Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Onko Joe jo toipunut, selkä kunnossa ja muuta? Hieno päivä jälkeen ollut, on ja oleva; shiny feeling 8]! Nyt pikkuhiljaa rillailemaan.
 
Viestejä
2 532
Vs: JOEN SUU

Ei taida muut tietääkään, mikä päivä tänään on?
Eniwei, yhteiskunta ei päässyt sopimukseen, mutta ei huolta. Suomalaiset ei muutenkaan pysty keskustelemalla sopimaan asioita. Aina pitää olla joku yläpuolinen auktoriteetti, joka sanoo, miten asiat pitää tehdä. Tämän jälkeen valitetaan ja kitistään, mutta tehdään niinkuin määrätty on.
Joten huoli pois. Aurinko paistaa.
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

En valita enkä kitise perjantaisin, ei oo huolen häivää, meno maittaa pitkin päivää. Eilen noppa Kesärannassa heitettiin, uusi pallo liikkeelle lähetettiin, tuleeko koppi vai ei? Jää moinen nähtäväksi, mutta nyt huoli pois, The Aurinko paistaa 8].
 
Viestejä
19 536
Vs: JOEN SUU

Joo. Perjantai ja Aurinko paistaa.

Kukahan muuten on keksinyt, että meidän tuntemallemme Auringolle on annettu nimi Aurinko?
Niin ja miksi juuri Aurinko? Eikö niitä olisi ollut muitakin nimiä? No olkoon....

Vai pitäii tässä jotain reseptejä alkaa kirjoittelemaan. Eihän mulla sellaisiin ole oikeuksia. Jiirillä lienee?

Toki voin sanoa sen verran ja ilman mitään reseptiä, että pullataikinaan tulee käsittääkseni ainakin vehnäjauhoja. Ainakin joudun usein niitä käymään kaupasta, kun eukko alkaa leipomaan. Ja ainakin hiivaa pittää olla.

Eli valmis pullataikina pellille, jossa on leivinpaperi tietenkin ja mustikat päälle. Sitten vinoittain pullataikinasta siihen päälle ristikkäin nakinpaksuisia pötköjä. Ja uuniin.

Nyt päikkäreille ja sitten ulkohommiin.
 
Viestejä
2 532
Vs: JOEN SUU

Yhdestä asiasta olen kylläkin huolissani, vaikka The Aurinko paistaakin.(Miksi muuten The A paistaa. Miksi ei höyrytä tai keitä, noin niinkuin esimerkiksi).
Siis olen huolissani, kun Tankolmeli ei ole saanut pullapohjalla olevan mustikkapiirakan reseptiä. Jos itselläni olisi yhtään (P)leipojan vikaa, niin resepti olisi paukkunut ruudulle hetkessä. Esim.näin:
Vanhanajan mustikkapiirakka pullapohjalla. Ruoka-aineet 3 rkl perunajauhoja n.8 dl vehnäjauhoja 2 tl kardemummaa 1 ps kuivahiivaa 100 g margariinia 2 tl vaniljasokeria 3 dl maitoa 1 muna 1 dl vettä 1 l mustikoita 2 dl sokeria 1 tl suolaa

Ohjeet Tee pullataikina. Lämmitä maito, lisää sinne mausteet, kuivahiiva ja vehnäjauho, vaivaa ja lisää lopuksi pehmeä rasva. Alusta pehmeäksi taikinaksi ja kohota kaksinkertaiseksi n. 30 min ajan.Valmista täyte. Sekoita kattilassa täytteen ainekset ja kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Anna jäähtyä.Vaivaa taikinaa jauhotetulla pöydällä. Ota 1/3 taikinasta sivuun koristenauhoja varten. Kauli taikina hieman peltiä suuremmaksi levyksi, nosta leivinpaperin päälle pellille.
j.n.e.
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Tämän voi nähdä myös niin, että miksi ei juuri aurinko? Ja toisekseen miksei aurinko paistaisi? Hyvähän se niin on, vai miettikääs: aurinko ryöppää kuumasti, tjsp. Toisaalta auringon ollessa pilvessä herää ilmaisun todellisesta sisällöstä kysymyksiä siitä, mitä sillä alun alkaen haluttiinkaan sanoa. Ja jos aurinko on vaikkapa Amsterdamissa pilvessä, niin syitä siihen saattaa olla todella lukuisia lopputuloksesta huolimatta.

Päikkäreistä ja ulkohommista tuli mieleen, etteikös immeisellä usein herättyään saata olla kakkahätä? Tarkoittaako tämä silloin sitä, että Joe menee päikkäreiden jälkeen ulkohuussiin jodlaamaan?
 
Viestejä
19 536
Vs: JOEN SUU

Ulkohommat tehty. Rillasinkin, kun tuli vanhin ja nuorin poika sitä vanhimman pojan mönkkäriä " viilaamaan " Jotain peltejä ne siihen leikkeli ja väänteli ja jouduin jopa neuvomaan pellin pokkaamisessa käsikonstein......

Olihan se nuorimman pojan eukko ja pojanpoikakin. Kottikärryissä tykkäsi pojan poika matkustaa. Niin ja kiikkua omassa kiikussaan. Erityisesti nautti, kun pääsi potkaisemaan kiikussa vauhdista meikäläistä.....

Eukko jälleen kerran iltavuorossa.

Mutta hyvin menee kuitenkin.
 
Viestejä
1 593
Vs: JOEN SUU

Tuosta kakkahädästä tuli mieleen itselläni se, että jos syön ravakasti, niin kohta pitää mennä vessaan. Eikä mikään pieni jätös sinne jää. Helpottaa kyllä aivan älyttömästi . Todennäköisesti johtuu varmaan huonosta ruokavaliosta. Joskus olen miettinyt, että voiko ruoka mennä läpi suoliston niin nopeasti, että se olisi uutta ruokaa, mutta eihän se näin voi olla. Vanha siellä työntyy uuden tilalta ulos.
 
Viestejä
1 593
Vs: JOEN SUU

Suurin asia mikä minua ihmetyttää syksyisin on se, että ihmiset ovat himona keräämässä marjoja, sieniä ja muita eläviä eläimiä ( karhut, hirvet, sorsat ja muut lentävät oliot) . Yleensä harva syö ne tuoreena vaan laittaa pakastimeen, mikä minusta aina on ruoan väärinkäytttöä. Mikään pakastettu ei vastaa tuoretta vaikka kuka muuten väittäisi. Tämän olen oppinut kokkisarjoista.

Suurinta väärinkäyttöä on se, että pakastimessa löytyy edelliseltä vuosikymmeneltä kerättyjä marjoja ja kaloja ja lihoja. No onneksi pakastin menee aina 5 vuoden jälkeen rikki ,joten vanhat ruoat on pakko heittä pois.
 
Viestejä
19 536
Vs: JOEN SUU

No meillä kaikillahan on omat ihmettelymme.

Kisoja seurattu ja nyt Karjalaisen kimppuun. Ei ole Olli-Pekka.

Sitten arvelin lähteä metsähommiin, kun vielä ei ole helle päällä, vaikka hiostaahan tuo jo nytkin.
 
Viestejä
19 536
Vs: JOEN SUU

Täällähän tuntuu olevan oikeinkin vilkasta. No ei mittään. Kun wimi palaa lapista, niin eiköhän se jupina ja porina ala. Ainakin kehuminen, miten hienosti siellä on mennyt.

Jokohan sen eukko tuli sinne omalla lentokoneellaan? Niin ja ottaakohan se wimpulan kyytiin tulomatkalla. Olisihan se nopeampaa kuin autonrotiskalla.

Hiostaa vieläkin.
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Sitä on välillä muita puuhia, eikä ennätä tsättäilemään, mutta itse sitä on polkunsa valinnut. Ja nyt simmut taas kohden yhtä juttua.
 
Viestejä
19 536
Vs: JOEN SUU

Perjantaita!

Huuli pyöreänä seurasin jälleen Suomitytön urheilemista.

Nimittäin olihan Sanni Utriaisen keihäskarsinta yksi sykähdyttävimmistä hetkistä Peikingissä. Siinä nimittäin näki selvästi, että kaikki oli pelissä, kun ensimmäisillä heitoilla hymyiltiin ja taidettiinpä jopa tirskahdellakin oikein kieli pitkällä suusta.

Hyvä Sanni! Noilla eväillä ja varsinkin noilla keskittymisillä tulet vielä menemään pitkälle.

Toinen hieno esimerkki Suomitytön melkein venymisestä, vaikkein oikein suomalaiselta näytäkään, oli Lotta Nesirininin esitys.

Siihen nähden menestyi ihan hyvin, kun ainoina kriteereinä valinnallensa oli ulkomuoto. Kieltämättä onkin muodollisesti pätevä. Sopii myös hyvin Subwayn mainokseen. Jaksaahan hän hyppiä katsomojen portaita niillä eväillä ihan kohtuullisen hyvin.

Hyvä Suomi!
 
Viestejä
19 536
Vs: JOEN SUU

Vaan on ne ilimat taas hyvät. Esterin ilimat meinaan.

Ihan tulee mieleen minun kesälomailimat.

Mitä taas tulee noihin kisoihin, niin etovaa oli katsella jotain mikä-lie-Laalovaa, joka oli lähtöviivalla selvästi muita miehekkäämpi, veikkei muutkaan kovin naisellisia olleet. Ringa Ropo ja heli Koivula tulkaa takaisin.

Entäs se Hollannin Klipperssi sitten. Eikö ole outo iho naamassa ja käsivarsissa. Ollut varmaan joskus jossain tulipalossa? Toinen vaihtoehto on tietenkin Hormoonien aiheurttamat ihomuutokset.

Mutta onneksi suomalaiset ovat puhtaita. Tosin eivät pärjääkään, mutta kuitenkin.....

Aika hyvä oli myös se pätkä, jossa kuvaaja ajoi sillä ropottipyörällä Juusain Poltin kintuille.

Lohta vahtimaan nyt. Ettei vaan karkaa.
 
Viestejä
19 536
Vs: JOEN SUU

Wimi lapissa.

Haadesi Peiginkissä mömmökisoja katsomassa. vai liekö vaan muuten soutanut lauttansa vika joelle?

No hyvä on sitten. Pitäkää tunkkinne....!

Ps. Lohi onnistui jälleen ja nyt on muuta rillattavaa laavulla.
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

En mä missään Pekingeesissä ole, enkä yhdessä tapahtumassakaan ollut livenä, vaikka jotkut sinne kovasti kutsuivatkin. Töllöstähän se sitten seurattiin kyllä.

Esikoisen tietoteknisiä laitteita tässä on tullut päivitettyä mm. W10:iin, X-Boxin kiemuroiden kanssa painittu (noi pelikonsolit ei ole oikein meikäläisen juttuja) ja kuopukselle vedetty pikajuoksutreenit.

Siinä nuo tärkeimmät, eikä oikein ole kerennyt vielä tsätätä. Pardon vaan, koitan parantaa tapani nyt illemmalla. Ehkä.
 
Viestejä
19 536
Vs: JOEN SUU

Saapihan tänne tulla kaikki, vaikka ei kutsuttaisikaan. Airpallikin. Vaikka taitaa olla jo siirtynyt ajasta ikuisuuteen tuo tonnikeiju....?

Vielä on lohta jäljellä, mutta kesää ei. Vaikkakin ensi viikkohan pitäisi olla ihan hyvä.

Metsässä olin äsken ja kärrillisen toin klapeja. Vettä vaan vihmoo niin, että kärriin jäivät. Jos selkenee, niin lähden pinoamaan.

Veke se on varmasti ollut taiteiden yössä. Ja nyt päätä kivistää....?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös