Koripallo.com

Lakers FAM - haters wanted!

Viestejä
254
Rodzilla sanoi:
Jotenkin huomannut tälläkaudella jo nyt, että nää viimekauden Lakersin pelaajat pelaa paljon paremmin kuin viimekaudella. Huomaa että kun valmennus on nykypäiväistä ja parempaa, pelaajatkin pelaa paremmin

Ihmettelin itse, miten Scott sai näinkin kauan virua päävalmentajana. Tyyppi paransi omaa ennätystään kaikkien aikojen surkeimmissa voittoprosenteissa Lakersin historiassa.
 
Viestejä
126
Pelle_Miljardi sanoi:
Ihmettelin itse, miten Scott sai näinkin kauan virua päävalmentajana. Tyyppi paransi omaa ennätystään kaikkien aikojen surkeimmissa voittoprosenteissa Lakersin historiassa.

Lakersin record tällähetkellä 10-12, viimekaudella näihin aikoihin Lakers oli voittanut hurjat 3 ottelua.

Konfrenssisijoitus muuten tällähetkellä yhdeksäs, uskaltaako jo tässävaiheessa kautta unelmoida mahdollisesta pudotuspelipaikasta?
 
Viestejä
254
Rodzilla sanoi:
Lakersin record tällähetkellä 10-12, viimekaudella näihin aikoihin Lakers oli voittanut hurjat 3 ottelua.

Konfrenssisijoitus muuten tällähetkellä yhdeksäs, uskaltaako jo tässävaiheessa kautta unelmoida mahdollisesta pudotuspelipaikasta?

Henk. koht. olen jo aloittanut unelmoinnin.
 
Viestejä
1 006
"Are feisty, young Lakers for real?" kirjoitti Scott Howard-Cooper marraskuun lopussa ja totesi, että vuoden loppuun mennessä tiedämme vastauksen. Ja niinhän siinä kävi, että loukkaantumisten siivittämänä lähdettiin pitkälle vieraspelikiertueelle ja sen myötä pakka hajosi aika totaalisesti. Russellin ja Youngin loukkaantumiset veivät alkukauden hurmion mennessään ja nyt Nance Juniorin ja Blackin poissaolo näkyy pehmeytenä kentällä. Nance Jr. etenkin on tehnyt paljon pieniä hyviä asioita kentällä ollessaan.

Penkki on ollut edelleen NBA:n parhammistoa pitkälti Lou Williamsin ansiosta. Joukkueen hyökkäyspeli kulkee muutenkin ihan mallikkaasti ja useat ottelut ovat olleet täysin voitettavissa. Monessa ottelussa iso johto on sössitty toisella puoliajalla aivan karsean puolustuksen johdosta. Siinä näkyy tämän joukkueen nuoruus ja kokemattomuus. Ei jakseta pelata neljää erää täysillä. Ja nuoret pelaajat ovat olleet hyvin ailahtelevia. Tasaisuus puuttuu.

En pidä lähtökohtaisesti ajatuksesta, että nuoria pelaajia laitetaan lihoiksi superstaran vuoksi. Tässä on nyt potentiaalinen runko, jolle pitää antaa vielä aikaa. Nick Young ja Lou Williams ovat pelanneet hyvin ja tradearvo on korkealla. Mutta mitä erityistä saataisiin vaihdossa? Tuskin ainakaan ketään superstaraa tai käänteentekijää.
 
Viestejä
1 060
Täytyy kyllä sanoa, että Lakersilla on sellanen hyvä nuori pakka, että tätä ei kukaan fiksu lähde hajottamaan kovin kesken. Toivottavasti antavat aikaa kasvaa vielä, kykyjä löytyy ja mukana vielä Dengin kaltainen vetsukin. Loukkaantumiset hajottanut paljon ja esim. tuo Jazzille jatkoajalla hävitty kotipeli oli loppuratkaisussa ihan omaa tyhmyyttä. Russell lönkytteli kentän läpi ja sitten epätoivoinen kolmonen... olis tuonut pallon nopeasti ylös ja saanut puolustusta reagoimaan, niin Lou olis voinut päästä vapaaksi.
 
Viestejä
254
Deng on kyllä esiintyny edukseen niissä vähissä peleissä, mitä oon kattonu. Veteraanin peliote yhdistettynä äärimmäiseen taistelutahtoon on kombinaatio, jota ei näe joka päivä. Calderon on pelannu myös hyvin, kun on kentälle päässy.
 
Viestejä
254
Mihin kaikki Lakers-fanit on hävinny? Pari tappiota alla ni samantien paetaan maan alle. Tä oli odotettavissa, ei mitään syytä panikkiin. Pohja on tullu vastaan jo, nyt on suunta enää ylös.

Oon ihmetelly, miks Calderon ei oo pelannu enemmän. Kokemusta ja taitoa olisi tarjolla hyvissä määrin, mutta ihme vähän Luke on käyttänyt niitä hyväkseen.
 
Viestejä
1 006
Pelle_Miljardi sanoi:
Mihin kaikki Lakers-fanit on hävinny?

Pikemminkin niin, että mihin kaikki kp.comin NBA-fanit ovat hävinneet. Aika kuollut palsta nykyään.

Kyllä täällä Lakersin pelejä on seurattu. Loukkaantumisten siivittämänä on menty koko ajan ja Walton on pyöritellyt pakkaa aika rajusti. Tuntuu, että välillä on lätkämatsi ollut meneillään. Sellaista hetkeä, että aloitusviisikko olisi täysin terveenä, ei ole ollut hetkeen. Ingramista huomaa, että NBA:n fyysisyys on vielä liikaa, ja lisäksi todella rajut minuutit ovat varmasti vieneet puhtia ja epäonnistumiset itseluottamusta. Muutamassa viime pelissä on tullut aika raju notkahdus tilastoissa. Ehkä huili saattaisi olla paikallaan? Sen sijaan Ivica Zubac on pelannut loistavasti parissa viime ottelussa. Todella pehmeä heitto miehellä kokoonsa nähden sekä hyvä peliäly. Loistovaraus!

Saapa nähdä, tekeekö Lakers kauppoja lähiaikoina. FO:lla (Jim & Mitch) saattaa olla viimeiset hetket tehdä jotain pelastaakseen nahkansa.
 
Viestejä
126
Pitkästä aikaa tännekkin muistan kirjotella ja mietiskellä Lakersin kulunutta kautta. Tämänhetken record on lukemissa 21-54, ainoastaan umpisurkealla Brooklyn Netsillä on tilastoissa enemmän tappioita kuin takavuosien dream team Lakersilla.

Pelaajarintamallakin on tapahtunut yhtä jos toista, Ivica Zubacia on pompoteltu D-Leaguen ja NBA:n välillä pitkin kautta ja tämä Kroatiaa maajoukkuetasolla edustava lupaus on pelannut kohtuullisen hyvin, aloitusviisikossakin ollut 11 matsissa. Ihan jees!

21.02.2017, tällöin alkoi tapahtumaan. Lakersin monivuotinen GM Mitch Kupchak sai potkut (joidenkin mielestä täällä palstalla ansaitusti, itse olen samaa mieltä - oikea päätös)

Kupchakin tilalle GM-hommiin, palkattiin Lakersin 80-luvun dynastian johtohahmo, Earvin "Magic" Johnson!

Uusi päällikkö laittoikin samantien tuulemaan, ensiksi kyytiä saivat Marcelo Huertas ja Lou Williams, jotka molemmat kaupattiin Houston Rocketsiin erillisissä treideissä. Williamsin tilalle Lakers sai Corey Brewerin ja 2017 Draftin ykköskierroksen varausvuoron. Huertasia vastaan Lakers nappasi itselleen Tyler Ennisin.

Tässävaiheessa väittäisin että hyvät kaupat tuli.

Treidien jälkeen Lakers vapautti Jose Calderonin sopimuksestaan ja hankki pelaajalistoilleen 24 vuotiaan rookien, David Nwaban (basketball referancen mukaan, pelaaja nauttii lempinimeä "Mr. Dunk")

Näillänäkymin Los Angelesissa ei juhli taaskaan kuin Clippersfanit tälläkaudella, onneksi aina on ensikausi. Asetelmat ovat kuitenkin hyvät tulevaa draftia ajatellen, nuori joukkue ja uusiksi laitettu johtoryhmä. Hyvät on ainekset mutta millaista siitä sitten tulee?
 
Viestejä
1 006
Rodzilla sanoi:
Kupchakin tilalle GM-hommiin, palkattiin Lakersin 80-luvun dynastian johtohahmo, Earvin "Magic" Johnson!

Itse asiassa Magicista tehtiin president of basketball operations, joka palkkasi Lakersin GM:ksi Rob Pelinkan. Pelinka on toiminut Koben agenttina muiden muassa sekä lukuisissa muissa tehtävissä. Fiksu veto Magicilta minusta.

Lakersin kevään korkein varausvuorohan on top 3 -suojattu. Vaikka oddsit ovat tällä hetkellä Lakersin puolella, on tuon pitäminen kuitenkin epävarmaa. Siksi päätettiin hankkia edes yksi varma ykköskierroksen varausvuoro Houstonilta.

Lakersillahan on ollut "tank mode" viimeiset viikot, eli Mozgov, Deng ja Young eivät ole aktiivisia ja Luke peluuttaa vain nuoria. All Star -breikin jälkeen mm. Ingram, Zubac ja Dlo ovat pelanneet oikein mainiosti. Tosin Zubacin nilkka meni viime ottelussa, eikä mies pelaa enää tällä kaudella. Toki tämä rosteri häviää jatkuvasti pelejä, mutta se on kai tarkoituskin.
 
Viestejä
254
Kausi on nyt ohi, mitä jäi käteen?

En seurannut Lakersin matkaa niin tiivisti kuin edellisinä vuosina, mutta aina kun NBA:ta katsoin, oli se Lakersin ottelu 9/10:stä.

Nyt ollaan samassa pisteessä kun viime kauden lopulla. Eteenpäin ei olla menty, vaikka pohja tuli vastaan jo pari kautta sitten. Nuoret pelaajat ovat esittäneet hyviä otteita liian harvoin. Veteraanit eivät ole ottaneet johtajan roolia vastaan odotetulla tavalla. Valmentajankaan vaihdos ei tuonut toivottua muutosta.

Hävittyjen otteluiden ennätystä ei sentään pistetty uusiksi. Se olkaan viime kauden synopsis.
 
Viestejä
126
Lakersin nykytilanteesta tulee mieleeni vähäsen muuan Chicago Bulls silloin kuin legendaarinen dynastia hajosi, MJ eläköityi toista kertaa urallaan, Scottie lähti Rocketsiin, Rodman sekä Harper siirtyivät muualle ja liuta roolipelaajia joko jäivät yrittämään saada isompaa roolia tai lähtivät muualle menestymään.

Lakersilla on vähän sama tilanne, Kobe lopetti viimekaudella, Phil Jackson ennätti lopettaa jo 2011 sekä lopulta joukkueesta lähti myös Pau Gasol, joka oli avainpelaaja edellisen Lakers Dynastyn aikana. Ainoa "menestysjengin" pelaaja muutaman vuoden takaa jäljellä on Metta World Peace os. Ron Artest, joka on vain varjo entisestään. Uutta dynastyä koitettiin rakentaa tähtipelaajien (Nash, Howard jne.) avulla mutta homma jäi pannukakuksi.

Edessä lienee edelleen siis tuskaisat jälleenrakennusvuodet, joihin sisältyy paljon arpaonneakin, koskaan ei tiedä mitä draftissa saa, tuleeko sieltä seuraava Jordani tai tuleeko sieltä Kwame Brown.

Välillä, ehkä pieninä satunnaisina hetkinä on nähty sitä, mihin tämä nuori jengi pystyy. Russell on hyvä takamies, Clarkson edelleen tuntuu sellaiselta "sleeper"-pelaajalta, jolta ei alunperin odotettu paljoa mutta on nyt viimekausina nostanut osakkeitaan. Ingram ja Randle ovat edelleen kysymysmerkkejä (ja tavallaan Russell on myös). Vielä on liian aikaista ennustaa näiden nuorten miesten urakehitystä, ainoastaan Lebron James on ollut NBA:ssa viimeisen 15 vuoden aikana sellainen pelaaja, jonka on samantien tietänyt, että tulosta tulee ja lujaa ekasta kaudesta lähtien.

Avainsana tuleville kausille on Kärsivällisyys
 
Viestejä
126
kovasti jopa kohutun Lonzo Ball:in nimi on pyörinyt todella paljon mahdollisena LA Lakersin varauksena.

