseksi urallaan yllättävän vähän aikaansaanut kaaripelaaja Wesley Johnson.

C: Marcin Gortat, Channing Frye
PF: Luis Scola, Markieff Morris
SF: Michael Beasley, Wes Johnson, PJ Tucker
SG: Jared Dudley, Shannon Brown, Dan Majerle
PG: Goran Dragic, Kendall Marshall, Bassy Telfair

Tästä ei voi olla kuin tyytyväinen, vaikka siitä saattaa muutama hemmo puuttuakin. Lopez ei ikinä istunut Suns-muottiin ShaqFu-eran jälkeen eikä Warrick ole menetys eikä mikään; varsinkin kun tänä kesänä on tullut sisään osaavaa kykyä sisäpelaajaosastolle. Nykypäivän NBA:ssa ei tarvitse kuin yhden osaavan sentterin, ja sekin on Sunsilla konferenssin huippupäätä. Gormatin huilatessa Suns voi edelleen peluuttaa Frye'a vitosena tai vaikkapa laittaa kentälle kakkosnelosista koostuvan viisikon Scola, Morris, Beasley, Dudley, Dragic. Toki tuolloinkaan ketään ei puolusteta, mutta homman nimi pitääkin Auringon Laaksossa olla Seitsemän Sekuntia tai Vähemmän. Kai tuolla rosterilla pääsee 35 voittoon..?

14
Mutta todella mielenkiintoisen tästä tekee - kuten Hollinger tuoreessa analyysissään mainitsee - että Indianalla olisi ollut varaa palkata Mahinmi suoraan ja pitää Collisonin ja Jonesin päättyvät sopimukset itsellään mahdollisia muita kauppoja varten...

Collison haluttiin pistää varmuuden vuoksi lihoiksi, jotta George Hill on entistä motivoituneempi ykköspointti? Mihin D.J. Augustin tässä sitten oikein osuu? Kai Indiana näkee (kuten minäkin) että Augustin on ikuinen kakkonen ("career back-up"), eikä aseta miehelle turhia odotuksia.

15
Sarver löi itsensä tarjouskilpailussa Childressistä, Fryesta ja Hakim Warrickista. Yhteensä näille sankareille tuli hintaa noin 100 miljoonaa dollaria.


http://hoopshype.com/salaries/phoenix.htm

 8]

Sivuja: [1] 2 3 ... 23