Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MOBvilko

Sivuja: [1] 2 3 ... 149
1
Aika eritahtisesti rekrytoi Korisliigaseurat vahvistuksia. Tilanne on tällä hetkellä seuraava (pitäis olla oikein - korjatkaa jos on virheitä).

Vahvistukset 19.8.17

4: Nokia, Vilpas, Karhu, Korihait
3: Pyrintö
2: Kouvot, EU, KTP, Kobrat
1: Seagulls
0: Kataja


Samat ylläolevan listan kärjessä olevat joukkueet näyttää aika valmiilta myös kotimaisen osastonsa puolesta.


Toisessa ääripäässä Kobrilla taitaa olla vain kolme kotimaista sopimuspelaajaa - Lokeillakin käytännössä vain neljä (Lokeilla on toki myös neljä nuorisopelaajaa, mutta niistäkin kai vain Eboreimelle ja Waxlaxille on luvattu "kilpailua peliajasta"). Kovin monta kovemman kaliberin kotimaista ei liene enää markkinoilla tyrkyllä - tai kunnossa olevia perussarjajyriäkään. Toisaalta voi ajatella positiivisesti, että saadaan nuorille pelaajille lisää vastuuta ja pelikokemusta.
Kyllä ja tuo ensimmäisen sivun lista pitäis olla ajantasalla.

2
Karhu ja Nokia valmiina. Muilla enemmän tai vähemmän vielä hommia rekrytoinnin kanssa

3
Ja monesti pelaajaa saa palkkaa noin kahdeksalta kuukaudelta (syyskuun alusta huhtikuun loppuun?), jolloin laskennallinen kuukausipalkka liikkuu viiden tonnin tasolla.

Ja tämä koskee vain yhdysvaltalaispelaajia, kaikkien muunmaalaisten kohdalla verotus toimii normaalisti. Ja onhan noita Suomessa jatkavia jenkkejä ollut onneksi muutamia kausittain ja yhtä lailla kanukkeja ja muidenkin maan kansalaisia.
Kyllä kyllä ja rahapalkan lisäksi on huomioitava luontaisedut, jotka siis toki myös verotettavaa tuloa.

4
Paljonkos? Karhun viime kauden jenkit huhun mukaan n. 2,5-3k$/kk, paitsi Hollins jolle maksettiin tuplaten. Olisiko Edwin tullut samalla/halvemmalla?
Mitäpä noita arvailemaan, mutta tuo 20k usd/kalenterivuoden verovapaa raja on melko hyvä osviitta mitä kalleimmat saa.

5
Pikaisesti googlettelemalla löytyi:
 David ‘Dubi’ Pick: Pelicans forward Fuquan Edwin signed with Nes-Ziona in Israel for $80,000. NBA out till 28th, source said.
2 years ago – via Twitter IAmDPick

Siitä saanee suuruusluokkaa mitä on D-liigan jälkeisenä kautena tienannut. Puhdas veikkaus että Karhu maksaa miehelle 7-10k$/kk.
No ei ny maksa ;D

6
Kiitos! Tuo Kyle Fogg on liian hyvin mielessä sen yhden Karhun nöyryytyksen ansiosta. Siihen mukava verrata... Peliaikaan suhteutettuna on Edwinin statsit syöttöjä ja vapaaheittotarkkuutta lukuunottamatta paremmat kuin Foggilla. Toki Fogg taisi pelata pointtina ja Edwin laiturina, mutta kuitenkin. Tässähän alkaa vanhankin innostus kasvaa kun kauden alku lähenee :D
D-liigan tilastojen vertailu pelaajien kesken on kyllä sitten aivan turhaa hommaa...  ;)

7


Ketäs muita NBA D-liigassa (tai nykyisessä G-liigassa) pelanneita pelaajia on ollut viime vuosina korisliigassa? Viime kauden Karhun Holseylla ainakin oli historiaa sieltä, muita?Onhan noita. Nopeesti tulee mieleen ainakin Marcus Relphorde, Darryl Partin, Juwan Staten, Joseph Harris, Kyle Fogg

9
Seagulls = 0

Remy Abell tosin näkyy vielä joissakin Lokkien postereissa (ketään muita viime kauden jenkkejä ei ole näkynyt niissä kesällä) ja niistä on ennenkin luettu kremlologisesti joukkueen tilannetta... mutta ehkä tää on toiveajattelua.  ::)
Gulls lienee takamiehen signannut, ootellaan julkistusta  ;)

edit: tulihan se sieltä eli Derek Jackson

10
Nostetaas tätä vähän..

12
Kenny Manigault siis Pyrinnön eka jenkkivärväys. Naia-tason koulusta, mutta siellä tullut menestystä. Viime kausi Puolan häntäpään jengissä, mutta ainakin OK-tason sarjassa. Varmaan roolissaan kelpo pelaaja, katsotaan mitä muuta Toiviainen löytää.


13
Hyvä yliopistoura, tilastollisesti hyvän bundesliigastartin jälkeen sopimus purkuun... haiskahtaa Toiviainen, Rantanen ja Pyrintö.
Saksa ProA

14
Ymmärsinkös nyt oikein huomisen uutisen?

HTT...
Jaysean Paige, G


aika kova...

Signannut käsittääkseni Korisliigaan, mutta ei Vilpas

15
BC Nokia
Thomas Laerke, G/F
Lawrence Gilbert, F
Leyton Hammonds, F
Vincent Council, G

Espoo United
Jeb Ivey, G
Omar Calhoun, G/F

Seagulls
Derek Jackson, G

Kataja Basket

Karhu
Marcus Allen, G
Flenard Whitfield, F
Fuquan Edwin, G
Stephen Maxwell, C

Korihait
Chaz Williams, G
Sean O'Brien, F
Juan Pattillo, F
Deng Deng, C

Kouvot
James Sinclair, G/F
Wayne Bernard, G

KTP Basket
Deon Edwin, F
Kenneth Simms, C

Kobrat
Terence Jennings, C
Lucas Woodhouse, G

Pyrintö
Kenny Manigault, F
Juan'ya Green, G
Brian Asbury, F

Vilpas
Javontae Hawkins, G/F
Aaron Jones, C
Tobin Carberry, G
Canyon Barry, G/F
Sivuja: [1] 2 3 ... 149