Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MOBvilko

Sivuja: [1] 2 3 ... 136
1
Miesten 1. divisioona / Vs: 1-divari 2015 - 2016
« : 26.11.15 08.25 »
Kappas, molemmista peleistä vierasvoitot, jälleen veikkaukset pieleen. Elämä on. Ei silti, ei näissä tuloksissa mitään suurta yllätystä ollut, tekohampaat pysyy suussa.

Jyväskylän matsin statsit tulee ilmeisesti pikkuhiljaa nettiin, joten niitä odotellessa.

joutunevat hiukan vielä niitä korjaamaan...
http://www.basket.fi/sarjat/ottelu/?game_id=3103679&season_id=91515#mbt:2-400$t&0=1

2
https://www.youtube.com/user/vilpasvikings?feature=results_main

tuolta löytyy jotain niitä koosteita mitä aikanaan tehtiin, mutta toki ei siellä koko matseja ole

3
Keskiviikon pelissä pelasi Bisons ekalla jaksolla hetken aikaa viidellä jenkillä... Onko se sallittua?  :o
Clark lasketaan kotimaiseksi.

4
TESTAA UUTTA PLAYERIÄ! fanseatin uusi Flash-pohjainen mediasoitin toimii ilman Silverlight-liitännäistä useammilla eri käyttöjärjestelmillä, selaimilla ja katselulaitteilla. Tervetuloa testaamaan!
Fanseat
FANSEAT.COM

fanseat HUOMIOITAVAA: Joitamia bugeja on jo tiedossamme, eli näihin työstetään ratkaisua ennen soittimen virallista julkaisua: 1) Livelähetyksestä tai tallenteesta toiseen vaihtaminen kannattaa testiversiossa tehdä suoraan valikosta playerin alapuolelta. Jos poikkeat välissä etusivulla tai arkistossa (home/archives -linkeistä) player ei toista sisältöä kunnolla, vaan seuraavat striimit saattavat toistua ilman kuvaa. Selainsivun päivittäminen saattaa soittimen kuitenkin taas jaloilleen. 2) OS X käyttöjärjestelmät pyörittävät uutta playeriä parhaiten Chromella ja Safarilla, Firefoxin ja Operan toimivuuden parantaminen on työn alla.

5
Täällä nettitikkuprklongelma ratkesi firefox-selaimen vaihtamisella operaan. Foxissa kaikennäköistä härpäkettä ja pluginaddonia päällä, opera freshinä sisään ilman mitään ja Loimaan matsi tulee pätkimättä, excelente!
 !
tällä hetkellä läppärillä auki ie sekä firefox toisesta tulee gulls matsi toisesta bisons, ja nätisti pelittää

6
"KTP:n takamies Lamb Autrey oli tänään kaupan agentilta tulleessa sähköpostissa. Se tarkoittanee, että hän tekee tilaa uudelle sopimuspelaajalle Paris Brownille."

https://www.guts.com/fi/GutsOrNuts/entry/perjantain-korisennakko-577

Autrey Lamb, MVP in Czech Republic last season (PG, 1989, 190cm), is currently in Finland and looking for a better situation for himself. Lamb style of play and what the coach wants are totally different and we are looking to find a better fit. In short, his current coach does not utilize the mid-range game in his offense because he adheres to the philosophy that mid-range jumpers are bad per se and that players should take 3s or attack the basket. This limits Lamb's efficiency and by that his ability to help this team because his mid-range game has always been the "go-to" part of his game".

Lamb is a textbook example for a high level talent who was overlooked coming out of college because he played at a small NCAA2 school. He was selected in the NBA D-League Draft in 2012, a first sign that he was a diamond in the rough, but it was not until last season that he exploded onto the scene. With BK Lions Jindrichuv Hradec, he put together a memorable season in the Czech Republic: The versatile combo finished 6th in scoring, 5th in rebounding, 6th in assists and 1st in steals and pocketed Player of the Year, Guard of the Year and Import Player of the Year honors. He is a physical guard with an exceptional mid-range game and he can erupt for a triple-double any time. Amazing rebounder for his position. Not a specialist but very good in a lot of areas, a player without a glaring weakness. Very mature individual who has shown incredible strength of character by not giving up on his dream when it seemed unlikely that he'd ever get close to making it a reality.

7
Niin, kyllä se vähän liikaa olis vaadittu, että liitto hoitais oman osansa tästä tiedotuksesta kunnolla. Seuroille on kyllä yhtä sun toista vaadetta, mutta aika lepsusti näitä valvotaan myös. Esim. pelaajakuvia puuttuu vielä tilastopalvelusta, mutta tietysti se on pientä, kun ei tosiaan vielä tiedetä, että millä systeemillä ja monellako joukkueella sarja tällä kaudella pelataan.
No ottamatta kantaa mihinkään muuhun niin tuo pelaajakuvien puute on kyllä vain ja ainoastaan seuroista kiinni. Ne on pyydetty jo ajat sitten ja muistutettu..., jos joltain puuttuu niin ei liene toimitettu.

8
Valmentaja Jussi Eskola sanoo että kolmannen jenkin hankkiminen on vuodenvaihteen tietämillä ajankohtainen. Eli silloin ois toiveissa kolme jenkkiä ja vaivoistaan tervehtyneet konkarit Jari Vanttaja ja Santtu Keinonen. Tuolloin avausviisikko olisi jo aika kova ja menestystä voisi odotella.

Kysymys kuuluukin että jääkö Ynni niin paljon syksyllä kärjestä että ainoa tavoite on sarjapaikan uusiminen eikä suinkaan nousu korisliigaan keväällä 2016 mikä tällä hetkellä tuntuu lähes toivottomalta. Ja uutta kabinettitarjousta on turha odottaa. Se juna meni jo.
eikös sieltä ole jo ilmoitettu ettei  nousuaikeita ole, tai sanotaanko niinpäin, että kun kysyttiin nousuhalukkaita niin tasan yhden seuran käsi nousi ja se ei ollut Ynni...

9
Viime kausi Israelin kakkosliigassa. Sita ennen Islannissa useita kausia.

Viime kaudella samassa joukkueessa Nathan Bullock. Samanlaiset pistekeskiarvot, muissa tilastoissa Watson selvästi parempi. Tilastojen mukaan kova pelaaja,
Tainnut jäädä odottamaan kovia sopimuksia kun joukkueensa nousu Israelin ykköseen ja taisi olla joukkueen paras pelaaja. Jostain syystä tarjouksia ei tainnut tulla.

PS. MOB oli nopeampi.
Isommille areenoille esteenä saattais olla tuo pelipaikalleen aavistuksen lyhyt varsi. Ennen nykyistä agenttia niin Watson oli merkitty 6'5-6'6 (Ball Staten sivuilla taitaa olla 6'5).

10
Tää Watson on kuin ilmetty kopio Myersistä, ymmärrän täysin millaista pelaajatyyppiä lokkeihin haetaan kolmanneksi jenkiksi. Pelasiko tämä kaveri siis nyt viimekauden Israelissa vai Islannissa?
Israelin divarissa ja sitä ennen pari vuotta Islannin liigassa ja vuosi Islannin divarissa.
Israelissa taisivat voittaa divarin ja samassa jengissä mm. Bullock.

edit. voittivat tosiaan ja jengi pelaa nyt Israelin ykkösessä.

13
nimiä pöytään
Jussi Savolainen ja Mäkysen Esa vissiin liitty joukkoon jossain vaiheessa, en tosin oo ite kuunnellu

14
Kuka on tämä selostaja tällä kertaa Salossa?+Ensimmäinen kuka katsomosta ilmeisesti revittiin
Varovasti ny siellä...puhut Vilpas-ikonista ;)

15
Katselin jokaista eilistä peliä fanseatilta eilen. Yhdessäkään ei ongelmia.

Sivuja: [1] 2 3 ... 136