Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MOBvilko

Sivuja: [1] 2 3 ... 145
1
Onhan niitä tälläkin hetkellä kaksi liikas. Karhun Holsey ja Lapuan Jones👍
Kyle Fogg oli ihan hyvä koripalloilija..

2
Vierasvoitot tuntuvat olevan harvinaisuus tämän vuoden liigassa. Ainoastaan kaksi kärkijoukkuetta niihin kunnolla pystynyt. Silti on pikkuisen kutina, että Pyrintö voisi nyt Seagullsille sen ensimmäisen tilastotappion aiheuttaa. Tavallisesti Pyrintö on pärjännyt ihan hyvin Seagullsin pelityylille.
höh  ;)

3
Onpa todella erikoinen ratkaisu varsinin jos Wesley ei tee heti johonkin toiseen seuraan sopimusta. Oliko Wesleyllä ja Brownilla sama agentti sitten ? Saa vaikutelman, että jonkinlaista kimppapeliä tässä pelattiin.  Brown ollut ilmeisesti todella kallis pelaaja alkukaudesta eikä saanut sopimusta. Wesleylle tarjottu hyvää sopimusta etelän mailta ja jos ollut sama aagentti niin kimpattu kaikki.

Kataja saa todella halvalla uuden pelaajan ja Wesleyllä kallis sopimus eli agentti voittaa tässä muhevasti, kun saa molemmista sopimuksesta rahaa. Edellyttäen tietysti että sama agentti.
Nope

4
Onko Kuukkanen loukkaantunut vai vaan liian huono ettei pääse edes kokoonpanoon?
edelleen toipilas

6
Muistaakseni korisliigan viimeinen karsii divarin kakkosen kanssa?
jep

7
voi olla tuurikauppaa, mutta mulla jostain syystä toi Edge on toiminut selaimista ylivoimaisesti parhaiten

8
Gregg Thondique olis kyllä sopinu tohon meijän palettiin aika täydellisesti..  Juur sen tyyppinen, mitä oltais tarvittu. No toivotaan et Pearson hoitaa ruutunsa.
never

10
Miesten 1. divisioona / Vs: 1B-divari 2016-2017
« : 17.10.16 11.27 »
On varmaankin pelikelpoinen heti, mut EI edustuskelpoinen! Muistaakseni on 14 päivän "karenssi" siirryttäessä sarjaporrasta tai kahta alemmaksi pelaamaan, vai kuinka? Nythän ei ole kyseessä rinnakkaislisenssillä pelaaminen.
on edustuskelpoinen
tämä on ensimmäinen siirto, eli tän jälkeen jos vielä siirtyis menis se 30pvää

varmistettu useaan kertaan

11
Miesten 1. divisioona / Vs: 1B-divari 2016-2017
« : 17.10.16 09.40 »
Peu:lle toinen tappio putkeen, tällä kertaa loppuun asti juosseelle Mukille. Peu:n peli-ilme kovin keskeneräinen, tosin muutoksiakin tulossa jengiin. Bakare lähdössä kotimatkalle ja tilalle tulossa Vilppaasta siirtyvä Dantiel Daniels. Edustuskelpoinen ilmeisesti kuun loppupuolella...

Vilppaan liigajengin junnuosasto myös mukana Peu:n peleissä, sunnuntaina vakionaama Räkköläinen ja lisäksi Riku Laine kentällä, keskiviikon vierasmatsiin lähdössä lisäksi myös Kivimäki. Jännä nähdä miten vierailevat tähdet vaikuttavat peli-ilmeeseen, Laineelta ainakin meni yksinpuskemiseksi peli sunnuntaina (tosin puski ehkä silti kentän parhaiten Peun pelureista).
On pelikelpoinen heti.

12
Lapualla on hyvä jengi. Nyt vaan kaikki ehjäksi ja yksikään porukka ei sieltä helppoa vierasvoittoa hae.
DD on saanut porukan pelaamaan hyvää korista. Hurtin ongelma on ettei noi jalat oikeen riitä.

Hiton isot kehut myös tän kauden off the court toiminnalle. Tiedotus, some ym.. ihan toisella lailla tikissä kun aiemmin.
Esimerkiksi eilisen matsin jälkeen niin lehdistö kuin hailaitit oli tuubissa samantien, kuten on sovittu.


14
En ole koskaan aikaisemmin nähnyt Vilpasta tuossa päässä sarjataulukkoa missä kolmen pelin jälkeen ovat.

Mikä sillä Kuukkasen pojalla on kun ei ole kokoonpanossa näkynyt? Kolmostykki kehiin!
Toipilas vielä

Sivuja: [1] 2 3 ... 145