Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MOBvilko

Sivuja: [1] 2 3 ... 132
1

2
* Venäjä ottaa 8-0 -runin ja Suomi on pakotettu aikalisään *

HD: "Tämä teidän pelinne, ei valmentajan. Teidän on otettava vastuu pelistä. Filosofi Lauri Järvilehtoa lainatakseni: Järjen avulla pystyt toimimaan taiten vaikeissa ja uudenlaisissa tilanteissa. Järkeä tarvitaan myös silloin, kun automatisoituneet, intuitiiviset ajatusprosessit eivät tuota mieluisia tuloksia. Tunteet huolehtivat henkiinjäämisestäsi ja suvunjatkamisestasi. Intuitio on puolestaan tehokkain resurssisi silloin, kun työskentelet hyvin tuntemasi asian parissa tai joudut tekemään päätöksiä, joihin liittyy runsaasti erilaisia muuttujia."

Rannikko: "Petsku, pyydä Junnulta palloskriini. Shawn jää vapaaksi nurkkaan."

Näin :)

3
Jotenkin tuntuu, että Susijengin "defacto" pelinsisäisen -kurinpitäjän Möttölän puuttuminen penkiltä näkyy nyt kaikessa tekemisessä. Hanno nopeasti apuvalmentajaksi ja Teemu mukaan kolmospointiksi. Siinä yksinkertainen resepti joukkuehengen nostamiseksi.
Teemu penkinpäähän suodattamaan Dettmanin juttuja Koposelle ;)

5
SINCLAIR, James: Highlights 2014 on Vimeo

6
http://www.basket.fi/sarjat/sarjataulukko/?league_id=4&season_id=7

lappeenranta pakotettiin?


Tarkoitin ehkä nyt hiukan lähempänä nykyhetkeä...

Edelleen, ei Biisonit ole kertaakaan tuota kevennystä pyytänyt. Heillä varmaan on halu pelata myös kotipaikkakunnallaan enemmän kuin se 9 peliä.

7
Mitkä olivatkaan vasta-argumentit sille, että europelejä pelaavat joukkueet pelaisivat lyhennetyn runkosarjan?
Eipä oo yksikään eurojengeistä ikinä halunnut

9
Varmaan nuo viittaamasi asiat on totta tuossa 2-3k / kk luokassa. Mutta se hiukan ihmetyttää että näitä rookeja on tosiaan aika nippu jo signattuna ja ollaan vasta elokuun puolivälissä. Tuskin tässä hinnat on tippunut tai hermot vielä pettänyt sellaisilta 1-2 kautta Euroopassa pelanneilta. Aikaisessa vaiheessa signataan noita rookie-pelaajia, ihan tuntuu siltä kuin ne olisi oikeasti haluttuja.
On ne varmasti oikeasti haluttujakin, mutta otetaan esimerkiksi nyt vaikka toi sentterin tontti. Jos on kaveri millä on vyöllä jo kunnioitettavat kaudet euroopassa (laatusarjoissa) ja hyvää jälkeä on tullut ja tämän lisäksi kyseinen herra on nyt vaikka sen 6'9-6'10 ja ei ole jalaton niin se on just ja se hailee onko elo-, syys- tai vaikka marraskuu niin se ei tolla rahalla liikahda. Mielummin se treenailee kotona ja odottaa joulun jälkeistä uutta rundia.
Nuo kaverit nyt vaan tekee sen 50-100k kaudesta ja jos lasket tuosta 3k/month niin siitä hyvällä tuurilla ja pitkällä pleijari-rupeamalla voi saada kasaan sen 24k.

10
Jotenkin näkyy
- valtakunnan taloustilanne
- dollarin kurssin muutos
- neljännen jenkin sääntö

näissä kuluvan kesän jenkkivalinnoissa - niin paljon tulee pelaajia suoraan yliopistoista.

Hyvät tilastot, hyvä yliopisto, mutta oikeastaan koko 2000-luvun näitä rookie -pelaajia on pyritty välttämään. Ehkä nyt muuttunut maailma tuo hyviä nuoria pelaajia Suomeen.

Tämän pelaajan signauksesta jotenkin paistaa läpi sellainen että eiköhän se Iso Anttikin jatka. Tämä kaveri taitaa olla hieman heiveröinen sisäpainiin, ainakin heitettyjen vapareiden määrä kertoo enemmän finessestä taitopelaajasta kuin rappavasta painijasta.
Kaikkihan noi varmasti näkyy, kuten myös se tosiasia, että jos operoit sanotaanko vaikka 2-3k/month luokassa niin hyvällä tuurilla voit saada huikean kaverin koulusta, jossa toki voi olla omat murheensa tai sitten otat sen varman jo Euroopassa pelanneen, joka tuolla rahalla on korkeintaan semi.

Henkilökohtaisesti on mukava nähdä näitä nuoria kavereita hyvistä opinahjoista, tuovat väriä hommaan.

11
Arvon palstagurut.. Eikös nuo herran tilastot ja yliopisto(n taso) näytä siltä, että voisi olla kovakin jannu? Korjatkaa jos olen väärässä.
Lähtökohtaisesti kyllä. Kova konferenssi ja avausviisikon mies hyvätasoisessa koulussa ja hyvin tilastoin (vaikken guru olekaan niin vastasin silti...)
Alkukesästä varmasti ollut luokkaa 5-7k/month mies

Sivuja: [1] 2 3 ... 132