Koripallo.com

Minnesota Timberwolves

Viestejä
1 228
Vs: Minnesota Timberwolves

[quote author=Mokeski]
"Aloittavan kakkospaikan pelaajan" muottiin sopivat nykyjoukkueesta terve Roy, Shved ja Chase Budinger, jolla uskoisin jalkojen riittävän pelaamaan kakkospaikkaakin tarvittaessa. Eli mission success.

"Kolmas iso pelaaja" = Greg Stiemsma. Kuvailisin Steameria jokseenkin näin: ehdottomasti hyvin heittoja torjuva, ja liikkuukin aika kivasti. Lisäksi tarvittaessa löytyy vielä puolietäisyyden heitto.

Kahn ilmeisesti tuli siihen tulokseen, ettei Williams ole vielä se vastaus kolmospaikalle, ja hankki Andrei Kirilenkon. Jos Kirilenkoa kuvailisi yhdellä sanalla olisi se joko "urheilullinen" tai "leuka". "Urheilullinen" natsaa Salin toivomuksiin, joten mennään tässä tilanteessa mielummin sillä kuvauksella.

Lisäksi Anthony Tolliver on edelleen vapaa agentti, joka sopisi kivasti tuohon kaarinelostoiveeseen.

Pelaajatarpeet siis täytettiin, vaikkei ehkä ihan ykkösluokan kavereilla, niin pätevillä NBA-pelaajilla kumminkin.

Roy nakkaa kaukaa sisään, Barea ja Budinger ovat todistettuja NBA- heittäjiä, Shved on tykki ainakin eurokaaren takaa (kolmoset Euroliigassa tasan 50%), Love voitti kolkkiskaban, Kirilenkon katapulttitekniikalla voi ajoittain osua rautaan ja Derrick Williamskin heitti collegessa yli 50% viivan takaa, joten heittäjissä löytyy.

Minnesotan ongelma lienee enemmänkin pakkipäässä kuin hyökkäyksessä. Kirilenkon lonkerot varmasti tukkivat joitan reikiä, mutta tuskin kuitenkaan riittävästi paikaamaan sekä Rubion, Royn, Loven ja Pekovicin difuvaikeuksia.
[/quote]

Juurikin näin, kokoonpanon aukot saatiin täytettyä (kunnia siitä Kahnille), mutta jos halutaan mennä pudotuspelien ensimmäistä kierrosta pidemmälle, tarvittaisiin parempia pelaajia. Sellaisia olisi voitu saada, jos oltaisiin odotettu seuraavaan kesään, mutta nyt ei maltettu.

Rubion heitto on toki kehittynyt, mutta parhaimmillaan hän on, kun on tilaa luoda heittopaikkoja joukkuetovereilleen. Tämä vaatisi sen, että ainakin toinen "siipimiehistä" olisi vaarallinen kaukoheittäjä. Ja jokaisen organisaation velvollisuus on helpottaa nuoren pelintekijän pelaamista, ei hankaloittaa.

Kirilenko on ihan hyvä palanen kolmospaikalle (varsinkin kun tuo torjuntauhkaa etukentälle, jolta sitä muuten puuttuu), mutta vain jos kakkospaikalla aloittaa heittäjä. Minnesotan vaihtoehdoista sopii silloin Budinger, joka on toki ihan hyvä pelaaja, mutta ei mielestäni voittavan joukkueen aloitusviisikon pelaaja. Shved tuo tähän luonnollisesti toisen vaihtoehdon, jos osoittautuu aloitusviisikkotason peluriksi, mutta tämän varaan ei voi vielä laskea. Eli olisin kaivannut Kirilenkon tilalle kovempaa korintekijää, koska nyt sellainen puuttuu takakentältä.

Brandon Roy saattaa korjata tilanteen vielä ensi kaudella, mutta kovin montaa hyvää kautta ei voi kaverin polvien varaan laskea. Kyse on siis parhaassakin tapauksessa vain lyhyen tähtäimen ratkaisusta. Huonoimmassa tapauksessa on taas kyse rahan hukkaamisesta, jos Roy osoittauttuu käyttökelvottomaksi. Melkoista uhkapeliä siis. Roylta toki löytyy kaukoheittokin, mutta hän on ollut parhaimmillaan luodessaan heittopaikkoja omasta kuljetuksesta. Tämä taas ei tue Rubion vahvuuksia.

Täydellinen vaihtoehto Rubion (ja Kirilenkon/Williamsin) rinnalle olisi mielestäni ollut James Harden, joka olisi ollut kaapattavissa ensi kesänä maksimikontrahdilla. Se juna on kuitenkin jo mennyt.

Ihan hyvä ja vihdyttävä joukkue on siis Minnesotalla kasassa, mutta ei tällä tosissaan taistella finaalipaikasta. Ja vielä kun ullakkokin on tukittu tuleviksi vuosiksi (Pekovic ja Budinger ovat vapaaherroja ensi kesänä, Rubiolle ruvettaneen hieromaan jatkosopimusta parin vuoden sisällä), radikaaleja muutoksi ei voida tehdä. Ja tämä valitettavasti tarkoittaa sitä, että Love lähtee kesällä 2015.

[quote author=Gheorge]
Stiemsma tuli kyllä mielestäni ihan järkihintaan. Gregu tuo pöytään suurin piirtein samat skellzit (tai niiden puutteen) kuin Omer Asik, mutta katsokaapa paljonko hilloa Omer-setä sai. Ikäeroakaan ei ole kuin nimeksi.
[/quote]

Parhaassa tapauksessa kyllä, mutta tässäkin pelataan aikamoista uhkapeliä. Bostonissa kuiskuteltiin viime talvena, että Stiemsman loukkaantumisten syynä oli se, että hän ei ollut koskaan, millään tasolla pelannut yhtä suuria minuutteja kuin ensimmäisellä NBA-kaudellaan. Herättää siis vahvoja epäilyksiä siitä, kuinka hyvin kaveri tulee pysymään kasassa. Ja hänen lasketaan nyt täyttävän rotaation kolmannen ison miehen roolin.

Lisäksi vielä sopimus vaikuttaa osaltaan siihen, että ullakolla ei ole tilaa ensi kesänä. Itse olisin ottanut ensi kaudeksi minimitason jampan ja etsinyt pidemmän tähtäimen ratkaisua sen jälkeen, kun mahdollinen iso kala olisi uinut verkkoon. Stiemsman tasoisia kavereita olisi kyllä ollut silloinkin saatavilla.

Kaiken kaikkiaanha tässä on kyse siitä, tyydytäänkö siihen, että "eteenpäin on menty" vai tavoitellaanko tosissaan menestystä. Minnesota on selvästi valinnut ensimmäisen, ja siihen nähden hankinnat on toki hyviä. Mahdollisuudet olisivat vain olleet parempaankin...
 
Viestejä
7 403
Vs: Minnesota Timberwolves

Dreier sanoi:
Asikia pari vuotta ja Stiemsmaa viime keväänä seuranneena sanoisin kyllä, että Asik on korinaluspuolustajana sekä levypallorohmuna ihan eri luokkaa kuin Stiemsma. Stiemsma on hyökkäyksessä ehkä ihan vähän vähemmän kädetön kuin Asik, mutta kädetön yhtä kaikki.
Tämä on totta. Itse en edes vertaisi näitä kahta kaveria puolustuspäässä toisiinsa, ellei vertailuvirkkeen lopuksi todettaisi "Asik on niin paljon parempi, ettei vertailu Stiemsmaan ole perusteltua".

Dreier sanoi:
Se on sitten eri asia, onko miesten välinen palkkaero perusteltu. Omer-sedälle tarjottiin paljon fyffeä lähinnä siksi, että Bulls olisi täsmännyt pienemmät tarjoukset. Tosin jos Asik päätyyy pelaamaan Houstonissa aloittavana sentterinä, niin huh huh. Stiemsma ei taas ole sateentekijä, mutta liigassa, jossa isoille miehille lapioidaan rahaa silmät ja suut täyteen, muutama miltsi Stiemsman palveluksista on kyllä pelkkiä pähkinöitä.
Tämäkin on totta.

Asik on huomattavasti parempi kuin Stiemsma, mutta tämä ei missään nimessä oikeuta Asikin liksaa, joka on aivan tähtitieteellinen ylihinta. NBA-senttereiden elämän realiteetit huomioiden Stiemsman liksa on aika kohdillaan (ts. hän ei ole hillittömän ylipalkattu kuten kaikki muut).
 
Viestejä
3 106
Vs: Minnesota Timberwolves

hamahakkimies sanoi:
Itse en edes vertaisi näitä kahta kaveria puolustuspäässä toisiinsa, ellei vertailuvirkkeen lopuksi todettaisi "Asik on niin paljon parempi, ettei vertailu Stiemsmaan ole perusteltua".

Olkoon. Puolustuksekseni sanoisin, että kun vertaa valkoihoista sentteriä valkoihoiseen sentteriin voi olla hyvinkin suurpiirteinen ilmaisuissaan.

"Todd Fuller on uusi Greg Ostertag".

Onhan Asikilla niitä puolustuspään intanggijhimmeleitä rutosti enemmän, kun Stiemsma on lähinnä heitontorjuja.

Noista sedän mainitsemista loukkaantumishuhuista en ollut kuullutkaan.
 
Viestejä
881
Vs: Minnesota Timberwolves

hamahakkimies sanoi:
NBA-senttereiden elämän realiteetit huomioiden Stiemsman liksa on aika kohdillaan (ts. hän ei ole hillittömän ylipalkattu kuten kaikki muut).

2008039244.jpg


http://www.apnewsarchive.com/1996/Sonics-Get-Their-Center-Jim-McIlvaine/id-13be9fea2e056ce17f0d2fbea4601bef

Parhaalla kaudellaan 82/79GP 18.0MPG 3.8ppg, 4.0rpg 2.0bpg. (Täyttää muuten maanantaina 40. Hyvää syntymäpäivää Jim!)
 
Viestejä
1 228
Vs: Minnesota Timberwolves

Timberwolvesin liikkeissä saattaa olla tarkemmin ajateltuna toisenlainenkin logiikka:

Kirilenko oli Utahin vuosina jonkin verran eksyksissä kolmospaikkaa pelatessaan, mutta nelospaikalla todella tehokas. Etukentän rotaatio Love-Pekovic-Kirilenko-Stiemsma olisi ihan varteenotettava ja Stiemsmankin rooli tällöin luonnollisempi neljäntenä isona miehenä. Kirilenko sopisi hyvin sekä Loven että Pekovicin rinnalle.

Tässä skenaariossa laskettaisiin sen varaan, että Williams tosiaankin on vastaus kolmospaikalla, koska vahvistuksia ei ole varaa hankkia. Eli kolmospaikan miehittäisivät Williams ja Budinger ja kakkospaikan Roy, Shved ja Barea. Keskitason poikkeuksella saatettaisiin saada ensi kesänä kelattua lisäheittäjä, kuten JJ Redick tai jopa Kevin Martin.

Nyt olisi arpapelin kohteena siis se, että Williams kypsyy mitat täyttäväksi kolmoseksi ja vähintään toinen kaksikosta Roy-Shved olisi aloitusviisikotasoa. Sama heittäjien ja takakentän korintekovoiman puute tosin vaivaisi tässäkin skenaariossa kuin jos Kirilenko istutetaan kolmospaikalle.

On muuten hienoa, että Minnesotastakin on saatu aikaan tulista keskustelua!
 
Viestejä
1 728
Vs: Minnesota Timberwolves

Cousin Sal sanoi:
On muuten hienoa, että Minnesotastakin on saatu aikaan tulista keskustelua!
Ehkä tämä onkin se juttu, mitä suuri ja mahtava strategi David Kahn on jahdannut. Että Minnesotasta voitaisiin puhua ihan aikuisten oikeesti vakavasti, ja hulluimmat saattavat odottaa jopa pienimuotoista menestystäkin. Itsehän olen varmaan viimeksi sanonut Timberwolvesiin liittyvän lauseen ilman huonoa huumoria tai jossittelua joskus Garnettin aikoihin vuonna 2003.

(Vanhojen aikojen muistoksi: kai tajuatte, että Minnesota otti peräkkäisissä drafteissa ensin Jonny Flynnin kutosena ja sitten Wes Johnsonin nelosena? Jos silloin olisi tehty parempia päätöksiä, mentäisiin nyt joukkueella Rubio/Steph Curry/Kirilenko/Love/Cousins. Joo.)

Samaan teemaan liittyen, jos joku olisi muutama kausi takaperin spekuloinut sillä, että Kevin Martinin tasoinen peluri tulisi MINNESOTAAN MLE:llä, olisin nauranut räkäistä röhönaurua. Vaikken lopulta uskokaan Martinin ihan noin halvalla irtoavan, jouduin kuitenkin punnitsemaan tuota hetken. Eli niitten puuttuvien osien lisääminen ei olekaan enää mahdotonta edes Minnesotalle, kun siellä on valmiiksi jo ihan kivaa talenttia kasassa.

Siitä ei kuitenkaan pääse yli eikä ympäri, että tällä rungolla ei tulla taistelemaan mestaruuksista.

Cousin Sal sanoi:
Brandon Roy saattaa korjata tilanteen vielä ensi kaudella, mutta kovin montaa hyvää kautta ei voi kaverin polvien varaan laskea. Kyse on siis parhaassakin tapauksessa vain lyhyen tähtäimen ratkaisusta. Huonoimmassa tapauksessa on taas kyse rahan hukkaamisesta, jos Roy osoittauttuu käyttökelvottomaksi. Melkoista uhkapeliä siis. Roylta toki löytyy kaukoheittokin, mutta hän on ollut parhaimmillaan luodessaan heittopaikkoja omasta kuljetuksesta. Tämä taas ei tue Rubion vahvuuksia.
Hmm. Tuosta tummennetusta ajatusketjusta pitää olla vähän eri mieltä.

Uskon, että Steve Nashin Phoenix Suns ei koskaan voittanut mestaruutta, koska joukkueessa ei koskaan ollut tälläistä omiin ratkaisuihin pystyvää pelaajaa. Oli Amar'e, Matrix, Bell, Diaw, Kurt ja Tim Thomas, oli Hill, J-Rich, Barbosa, Frye ja Sarjakuvasankari, muttei ikinä pelaajaa, joka pystyisi luomaan oman heittonsa tehokkaasti. Oltiin liian Nash-riippuvaisia.

Nash-riippuvuus johti siihen, että jotkut joukkueet (Spurs, Mavs) antoivat Nashin ottaa niin paljon omia ratkaisuja kuin huvitti, mutta varmistivat, ettei kukaan muu saanut pelirytmistä kiinni. Nash saattoi kantaa joukkuettaan selässä 3 ja puoli erää, mutta lopussa Steveltäkin loppui vain virta kesken. (Klassisin esimerkki tästä: 2005 WCSF Game 4 @ Dallas, Nash tekee 48 pistettä, mutta Suns häviää.) Edes se yksi toinen pelaaja koodinimellä jamalcrawford olisi kääntänyt tuollaiset pelit toisin päin.

Miten tästä kaihoisasta muistelosta päästään sitten Minnesotaan? Noh. Ricky Rubio ja Steve Nash toimivat hyökkäyspäässä melko samalla tavalla: molemmat tykkäävät pitää palloa, juosta nopeita ja varmistaa että joukkuekavereilla on kivaa, mutta kumpikaan ei hae omia heittoja kovin terhakkaasti. (Nash on toki tarvittaessa Rubiota reilusti parempi korintekijä, mutta heikompi puolustaja.)

Jos täysin MVP-Nashin vahvuuksien ympärille rakennettu joukkue1, ei koskaan päässyt finaaleihin, en näe, miten samalla pointti + viimeistelijöitä -ajatuksella kasattu joukkue toimisi vielä raa'an Rubion ympärillä kovinkaan menestyksekkäästi. Varsinkaan, kun Rubio itsekään ei ole kummoinen korintekouhka omasta kuljetuksesta.

Eli terve Brandon Roy on mielestäni kuin tehty Rubion rinnalle. Royta pidin ainakin ennen todella fiksuna pelaajana, joten pystyy varmasti operoimaan hyvin ilman palloakin. Jos siis pysyy terveenä.


1Bill Simmons kutsui 7SOL-Sunsia "huippuunsa viritetyksi formula-autoksi, jota vain Nash osaa ajaa".
 
Viestejä
2 567
Vs: Minnesota Timberwolves

Odotan jo ensi kautta, että pääsee näkemään Rickyn ja Alexei Shvedin pelaavan vierekkäin sotan takakentällä. Shved on oikeasti ihan helvetin kova peluri, ja olen lähes sataprosenttisen varma, että hänellä ei tule olemaan minkäänlaisia sopeutumisvaikeuksia taalaliigaan. Ja AK-47 on ollut poissa kuvioista, mutta miehen äskeinen esitys brittejä vastaan (ja oikeastaan koko viime kausi Moskvassa) viittaa siihen, että Pietarin lahja koripallomaailmalle tulee tekemään kovaa jälkeä ja olemaan erittäin arvokas pelaaja Timberwolveseille. Eihän Minnesota varmasti mikään mestarikandidaatti ole, mutta perusvankka pudotuspelijoukkue kylläkin. Boriz on vielä vahvemmin kuin viime kaudella Minnesotan miehiä!
 
Viestejä
133
Vs: Minnesota Timberwolves

http://www.startribune.com/sports/wolves/164527896.html

Roy uskoo polviensa kestävän ja voivansa pelata vielä hyvällä tasolla. Toisaalta mitäpä muuta tuossa voi sanoakaan. Mielenkiintoinen pointti tuosta haastattelusta se, että Kahn vihjaa että loppukesästä katsottaisiin jos saisi vielä jotain "isoa".

Williams vielä pöydällä, mutta ketä sinne haetaan? Gasol pyörinyt huhuissa pitkin kesää..? Kiitos ei.
 
Viestejä
423
Vs: Minnesota Timberwolves

Who is with me? Seurataan Minnesotan pelejä koko kausi !

Mitään syväanalyysiä tuskin tulee vedettyä, mutta pakkoa sanoa ettei pitkään aikaan ole näin valkoista ja mielenkiintoista joukkuetta ollut, lisäksi idolini Nikola Pekovic pelaa joukkueessa, ja ensi kaudella kovassa roolissa. Brandon Roy tuo varmasti hyvän lisän, vaikka varmasti tulee olemaan klesana puolet kaudesta, niin kuin osa muistakin loukkaantumisherkistä pelaajista.

Russian attack tulee olemaan mielenkiintoinen, vaikka Shved vaikuttaakin kenties itsekkäältä mulkulta, on hänellä varmasti odotettua suurempi rooli joukkueen menestyksessä tai romahduksessa. Toivotaan myös, että Kirilenko pysyy kunnossa ja Rubion polvi kasassa.

Loven statsit tippuu Pekovicin dominoinnin ansiosta, mutta menestystä on luvassa viime kautta enemmän.

Go Wolves! Go PEK!
 
Viestejä
423
Vs: Minnesota Timberwolves

Haudi!

Maccabi Haifaa vietiin preseason-pelissä 114-81. Varsinainen mittari ei Maccabi ole, mutta silti aika vahvaa tekemistä ainakin tilastojen valossa. Harmittaa etten löytänyt peliä torrenttina mistään. Täytyy pitäytyä vaan tilastoissa ja highlightseissa.

KLove vahva paluu ja 30 minuutissa 24 pinnaa kohtuullisilla prosenteilla. Levyrisaldo jäi yhdeksään, mutta tämä oli alunperinkin nähtävissä levypallojen jakautuessa nyt paremmin Pekovicin, Kirilenkon ja Loven välillä.

Kirilenkolta perus peli... 28 minsaa, 13 pinnaa, vapari 9/10, 7 levyriä ja 5 syöttöä. Looking good. Russian attack vahvana muutenkin, Shved jämäminuuteilla 5 pinnaa, pari syöttöä ja ei menetyksiä. Saa nähdä miten minuutit jakautuvat Shvedille kauden alkaessa, pelintekijän paikalta löytyy kuitenkin jo Ridnour ja Barea. Lisäksi Roy kakkospaikalla, tosin Royn minuutit jäävät todennäköisesti melko alhaiseksi, ja näitä jaetaankin sitten edellämainittujen ja Budingerin kanssa tasatahtiin. Jännä itseasiassa nähdä miten minuutit jaetaan, etenkin kun eräs Rubio palaa kehiin. Vahva takakenttä muuten, varsin pieni kuitenkin.

Pekovicilta ei tällä kertaa edes tuplatuplaa, mutta perusvahvaa vääntöä korin alla. Toisaalta Maccabin kääpiöitä vastaan olisi odottanut enemmän.

Positiivinen energiapelaaja muuten tuo Cunningham. Oliko polvivaivaa aiemmin tms? Räjähtävyys kyllä jäljellä, ja täyttänee 3-4 paikan osalta hyvin.

Tästä jatketaan pe-la välisenä yönä Chicagoa vastaan... Todella hyvä mittari runkosarjaa varten. Saa nähdä ketä tällä kertaa huilaa, vai vedetäänkö jo pikkuhiljaa täydellä rosterilla ja isoilla minuuteilla... Tuskin?
 
Viestejä
1 728
Vs: Minnesota Timberwolves

Tämähän alkoikin sitten Minnesotan osalta taas kivasti:
[quote author=@WojYahooNBA]Minnesota Timberwolves star Kevin Love has suffered a broken right hand and will be out 4-to-6 weeks, league sources tell Y! Sports.[/quote]
 
Viestejä
423
Vs: Minnesota Timberwolves

Mokeski sanoi:
Tämähän alkoikin sitten Minnesotan osalta taas kivasti:

No voi surkeus... Onneksi 4-6 viikkoa nyt ei ole mikään mahdottoman paha, verrattuna vaikka Rubion ACL-vammaan. Ikävä startti silti. Pek, Williams ja Cunningham saavat varmasti tätä kautta enemmän peliaikaa. Pekovicia ei tarvitisi kyllä nykyistä enempää rasittaa, sen verran iso mörkö kyseessä, tosin virhevaikeuksissa tuskin muutenkaan pysyy kentällä 30 minuuttia enempää.

Ja onhan tosiaan rosterissa vielä Amundsonia ja Stiesmaakin. Stiesmasta en ole vakuuttunut... Varmaan muutaman hajaminuutin siellä täällä. Amundson on ollut harjoituspeleissä pirteä ja varmasti saa peliaikaa enemmän tai vähemmän.

Minnesotan sivuilla näköjään mainittu Loven poissaoloksi 6-8 viikkoa. Oli miten oli, niin ainakaan vielä ei puhuta kuukausista.
 

L.S

Viestejä
814
Vs: Minnesota Timberwolves

ilman love alottaessa tulee luultavasti menemään juuri sen verran pisteitä sivusuun, että sijotus runkosarjassa jää sinne paikoille 9-10. siinä on niin monta keskivahvaa joukkuetta kamppailemassa parista vikasta playoff-paikasta, että yhtäkään pistettä ei ole varaa menettää.
 
Viestejä
423
Vs: Minnesota Timberwolves

L.S sanoi:
ilman love alottaessa tulee luultavasti menemään juuri sen verran pisteitä sivusuun, että sijotus runkosarjassa jää sinne paikoille 9-10. siinä on niin monta keskivahvaa joukkuetta kamppailemassa parista vikasta playoff-paikasta, että yhtäkään pistettä ei ole varaa menettää.

Muuttuvia tekijöitä lienee tässä vaiheessa kautta vielä niin paljon, että melko mahdotonta veikata Minnesotan tulevaa sijoitusta kahden sijan tarkkuudella. Mielestäni Minnesotan joukkue on yllätysvalmis, tosin päätyyn asti ei missään nimessä mennä. Toinen ääripää taas on hännillä roikkuminen, joka on potentiaalisesti erittäin mahdollista ilman Lovea. Joukkueesta löytyy kuitenkin Kirilenkon ja Royn kaltaiset veteraanit, jotka kyllä pitävät laivaa pinnalla melko pitkään.

Loppuyhteenvetona voi sanoa, että tulevan kauden sijoituksesta ei vielä voi esittää edes kovin raakaa arviota.
 

.C.

Viestejä
324
Vs: Minnesota Timberwolves

Kuinkas kova toi Shved nyt sitten oikeesti on? Itse en nyt aivan tajua yhtälöä: Shved + Rubio + Roy = 2 aloittavaa takuria (PG ja SG).
Jos Shved on niin kova mitä täällä hehkutetaan, niin mun käsityksen mukaan joku noista kolmesta tullaan vielä treidaamaan.
 
Viestejä
185
Vs: Minnesota Timberwolves

.C. sanoi:
Kuinkas kova toi Shved nyt sitten oikeesti on? Itse en nyt aivan tajua yhtälöä: Shved + Rubio + Roy = 2 aloittavaa takuria (PG ja SG).
Jos Shved on niin kova mitä täällä hehkutetaan, niin mun käsityksen mukaan joku noista kolmesta tullaan vielä treidaamaan.

Shved ei ainakaan minua ole hirveästi vakuuttanut ja Roy tuskin kestää kasassa koko kautta / normaaleja 1. sg:n minuutteja. Eiköhän Rubiokin vielä ole telakalla kauden aikana.
 
Viestejä
45
Vs: Minnesota Timberwolves

Hauskaa vaihtelua katsella kun kentällä on 4 valkoista miestä ratkaisuhetkillä ja mustat miehet heiluttaa pyyhkeitä vaihtopenkillä 8] Love ja Rubio poissa ja silti 4-1 aloitus. Vastassa ei ole tosin ollut tämän liiga kerma. Otetaan topikki seurantaan. Mielenkiintoinen tämä 'Sotan joukkue muutenkin kuin ihonvärijakaumaltaan.
 
Viestejä
9 123
Vs: Minnesota Timberwolves

Nythän kävi niin, että Brandon Royn polvi kipeytyi. Ura paketissa jälleen?

Minnesotan alkukausi on ollut hyvä siihen nähden, että siellä vaan poltellaan jäitä Rubion ja Loven paluita odotellessa. Pelihän näyttää tämän jälkeen aivan erilaiselta kuin nyt.
 
Viestejä
423
Vs: Minnesota Timberwolves

King James sanoi:
Nythän kävi niin, että Brandon Royn polvi kipeytyi. Ura paketissa jälleen?

Minnesotan alkukausi on ollut hyvä siihen nähden, että siellä vaan poltellaan jäitä Rubion ja Loven paluita odotellessa. Pelihän näyttää tämän jälkeen aivan erilaiselta kuin nyt.

Alkukausi on toden totta mennyt yli odotusten! Täytyy kuitenkin pysyä realistisena sen suhteen, ettei sama tahti varmastikaan jatku läpi kauden. Nyt on silti pullat aika hyvin uunissa. Sen mitä pari matsia katsonut alusta loppuun, niin pallo liikkuu ja peliä saadaan jatkuvasti tehtyä, lisäksi tähän asti kovat heitot ovat uponneet ja tiukat pelit on saatu käännettyä. Pekovic on hyökkäyspäässä äärimmäisen tärkeä osa, jonka puuttumista rosteri ei missään nimessä kestäisi.

Royn polvi kipeä - eihän tämä missään nimessä yllätys ole. Yllätys on mielestäni ollut se, että Royta on peluutettu melko paljon. Kuitenkin takamiesosastolla on ihan suht hyviä pelaajia, ja tätä kautta Royta voisi tulostenkin kustannuksella pitää penkillä enemmän... Toki polvivammoissa ei välttämättä ole kiinni pelimääristä, vaan fysiikasta yleensä ja huonosta tuurista. Nimimerkillä polven kierukka repesi hölkkälenkillä. Toivotaan ettei ole vakavaa, mutta kauden alussa omissa laskuissa otin kyllä huomioon, ettei polvet kestä koko kautta.

Oletetaan Royn jäävän pois peleistä, niin vastuuta saisivat lisää Barea, Shved ja Ridnour. Yksi asia näitä kaikkia yhdistää, nimittäin todella pieni koko. Kakkospaikan kavereita ei hirveästi ole, Budingerin ollessa aika vahvasti kolmonen. Tosin kyllä peli on tälläkin porukalla rullannut Royn ollessa penkillä.

Elämme kyllä Minnesotassa mielenkiintoisia aikoja, sillä nyt peri rullaa, ja kaksi suurinta nimeä potevat vammojaan katsomossa. King James mainitsi pelin näyttävän täysin erilaiselta näiden kahden palatessa, ja tottahan tämä varmasti on. Näyttääkö se paremmalta vai huonommalta, niin aika näyttää. Recordi tosiaan pääsee hieman huijaamaan, koska kovimmat vastustajat ovat vasta tulossa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös