Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - insur

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 23
31
Metta World Peace  ???

32

Treidi Kingsin kanssa kuulostaa aluksi hieman Kings-voittoiselta, mutta tarkemmin kuin ajattelee, niin treidi hyödyttäisi molempia. Kings saisi Parkerista hyvän pelaajan, joka sopisi joukkueen pelitapaan varmasti hyvin. Täytyy myös muistaa, että Parkerin nykyinen sopimus umpeutuu tänä kesänä, ja on todennäköistä, että Parker suostuu palkanalennukseen, koska miehen markkina-arvo ei ole yhtä korkea kuin muutama vuosi sitten. Ajatellaan, että Parkerin palkka tippuisi 13,5M ---> 10M, Dalembertin ja Danielsin sopimuksia ei jatketa, ja Thorntonille sorvataan 5M diili. Kingsille jäisi n. 15M vapaata cap tilaa, jolla saisi jo todella hyvän pelaajan houkuteltua Sacramentoon. Tähän vielä Parker-Evans-Cousins-tripla ja Thompsonin, Udrihin, Thorntonin ja Garcian tapaisia roolipelaajia, niin Sacramentolla on yhtäkkiä hyvän kuuloinen jengi kasassa, jossa on paljon tulevaisuutta.


Nyt täytyy toki muistaa, että Parkerin sopimus ei pääty tänä kesänä. Miehen extension alkaa tästä kesästä, ja sopimus on voimassa kauteen 2014-2015 saakka. (lähteenä esim. http://www.aolnews.com/2010/10/30/tony-parker-signs-50-million-extension-with-spurs/) Tämä taas tarkoittaa sitä, että tuo Parkerin vuotuinen palkka onkin 12,5M ja miehen siirtäminen vaikeutuu täten hieman.

Marcus Thornton ei myöskään uskoakseni tule tyytymään viiden miljoonan taalan vuosipestiin, vaan saanee tarjouksia $7-8M/vuosi-tienoolta ollessaan nuori ja tehokas skoraaja. Kingsin tulevaisuus riippuu monesta tekijästä, mutta uskon että Parkerin hankkiminen selkeyttäisi Evansin roolia, joka lähinnä on ollut joukkueen ongelma ajoittain epätasaisen Udrihin ei-nyt-ihan-loistaessa ykköspointtina. Sacramenton yhteisö kaipaa hyvää draft-illan suoritusta, sillä mikäli tämä drafti lisätapahtumineen ei tuo Kingsille ensi kaudeksi osaavaa joukkuetta, emme välttämättä ikinä enää näe tulevan kauden jälkeen Kalifornian osavaltion pääkaupungissa NBA-tason koripalloa. Enpä kadehdi GM:n tehtävää..

EDIT: Joo, Al Thornton  8]

33
Honorary Ohioans

Tämä ei ollut edes vitsi. Linkit blogista toiseen johtavat osoitteeseen http://governor.ohio.gov/. Tämä oli melkoinen piikki koko osavaltion virallisena kannanottona yhtä sen entistä asukasta vastaan.

34
Miksi Dirk lähti niin pian kentältä, ennenkuin peli oli edes päättynyt? Kaikki muut jäi juhlimaan  ???

35
Missä on Miamin taistelutahto? Missä top 11 PG? Missä levypallot? Missä Eddie Housen älyttömät clutchkolmoset? Missä MoHeatoes?

36
Dirkillä mahdollisuus toistaa Koben 6/24 -> Finals MVP  8]

EDIT: Heti laittoi mökkiin!

37
Ei millään tavalla? Ei tämä mikään yhden kauden projekti ole. Finaalipaikkahan oli sinänsä loistava suoritus ekalta kaudelta, toki nälkä kasvaa syödessä.+1

En usko että kukaan oikeasti odotti mestaruutta heti ensimmäisenä vuonna. Tästä Miami rakentaa draftin ja viisaiden hankintojen kautta melkoisen mestaruusuhkan seuraavaksi viideksi vuodeksi.

Bosh on ollut tehokas, mutta näkymätön.. Palloa sisään hänelle ja LeBronille, Chandler ulos pelistä kuudennella virheellä ja peli on vielä voitettavissa.

38
irniin löytyiskö streamia? halp plz

Itse katson http://veetlesportshd.blogspot.com/2011/06/channel-1.html , mutta en tosiaan tiedä mac-ystävällisyydestä..

Miamin vapaaheittotyöskentely pistää pahasti silmään.

39
Phoenix Suns pelasi jostain syystä vahvan loppukauden Vince Carterista huolimatta, mutta Steve Nash ei pysty välttämättä suorittamaan tällä tasolla enää kahta kautta pidempään. Aaron Brooks oli hyvä hankinta Nashin tilalle, ja myös kauden kesken hankitut Pietrus (player option 2011/12) ja Gortat olivat hyviä loppukaudella. Phoenixissa on iso kasa SF-paikan pelaajia, mutta etukenttä on muuten syvyydeltään melko heikko. Sentteriosastolla Gortat/Lopez on ihan ok. PF-paikalla ei ole varsinaisesti kuin Hakeem Warrick, joka jätti paljon toivomisen varaan viime kaudella, joten siihen houkuttaisi varata hyvin heittävä iso, mutta kaikki tämän draftin eurot menivät jo. Vince Carterin poistuessa SG-paikalta ( $18M team option 2011/12..... joo.) ja Grant Hillin yhä vanhetessa takakenttä tarvitsee vahvistusta, ja muutenkin tässä vaiheessa Phoenix ottanee vain parhaan tarjolla olevan pelaajan.

PS. Mielestäni on melkeinpä rikos, että Coloradon Alec Burks on edelleen varaamatta.

Well, then.

With the thirteenth pick in the 2011 NBA draft, the Phoenix Suns select.... Alec Burks from Colorado.

41
http://scores.espn.go.com/nba/boxscore?gameId=310508006

Katsokaapa noita Mavsien +/- tilastoja. Aika selkeästi erottuu ainakin tilastoista tuo pelin kääntänyt energiaviisikko..

42
Phoenix Suns huudettu.

43
Aina on vaihtoehtoja:
(A) M2D joukkueiden lukumäärä palautetaan kahteentoista kaikkien mielenrauhan ja yleisen protektionismin nimissä

(B) Kun kerran Karkkila jämähtää ja Kerava putoaa, niin annetaan saman tien HyPolle kabinettipäätöksellä villi kortti toisen lohkon kulissikarsintoihin ja tuloksista riipumatta luodaan kaikkien aikojen värikkäin M2D-kausi kaudelle 2010-11.

Muita ideoita?

1. Kerava
2. Wartti Basket
3. PuHu
4. KaU
5. UJ Äiti
6. KaHe
7. Kelohonka
8. PUS-Basket
9. JKS
10. Passe
11. PuB
12. EBT

Tarpeeksi väriä saatiin tähänkin subjektiiviseen palettiin. Paikallisvääntöjä, perinteisiä taistelupareja, Shitholen kylmiökamppailuja, maakuntamatkailua ja muita riehaantumisia luvassa tulevalla kaudella.

44
Kuulostaa ihan JKS:n tarinalta...


Mutta JKS:lle ei ole Suomen Koripalloliitto myöntänyt liiton laatupalkintoa nuorisokoripallotoiminnasta. JKS ei ole yksi kahdeksasta suomalaisesta seurasta, jolle Kultainen Kori -laatusertifikaatti on myönnetty. Nuorisokoripallon sertifioinnin kriteereihin kuuluvat tietyt vaatimukset laatukäsikirjan, koulutus- ja valmennustoiminnan, kilpailutoiminnan, markkinointitoimenpiteiden, viestinnän sekä jäsenvelvoitteiden osalta.

45
Moi, Toni [sic]!

Aluepoliittisista syistä en usko, että kukaan syntyjään järvenpääläinen haluaisi oikeasti tuputtaa itseään Keravalle pelaamaan. Oli sarja mikä oli.

Homma on kuulemma jo muuten pedattu ja sovittu, mutta Pressa yrittää väkisin sulloa myös Poropudasta samaan pakettiin. On kuulemma yrittänyt päästä Herrojen ympäristöministeristä eroon koko aikuisikänsä.

ToPo yrittää saada kaksi M2D-joukkuetta kaudelle 2011-12? ???

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 23