Koripallo.com

Eteläinen II-divari

Sahtia

Vs: Eteläinen II-divari

Sorsa sanoi:
Kelohonka-PuB 72-68 (18-16, 23-16, 16-19, 15-17)

Ottelussa oli varsin mielenkiintoinen asetelma: kotijoukkueella ei ollut muuta panosta kuin 1,5 tunnin pelimatkan, matkapubin ja Lammin liikuntasalin välttäminen kaudella M2D11-12.

Niin Lammihan kuluu nykyään Hämeenlinnan kaupunkiin ja uudehko liikuntahallikin löytyy, mutta ei nyt kai sentään. Jos tämä toteutuu täytynee vierailijoiden varata matkapubista sahdit etukäteen ja joidenkin suostua kuskiksikin. Lahdesta varmaan tuomarit, kun on lähempänä. Kotijoukkueen matkapubi vaihtunee Lamminhoviin. ;D
 
Viestejä
421
Vs: Eteläinen II-divari

PuHu-The Petolauma 104-74 (43-38)
Lähtöaskeleet: Panttereilla on suunta kolmoseen, mikä näkyi myös lämmittelyssä; vartti ennen ottelun alkua muutama pelaaja heitteli nauhat auki kolmosia vaihtopenkiltä.
Kaspalakit sai tietää Mutsin romahduksesta ennen matsin alkua, joten sarjan voitto jäisi joka tapauksessa tavoittamatta. Puhdas 10-0 sarja takaisi kuitenkin ensi kaudelle hyvät Ranking-asetelmat. Sitä paitsi paikalla oli kauden ennätysyleisö (20, jos salissa käynyt vaksi lasketaan).

Matsi: Alkoi nihkeästi molempien sutiessa kuulaa rautoihin. Pantterit käytti Kaspalakkien unohdukset ja surkeat screeninvaihdot paremmin hyväkseen. Panttereista Silvennoinen ja Salo (?) tekivät joukkueen kaikki 21 pistettä. Kaspalakit saivat jälleen puolet enemmän heittoyrityksiä voitettuaan järjestään levypallot, mutta saaliina vaatimattomat 17 pinnaa.

Toisella jaksolla kaspalakit lisäsivät höyryä, mutta Pantterit roikkuivat yllättävän hyvin perässä.

Kolmannella jaksolla kotijoukkue laittoi jälleen pykälän lisää vauhtia aloittamalla jakson jotain 8-0 runilla ja Pantterit tipahti odotetusti täysin kyydistä. Kaspalakit hurjastelivat kolmannella kympillä messevät 39 pinnaa Panttereiden jäädessä 19 pisteeseen. Loppuaika sitten odoteltiin kesäloman alkamista.

Pantterit oli juuri passeli vastustaja erityisesti Sellille, joka riisti, juoksi, ajoi, heitti, blokkasi ja näytti olevan ylipäätään joka paikassa kentällä ollessaan. Erityisesti kolmannen kympin irtiottovaiheessa Sell väsytti yksinään puolikkaan Pantterilauman coast to coast-juoksuillaan. Kun nopea hyökkäys ei onnistunut, Wessman ja Urnberg jyräsivät korin alta murhaavalla prosentilla. Urnbergin hyökkäyspään peli ja fysiikka alkaa olla sillä mallilla, että kovin kauaa ei taida poika enää hapantua M2D:ssa.

Panttereista puhtaat paperit sai tänään ainoastaan Silvennoinen ja Heino. Silvennoinen piti kovilla heitoillaan joukkueen iskuetäisyydellä puoliajalle saakka, kunnes väsähti. Heino taasen oli 50-kiloiseksi yllättävän vikkelä ja piti pallosta hyvin huolta.

PuHu: Urnberg 21, Wieland 10 (kaikki pisteet 3 minuutissa), Vainio 5, Virtanen 8, Sell (MVP) 20, Aho 8, Kirjavainen 8, Wessman 11, Riihimäki 13
Pantterit: Tahvanainen 6, Silvennoinen (MVP) 23, Somero 7, Heino 7, Vatanen 2, Goresh 13, Salo 7, Fritze 7.

Entä sitten? Panttereiden materiaali on kerta kaikkiaan liian heppoinen M2D:aan. Joukkue on täynnä kuudensia miehiä eikä isoa kalustoa ole lainkaan. Ilman lisävahvistuksia joukkue
rämpii myös ensi kaudella kolmosessa.
Kaspalakeille kausi oli täysi kymppi. Täsmähankinnat takalinjoille onnistuivat yli odotusten ja Kola-Kalle suoriutui varsin haastavasta koutsin pestistä kiitettävästi. Ei ole helppoa yrittää voittaa, järjestää peliin tasan kahdeksan pelaajaa ja taata veteraaneille seurafuusion yhteydessä sovittuja kiintiöminuutteja. Ainoastaan karsinnoista kieltäytyminen jäi hieman kaivertamaan. Olisi ollut mielenkiintoista käydä mittaamassa muiden tasoa ja tehdä parhaansa, jotta Kerava saataisiin ensi kaudeksi M2D:aan.

Lopuksi myös muutama erityismaininta:
-Hämikselle jälleen iso käsi nasevista ja asiantuntevista Ranking-listoista.
-Karkkilalle iso käsi ottelurapsoista, videoista ja etenkin runsaalle kotiyleisölle. 300 silmäparia on aika herkkua. Kiva olisi tulla ensi kaudellakin Karkkilaan.
-JKS:lla oli hyvä maininki kotipeleissä ja. Tanssivat pyramidit ja kaikkea. Vielä kun kaupungista löytyisi kirjoitustaitoisia rapsanvääntäjiä.
-Suunnistajilla alkaa raportointi lähestyä hyvää M2D-tasoa. Vielä kun joku osaisi ohjelmoida exceliin sukunimet.
-PuBilla oli hyvä pössis kotihallissa ja ottelurapsoissa oli jotain hyvääkin. Muistikuvieni mukaan jossain rapsassa oli mainittu myös vierasjouklkueen pelaaja? Pelillisesti olen edelleen sitä mieltä, että joukkue kuuluu M2D:aan.

Tilastoniiloille tiedoksi, että Kaspalakkien pelaajien pisteet julkaistaan tulevassa Police Basket-lehdessä toukokuun lopulla.
 

Lepyyy

Vs: Eteläinen II-divari

Info EBT:n sivuilta

KIERROS 1 / 1st ROUND (9. - 10.4.2011):

A-turnaus / A-tournament

xx.xx klo xx:xx EBT - M3DB2*: Espoonlahden urheiluhalli.
xx.xx klo xx:xx M3DB2* - Räppä: Espoonlahden urheiluhalli.
xx.xx klo xx:xx Räppä - EBT: Espoonlahden urheiluhalli.
(* Visa Basket, Härät tai Kakkoskori.)

B-turnaus / B-tournament

M3DB1** - LePy Orangemen
LePy Orangemen - PuB
PuB - M3DB1**
(** Härät tai Visa Basket.)

Ensimmäisen karsintavaiheen lohkovoittajat pelaavat kaudella 2011 - 2012 eteläisen alueen 2-divarissa. Both tournament winners will play in southern area's 2nd division next season (2011 - 2012).
 

ebt

Vs: Eteläinen II-divari

Shithole it is!

Voimmeko luottaa siihen, että kaikki karsintapelit pelataan sunnuntaina?
 
Viestejä
2 913
Vs: Eteläinen II-divari

ebt sanoi:
Shithole it is!

Hienoa, M2D:hen tarjolla ilmeisesti väkisin joko Shithole tai Elo? Vai saadaanko mahdollisesti molemmat?
 

Ranking-Raija Trophy

Vs: Eteläinen II-divari

Mites noi M2D:n year-end awardsit? Kuka oli MVP ja kuka MIP, kenellä oli parhaimmat one-linerit pelin tiimellyksessä ja kuka saa hiustuote-tavarapalkinnon komeimmasta letistä( ennakkosuosikkina tietenkin HyPon Riku) ;D
 

Soinismia

Vs: Eteläinen II-divari

Herbert sanoi:
Hienoa, M2D:hen tarjolla ilmeisesti väkisin joko Shithole tai Elo? Vai saadaanko mahdollisesti molemmat?
Aina on vaihtoehtoja:
(A) M2D joukkueiden lukumäärä palautetaan kahteentoista kaikkien mielenrauhan ja yleisen protektionismin nimissä
(B) Kun kerran Karkkila jämähtää ja Kerava putoaa, niin annetaan saman tien HyPolle kabinettipäätöksellä villi kortti toisen lohkon kulissikarsintoihin ja tuloksista riipumatta luodaan kaikkien aikojen värikkäin M2D-kausi kaudelle 2010-11.

Muita ideoita?
 
Viestejä
881
Vs: Eteläinen II-divari

Soinismia sanoi:
Aina on vaihtoehtoja:
(A) M2D joukkueiden lukumäärä palautetaan kahteentoista kaikkien mielenrauhan ja yleisen protektionismin nimissä

(B) Kun kerran Karkkila jämähtää ja Kerava putoaa, niin annetaan saman tien HyPolle kabinettipäätöksellä villi kortti toisen lohkon kulissikarsintoihin ja tuloksista riipumatta luodaan kaikkien aikojen värikkäin M2D-kausi kaudelle 2010-11.

Muita ideoita?

1. Kerava
2. Wartti Basket
3. PuHu
4. KaU
5. UJ Äiti
6. KaHe
7. Kelohonka
8. PUS-Basket
9. JKS
10. Passe
11. PuB
12. EBT

Tarpeeksi väriä saatiin tähänkin subjektiiviseen palettiin. Paikallisvääntöjä, perinteisiä taistelupareja, Shitholen kylmiökamppailuja, maakuntamatkailua ja muita riehaantumisia luvassa tulevalla kaudella.
 

werse

Vs: Eteläinen II-divari

Jos EBT nousee niin pitää kyllä olla näkemässä ottelu EBT-KaHe ja hämiksen kohtaaminen sen kirotun limukoneen kanssa
 
Viestejä
294
Vs: Eteläinen II-divari

KTKKmt sanoi:
Onko videomateriaalia julkaistu KaU vs HyPo pelistä?

Raportin tynkää, tilastot ja katsaus karsintoihin löytyy sivuiltamme. Otteluvideota ei näillä näkymin saada julkaistua.
 
Viestejä
294
Vs: Eteläinen II-divari

Breaking news: KaU ja Ynni jatkokarsintoihin! Lisätietoja kaukoris.com.
 
Viestejä
7 416
Vs: Eteläinen II-divari

Se olisi siis kauden 2010-2011 viimeisen M2D Power Rankingin aika (tai olisi ollut jo puolituntia sitten, mutta allekirjoittanut vähän kämmäili). Kävimme Hra Kalmanin kanssa pitkän keskustelun siitä, onko näin eri tavoin motivoituneiden joukkueiden voimajärjestelemissä mitään järkeä, mutta tässä tämä runkosarjan päättävä listaus nyt kuitenkin on:

Eteläisen kakkosdivarin "Power Ranking" (vko 22)

1.
puhu.jpeg
Pussihukat
(+15.82)
(18-6)LWWLL LWWWL WWWLW WWWWW WWWW
KasPa-lakkien mieskunto ei pettänyt kauden päätöksessä ja joukkue kirmaa kesälaitumille kymmenen ottelun voittoputkessa.
[quote author="hamahakkimies"]
En olisi kyllä uskonut sen M5D-tasoisen kauden avauksen perusteella.
[/quote]
2.
wb.jpg
Wartti Basket
(+12.80)
(19-5)WWLWW WWWWW LWWWW WLWLW WWLW
Porvoossa parketille vääntämiensä neekerinsuukkojen jälkeen Warttia kiinnosti kauden päätöksessä vielä sen verran, että joukkue venyi "jotain kolkyt" voittoon Mutsista ja varmisti M2D-runkkiksen ylivoimaisen voiton.
[quote author="hamahakkimies"]
Helppohan se on voittaa, kun vastustajat tekevät vain 64.0 pistettä per peli.
[/quote]
3.
kau.png
KaU
(+4.00)
(16-7)WWWW LLWLW WWWWW LWLWL WWLW
[td]
Karkkila piti rekordinsa puhtaana Namu-hallissa ja pääsee parempien joukkueiden luovareilla kokeilemaan onneaan M1D-karsinnoissa. Kauden päättänyt "jotain kolme"-voitto "jotain M3D"-Possuista ei välttämättä kuitenkaan ole jylisevin myrskyvaroitus.
[quote author="Presidentti Laiho"]
Melkein kävi hävettämään, että Eteläisen edustajana M1D-kisaan lähteen tuollainen nippu paradiseoskareita, joten katsoin paremmaksi soittaa liittoon ja hoitaa Namupojat suoraan tokalle kierrokselle.
[/quote]
[/td]


[tr][td]4.[/td][td]
topo.jpeg
[/td][td]
KaHe
(+1.91)
[/td][td](13-11)[/td][td]WLLLW WWWWL LWLLW LLWWW WLWL[/td][td]
Herra pelailivat kauden päätökseen vajaalla kokoonpanolla ja heikohkolla asenteella.
[quote author="Presidentti Laiho"]
Melkein kävi hävettämään, että meidän joukkueessa pelaa sellainen nippu paradiseoskareita, ettei saada edes treenejä kasaan, joten nimesin itseni ToPon hallitukseen ja kohta puhaltavat muutoksen tuulet: Vilke siirtyy Korisliiga-joukkueen peräsimeen, Heikkilälle laitetaan antabus-kapseli ja se Poropudas saa vihdoin lähteä.
[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]5.[/td][td]
tarmo.jpeg
[/td][td]
Räppä
(+1.48)
[/td][td](9-15)[/td][td]LLLWL LLLLW WWWLL LWWLL WLWL[/td][td]
Räpän kauden päättävä ennätyskorkea ranking-sijoitus on yhdistelmä loppuun asti yrittämistä, edustusjoukkueesta lainattuja junnuja ja Elon vihellyksiä. Valitettavasti ranking-sijoitukset eivät paljoa merkkaa, jos antaa kymmenen pisteen johtoaseman lipsua käpälistään Hämeenlinnan "Kusikaaressa" ja joutuu putoamiskarsintoihin.
[quote author="Karsintapeikko Ulik"]
Osuttuaan EBT:n kanssa samaan karsintalohkoon Räppä on nyt paljon vartijana Espoonlahden "Shitholessa". Itse en ymmärrä, miksi hitossa niitä Tarmon edustusjoukkueen junnujen edustusoikeutta ei säästeltäisi näihin tuikitärkeisiin karsintoihin -- Tarmon oma kausihan on jo täysin menetetty. (Jännä nähdä, ovatko porvoolaisteinit kokoonpanossa tänään Lahdessa.)
[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]6.[/td][td]
fcpasse.jpeg
[/td][td]
FC Passe
(+1.45)
[/td][td](10-14)[/td][td]WWLLL WLLLL LLLWW LWLLL WWWW[/td][td]
FC Passen surullisen kuuluisa ja paljon spekuloitu kevätkiri oli juuri riittävän pitkä ja juuri riittävän ajoissa. Omalta osaltaan ratkaisevassa ottelussakin Passella oli varaa päästää jo lyödyn näköiset Herrat viiden pisteen päähän 38 minuutin kohdalla, mutta lopulta Passen karsintoihinjoutuminen ei ollut edes lähellä.
[quote author="Karsintapeikko Ulik"]
Passen tähtipelaaja T. Parviainen antoi näytön joukkuepelaamisesta juhlimalla sunnuntai-aamuna Passen sarjapaikan varmistanutta Kelohongan voittoa nillitystekstarilla, jossa tingattiin liiton sivuille ja pöytäkirjaan kahta häneltä puuttuvaa pistettä.
[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]7.[/td][td]
pub.jpg
[/td][td]
Punaportin Blues
(-2.05)
[/td][td](9-15)[/td][td]WLLLL WLLWW LLLWL WLLWL LWWL[/td][td]
PuB taisteli loppuun asti: voittamalla Räpän todella dramaattisessa ottelussa (ks. tämä, tämä, tämä, tämä, tämä, tämä, tämä, tämä, tämä, tämä, tämä), mutta joutui taipumaan Kelohongalle karsintapaikat kiinnittäneessä kauden päätöksessään.
[quote author="hamahakkimies"]
Puheet Lassi Utrion M2D-MVP -tittelistä ovat sanalla sanoen p*skapuhetta: sarjastahan kuitenkin löytyy yhdeksän joukkuetta, joiden tärkeimmät pelaajat pitivät tärkeydellään joukkueensa poissa putoamiskarsinnoista. Mielestäni tämä on kuitenkin tärkeintä Tärkeimmän Pelaajan valinnassa.
[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]8.[/td][td]
hnmky.jpeg
[/td][td]
UJ Äiti
(-2.25)
[/td][td](14-10)[/td][td]LWLWW WLWLW WLLWL WWWLW WWLL[/td][td]
Pari suhteellisen rumaa tappiota (PuHu "jotain 25", Wartti "jotain kolkyt") laskivat Mutsin ranking-arvostusta kauden lopussa, mutta tästä huolimatta joukkue sijoittui M2D-runkosarjassa neljänneksi.
[quote author="hamahakkimies"]
Neljäs sija riittää varmistamaan kotiedun M2D-pleijareiden ensimmäisellä kierroksella, jos sellaiset järjestetään kesän päätteeksi Paltsilla.
[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]9.[/td][td]
honka.jpeg
[/td][td]
Kelohonka
(-2.76)
[/td][td](12-12)[/td][td]LWWWW WWLLL LWLLW WLWLL LWLW[/td][td]
Kelohongan veteraanipelaajat Nikitin ja Zitting (M2D:n Stockton-Malone?) hoitivat kauden päätöksen eleettömän varmasti ja tyylikkäästi: kotivoitto J KS:stä varmisti joukkueen sarjapaikan (tai jotain), kotitappio Teekkareille päästi espoolaistoverit pälkähästä ja kotivoitto PuBista takasi sarjapaikan FC Passelle.
[quote author="Sarjataulukon jumala Tabulus"]
Homppelit osasivat nyt kyllä hyödyntää veljeni Sceduluksen oikkuja yhdessä luokkatoverini Arkimedeen kehittämien vipujen kanssa. Juuri tällaisella teknisesti oikeaoppisella kampeamisella saadaan M2D:n painopistettä siirrettyä yhä lähemmäs ja lähemmäs pääkaupunkiseutua.
[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]10.[/td][td]
hypo.jpeg
[/td][td]
HyPo
(-4.48)
[/td][td](7-17)[/td][td]LWLLW LWLLW LLWLL LLLLL LWWL[/td][td]
Joku voisi sanoa, että kolmen pisteen tappio M1D-karsintoihin suuntaavalle Karkkilalle ei ole häpeä, mutta kaiken kaikkiaan Possujen koko kausi on ollut häpeällinen katastrofi (esim. Besim sekä joukkueen kohtalon sinetöinyt kahdeksan ottelun tappioputki joulun jälkeen). Nykymuodossaan M3D on Possuille oikeampi karsina.
[quote author="Ranking-Raija"]
No, onneksi joukkueella oli lauantaina kaudenpäätössaunailta ja Saulikin on kuulemma kunnossa -- Levelin pienestä katoamistempustaan huolimatta.
[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]11.[/td][td]
pus.jpg
[/td][td]
PUS-Basket
(-8.11)
[/td][td](11-13)[/td][td]WLWWL LLWWW WWWWL LLLLL LLLW[/td][td]
Teekkarit keskittyivät kevätlukukaudella opintoihinsa ja kerkesivät kevään mittaan ottamaan kuokkaan kymmenen kertaa putkeen. Kauden päätöksessään joukkueen kuitenkin onnistui varmistaa sarjapaikkansa (Hra Kalman tosin epäilee Teekkareiden luntanneen Homppeleilta).
[quote author="hamahakkimies"]
Plussaa kuitenkin asiallisista nettisivuista ja erityisesti ottelutaltioinneista. Ehkä Teekkareissakin voi olla jotain hyvää... (H*lv*tti, miten jurrista tekstiä. Pakko skarpata.)
[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]12.[/td][td]
pantterit.jpeg
[/td][td]
Pantterit
(-8.20)
[/td][td](6-18)[/td][td]LWLLL LLLWL LLLWL LWWLL LWLL[/td][td]
Panttereiden kuusi voittoa eivät anna todenmukaista kuvaa joukkueen kaudesta, sillä siinä ei oikeasti ollut mitään hyvää ja sarjapaikka oli käytännössä taputeltu jo joulutauolla. Kevään neljä voittoa olivat todellisuudessa pelkkää kosmetiikkaa.
[quote author="Karsintapeikko Ulik"]
Liian helppo saalis ei paljoa lämmitä -- kaksoisolentoni Lemmy sen sanoo parhaiten: "The Chase is Better than the Catch".
[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]13.[/td][td]
jks.jpg
[/td][td]
JKS
(-9.60)
[/td][td](11-13)[/td][td]WLWLL WWWLW LLWLL LWLWW WLLL[/td][td]
Ei pelejä sitten viime rankingin. Jallow vahvistaa Kolleja divarikarsinnoissa ja Toimari-Jarppa palasi pyörittämään toimistotarvikkeita.
[quote author="Karsintapeikko Ulik"]
En tule unohtamaan tätä "J KS myy rosterispotin Apricolorin toimarille"-pyhäinhäväistystä ja pidän satavarmasti tämän loukkauksen hampaankolossa ensi vuoden kevääseen.
[/quote]
[/td][/tr]



