Koripallo.com

Voittoputki

Viestejä
3
Suomalaisen naiskoriksen kruunaamattoman kuningattaren FOA:n vierailu Urheilutalolle 21.11. klo 14.00 Catzin vieraaksi: Vierailijasta on aistittavista uutta tekemisen meininkiä, ja on vain ajan kysymys milloin joukkue toteuttaa uutta Vorssan ihmettä. ;)

Sarjataulukkoa katsomalla pelin pitäisi olla kissoille ns. helpohko peli ja toivottavasti pelaajat eivät ole katselleet taulukoita ja tuudittautuneet tähän helppoon voittoon.Onhan vorssalaisjoukkue huomattavasti sarjasijoitustaan parempi joukkue. Joukkueen tavoite on kissojen lailla kevään finaaleissa, mestaruudessa.

Vierailijan peli on parantunut huomattavasti vahvistus sekoilujen päätyttyä. Uusimpana hankintana on ex kisu Renee, joka muistetaan kepeäjalkaisena takamiehenä, pomppukoneena, monen ottelun ratkaisijana ja lappeenrantalaisen katsojan suurena suosikkina. Catzin ex-valmentaja Koskinen on kuulemma ollut suuressa roolissa Reneen paluulle Atlantin tälle puolelle FOA:n riveihin. Murr. :mad:

Toivottavasti ottelu lähetetään Catz TV:ssä, mikä mahdollistaisi vierasjoukkueen kannattajille oman suosikkijoukkueen pelin seuraamisen. Lappeenrannasta löytyy kyllä myös vierasjoukkueen kannattajia, mutta eiköhän me yhdessä pelaajien kanssa saada nämä hiljenemään tai seilaamaan vaikka Saimaalle. ;D

Otteluennakoita, kommentteja odotellessa:
Hyväksyykö päävalmentaja Sopanen lepsun pelailun vai pelataanko loppuun asti täysillä?
Tuoko junioreiden mahdollinen läsnäolo uutta virtaa pelitapahtumiin?
Mitä sanoo Haksa kommentaattorille erätauolla, puhuuko Reetun ruokailusta?
Saapuuko Karkkikeisari Saipan musta-keltaisissa väreissä ja sekoaako kuulutuksissa?

Odotettavissa mielenkiintoinen ja toivottavasti myös kiihkeä kamppailu, jossa toisen joukkueen
voittoputki katkeaa. ;)

Urheilutalolla nähdään
 
Viestejä
5 781
Vs: Voittoputki

Tännehän on saapunut uusi pirteä ja piristävä kirjoittaja palstoille; teretulemast :).
 

henkari

Vs: Voittoputki

Kyllä, hyvä saada uusia kyniä. Ennakkoa Catzin sivuilla, peli tulee netistäkin. Hyvä CatzTV
 

henkari

Vs: Voittoputki

No niin, eipä mennyt putki poikki tänäänkään, kuten oletettiinkin. Muutenkin odotetut tulokset. Enska näyttää saaneen ryhtiä HoNsUun, jospa sieltä vielä tullaan?
 
Viestejä
5 781
Vs: Voittoputki

henkari sanoi:
No niin, eipä mennyt putki poikki tänäänkään, kuten oletettiinkin. Muutenkin odotetut tulokset. Enska näyttää saaneen ryhtiä HoNsUun, jospa sieltä vielä tullaan?
No jos ei Enska, niin kuka sitten? Kyllä siinä on tekijämies edelleen paikallaan ja varmasti saa HonSun ainakin jonkinlaiseen nosteeseen, no doubt about it 8].
 

vaatekaappi

Vs: Voittoputki

Nyt oli noutaja lähellä, kolmas jakso Huimaa vastaan kumma nuokahdus. Ei oo Catzillä monta peliä ollu viimeiseen minuuttiin avoinna
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös