Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MOBvilko

Sivuja: [1] 2 3 ... 152
1
Jos totta niin tämähän on varsin naurettavaa että kannattajia kielletään spekuloimasta. Vähän niin kuin Loimaalla kaikkia pakotettiin positiivisuuteen kun paska osui tuulettimeen ja näin syyllisten päitä ei saatu koskaan pölkylle.

Kannattajien rooliin kuuluu spekulointi. Se on yksi penkkiurheilun olennaisin suola. Onko kannattajat ja seura liian läheisissä väleissä jos kannatajien spekulointi loukkaan seurajohdon tunteita? Eikö se mennyt niin että kannattajaryhmä polkaistiin pystyyn seuran toimistolla eikä se syntynyt luonnollisesti katsomossa kun kannattajat päättivät organisoitua. Tämä selittäisi luonnottoman läheisyyden "emoon". Kannatajien ja seuran pitää olla erillisiä organisaatioita. Kannattajat kannattaa seuraa, heidän rooli ei ole fanittaa aivottomasti seurajohtoa ja heidän päätöksiä. Eli kriittisiä saa ja pitää olla jos rakastaa seuraa. Pieleen menee pahasti jos seura yrittää olla ajatuspoliisi.

Ei varmaan pitäisi... mutta missäs ny taas sanottiinkaan, että jenkkivaihdoilla EI saisi spekuloida?
Ja sanotaan tääkin nyt taas kerran... Ultras on kyllä ihan itsenäinen poppoo mitä ei ole polkaistu käyntiin seuran toimistolla.

3
Onko tietoa miksi ei? Fiba Organizerissa on edelleen linkit kuville ja videoille ihan kuten vastaavassa palvelussa viime kaudella?
Jep tosin eipä tuo välillä viime kaudellakaan toiminut kunnolla. Liekö syy sitten siinä, että uusia sivuja odotellessa tämän bugeja ei viitsitä enää fiksata.

4
Ei noita kuntaliitoksien edellistä aikaa pidä laskea mukaan. Kouvolastakin lähtisi 50000 ihmistä pois.

Mistä pressit näkee nykysin. Korisliiga sivuilta ei löydy ainuttakaan tältä kaudelta.
Pakko hakea joka jengin omalta youtube kanavalta.
Korisliigan sivuston medialinkitys ei toimi.

5
  ???:D Iso peukku kauhajokelaisille. Kaikki tuntuu kiusaavan noita espoolaisia. Kauhajokelaiset tulee rummuttamaan Espoon vastustajan avuksi toiselle paikkakunnalle ja Salon kausiennakossa halutaan irti EU:sta. Sarjanousijan arki on karua.
 
(Ei ne vaimot kotona tiedä kuitenkaan minkä joukkueen vieraspeliin Kauhajoen rumpuryhmä lähti ;) En ole koskaan ymmärtänyt esim. krikettiä lajina, mutta kun kuulin että siinä peli voi kestää 5 päivää niin ehkä siinä oma viehätyksensä on. Voisi olla siistiä todeta kotona, "Moro vaan, mä meen ensi viikoksi katsomaan vieraspeliä".)

Korostetaan nyt kuitenkin, että kyse oli Salon Seudun Sanomien kausiennakko ei Salon eikä Salon Vilppaan  ;)

7
Kolme ottelua korisliigan avauskierroksesta pelattu. Yleisömäärä yllättävän pieni: Espoosta ilmoitettu yleisömääräksi alle 500 ja Kouvolassa alle 900. Jos Salossa on osattu laskea oikein, niin yleisömäärä Kotkaa vastaan on ihan huippu yli 1800. Loistavaa Salo!
Tehtiinkö Salossa jotain erikoista sarja-avauksen suhteen? Tuskin pelkällä normi lehti-ilmoituksella tai facebook-mainonnalla peleihin tuollaisia määriä yleisöä saadaan? Tosin onhan Salon upea halli.
Tietääkö kukaan, millainen ohjeistus seuroille on annettu yleisömäärien laskemisessa. Lasketaanko vain ne jotka ovat jumppasalissa vai niin, että yleisöön lasketaan myös ns. tyhjät maksetut paikat eli kausikortit ja käyttämättä jääneet ennakko-ja vapaaliput?
Lasketaan paikallaolijat. Se ei ole kovinkaan vaikeeta, kun lasketaan katsomosta tyhjät paikat ja sekä tasanne että ravintola on melko helposti ja nopeasti laskettu kun peli on käynnissä.
Laskenta tehdään 3 jakson aikana.

9
Päivitetty KTP

11
M. Thomas?

12
Lisätty Darius Moten, Espoo

13
Kyllä Katajassa on oltu hereillä. Siellä on luettu ne Europelien säännöt, jotka ovat oleellisia osallistumisen kannalta. En valitettavasti ole itse nähnyt niitä sääntöjä enkä voi niitä linkata mutta olen luotettaalta hevomiesrymältä kuullut, että nykyisenkaltaiselle kokoonpanolle on Champions leaguessa ja Europe Cupissa osallistumisoikeus vaikkei Suomen korisliigassa kaikki saisikaan pelata.
jos 12 pöytäkirjassa voipi peluuttaa vaikka seitsemää ulkomaalaista

FIBA agreed to adopt eligibility rules, forcing the clubs to have at least 5 home-grown players in rosters of 11 or 12 players, or at least four if the team has got less players

14
Erittäin hyvä ja kaivattu aloitus, kiitos siitä!

Nikkarisesta vielä sen verran, että odotin häneltä tällaisen kauden jälkeen ahosmaista siirtoa esim. Kreikkaan. Fyysisten ominaisuuksien puute Nikkarisella varmaan se suurin ongelma, mutta muuten en koe hänen olevan ihan hirveästi huonompi koripalloilija kuin juurikin esimerkiksi Roope Ahonen. Ahosen maajoukkuestatus edesauttanut hänen uraansa ja Nikkarisella sen puute hidastanut?
Roope kyllä aloitti ulkomaan uransa Ruotsista myös. Tosin jengi oli kyllä selvästi parempi.

15
Ymmärrän tavallaan miksi junnuja ja koululaisia halutaan päästää ilmaiseksi koripallo-otteluun....Pitäisikö kuitenkin alusta alkaen opettaa, että koripallo-ottelussa peritään pääsymaksu (vrt. kirkossa kolehti)? Pääsymaksu  on katsojankin kannalta hyvä asia, koska hän tietää silloin olevan tervetullut ottelutapahtumaan.....Mitä halvemmat liput sitä huonompi tapahtuma. Esimerkiksi Suomi vs Kreikka ottelussa joku katsoja sanoi ennen ottelua: en ole koskaan maksanut näin paljon lipuista, joten parempi olla hyvä ottelu....
Kallein korisliigan lippu, jonka olen itse ostanut maksoi 75 euroa ja jälkikäteen muistan sen ottelun ehkä parhaana....
Meillä on kaudessa yksi ns. "ilmaisottelu" mitä se toki ei ole. Ottelu on ilmainen Salon Seudun Sanomien kestotilaajille (joita toki on kylä täynnä).
Ottelun tarjoaa siis yhteistyökumppani.
Täysin samaa mieltä siitä, että ilmaislippujen jakaminen täytyy lopettaa.
Meillä kaikilla on oikeastaan yksi tuote mitä myydä, joten onhan sillä arvo oltava.

Sivuja: [1] 2 3 ... 152