Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MOBvilko

Sivuja: [1] 2 3 ... 139
1
Kesken kauden annettavat bonukset harjoitusvahvuuden miehille olis mun mielestä typerää. Miehet/pojat pääsevät kuitenkin pelaamaan tasolleen sopivalla tasolla divarissa korikouvojen riveissä. Edustuksen rahat eivät kuulu junioreille, joten saunailta olisi myöskin aika typerää, varsinkin kun spossit keneltä raha todennäköisesti on peräisin on antanut rahan edustusjoukkueen tekemistä varten. Ainoa järkevä panostuksen kohde voisi olla markkinointi. Markkinoinnin hoitaminen vaatii vaan omaa osaamistaan ja 10000 ylimääräistä esim lehtimainontaan tuskin toisi rahoja ikinä takaisin. Osaavan työntekijän hankkimiseen tuo raha ei riitä ja koko palvelun ostaminen ulkopuolelta on kuitenkin usein melko kallista saatuun etuun nähden.

Kuitenkin jos viides jenkki edesauttaa sen verran, että playoffeissa saadaan yksi kotipeli enemmän, tuo rahapotti lienee kuitattu sillä...

MOBvilko: Laaksonen taisi lähetyksessä puhua jenkistä.

ok

2
Jättää vaikka mieluummin säästöön ensi kauden suomalaisten palkkoihin, kuin hankkii taas jonkun takurin. Perkele mikä siinä on, että Jyrin joukkueessa ei saa pelata kaksimetristä pallollista pelaajaa? Vastustajilla niitä kyllä on!!
Missä on sanottu et se takuri on jenkki?

3
tommonen systeemi olis nykyäänkin hyvä
2 lohkoa joista toisessa kansainvälisiä pelejä pelaavat
http://www.basket.fi/sarjat/sarjataulukko/?league_id=4&season_id=9222
Ens kaudella tossa kv pelejä pelaavassa lohkossa taitais olla yks joukkue  ;)

4
Jos Toiviainenkin tiesi jo eilen scoutata Vilppaan uutta miestä.
no jos eilen tiesi niin miten se nyt sitten myöhään tulee? Ei tuolta Los ankelesista ny ihan tunnin välein tänne lennellä

5
Yhtä ihmettelen että mikäli ukko on ollut tiedossa jo tovin niin miksi näin myöhään Suomeen?
?

6
No huomenna käsittääkseni pääsee koittamaan Williamsin yli pakittamista.  ;D
No onneksi näitä 300poundereita liigassa on kuitenkin vaan yksi

7
Sherman Gay. Tiiä siitä kuinka puhdas.

"He has the prototypical size and athleticism of a SF and the skills of the PF."
"He can guard PF, SF, and SG positions"
 ::)
agentin myyntipuhelätinää 10 vuoden takaa

8
Erinomaista sherlokkimaista omistautumista penkomiseen...mutta tällä kertaa taitaa olla väärä kaveri kiikarissa  ;)
Jaa no jokos hää on Kouvolas ....

9
Okei, no eihän Vilppaallakaan sitten ole mitään hätää vielä vai kuinka. 8]
ollos huoleton, sun poikas valveil on....

10
Miten se juttu ton siirtoajan suhteen on, onko se tänään 24.00?? Ja pitääkö paperit olla liitossa milloin?
siis helmikuun viimeinen päivä

12
Trade Alert!!

Näin tänään isokokoisen Loimaa-Bisons reppua kantavan mustan miehen Tampereella.. Sattumaa  ???

edit

13
Onko tuolla NCAAn alatasoilla mitään ikärajoituksia? Ykköstasolla pelaajat tuntuvat valmistuvan ja ainakin lopettavan pelaamisen noin 22-vuotiaina. Voisiko esimerkiksi Lebron kirjautua kakkostason yliopistoon NBA-uransa jälkeen joskus 40-vuotiaana ja opiskella ja pelata kakkostasolla 4 vuotta?
niin kyllä kannattaisi hankkia oikea ammatti ettei sitten peliuran jälkeen jää tyhjän päälle

14
Taitaa olla melkoisen ylivoimainen heppu Suomen 1B-sarjaan. Erikoisinta tässä kaverissa on kuitenkin se että on ollut "early entry draftissa 2015" sophomorena eli toisen opiskeluvuoden jälkeen. Sehän ei sinällään ole erikoista mutta kaveri on muutaman lähteen mukaan 27-vuotias. On siis aloittanut NCAA2ssa vasta 25-vuotiaana, kun yleensä freshmanit ovat 18-vuotiaita.
Aikoinaan Monte Cummings oli taustaltaan samantapainen ( tosin paljon kovemmasta koulusta, NCAA1stä) mutta pelasi collegeuransa kai 4-5 vuotta joukkuetovereitaan vanhempana. Onkohan tälläkin miehellä jokin 3-4 vuoden armeijatausta kun on yliopistossa pelannut 5 vuotta itseään nuorempia vastaan. Tai sitten vaan tuo koulunkäynti on jostain muusta siirtynyt kypsempään ikään.
"He was a top 50 recruit out of high school, and recruited by several top 20 programs in the US, but didn't qualify academically. At the same time he had a daughter so he decided to work to support her, then went to JUCO, and then to West Georgia when he had worked his grades up and was eligible"

Nyt on pakko sanoa, että todella mielenkiintoista nähdä Stocks Suomessa. Odotin sarjatason olevan vähän toista, mutta outoa olis jollei pienen totuttelujakson jälkeen nähtäisi jotain melko huikeata m1Db.ssä.

15
Tottahan löytyy, koska nyt on taloudellisesti niin paljon helpompaa kuin aiemmin. Neljän jenkin sääntöön mentiin juuri sillä perusteilla, että se tulee seuroille halvaksi.
Kiva provo, johon ei jaksa tämän enempää tarttua. Sorry.

Sivuja: [1] 2 3 ... 139