Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MOBvilko

Sivuja: [1] 2 3 ... 140
1
Huomenna tiistaina 3.5. lisää pelaajauutisia

2
Miesten 1. divisioona / Vs: 1-divari 2015 - 2016
« : 16.04.16 07.26 »
Jos liigaan noustetaan haiden lisäksi myös toinen joukkue niin kummalta kysytään ensimmäiseksi vorssalaisilta vai lapualaisilta?
Lapua

3
Päivitetään sitä mukaa kun jengi rakentuu.

Päävalmentaja Joonas Iisalo
Apuvalmentaja Toni Nyman
Fysiikkavalmentaja Ville Salmi

Pelaajat:
Juho Nenonen
Aatu Kivimäki
Riku  Laine
Jesse Räkköläinen
Okko Järvi
Henri Niemistö

4
Jos toivoa saa (ja saahan sitä) Nenonen, Järvi, Kallio on hyvä pohja johon lähteä rakentamaan. Hänninen myös roolissaan hyvä jätkä ja kehittyvä pelaaja.

Mitä tarvitaan? Suomalais runkoon tarvitaan pointti. Hyviä tarjokkaita tosin taitaa olla jokaeenkin rajoitetusti. (Vääneri, kanervo, bojan esim.) noin 100% varmuudella tarvitaan kuitenkin jenkkipointti.

Isoon päähän tarvitsan yksi rotaatiopelaaja lisää esimerkki miikka luosmaa, samuli vanttaja.

Jenkkien roolitus tälläkaudella loistava, selkeä pointti, selkeä 5, ja kaksi 3-4 paikan sekotyömiestä. Sustin Dufault huom PITÄISI olla aika lähellä kauden parasta kuudetta miestä.

Nuo palaset jos saadaan ei pointin tai isojen virhevaikeudet olisi niin suuri katastrooffi kuin nyt.
Jatkaa Kouvolassa

5
Voisiko joku nyt etsiä, että mitä sanoo säännöt näistä jälkikäteen tehtävistä jutuista?

 ;D good luck...

6
Oliko tästä jossain klippi? tai edes aika funseat tallenteessa?
tallenteen ajassa 1:48:28

9
Miesten 1. divisioona / Vs: 1-divari 2015 - 2016
« : 26.03.16 10.01 »
Tuohon vaikuttanee oleellisesti se, tuleeko vapautunut paikka Loimaalta vai Kotkasta?

Oliko se tarjousjärjestys 1. divarin finaalin häviäjä, 2. liigasta pudonnut ja 3. joku villi kortti?
Käsittääkseni liigasta pudonnut tulee ennen divarin kakkosta

10
Mielestäni erittäin vittumainen piirre Selkeessä on jatkuva pelin tähdeksi pyrkiminen. Yksikään muu tuomari ei pomppaa samalla tavalla illasta toiseen esille.
tämä

11
Story pelaa ekan pelinsä DJ:n sijasta. Onko kukaan nähnyt hänen pelejään divarissa? Minkälainen pelaaja lopulta kyseessä?
Divarissa?

Tuossa viime kauden liigatilastot:
http://www.basket.fi/sarjat/pelaajat/pelaaja/?season_id=89525&player_id=4992083&league_id=4

12
Runkosarja alkaa kääntymään vihdoin loppuun ja kahden viikon kuluttua päästään  kiinni tosipeleihin. Runkosarjaa jäljellä vielä 2 kierrosta, mutta varmoja sijoituksia sarjassa vain 1. ja 10. ja ainut varma(?) pari puolivälierien osalta Pyrintö-Bisons(tai toisinpäin). Hahmotellaan siis hieman asetelmia päätöskierroksille ja spekuloidaan tulevaa näin seuratopikkeja kootummin ja ottelutopikkeja laajemmin.

1. Kataja - KTP/BC Nokia
Kataja varmisti runkosarajan voiton ylivoimaiseen tyyliin hyvissä ajoin ja on koko kauden ollut sarjan selkein mestari kandidaatti. Joensuulaisten yksi tosipeli viikossa ja loput harjoittelun ehdoilla näyttää tekevän suht hyvää jengille ja uskonkin Taikurin avustajineen olevan valmiina heti porteista.

KTP ja Nokia taistelevat viimeisestä pleijari paikasta tasapistein vihdoin ilman putoamispeikkoa. Kotkan ohjelma Kouvot ja Pyrintö vieraissa sekä vahvistusten terveystilanne langettavat varjonsa kotkalaisten niskaan tilanteessa, jossa Nokia kohtaa sekä Pyrinnön että Lokit kotonaan. Nokia tasapisteissä edellä, joten Kotkalaisten pitäisi kauden venyttämiseksi voittaa 1 peli Näätiä enemmän. Ohjelman puolesta etu siis BC:n puolella, jonka uskon "kotiedun" turvin hoitavan homman kotiin.

Tästä parista Kataja jatkoon suoraan 3-0. Pienellä varauksella, sillä sekä Kotka, että erityisesti Nokia kykenevät pöljänä päivänään haastamaan heikommalla heittopäivällä peliin saapuvan Katajan kotonaan. Kahteen tällaiseen päivää en kuitenkaan viiden pelin sarjassa usko.
ei taida olla sekään?

13
18 joukkuetta. Mukaan nykyisten lisäksi Uki, Tarmo, Oulu, Honka, Lahti, Honsu, JKS ja joku?
2kertainen sarja, 8 pleijareihin paras 7stä joka pari

loput pelaa jonkinlaisen playdownin

koripallon ilosanomaa ympärs maan ;)

tai sit ei...

14
Paljon,mutta varmasti mahtuu. Tervetuloa.

15
Ikäviä uutisia, mutta usko siihen, että kenties se kaikkein legendaarisin korisseura jatkaa korkeimalla sarjatasolla on kova.
Mitä tulee täälläkin paljon viljeltyyn ajatukseen, että tämä "neljän jenkin sääntö" aiheuttaisi jollain lailla nämä talousongelmat on asioiden yksinkertaistamista.
Eihän sillä ole mitään merkitystä minkä maan kansalainen se pelaaja on. Sulla on pelaajabudjetti ja sen rajoissa toimit.
Jos budjetin tulopuoli huomataan jäävän pahasti vajaaksi on tehtävä säästöjä.
Joukkueen palkkoihin liittyviä säästöjä on pirun vaikea tehdä kesken kautta, mutta jenkistä nyt pääsääntöisesti pääsee eroon, kotimaisesta et pääse.
Edelleen jokainen kotimainen joka liigaan kuuluu siellä myös pelaa, jos ei sitten itse ole valinnut toisin.

Se on sitten eri keskustelun paikka onko ensi kaudella jonkinlainen herrasmiessääntö vaiko ei, mutta turha näitä seurojen talousvaikeuksia on sen piikkiin laittaa.

Sivuja: [1] 2 3 ... 140