Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MOBvilko

Sivuja: [1] 2 3 ... 144
1
Muistaakseni korisliigan viimeinen karsii divarin kakkosen kanssa?
jep

2
voi olla tuurikauppaa, mutta mulla jostain syystä toi Edge on toiminut selaimista ylivoimaisesti parhaiten

3
Gregg Thondique olis kyllä sopinu tohon meijän palettiin aika täydellisesti..  Juur sen tyyppinen, mitä oltais tarvittu. No toivotaan et Pearson hoitaa ruutunsa.
never

5
Miesten 1. divisioona / Vs: 1B-divari 2016-2017
« : 17.10.16 11.27 »
On varmaankin pelikelpoinen heti, mut EI edustuskelpoinen! Muistaakseni on 14 päivän "karenssi" siirryttäessä sarjaporrasta tai kahta alemmaksi pelaamaan, vai kuinka? Nythän ei ole kyseessä rinnakkaislisenssillä pelaaminen.
on edustuskelpoinen
tämä on ensimmäinen siirto, eli tän jälkeen jos vielä siirtyis menis se 30pvää

varmistettu useaan kertaan

6
Miesten 1. divisioona / Vs: 1B-divari 2016-2017
« : 17.10.16 09.40 »
Peu:lle toinen tappio putkeen, tällä kertaa loppuun asti juosseelle Mukille. Peu:n peli-ilme kovin keskeneräinen, tosin muutoksiakin tulossa jengiin. Bakare lähdössä kotimatkalle ja tilalle tulossa Vilppaasta siirtyvä Dantiel Daniels. Edustuskelpoinen ilmeisesti kuun loppupuolella...

Vilppaan liigajengin junnuosasto myös mukana Peu:n peleissä, sunnuntaina vakionaama Räkköläinen ja lisäksi Riku Laine kentällä, keskiviikon vierasmatsiin lähdössä lisäksi myös Kivimäki. Jännä nähdä miten vierailevat tähdet vaikuttavat peli-ilmeeseen, Laineelta ainakin meni yksinpuskemiseksi peli sunnuntaina (tosin puski ehkä silti kentän parhaiten Peun pelureista).
On pelikelpoinen heti.

7
Lapualla on hyvä jengi. Nyt vaan kaikki ehjäksi ja yksikään porukka ei sieltä helppoa vierasvoittoa hae.
DD on saanut porukan pelaamaan hyvää korista. Hurtin ongelma on ettei noi jalat oikeen riitä.

Hiton isot kehut myös tän kauden off the court toiminnalle. Tiedotus, some ym.. ihan toisella lailla tikissä kun aiemmin.
Esimerkiksi eilisen matsin jälkeen niin lehdistö kuin hailaitit oli tuubissa samantien, kuten on sovittu.


9
En ole koskaan aikaisemmin nähnyt Vilpasta tuossa päässä sarjataulukkoa missä kolmen pelin jälkeen ovat.

Mikä sillä Kuukkasen pojalla on kun ei ole kokoonpanossa näkynyt? Kolmostykki kehiin!
Toipilas vielä

11
Elämme jännän äärellä. Junnu Leen lyhyt sopimus Ranskaan on päättynyt, mihin vie Junnun tie?
Eikö tää oo Suomen huonoiten varjeltu salaisuus?

12
matsitopicin otsikossa pientä viilattavaa
terv. pilkunnussija

14
Miesten 1. divisioona / Vs: 1B-divari 2016-2017
« : 06.10.16 16.14 »
Tänään Peun avausmatsi Uran vieraana, materiaali on ainakin laaja jos Vilppaan junnuosasto mukana... Tosin eilessä matsissa Kivimäki ja Laine saivat peliaikaa hyvin Korisliigassa joten en tiedä hinkuavatko b-divariin hikeä keräämään. Bakare vielä mysteeri, Tarmoa vastaan harjoituspelissä ei vakuuttanut mutta katellaas nyt. Ehkä muutaman matsin jälkeen uskaltaa antaa veikkauksia kauden järjestyksestä...
Vilppaalla huomenna peli, joten eiköhän se oo Jesse kun urakoi Kaarinassa.

15
YLE:n Urheiluruudussa kerrottiin, että Korisliiga alko. Sitten oli lyhyt juttu Poikolasta ja vähän kuvaa Kouvot - Pyrintö -matsista - mutta ei mitään muusta kierroksen pelistä, ei edes matsien tuloksia. Oli kiire päästä spekuloimaan lätkäliigan tuloista.
Jos joku?? katsoi maikkarin mtvsportf1khluutiset (wutevö?) niin kyllä he pisti vielä paremmaksi...
Alkuun lätkä-mj coachin syväluotaavahaastattelu, jossa todettiin, että mennään harjoittelemaan maalintekoa. Sitten JokeritKHL niukasti turpaantuli uutinen ja lopuksi vielä todella pitkä ja ansiokas setti siitä miten Ahosen Janne ompelee ihan kaikkien hyppypuvut ja siinä sivussa vaimonsa linnan juhlissa käyttämän iltapuvun... ja ei korisliigasta ei myöskään ollut sanallakaan ees niissä teksteissä ku vilahtelee siinä alhaalla.... lopuksi vielä muutama tuokiokuva sitten vormuloista.

Sivuja: [1] 2 3 ... 144