Sananmukaisesti nousussa: KaU

Sananmukaisesti laskussa: Räppä(?), PuB(?), HyPo, Pantterit

powerranking22.png

kalmanrating22.png



Lopuksi Ranking-raati haluaa kiittää kaikkia M2D-runkosarjaan tavalla tai toisella osallistuneita; mukaan lukien pelaajat, valmentajat, huoltajat, toimitsijat ja osa tuomareista sekä kaikki muut, jotka ovat olleet mukana toteuttamassa ottelutapahtumia. Tsemppiä myös M2D-joukkueille karsintoihin, mihin ne ikinä ovatkaan viemässä.

M2D - I love this game!!!


Lisäksi: M2D-kausi ei ole missään nimessä vielä ohi -- putoamiskarsintojen ensimmäinen kierros pelataan 9.-10.4.

Kaikki mukaan Shitholeen buuamaan!

Nousukarsintojen aikatauluista löytynee jotain infoa Karkkilan nettisivuilta, joiden osoitteen kaikki jo muistanevat tässä vaiheessa.
 

Ka U

Vs: Eteläinen II-divari

ois kiva tietää mikä on Hra Kalmanin ennuste KaU:n edesottamuksille dirre kersinnoissa?
 
Viestejä
294
Vs: Eteläinen II-divari

Ynni voitti maailman lyhimmän karsintaturnauksen kukistamalla KaU:n lukemin 94-65. Tulipa lentokilsoja.
 
Viestejä
2 913
Vs: Eteläinen II-divari

Ka U sanoi:
ois kiva tietää mikä on Hra Kalmanin ennuste KaU:n edesottamuksille dirre kersinnoissa?

Hämis varmaan antaa tähän paremman vastauksen, mutta olettaisin tämän olevan hieman hankalaa, kun osallistuvien joukkueiden tai heidän edustamiensa sarjojen keskinäisestä tasosta ei ole mitään tietoa.

Ymmärtääkseni malli perustuu karkeasti siihen, että Kalman arvioi kunkin joukkueen tasoa keskimääräistä M2D joukkuetta vastaan. Kun muiden alueiden joukkueet eivät ole pelanneet otteluita Power Ranking joukkueita vastaan, ei ole mahdollista arvioida muiden sarjojen keskimääräistä tasoa ja siten skaalata tuloksia valtakunnallisiksi, mikä tarvittaisiin karsintojen "ennustamiseen".

Raijalla saattaa taas olla paljonkin näkemystä tilanteesta, ehkä kuulemme tästä lisää?
 
Viestejä
2
Vs: Eteläinen II-divari

Mitähän järkeä Karkkilalla oli osallistua noihin karsintoihin. Kakkonen on oikea sarjatasoa tällähetkellä niin joukkueelle, kun taustoillekkin.
En ihmettelisi, jos joukkue hajoaisi kauden jälkeen.
Suuret puheet ja taas soittellen sotaan. Aina samat virheet namukylässä!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös