Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
19 536
Vs: JOEN SUU

Ostin tänään uuden vannesahan. Itse kasasin ja säätelin, tosin nuorin poika tuli lopussa auttamaan.

Mehän ostettiin puokkiin pojan kanssa noin viikko sitten vannesaha IKH:lta, mutta ei saatu kunnolla toimimaan. Antoivat rahat takaisin ja nyt ostin itselleni Biilteemalta halvemman ja vähän pienemmän. 330.00 meni silti....

Mutta nyt toimii ja puukonperiä ja kirveenvarsia on helpompi työstää.

Vaikka vannonkin aina käsillätekemiseen, niin kyllä koneitakin pittää olla.

Taitaja-JOE
 
Viestejä
1 593
Vs: JOEN SUU

Luulen, että Joella on iso konehalli, josta löytyy vuosien varrella ostetut vehkeet. Myös ne hutiostokset. Eiköhän sieltä löydy esim. lumilinko, joka osoittautui ihan onnettomaksi vehkeeksi ja sylki lumet silmille. Joe on joutunut käsin vuosien mittaan sen takia lumityöt tekemään.

Ihanaa kun on taas pitkästä aikaa vapaa perjantai. Ostin yhden nelosoluen. Maistelen vain. Tuskin ihastun. Ennen kuin kolmoset tuli suosioon ravintoloissa ja hanaolueksi, niin nelosta sitä kitattiin. Silloin arvelin, ettei kolmonen maistu miltään, mutta nopeasti mieli muuttui. Näinköhän tässä vielä kävisi toisinpäin.
 
Viestejä
1 734
Vs: JOEN SUU

Jotenkin sieluni silmin näen Joen se lumilingon kanssa touhuamassa, kun lingosta kuuluu kolinaa ja pihatien kivet singahtavat sen syövereistä kohti naapurin tonttia...

Tänään lakossa ja tipattomalla.
 
Viestejä
19 536
Vs: JOEN SUU

Jaa että Pornokunkullakin on sielu ja siellä vielä silmätkin.

Kyllähän mulla lumilinko mahtuu pieneen neljän neliön erilliseen ulkovarastoon. On siellä muutakin kamaa, kuten muutama jätesäkillinen tuohta ja sen sellaista.

Ei mitään konehallia ole. Minne sellainen mahtuisikaan 900 neliön tontilla? Kun on rillimökkiä ja laavua ja kiikkuja ym. puutarhaa....Niin ja onhan siellä puupinojakin noin 30 kuutiota.

Autokatoksen päädyssä on vielä kylmä varasto, jossa on koneita. Siellä se uusi vannesahakin on. Ja kaikki erilaiset nauhahiomakoneet sun muut hilavinkeet ja rilavitsat. Josko tuon joskus vielä tekisi lämpimäksi, jos allah aikaa suo.

Sitten vielä on talossa yksi huone varattu minun puukkotyöpajaksi. Emännän ompelukoneetkin on samassa huoneessa.

Tulkaa käymään, niin esittelen mielelläni puukkoja ja muutaman portfoliokansiollisen tekemiäni kiviveistoksia. Toki niitä netistäkin löytyy. Ja onhan niitä Joensuussakin ihan kolmin kappalein. Ja aika isojakin.

Niin ja meillä on pihatienpätkä asvalttia. Korkeintaan hiekoitushiekkaa ropisee naapurien seinille ja ikkunoihin, kun tämä huru-ukko lingolla päristelee.

Perhana kun lonkero röyhtäyttelee....

Pentuja ja pentujen pentuja tulee taas kylään. Lupasin rillata. Hampurilaispihvejä Honkalampelaisittain.... Toivottavasti tuovat jotain juomista. Alkaa vanhan varastot ehtyä.

No alkkomahooliahan mulla on kaapit pullollaan, mutta olut ja lonkero on vähissä. Ja alkkomahooliahan en yleensäkään käytä.

Näihin tunnelmiin

Mestari-JOE
 
Viestejä
5 329
Vs: JOEN SUU

Terveisiä turusta . Tuli vuosi täyteen .

Ja jatkuu .

Niin joe sitä eniten ihmetten mihin kaikki puut pinoot .

