Koripallo.com

Puhu-Espoo Team (Cup)

Utelias

Tänään 10.10 pelattu Puhu - Espoo Team Myyrmäessä klo 18:30. Miten kävi?
 

YksinPuheLua

Vs: Puhu-Espoo Team (Cup)

Naiskoripallon arkea Suomessa vuosimallia 2007.

Otsikossa mainitun Suomen Cupin ottelun tulosta ei ole viitsitty päivittää sen enempää Koripalloliiton, PuHu:n, EBT:n kuin Hongankaan sivustoille edes ottelua seuraavana päivänä.

Olikohan torstain Helsingin Sanomissa mitään?

Olisikohan Vantaan paikallislehdissä jotain loppuviikolla?

Espoo taisi kuitenkin voittaa?

No, tuleehan se selväksi siinä vaiheessa, kun seuraavan kierroksen ottelut pelataan.

Tai onko sillä nyt niin väliäkään. Kysyntähän määrää tarjonnan ja taidan olla ainoa, joka asiasta on kiinnostunut.

Ja olisin tietysti voinut mennä paikan päälle tarkistamaan asian.
 

Utelias

Vs: Puhu-Espoo Team (Cup)

Kyllä on hiljaista tulosten suunnalla. Kiinnosti itseänikin ko. ottelun tulos. Ovatko Puhun alkukauden tappiot hiljentäneet netti-ilmoittelun kotisivuilla kokonaan? Vai onko aina ollut tapana hidastella tulosten päivityksissä? Päivityksiä naiskorikseen, kiitos.
 

Eräitä

Vs: Puhu-Espoo Team (Cup)

Eiköhän siellä Puhun nettisivuillakin sensuuri jo iske, kun raporteista ei löytyisi mitään positiivista kerrottavaa. Järkyttävän huonosti kyllä pelaavat tällä hetkellä. Jenkit eivät ole mitään vahvistuksia, mutta josko jossain vaiheessa alettaisiin tajuamaan myös se, että ehkäpä Makkonen ei olekkaan sellainen sateentekijä mitä täälläkin hänestä väitetään. Ei materiaalin ihan noin surkeita tuloksia ja esityksiä pitäisi edellyttää vaikka miten katsoisi ja kun pelissä ei ole ollut mitään järkeä. Espoo puolestaan on toistaiseksi positiivinen yllättäjä, vaikka niillä aika hyvä porukka onkin kasassa.

Siitä myös samaa mieltä, että kiinnostaisi kyllä cupin peleistä tilastojakin nähdä, mutta hyvä kun sentään vajaan päivän viiveellä saatiin tulokset nettiin...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös