Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - insur

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 28
32
Olen samaa mietä, että Garnett ei missään nimessä ansaitse paikkaa All Star -pelissä, mutta pienenä tarkennuksena se että Garnett on valittu tuohon sentterinä eikä power forwardina.


Garnett valittiin etukenttäpelaajana, koska tänä vuonna tuota äänestysformaattia rukattiin muotoon GGFFF (viime vuonna vielä GGFFC).

Mitä tulee Curryyn, on paha tuosta kivikovasta lännen porukasta juuri ketään lähteä pudottamaankaan. Idästä sen sijaan Chris Boshilla ei tulisi olla mitään asiaa edes tähdistöpalloiluun Brooke Loganin sijasta. Brooklynin porukka on menestynyt hyvin juurikin Lopezin vahvan hyökkäyspään työskentelyn ansiosta.

33


Tämä design oli jo finaaleissa. Miksei mielummin menty loistavalla 70's-henkisellä logolla? Tämä oikea valittu logo tosiaan muistuttaa liikaa Hawksia väreineen ja "vaarallisine" yleisilmeineen.

Pelipaitoja odotellessa..

34
Liityn woimakkaasti bandwagoniin. Mikä parasta, suurin osa Seattlen kotipeleistä alkanevat 5:00 Suomen aikaa, jolloin seuraaminen helpottuu entisestään.

Seattle Sports on the rise! Sonics, Seahawks, Mariners ja Sounders liittyvät kaikki insurin portfolioon.

KJ yrittää edelleen antaa tekohengitystä Kalifornian osavaltion pääkaupungille: http://www.nba.com/2013/news/01/22/kings-sale-johnson/index.html

Lainaus
The three-time NBA All-Star turned mayor unveiled 19 local investors who have pledged at least $1 million each to be part of a group that would buy the franchise. Johnson said the major partner he hopes will anchor the last-ditch deal to keep the Kings from moving to Seattle will be revealed as soon as this week.

35
Voisi olla tarjolla managerin paikka Kp.com NBA Fantasy Leaguessa naispuoliselle osallistujalle.

YV:tä saa laittaa privaboxiin, ottaa yhteyttä Twitterissä tai sitten sähköpostiosoitteeseen dickdoctor@hotmail.com.

Eikö sulla pitänyt olla vaimo?

36
Lainaus käyttäjältä: King James
fuck this.

Lainaus käyttäjältä: The Game
fuck this.

Lainaus käyttäjältä: Mokeski
fuck this.37
Killes sai itselleen keeperin, kun Pavel Millsapovic poistui Lob Cityn riveistä toveri Loromovin kanssa. Tilalle saatiin alkukauden ironisesti  kinkkua sulatellut Salmons ja loukkaantumiskierteessä olevan Anthony Davisin wingman (I know, I'm killing it) Ryan Anderson vaimoineen. Mielestäni positioiden ja Tyreken ansiosta voitin kaupan.

La Bamban kanssa suunniteltiin torstaina 27.12. paitaswappia Helsingissä iltapäivällä, onko pääkaupunkiseudulla muita liigan edustajia halukkaina oluelle illalla? Laittakee kpcom YV minulle niin vastaan massajakeluna.

Woja woja!

38
Homicidal Birds on etsinyt suuntaansa koko kauden. Joukkueen rekordi on alle .500 ja playoffit ovat jo karkaamassa. Pelaajamarkkinoiden aktiivisuudesta huolimatta joukkue ei ole löytänyt vielä täydellistä kemiaansa. Tämän osoittaa mm. edellisviikon niukka tappio La Bambasille, vaikkakin LB nakutti taululle viikon selkeästi heikoimmat voittavan joukkueen pisteet.

Los Angeles on muuttanut joukkueen ylimmän johdon elämännäkemystä huomattavasti. Tästä johtuen Homicidal Birdsin GM ja omistaja Insur on päättänyt uudelleenbrändätä joukkueensa.

Now presenting your INSUR LOB CITY

PG: Jennings, Calderon, Bledsoe
SG: Green, Beal, Barea
SF: Parsons, H. Barnes, Crowder
PF: Millsap, Noah
C: M. Gasol, R. Lopez, McGee

Viihdyttävää fantasykoripalloloppukautta tarjoten,

Insur

39
I support .C. Pitää antaa mahdollisuus kasvaa asiantuntija-GM:n saappaisiin. Kauden mittainen näyteikkuna.

:ylos:

Ei ole liigan pitkän tähtäimen edun mukaista lähteä järjestämään ajojahteja parin treidin perusteella. Olemme kaikki joskus aloittaneet fantasyn pelaamisen; give the rookie a break here.

41
Achillesmainen trade-rintaman liikehdintä jatkuu!

Muutamassa viime pelissä jytkyilleet Faried ja George saivat Stuckeyn ja Haywoodin kanssa ulostautua Wiiksiin, josta takaisinpäin tuli contract year-pommittaja Brandon Jennings, joukkueensa (gulp) ykkösoptio E'Twaun Moore sekä yllättävän tehokkaat Chandler Parsons sekä Fro Lopez. Lisäksi Kardashian sai sittenkin jatkaa matkaansa Kätyreiden joukkoon, paluupostissa tuli sisään Jose "not really a backup" Calderon. Muutosten myötä rotaatio on vähän leveämpi, toivotaan että nuoriso jatkaa hyviä otteitaan (here's looking at you, Moore & Drummond).

PG: Jennings, Barea, Calderon, Robinson, Bayless
SG: Thornton, Moore, Brooks, (Barea, Robinson, Bayless)
SF: J. Smith, Gallinari, Parsons, (Brooks)
PF: Drummond, (J. Smith, Gallinari)
C: Gasol, Lopez

Parin päivän päästä Linnut ovat .500, kun Legu kaatuu. Playoffs!

Playoffs?

42
Kiitokset aktiivisesta GM-työskentelystä, justice will prevail jne jne.

Lyhyesti kaupoista: Tuli sitten avattua treidipeli flippaamalla rustoton Brandon Roy, pelihaluton Nikola Pekovic ja wanha weikko Andre Miller ihanan tuntusiin Kenneth Fariediin (potentiaalia 100fapo jytkyihin, average lienee 75-85 paikkeilla), JJ Bareaan (80+fapoa ja pelikieltoja tiedossa) ja Jared Dudley'hin (positiot+trade bait). Tämä meni tällä hetkellä tasan, mutta Roy ja Pekovic saattavat parantaa esityksiään vielä kauden edetessä.

Sittemmin Dudley sai liikahtaa, kun Mokeski teki huikean homer-tarjouksen Kris Kardashianista, johon tietysti oli pakko tarttua. Olen nähnyt miehen otteita niin paljon TV:ssä, ettei minulla ole minkäänlaista epäilystä Krisun pelitaidoista tällä kaudella. Crash Wallacen loukkaantumisten myötä avaripaikka, minuutteja ja tuplatuplia tiedossa. Alkukauden funk on täysin selitettävissä; eroprosessi, särkynyt sydän, muutto Brooklyniin vielä kesken ja lisäksi herkkäsieluisena miehenä Krisu on ollut ylihuolissaan Sandyn tuhoista ja niiden vaikutuksesta uuteen yhteisösöönsä. Hieno mies, hieno mies. Lohdutukseksi tarjoan Krisille paikan potentiaalisesta voittajajoukkueesta. Legu is going down.

Voja voja!

43
Drafti tuli käytyä, kiitos kaikille osallistumisesta (prosentti parempi kuin viime vuonna). Valmistautuminen voisi aina olla parempaa, mutta mielestäni onnistuminen oli vähintäänkin kohtuullinen, vaikka todella isoilta nimiltä joukkueeni tänä vuonna nelospikistä huolimatta välttyikin.

PG: R. Stuckey, A. Miller, N. Robinson, D. Harris
SG: P. George, M. Thornton, B. Roy, M. Brooks, (R. Stuckey, N. Robinson)
SF: J. Smith, D. Gallinari, (P. George, M. Brooks, B. Roy)
PF: A. Drummond, (J. Smith, D. Gallinari)
C: M. Gasol, N. Pekovic, K. Perkins

Isoimpina vahvuuksina tänä vuonna lienee swingman-positioiden vahvuus, johon erityisesti draftissa keskityinkin. Neljän ensimmäisen kierroksen aikana matkaan tarttui Josh Contractyearin lisäksi Paul George ja Marcus Thornton vahvistamaan SG-SF-osastoa sekä liigan sentteriparhammistoa Marc Gasolin muodossa (18. pick taisi olla vähän reach). Tämän jälkeen hyvällä valuella kyytiin tarttuivat Italian Ori ja hätäinen PG-pick Stuckey, joidenka jälkeen drafti menikin loppupaikkoja täytellessä.

PF-osasto näyttää määrällisesti heikoimmalta, kun taas PG on laadullisesti selkeästi heikoin positioni. Luotan kuitenkin siihen, että waiverin ja treidien kautta tällä porukalla saadaan vielä voittoja nokittua (pun intended).

ps. .C. on hyvä ja ottaa yhteyttä Nate Robinsonin saatavuudesta trade-ehdotuksin.

44
NBA-senttereiden elämän realiteetit huomioiden Stiemsman liksa on aika kohdillaan (ts. hän ei ole hillittömän ylipalkattu kuten kaikki muut).http://www.apnewsarchive.com/1996/Sonics-Get-Their-Center-Jim-McIlvaine/id-13be9fea2e056ce17f0d2fbea4601bef

Parhaalla kaudellaan 82/79GP 18.0MPG 3.8ppg, 4.0rpg 2.0bpg. (Täyttää muuten maanantaina 40. Hyvää syntymäpäivää Jim!)

45
Tarkoitin nyt sellaista small ballia, jonka voi ottaa tosissaan. Golden State, Don Nelson, D'Antoni yms. ovat pelkkä koripallon irvikuva, jossa small ballia käytettiin totaalisen väärin. Ns. pelkkää höntsäkorista, jossa yritetään voittaa pelit hyökkäämällä. ERIK SPOELSTRA kehitti aivan omanlaisensa pienen viisikon pelitavan, jossa kaikki lähtee puolustuksesta.

Sivujuonteena huomattakoon, että samalla kuin muun kp.comin NBA-sektion sisällöntuotanto on kesän saavuttua aivan uudella tasolla, foorumin aikaisempi koripalloanalyytikko #1 on laskenut tasonsa täysin provoilu- ja one liner-asteelle. Huolestuttava kehitys, jonka lopun luulimme jo nähneemme puolisen vuotta sitten kun Timo T.A. Mikkonen oli avatarina. Tiedä häntä mennäänkö tässä vielä Miamin mestaruushuuruilla vai millä, mutta kovin vahvaa analyysia ei olla muutamaan viikkoon nähty.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 28