Kirjoittaja Aihe: Vs: Lakers FAM - haters wanted!  (Luettu 597839 kertaa)

Poissa Pelle_Miljardi

  • Koripallo.com jäsen
  • *****
  • Viestejä: 143
  • "Yksityinen pääoma > julkinen valta"
Vs: Lakers FAM - haters wanted!
« Vastaus #2190 : 14.04.17 21.59 »
Kausi on nyt ohi, mitä jäi käteen?

En seurannut Lakersin matkaa niin tiivisti kuin edellisinä vuosina, mutta aina kun NBA:ta katsoin, oli se Lakersin ottelu 9/10:stä.

Nyt ollaan samassa pisteessä kun viime kauden lopulla. Eteenpäin ei olla menty, vaikka pohja tuli vastaan jo pari kautta sitten. Nuoret pelaajat ovat esittäneet hyviä otteita liian harvoin. Veteraanit eivät ole ottaneet johtajan roolia vastaan odotetulla tavalla. Valmentajankaan vaihdos ei tuonut toivottua muutosta.

Hävittyjen otteluiden ennätystä ei sentään pistetty uusiksi. Se olkaan viime kauden synopsis.


Poissa Rodzilla

  • Koripallo.com jäsen
  • *****
  • Viestejä: 120
Vs: Lakers FAM - haters wanted!
« Vastaus #2191 : 20.04.17 23.19 »
Lakersin nykytilanteesta tulee mieleeni vähäsen muuan Chicago Bulls silloin kuin legendaarinen dynastia hajosi, MJ eläköityi toista kertaa urallaan, Scottie lähti Rocketsiin, Rodman sekä Harper siirtyivät muualle ja liuta roolipelaajia joko jäivät yrittämään saada isompaa roolia tai lähtivät muualle menestymään.

Lakersilla on vähän sama tilanne, Kobe lopetti viimekaudella, Phil Jackson ennätti lopettaa jo 2011 sekä lopulta joukkueesta lähti myös Pau Gasol, joka oli avainpelaaja edellisen Lakers Dynastyn aikana. Ainoa "menestysjengin" pelaaja muutaman vuoden takaa jäljellä on Metta World Peace os. Ron Artest, joka on vain varjo entisestään. Uutta dynastyä koitettiin rakentaa tähtipelaajien (Nash, Howard jne.) avulla mutta homma jäi pannukakuksi.

Edessä lienee edelleen siis tuskaisat jälleenrakennusvuodet, joihin sisältyy paljon arpaonneakin, koskaan ei tiedä mitä draftissa saa, tuleeko sieltä seuraava Jordani tai tuleeko sieltä Kwame Brown.

Välillä, ehkä pieninä satunnaisina hetkinä on nähty sitä, mihin tämä nuori jengi pystyy. Russell on hyvä takamies, Clarkson edelleen tuntuu sellaiselta "sleeper"-pelaajalta, jolta ei alunperin odotettu paljoa mutta on nyt viimekausina nostanut osakkeitaan. Ingram ja Randle ovat edelleen kysymysmerkkejä (ja tavallaan Russell on myös). Vielä on liian aikaista ennustaa näiden nuorten miesten urakehitystä, ainoastaan Lebron James on ollut NBA:ssa viimeisen 15 vuoden aikana sellainen pelaaja, jonka on samantien tietänyt, että tulosta tulee ja lujaa ekasta kaudesta lähtien.

Avainsana tuleville kausille on Kärsivällisyys