Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MOBvilko

Sivuja: [1] 2 3 ... 148
1
tästä vois joku tehdä uuden?

3
Eikö Luosmaalle tehty 2v pahvi?
yup, nyt korjattu, tänks

4
Vilpas kaudella 2017-18

Päävalmentaja Joonas Iisalo 1v

Matias Ojala 1v
Riku Laine 1v
Aatu Kivimäki 1v
Topias Kuukkanen 1v
Miikka Luosmaa 2v


5
Olet oikeassa, tämä sääntö koskee vain kotimaisia sarjoja!

Tarkoittaa. FIBA pyörittää kasallisten seurajoukkueiden keskeisiä mestaruussarjoja, joihin saa osallistua kansallisten säädösten mukaisilla joukkueilla. Koska ennen ei ollut rajoituksia, vaan sovellettiin herrasmiessopimusta, olisi suomalainen joukkue voinut ottaa enemmänkin kuin 5 jenkkiä pelaamaan. Kustannuskysymys, ettei ottanut.
En tiedä, ehkä riittävästi kysyttäessä joku äityy vastaamaan?
Esimerkiksi ensi kauden Champions liigan osalta ei pidä paikkansa.
HG sääntö on ihan hyvä ja parasta siinä on, että on sääntö. Nykytilanne, jossa tätä arvotaan jokaikinen kevät on ihan kestämätön.
Toki nyt pitää sitten oikeasti pysyä tässä eikä alkaa säätään tätä lähivuosina mihinkään.


6
Joku tällainen vaihtoehto voisi olla ihan ok. Tämän kauden yleisömääriä kun muistelee, niin ahdasta ei ollut edes playoffseissa. Parin sadan hengen päätykatsomolla tms. saneerauksella luulisi pärjäävän useamman kauden eteenpäin. Aika rajallinen on kuitenkin se yleisöpotentiaali Nokian kokoisessa kaupungissa loppujen lopuksi.
Tavallaan joo, mutta mielestäni mikään ei oikeastaan etene mihinkään ennenkuin nämä fasiliteetit saadaan paremmalle tasolle tässä maassa. Ei kannata ajatella ettei tarvita kuin se 800 hengen halli kun sekin näköjään riittää. Jos ja kun on se 2000 hengen halli, jossa oheispalvelut ym.. kunnossa niin sitä väkeä tulee.
Tää on asia mikä pitäisi olla niin koripalloliiton kuin kaikkien korisihmisten ykkösagenda.
Pitäisi  laittaa hitosti voimavaroja siihen, että esim 10 vuoden päästä näitä "salohalleja" ois jokaisella liigapaikkakunnalla ja then some.
Turkuun onneksi tulossa, Jyväskylässä kaiketi ainakin suunnitteilla, toivottavasti myös Nokialle missä selvästi on sen tason toimintaa, että liigassa ollaan ja pysytään.

7
Pieni, mutta äänekäs joukko, about 10 tulee täältä Joensuusta ja sitten etäfaneja tulee jonkin verran. Olisko meitä kaikkiaan noin 20. Lauantaina tulee sitten enemmän, veikkaan yhtä isoa bussillista tuolloin. Tiistai on ymmärrettävästi haastava päivä.

Salossa olen viimeksi käynyt siellä asuessani 2010-2011, kiva tehdä pieni comeback!  :)
Paikat on teidän penkin takana

8
Minä en tiedä, mihin katsomoon meidät Katajafanit ohjataan, huomenna sen näkee.  ::)
Montako teitä on tulossa

9
Ne himmeimmätkin mitalit pitää jakaa ja niin tehdään ensi keskiviikkona Kisahallissa.

Lokit on saaneet sulatella pettymystään pari päivää pidempään ja fyysinenkin palautuminen lie sen verran vahvemmalla pohjalla. Toisaalta Karhukin saa levätä viisi päivää, että jos inspistä löytyy, niin kyllä pitäisi Karhullakin jalkojen jaksaa. Mutta miten on sitten sen pään laita? Vanha viisaushan on, että pronssimitalit ottaa kotiinsa se joukkue joka niitä enemmän haluaa - eritoten kun Suomessa tuo kolmas paikka ei taida sellaisenaan luvata mitään ekstraa seuraavalle kaudelle (Europelipaikkaa tms.).

Kaksi vertailua tyrkyttää itseään näin alkajaisiksi.

Alkusyksystä, jonka tuloksia ei tässä kauheasti ehkä kannata muistella, Lokit voitti molemmat ottelut. Sen sijaan tämän vuoden puolella pelatuissa kahdessa pelissä kumpikin kävi kuittaamassa vierasvoiton tasaisen pelin jälkeen. Keskinäisten pelien perusteella lupaisi siis aika ympäripyöreää.

Välieräsarjoista en ehtinyt nähdä loppupään matseja käytännössä lainkaan (Kataja - Lokit viimeistä peliä, Vilpas - Karhu paria viimeistä peliä), mutta näkemäni perustella Katajan ja Lokkien sarja oli kyllä parempaa korista. En nyt ehkä liittyisi ihan siihen kuoroon, että Kataja - Lokit olisi ollut jokin moraalinen loppuottelu, mutta uskoisin kyllä, että Lokit olisivat pelanneet itsensä finaaliin (tai ainakin olleet monin verroin lähempänä sitä) jos vastustajana olisi ollut Vilpas tai Karhu - Kataja nyt vain oli se mörkö jolla oli jonkinlainen henkinen yliote Lokeista koko kauden. Että välieräotteiden näkökulmasta pitäisin Lokkeja hiukan kovemmassa iskussa olevana joukkueena tällä hetkellä.

Mutta niin kuin sanottua. Tahto voittaa tämä "ylimääräinen peli" ja sen himmeämmän mitalin arvostus joukkueen sisällä varmaan määrää aika pitkälti sen, kuka ne kotiinsa ottaa. Saako Kauahajoki ylikäytyä tiukan välieräsarjan kirvelevän tappion ja käännettyä sen vimmaiseksi uhoksi jolla kävellää stadilaisten yli? Kuinka paljon viime vuoden pronssimitalien häviäminen pännii eritoten viime vuoden joukkueessa pelanneita Lokkeja tai kuinka paljon seurahistorian ensimmäinen mitali kiihottaa?

Se nähdään.
Nope, oisitte ottaneet pataan molemmilta..

10
Vilppaalle lämpimät onnittelut finaaleihin pääsystä. Jo viime vuonna "kullanhuuhdonta" oli lähellä, mutta Kouvolassa kärsitty uskomaton viime hetken tappio pysäytti salolaisjunan kuin seinään. Nyt juna puksuttaa eteenpäin ja ainakin hopeiset mitalit on varmistettu. Toivottavasti se kultakin sieltä tulee. Sen näyttää tulevaisuus seuraavien kahden viikon aikana.

Haluaisin nyt esittää toiveen Salon suuntaan. Yksi asia on hoidettu melkoisen huonosti Vilppaan välierien aikana. Otteluiden istumapaikat ovat numeroimattomia, ja vaikka paikalle olisi saapunut lähes tuntia aikaisemmin, on hallin koko katsomo täynnä takkeja ja laukkuja, joiden avulla "varataan" kaverille paikkaa. Sitten nämä kaverit ilmestyvät paikalle viisi minuuttia ennen matsin alkua ja "käyvät istumaan katettuun pöytään". Tämä ei ole fiksua toimintaa katsojilta, eikä liioin ammattimaista toimintaa järjestävältä seuraltakaan, joka mahdollistaa moisen käyttäytymisen. Kävin itse katsomassa kaksi välieräottelua, ja minulta meni kummassakin ottelussa ystäväni kanssa yli puoli tuntia löytää jostakin istumapaikka. Pitkän työpäivän jälkeen minulla ei ole mahdollisuutta lähteä ajamaan 70km Saloa kohti jo kello 15.30, jotta pääsisin istumaan Salo-hallissa paikalle, josta ottelun näkisi kunnolla. Kyseisen "istumapaikkaongelman" ei pitäisi mielestäni olla tätä päivää, sillä se on, kuten kaikki tietävät, helposti ratkaistavissa. Viimeistään tulevissa finaaliotteluissa on siirryttävä numeroituihin istumapaikkoihin, jotka voi ostaa netistä. Kiitos jo etukäteen!

Ja lopuksi vielä rutkasti tsemppiä Vilppaalle! Voitto kotiin!

Esittäämäsi toimintatapaan tullaan näillä näkymin siirtymään ensi kauden pudotuspeleissä.

12
Tämä on asia jonka ympärille en saa käännettyä päätäni. Miksi vastustajan provosointi, vapaaheittojen häirintä, tuomareille tai pelaajillle alatyyliset huutelut kovin monista kuuluvat olennaisesti katsomokulttuuriin ja kannustamiseen? Onko tämä negatiivinen "katsomovastustaminen" harrastajistaan hauskaa vai onko kyseessä puhtaasti yhteiskunnan normeista irtaatumisen mahdollistava omien tunteiden purkaminen?
Valitettavasti ei voi saada kaikkea. Jos halutaan, että ns. katsomokulttuuri kehittyy hillitystä taputtelusta johonkin ehkä hieman räväkkäämpään suuntaan se tuo mukanaan väistämättä muutaman ylilyönnin kaudessa, mutta kyllä niiden kanssa pystytään elämään. Valitsen tämän Vilpas-katsomon anyday versus muutaman vuoden takainen.

edit vielä
ja isossa kuvassa onhan nää nyt niin vaarattomia ja harmittomia juttuja verrattuna vaikka Balkanin maiden tai esim Turkin kansallisiin matseihin ja niissä tapahtuviin "ylilyönteihin"

13
Miesten SM-sarja ja maajoukkue / Vs: Fanseat
« : 25.04.17 13.36 »
Fanseat on toiminut nyt hyvin ja taatusti hintansa arvoinen. Nyt vaan viisi toivoa,että ensi syksynä homma toimii samalla tavalla. Tähän mennessä nimittäin jostain syystä syksyllä on aina tultu takapakkia edelliseen kevääseen verrattuna palvelun laadussa.
Tämä valitettavasti on totta. Testaukset tehtävä kesällä/preseasonilla kunnolla.

14
Miesten SM-sarja ja maajoukkue / Vs: Fanseat
« : 25.04.17 12.16 »
Kyllä olisin kaivannut tänään kun kelailin sitä eilistä tekuun johtanutta tilannetta.
Muutenkin koko FAN.. on todella huono. Välillä on kuvan ja äänen ero 30 - 45 s. ja silloin on todella rasittavaa katsoa lähetystä.
Eikä ole harvinaista että koko lähetys jumittuu ja mulla kuitu 100/100 ja aina on kuulemma yhteydessä vika.
Nuo lähetykset ei toki ole likikään täydellisiä ja joo automaattikameratkaan ei korvaa monikameralähetystä, mutta.. muistellaan nyt aikaa kun kaudessa nähtiin Urho-TV:n + ehkä Ylen avustuksella tyyliin matsi pari viikossa niin onhan tämä nyt tuohon hintaan aivan huikea homma. Siis 8lla eurolla näet kaikki pelit miltä tahansa paikkakunnalta ja samaan hintaan voit seuraavana päivänä tallenteelta katsoa miten kauhian huanosti ne tuomarit sen yksittäisen tilanteen puhalsivat  ;)
Yhteyksistä noi tosiaan varmasti pääsääntöisesti johtuvat, mutta ei sun yhteydestä vaan hallin yhteydestä.
Parantamisen varaa on, mutta uusien kameroiden myötä kuvanlaatu on jo selkeästi parempi ja uskotaan, että ens kaudella toimintavarmuus paranee entisestään.
Tämä on by far paras Korisliigan näkyvyyttä parantanut yksittäinen juttu ever.

15
Juurikin näin, eikä tässä ole kyse mistään "pattiinottamisesta", minulle ei ole Suomen mestarilla suurtakaan väliä. Viittaukseni oli lähinnä (päivärahoilla ympäri Suomea kiertävien) tuomarien nostamiseen tikunnokkaan, kun mieluummin katsoisi pelaajien tekemisiä. Ei siis Turistinhon analyyseissä ole sen suurempaa vikaa, tämä tästä ja pahoittelut :D
Tuosta ja tuonkaltaisista lauseista saa mielestäni aina saman mielikuvan, että tuomarit nyt olisivat ihan muutamalla kympillä liikeellä.. ei se nyt enää kuitenkaan ihan niin ole.
Eikä nyt pidä sitten ymmärtää väärin.. ei varmasti rikastu, mutta korvaus lienee kuitenkin suht kohtuullinen.

Sivuja: [1] 2 3 ... 148