198cm pitkä Point Guard on kerännyt vertailuja mm. Jason Kidd:iin (esimerkiksi DraftExpress.com kirjoitti vallan mittavan artikkelin aiheesta).

Omasta mielestäni peliä tekevä pointti voisi olla hyvä lisä Lakersin kokoonpanoon mutta ongelmalliseksi tilanteen tekisi tosin se, että mikä on Russelin ja/tai Clarksonin kohtalo? Rupeaako olemaan liikaa takamiehiä?
 
Viestejä
1 006
Olipas rohkea veto Magicilta ja Pelinkalta kaupata Russell ja Mozgov Netsiin Lopezin loppuvasta sopparista ja 27. pickistä. LG:n foorumi oli kuin katujyrän alle jäänyt, kun tieto tuli. Russell on tehnyt faneihin vahvan vaikutuksen, mutta selvästi johtoporras, pari valmentajaa ja moni muu tiiviisti miehen kanssa työskennellyt eivät olleet vakuuttuuneita. Itsekään en nähnyt D'Angeloa joukkueen kulmakivenä. Heittoa tulen kaipaamaan, sillä se oli nopea ja ulottuva. Mutta oikeastaan siihen se jääkin. D'Angelo on (vielä) liian hidas saadakseen kaiken talenttinsa käyttöön NBA-parketilla. Paljon hehkutettu pelinrakennustaito ei oikein koskaan näyttäytynyt. Mieleen jää lähinnä tyhmiä menetyksiä, jotka mielestäni johtuvat pitkälti miehen hitaudesta. Ja samat fyysiset puutteet kostautuvat myös puolustuspäässä. Nuorihan hän vielä on ja aikaa on kehittää fysiikkaakin.

Ehkä kuitenkin suurimmat syyt teiden erkanemiseen liittyvät Russellin luonteeseen ja valmennettavuuteen. Tarjolla kun on torstaina Lonzo Ball, kahta pointtia ei mahtuisi joukkueeseen, ja Ballin ja Russellin välillä oli jo olevinaan pientä somebiiffiä aiemmin keväällä (jos en väärin muista, Russell kehotti olemaan vaaramatta Ballia). Russellin muutkin vanhemmat somesekoilut, kypsyys ym. painavat varmasti vaakakupissa. Ongelmia saattaisi todennäköisesti tulla.

Sitten itse kauppaan. Nythän siis ensisijaisesti siivottiin Mitchin ja Jimbon älytöntä sotkua ja heivattiin Mozgovin järkyttävä soppari. Takaisin saatiin kelpo sentteri Brook Lopez, jolla on enää yksi vuosi sopparia jäljellä. Tämä saattaa nyt jäädä tähän tämän kesän kauppojen osalta, sillä Lakers on varmistanut tilaa kahdelle max.pelaajalle ensi kesälle. Ultimaattinen tavoite lienee sekä Paul George että LeBron James. Cleveland voi yrittää haalia Georgen kauden aikana, mutta joutuisi luopumaan luultavasti aika paljosta. Ja silti kauden lopussa voi kaksi staraa lähteä katselemaan Losin suuntaan, missä ottajina on sekä Clippers että Lakers.
 
Viestejä
126
Tipper sanoi:
Olipas rohkea veto Magicilta ja Pelinkalta kaupata Russell ja Mozgov Netsiin Lopezin loppuvasta sopparista ja 27. pickistä. LG:n foorumi oli kuin katujyrän alle jäänyt, kun tieto tuli. Russell on tehnyt faneihin vahvan vaikutuksen, mutta selvästi johtoporras, pari valmentajaa ja moni muu tiiviisti miehen kanssa työskennellyt eivät olleet vakuuttuuneita. Itsekään en nähnyt D'Angeloa joukkueen kulmakivenä. Heittoa tulen kaipaamaan, sillä se oli nopea ja ulottuva. Mutta oikeastaan siihen se jääkin. D'Angelo on (vielä) liian hidas saadakseen kaiken talenttinsa käyttöön NBA-parketilla. Paljon hehkutettu pelinrakennustaito ei oikein koskaan näyttäytynyt. Mieleen jää lähinnä tyhmiä menetyksiä, jotka mielestäni johtuvat pitkälti miehen hitaudesta. Ja samat fyysiset puutteet kostautuvat myös puolustuspäässä. Nuorihan hän vielä on ja aikaa on kehittää fysiikkaakin.

Ehkä kuitenkin suurimmat syyt teiden erkanemiseen liittyvät Russellin luonteeseen ja valmennettavuuteen. Tarjolla kun on torstaina Lonzo Ball, kahta pointtia ei mahtuisi joukkueeseen, ja Ballin ja Russellin välillä oli jo olevinaan pientä somebiiffiä aiemmin keväällä (jos en väärin muista, Russell kehotti olemaan vaaramatta Ballia). Russellin muutkin vanhemmat somesekoilut, kypsyys ym. painavat varmasti vaakakupissa. Ongelmia saattaisi todennäköisesti tulla.

Sitten itse kauppaan. Nythän siis ensisijaisesti siivottiin Mitchin ja Jimbon älytöntä sotkua ja heivattiin Mozgovin järkyttävä soppari. Takaisin saatiin kelpo sentteri Brook Lopez, jolla on enää yksi vuosi sopparia jäljellä. Tämä saattaa nyt jäädä tähän tämän kesän kauppojen osalta, sillä Lakers on varmistanut tilaa kahdelle max.pelaajalle ensi kesälle. Ultimaattinen tavoite lienee sekä Paul George että LeBron James. Cleveland voi yrittää haalia Georgen kauden aikana, mutta joutuisi luopumaan luultavasti aika paljosta. Ja silti kauden lopussa voi kaksi staraa lähteä katselemaan Losin suuntaan, missä ottajina on sekä Clippers että Lakers.

Omasta mielestä ihan järkeen käyvä diili, Lakers heivasi hippusen verran alisuorittaneen prospectin ja ylihintaisen sentterin ja saivat tilalle vanhan liiton sentterin Lopezin ja draftivuoron.

Draftissa tosiaan saivat kakkosvuorolla (odotetusti) Lonzo Ballin joten takamiehiä olisi muutenkin ollut jo liikaa jos Russelia ei olisi heivattu muualle.

Lonzon lisäksi Lakers sai draftissa sellaisia ukkoja kuin:

- Laitahyökkääjä Kyle Kuzma (27 vuoro)
- Takamies Josh Hart (30 vuoro)
- Laituri/Sentteri Thomas Bryant. (43 vuoro)

Nähtäväksi jää että saako Lakers haaviinsa pitkään himoitsemansa Paul Georgen. Mene ja tiedä...
 
Viestejä
254
Voi vittu, Nick Young lähti myös. NBA-fanin pahin kirosana, 'rebuild', näyttää kuvaavan vahvasti Lakersin joukkuetta. Pitääkö mun oikeesti hypätä Russelin kelkassa Brooklyniin seuraamaan Jeremyn pyörittämää hurmiollista seksikoripalloa?
 
Viestejä
254
Jaahas, pari peliä kesäliigaa alla ja joitain valopilkkuja havaittu. Pallo kirjautti tripla-tuplan toisessa pelissä ja Brandon Ingram vaikutti erittäin pirteeltä ensimmäisessä. Ingram loukkasi nilkkansa ensimmäisen pelin lopussa, mutta tilanne ei ainakaan vaikuttanut kauheen pahalta. Kyle Kuzma (?) oli myös tiputellut 31 pinnaa Bostonia vastaan, mutta toisaalta pelitilanne heittoja oli kertynyt aika runsaasti (26). Tänään Sacramento Kingsin testissä.
 
Viestejä
126
Heikon debyyttiottelun jälkeen Lonzo Ball on parantanut pelisuorituksiaan. Silti silmiin pistää "Pallon" heittoprosentti joka on neljän pelatun Kesäliigamatsin jälkeen 35,7%. Määrä korvaa laadun??
 
Viestejä
254
No, en tiedä onko sillä niin suurta merkitystä. Peliä pyörittämään äijä on hankittu eli kunhan moottori käy niin kaikki on kunnossa. Lähin vertailukohde, Jason Kidd, ei myöskään ollut heittäjänä parhaimmillaan.

P.S. Onko kuvassa Pallo vai Kidd?

hqdefault.jpg
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös