Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MOBvilko

Sivuja: [1] 2 3 ... 142
1
MOBV jo ehti kommentoimaan, että täydellistä bullshittiä on tämä postaus. Ja edelleen pitää pitää mielessä, että mitään rajoituksia ei voi virallisesti olla, joten niiden perään haikailu on mennen maailman asioita. Mistä helkkarista Kantele repii pelaajat liigaan, kun nyt esim. Kanervo, Kotti ja Madzen lähtevät ulkomaille, jossa jo muutama suomalainen ennestään. Ei kai kukaan halua lähteä katsomaan peliä, jonka taso putoaa huimasti entisestä. Toisaalta kukaan ei halua nähdä kokonaan ulkolaisia joukkueita, eikä niitä nähdä niin kauan, kun löytyy hyviä Suomi-pelaajia kohtuullisilla taloudellisilla ehdoilla. Seurat toimivat siinä maailmassa, joka heitä ympäröi, Kantele voisi myös herätä tosiasioihin ja lopettaa tällaisen valheellisen tiedon levittäminen. Äänestys lienee suoritettu ja enemmistön tahdon mukaan edetään, ei vähemmistön.
+ Nenonen.. ja sen lisäksi aika selkeä linjaus on, että maan parhaat junnut siirtyvät Märskyyn, josta tuntuis olevan suora polku jenkkilän yliopistomaailmaan, joten ei oo nekään kaverit liigajengien käytössä. Siinä ei sinänsä ole mitään väärää, mutta hyvä pitää nyt kuitenkin mielessä sekin fakta.

2
No selvisihän se sitten lopulta. Miesten SM-jengeistä kahdeksan tai seitsemän olisivat halunneet pelata kolmella "jenkillä", mutta loput kaksi pyyhkivät muilla lattiaa. Tulipahan sekin sitten todistettua, että yksikin SM-sarjan ryhmä voi pitää muita joukkueita "panttivankeinaan", ja "pakottaa" nämä mukaan vanhaan tuttuun leikkiin. Eikä ole vaikea arvata mistä tuuli puhaltaa.

Ainoa oikea ratkaisu suomalaisessa koripalloilussa olisi oheinen selkeä päätös: "SM-sarjaan maksimissaan kolme "jenkkiä", 1A-divariin yksi-kaksi "jenkkiä" ja 1B-divariin ehdoton kielto "jenkeille". 

Ehkä vielä joskus konsensus asioissa löytyy?
Täysin paskapuhetta. Enemmistöpäätöksillä mennään.
Pointti hommassa on, että ei muutoksia tehdä yhdeksi vuodeksi. Katsotaan näin muutama vuosi ja korjataan jos on aihetta.

3
Koitetaan päivittää sitä mukaa kun näitä julkaistaan:

BC NOKIA
Isaiah Wilkerson, G, 190cm, -90, BC Nokia 18/7/3
Ray Sanders (rookie), G, 196cm, -93, Albany NCAA1 12/4/2

KATAJA

KARHUBASKET
Austin Hollins, G/F, 195cm, -91, Denain, Ranska proB 13/2/2

KOBRAT

KORIHAIT
Dominique Lee (rookie), SF, 196cm, -91, N. Colorado NCAA1 10/7
Reggie Bratton, G/F, 193cm, -86, Korihait 19/7/3
Marcus Van, C, 201cm, -87, Korihait 17/14

KOUVOT
Raheem Appleby, G, 190cm, -93, Apollon, Kypros 16/4/3
Justin Browning (rookie), F, 196cm, ?, Western Carolina NCAA1 10/6/2
Gregg Thondique, PF, 202cm, -87, Rueil, Ranska NM1 17/7/3

KTP BASKET
Tre’ Bennett (rookie), PG, 178cm, -92, Angelo St. NCAA2 17/3/5
William Walker, PF, 200cm, -87, La Rochelle, Ranska NM1 13/6/2

PYRINTÖ

SEAGULLS
Jason Conley, G/F, 196cm, -81, Seagulls, 16/9/2

VILPAS
Saah Nimley, PG, 173cm, -93, Nevezis, Liettua 10/2/2
Desmond Williams (rookie) SF, 196cm, -91,  S.Connecticut NCAA2, 22/10/4
Al’lonzo Coleman, PF/C, 201cm, -89, Aqua Prieta, Mexico 19/9/4
Tiel Daniels (rookie), C, 201cm, -92, Colorado State NCAA1 9/74
Nenonen ei jatka Vilppaassa! Kuka tilalle  ???  :(
Matias Ojala ja jenkki

5
Daniel Baileyllä oli 10 pelin tryoutti viime syksynä BC Nokian riveissä vaikka mies oli tuttu aiemmilta kausilta.Tiedä sitten kumpi on ennätys??  :)
Näihin tryoutteihin nyt sen verran...
Niiden merkitys näiden nuorten pelaajien diileissä on vähän niin ja näin. Vaikea uskoa, että esim rookielle tehtäisiin sopimus, jossa tryoutin läpäistyään on kyseessä full quaranteed eli no cut deal. Eiköhän suurinosa kuitenkin ole tryoutin jälkeenkin niin, että voidaan irtisanoa vaikka 1-4 vkon palkka maksamalla. Toki jokainen seura tekee kuten parhaaksi näkee, mutta kun tiedotteeseen laitetaan, että sopimus sisältää tryoutin niin jotenkin haiskahtaa siltä, että "me ny tässä koitetaan, mut jos ei onnistu niin älkää murehtiko me vaihdetaan sitten" ;) Kaikki tämä toki vain ulkomaalaispelaajien kohdalla, kotimaisethan on määräaikaisia työsopimuksia = no cut.

6
Vähän erityyppinen sentteri, mitä Vilppaassa on totuttu näkemään. Highlightien perusteella ei omaa mid rangea, vaan liikkuu puuhtasti selkä korille päin tai vaihtoehtoisesti pick&rollia. Kaaren taakse pitäisi jäädä hyvin tilaa, kun hakee jatkuvasti asemaa postiin. Näistä yliopisto rookieista kuitenkin vaikea sanoa sen enempää. Onnistuessaan on varmasti erinomainen roolissaan. Low risk, high reward.

Onko Daniels aloitusviisikon sentteri vai ns. "neljäs" jenkki? Eli haetaanko vielä kokeneempaa isoa?
Haussa vielä yks laituri ja yksi iso, toinen kokenut toinen ei. Viisikon paikat jaetaan sitten esitysten mukaan  ;)

7
Italian kakkossarjassa parhaille tuo 100k ehkä maksetaankin. Ja Ike oli tuon sarjan parhaimmistoa.

Kertoo kanssa aika selvästi että suomalaiset valmentajat tekevät todella hyvää työtä saadessaan tuollaisia pelaajia Suomeen 30k palkalla. Suomen palkkataso taitaa olla sivistyneen palloilumaailman heikoin, ja silti tänne saadaan kuitenkin vuosittain ihan keskitason jenkkejä.
Kyllä ja Iken kohdalla voinee käyttää latteutta "hard work pays off" kaverihan tais eka kaudellaan täällä saada sen 5-600 kuussa

8
  Udanoh voisi olla hyvä vahvistus Katajalle. Kuitenkin mies oli tehokas Biisoneissa ja hyvä levypalloissa mikä pitää olla tärkein juttu kun isoon päähän hommataan jenkkejä!!!
Udanohin agentin mielestä kaveri on nykyään luokkaa 100k:n kaveri  :)

9
Nelonen. Realitycheck niille jotka oikeasti pitävät Nenosia ja Nuutisia Suomen kentillä kolmospaikan pelaajina: maailma on muuttunut, nelosen pitää osata heittää kaukaa korista ja kolmosen pitää olla pirun hyvin liikkuva.
jep

10
Eiköhän tuo Ojalan sopimus tarkoita sitä että Neponen lähtee. Sitten vaan isoja jenkkejä metsästämään.
Eiköhän Ojalan sopimus tarkoita sitä, että varaudutaan Neposen lähdön mahdollisuuteen..

Out of curiosity minkä pelipaikan pelaajana täällä Matiasta pidetään?

11
Kyllä, näyttää paremmalta kuin kuukausi (?) sitten..

Ojala paikkaa Kallion puolustushommissa ja samalla tavalla voi muutaman heiton laittaa sisään per peli.
Pounds + muut hoitavat Nenosen minuutit, ja jenkit hänen tehonsa.

1. Nimley
2. Jenkki
3. Ojala
4. Jenkki
5. Jenkki

6. Okko
7. Pounds
8. Niemistö

yksi jenkki jakelee, kaksi tekee pisteet ja yksi korjaa levyt.
Ainoa ongelma on jos pelataankin vain kolmella.. Koska se nyt varmistetaan?

Nimley
Järvi
Jenkki
Nenonen (Ojala)
Jenkki

(Ojala)
Pounds
Jenkki
Niemistö
Kivimäki
Laine
Räkköläinen

ei tää ny varmaan  :P tarvi?

12
Salossa taidetaan olla suu auki - jo kolme joukkuetta on ilmoittanut uudesta jenkkivahvistuksesta kesäkuun 10. päivään mennessä. Yleensä Salo on ollut ylivoimainen ykkönen tässä kisassa, taitaa puhaltaa uudet tuulet kun Iisalo on tullut vetäjäksi.
No viime kaudella sentään eka jo toukokuussa... loput kolme vasta elokuussa eli ei hääviä... toisaalta voihan se olla ettei vaan oo kerrottu tän vuotisista vielä kellekään ;)

13
Vaikka pelaajiasopimuksia ei vielä liikaa ole paletti näyttää olevan ihan kelvollisesti kasassa.

Jos/kun Clark saapuu Loimaalta on pointin paikka hyvissä käsissä, kun Nikkarinen on Clarkin kaverina tässä. Nanski halutessaan voi vielä jäädä rosteriin kolmosvaihtoehdoksi. Jake haluaisi varmaan isomman roolin, mutta jos kyseinen rooli kelpaa, kelpuutan jatkoon.

James Sinclairissa oli selvää piilevä potentiaalia ja mies voisi yltää vielä ties minne, eli jos olisi mitenkään mahdollista solmisin jatkon hänen kanssaan. Myös tiettyä pitkäjänteisyyttä tulisi Watsonin jatkosta ja poffien esityksiä kelpuuttaisin miehen ilomielin jatkokaudelle.

Oma suunnitelmani Gullsin kokoonpanosta:

Nikkarinen
Sinclair/jenkki
Heinonen
Uusi hankinta (mielellään suomalainen)
Watson/jenkki

Clark, Lindbom, Niskanen, Nanski, Toivonen, Sulonen, Sahlberg

 ???

14
Aika optimistinen tulkinta, mutta optimismia ei koskaan ole liikaa :-). Saksasta varmaan saa enemmän hilloo ja Kotkassa on kolmen viikon koeaika. Nähtäväksi jää...
Jos D2 rookiella on vaihtoehtoina Korisliiga tai Saksan kolmostaso ja kun ei ne sielläkään mitään maksa niin toi valinta on aika no brainer..

15
Olisin enemmän huolissani (siis sen lisäksi, että Nenonen ei jatka) siitä, että onko siellä Hallissa ketään edes ketä laulattaa..
Haluatko avata ajatusta huoleenaiheesi taustalla?

Sivuja: [1] 2 3 ... 142