Kyllä sulla on enemän ;DN

Nyt on vapaa viikonloppu . 8]
 
Viestejä
1 593
Vs: JOEN SUU

Täällä Joensuussa oli varmaan liki 50 cm. Nythän nuo on sulaneet huomattavasti. Hienoa on tuo että rakas antaa myös vapaan viikonlopun vai liekö niin, että lähtenyt Tukholmaan naisporukassa. Turussa o kyllä paljon mukavia juomapaikkoja vai oletko ihan Ukissa ha Kirstassa.
 
Viestejä
5 329
Vs: JOEN SUU

Uutenavuona olitiin kirstassa syömässä ja hotellissa yötä . Ja oli siellä arttu wiskari . Nyt kotona ja nainen turussa . hän menee huomenna töihin .
Näin parenpi . Tai turussa olen ollut aika monta yötä .

;D Turku on kiva . Ja työmatka lyhenee 50 km ;D ;D ;D
 
Viestejä
19 536
Vs: JOEN SUU

Terveisiä täältä! Tulee kohta 34 vuotta täyteen. Muistaakseni.

Onneksi saa olla välillä yksin ja tehdä harrastetöitä, kun eukko käy vielä töissä öpaut 15 vuotta....

Eilen illallakin meni pari-kolme tuntia nopeasti, kun viimeistelin Tomahawkia. Navajo-mallia. No oli eukostakin vähän apua, kun osti sellaiset nepparinasennusvehkeet. Nahkaan meinaan. Ja itse tein vain nahkapaskalla reikiä ja eukko asensi ne. Ei siis reikiä vaan nepparit.

Nyt olen ruokia taas laitellut valmiiksi. Perunalaatikko on uunissa ja iso nyytti kasviksia odottaa jääkaapissa rillimökin lämpöä.

Salaatinkin tein, jos joku jollekin kelpaa.

Rillimökin ja saunan pistin niin valmiiksi, että vain tulitikku sytytettynä täytyy tuoheen kohdistaa. Eukko iltavuorossa.

Joten hyvin tässä menee.

Mäkihyppyjä katselin. Onneksi Suomella on vielä Janne Ahonen. Mutta missä on ruottalaiset?

Niin ja perjantaita! Haadekselle ja eli Persefoonelle!
 
Viestejä
19 536
Vs: JOEN SUU

Pakko vielä kysellä, kun köyhä eläkeläinen kyseessä.

Eli onko Hektuurilla K_A:lla tai Vekellä tietoa, mistä Joensuun alueella saa niitä heinäsirkkaleipiä vai mitä toukkia niissä on? Ja onhan ne halvempia kuin täysjyväleivät?

Itse olen yrittänyt etsiä kaikista kaupoista, mutta kaine menee niin nopeasti heti aamusta, etten ole ehtinyt, kun nukun nykyään vähän myöhempään kuin töissä ollessa.

Tietoa kaipaava

Köyhä-JOE
 
Viestejä
1 593
Vs: JOEN SUU

Sen tiedän, että niitä on mutta en tiedä missä. Koska alueemme on köyhä ja kauppamme PKO samoin, epäilen että ovat myynnissä pääSokkarilla.
 
Viestejä
19 536
Vs: JOEN SUU

Jaahas ja vai niin.

Olisikohan siellä saatavilla hyviä ja meheviä välipaloja tai jälkiruokia kuten hämähäkkejä, termiittejä tai vaikkapa rukoilijasirkkoja? Etanoitahan saa ihan ravintoloistakin.

Minulla jälleen menossa tipaton tammikuu tai ainakin yritän kovasti ettei yhtään tippaa maahan tai lattioille tule tipahtamaan, vaan kaikki menee niinsanotusti parempaan suuhun.

Niin ja Janne Ahonen. Ole hyvä ja lopeta mäkihyppy jo ihan oikeasti! Muutenkin suomessa voitaisiin lopettaa mäkihyppy kokonaan, kun kerran siitä ei näy mitään tulevan.

Luin tänä aamuna taas automainoksia. Mitä helkkarin autoja ne katumaasturit on? Ja mitä varten kaduilla tarvitaan maastoautoja? Toki lehtikirjoituksissa on usein mainittu katujen huonosta talvihoidosta. Sitä vartenko katumaastureita tarvitaan?
 
Viestejä
19 536
Vs: JOEN SUU

Perjantaita arvoisat leidiis änt sentlemän! Ja myös huonompiosaiset!

Päivän hyvät työt tehty. Imuroitu, käyty vaihtamassa eli vaihdattamassa toiseen autoon toinen lamppu. Lumityötkin tehty. Lisää kyllä tulee koko ajjan. Lunta ja töitä.

Vaan mikäs se on eläkeläisen ollessa, kun ei oikeita töitä tarvitse enää tehdä. Ne oli kyllä kevyempiä ja helpompia.....

Niin ja kävin metsässäkin kävelemässä ja katselemassa tiluksia. En kyllä omia, kun niitä ei ole. Puusavottaa luvan perästä tiedossa myös ensi kesänä. Voin aloittaa myös ensi viikolla jo, kun aika tienvarressa on palstoja. Kyllä siinä hermo leppää. Ja koivuu.
 
Viestejä
1 593
Vs: JOEN SUU

Joe on niin iloisen oloinen, että joko terveydentila on parantunut tai Joe on ottanut muutaman neuvoa-antavan.

Mulla taas semidepis 2 viikkoa eli alkuviikko loistava ja loppuviikko paska. Puhun siis keilailusta. Ja huomenna häät. Ei todellakaan hirveä hinku sinne mennä. Onneksi ei tarvinnutkaan lähteä kuskiksi joten se kyllä oli positiivinen asia. Eiköhän tuosta selviä, jos kukaan ei vain pyydä tanssimaan. Entisenä partaveitsenä hävettää, kun ei pysty/kykene vanhoja tanssia vieläkään tanssimaan. Harrastan vain metoo tansseja, mutta kun rouva on paikalla ei niitäkään pysty harrastamaan.
 
Viestejä
19 536
Vs: JOEN SUU

En ollut silloin ottanut mitään neuvvoja enkä keneltäkään, kuten en yleenäkään. Autolla kävin yhdessä matsissa, jonka nimeä täällä ei saa mainita.

Nyt otin kyllä oluen. Saanhan?

On mullakin huomenna juhlat. Eukon veli täyttää 50 vee. En aja. Eiköhän joku kyyti saada, kun asuu vain kolmen kilsan päässä. Se jäbä. Juomistahan siellä on vähän. Korkeintaan olutta muutama laatikollinen. Mutta sen eukko on ammattilainen ruuanlaitossa, joten eiköhän se minunkin napa ala naukua herkuista.
 
Viestejä
19 536
Vs: JOEN SUU

Mitä taas tuohon terveydentilaan tulee, niin tänään tosiaankin on ollut parempi päivä. En ole ottanut särkylääkettä kuin yhden tonnisen Panadoolin ja yhden kuussatasen Buraanan.

Iloiseksi minut tekee se, että pääsen kohta metsähommiin. Husguu pittää vähän huoltaa ja sensemmoista, mutta henkinen vire on taas parempi, kun edellisen polven korjausleikkauskin siirtyy syksylle. Joutaahan sitä sitten taas murehtia.
 
Viestejä
19 536
Vs: JOEN SUU

Ei auta. Lumitöihin pittää taas lähtee. Lisää tulee kyllä koko ajan.

Mukavaahan se on, että saa paidan märäksi ja kunto kohisten menee eteenpäin.

Ei tässä jouda juurikaan nojatuolissa filosofoimaan....Eikä minusta ne IKEAN nojatuolit, jotka eukko osti, ole mitenkään mukavia istua. Ja kissathan ne on näköjään molemmat valloittaneet. Kiikkutuoli sopii näin huonokuntoiselle ja muutenkin rujolle vanhukselle paremmin.

Nyt ulos!
 
Viestejä
5 329
Vs: JOEN SUU

Olen luuseri . ;D Kun turussa makailen . :)

Eilen olin töissä pitkään . Silloin on tehtävä töitä kun niitä on .
Ja mentävä kuuman naisen luokse yöksi .

Silloin ei kiinosta muut . 8] sorry 8] 8]
 
Viestejä
19 536
Vs: JOEN SUU

Joo. Kyllä elämä on ihmisen parasta aikaa. Ihan laiffii.

Just tultiin synttäreiltä. Kuus tuntii istuttiin ja höpistiin. Vähän juotiin nesteitä ja enemmän syötiin. Oli siellä kaikenlaista herkkua.

Kyllä viiskymmentä vuotiaatkin näyttävät jo vanhoilta. Itse kun on vielä ainakin mieleltään murrosikäinen....
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös