Koripallo.com

KP.com mock draft peli

Viestejä
9 123
Vs: KP.com mock draft peli

Ehkäpä Motiejunasin korkea varausvuoro viime vuonna perustuikin potentiaaliarvioihin, hypeen, näkemättä kaveria pelaamassa kunnolla. Nyt antoi näyttönsä eurosarjoissa tämän kauden aikana ja todellinen taso konkreettisemmin havaittavissa -> Top20.
 
Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

King James sanoi:
Ehkäpä Motiejunasin korkea varausvuoro viime vuonna perustuikin potentiaaliarvioihin, hypeen, näkemättä kaveria pelaamassa kunnolla. Nyt antoi näyttönsä eurosarjoissa tämän kauden aikana ja todellinen taso konkreettisemmin havaittavissa -> Top20.

En oikein usko tuohon teoriaan, sillä hänhän ennemminkin ylitti kuin alitti odotukset. Suuri rooli yhdessä euroopan parhaista joukkuista, Eurocup rising star award, etc. Ja mitä tahansa sivustoa lukee, kommentit peliesityksistä ovat järjestäen postitiivisia. Esim draftexpressissa:

"Motiejunas has taken Italy by storm in his second season with Benetton Treviso"

"...it's not a stretch to say that the 7-foot Lithuanian has blossomed into one of the best scoring big men in all of European basketball at the tender age of 20, and likely the most skilled power forward/center in the draft."

"He's still the same incredibly skilled big man we've always known, with his terrific hands, touch and footwork, but now he's added a degree of physicality that compliments his finesse game quite well."

jne, jne, jne.

Sanoisinkin että ainoa mahdollinen syy joka pitäisi hänet top viiden, kuuden ulkopuolella on tälläisen herättämä pelko (taas draftexpressista):

He doesn't play with very much intensity, looking lackadaisical in his approach, rarely going out of his area for rebounds, and often going after loose balls with one hand.

Voi olla, että kaveria ei vaan kiinnosta, mutta en millään jaksa uskoa että joukkueet antaisi draftin ehkäpä jopa kovimman prospectin pudota vain tämän vuoksi. Motiejunasin, samoin kuin muiden Eurojen kannalta kesäkuun 11-13 pidettävä adidas Eurocamp tulee olemaan tärkeä. Vaikkei tuollakaan leirillä kaikkein korkeimmalle rankatut prospectit suostu tekemään juuri mitään, se antaa NBA joukkueille mahdollisuuden haastatelluihin, ja sitä kautta punnitsemaan esim. Motiejunasin "asenneongelmia".
 
Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

No niin, taas hieman hiljaiseloa. Laitoin dwaynelle - joka varaa Buckseille - viestiä. Toivottavasti lähtee pyörä taas pyörimään.
 
Viestejä
520
Vs: KP.com mock draft peli

With the 10th pick in the 2011 NBA Draft, the Milwaukee Bucks select Marcus Morris, from Kansas Jayhawks.

[paremmalla ajalla tähän jotain]
 
Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

Dwyane sanoi:
With the 10th pick in the 2011 NBA Draft, the Milwaukee Bucks select Marcus Morris, from Kansas Jayhawks.

[paremmalla ajalla tähän jotain]

Hyvä picki ehdottomasti siinä mielessä miten korkealla Morris mockeissa heiluu. NCAA pelaajana pidin Morrisista kovasti, ja taidot ovat ehdottomasti NBA-tasoa. Hieman huolestuttaa kyllä koko ja urheilullisuus. Morris ei ole kovin pitkä, ja hänestä tulee kaikkien aikojen lyhyimmän wing spanin omaava ensimmäisellä kierroksella varattu power forward (siis siitä asti kun wing spaneja on mitattu). Pomppukin oli aika heikko, eikä voimaakaan hirveästi ole. Toisaalta, taitojensa puolesta small forwardina pelaaminenkaan ei ole mahdotonta, mutta pientä tweenerin hajua on ilmassa.

Lupaan lopettaa jankkauksen omasta varauksestani, Motiejunasista, sillä onhan se varmasti todennäköisempää että muu maailma on oikeassa ja minä väärässä kuin toisin päin, mutta ei taaskaan voi olla huomioimatta miehen viimepäivien statteja Italian playoffeissa. 28 ja 21 pinnan pelit juuri päättyneissä quarter finaleissa. 15,3 pinnaa per peli, kakkoset 63%, kolkit 44%. Kaveri on 20-vuotias!
 
Viestejä
234
Vs: KP.com mock draft peli

Se on ilmeisesti sitten Golden Staten vuoro varata. Kun Warriorsin rosteria katsoo suurempia aukkoja ei ole havaittavissa. Joka pelipaikalle on heittää ihan kelpo pelimies avaukseen. Ainoat isommat puutteet ovat penkin kapeus (joukkue on harvinaisen loukkaantumisherkkä) ja puolustuksen surkeus. Näitä ongelmakohtia pitäisi lähteä korjaamaan.

Sitten itse pickiin. Itseäni hieman himottaa ajatus homman heittämisestä ihan läskiksi ja varaamalla joukkueeseen Jimmer Fredetten (melkoinen reach) ja palkkaamalla Don Nelsonin takaisin. Curry - Ellis - Wright - Lee olisi melkoisen tulivoimainen small ball -viisikko - heittoyritykset kaaren takaa lähenisivät noin neljääkymmentä per peli, tempo olisi aivan älytön ja joukkue ottaisi illasta toiseen pataan parikymmentä pistettä vastustajat tehdessä järjestään yli 150 täppää. Kaikkien aikojen huonoiten puolustava viisikko näkisi päivän valon.

Pidän kuitenkin mielihaluni kurissa, joten: With the 11th pick in the 2011 NBA Draft, the Golden State Warriors pick... Jonas Valanciunas from Lithuania!

Kaveri on vielä melkonen raakile, mutta täyttää pitkässä juoksussa Warriorsin tarpeet sentterin paikalla. Valanciunaksen vielä kolme vuotta jatkuvaan nykyiseen soppariin ollaan ilmeisesti koko ajan puuhamassa buy out -pykälää, joten hänet todennäköisesti nähdään ensi vuonna NBA-parketeilla. Nuori kundi pääsee rauhassa kehittymään Biedrinsin takana parin seuraavan vuoden aikana pelaten n. 15-20min per peli ja oppimaan jenkkien pelitavan. Valanciunas tuo välittömästi syvyyttä Dubsien loukkaantumisherkkään etukenttään ja saanee näytönpaikkoja runsaasti.

Eipä siitä sen enempää, GM GreenLight kuittaa!
 
Viestejä
5
Vs: KP.com mock draft peli

With the twelfth pick in the 2011 NBA Draft, The Utah Jazz select:

JIMMER FREDETTE, from Brigham Young university


Tässä kohdin Jazzin sotahuoneella käytiin tiukkaa argumentointia lopulta Marshon Brooksin ja valitun kesken. Brooks olisi pelaajatyyppinä lähinnä koonsa ja puolustuspotentiaalinsa takia ollut sopivampi valinta, mutta lopulta liigassa pelataan pitkälti erityisosaamisen kautta ja tässä kohdin vaaka kallistuu Jimmerin puoleen (sama syy miksi Brooks Jazzin papereissa esim. Burksia korkeammalla). Jimmer on myös taatusti pelannut itsensä Jazz-fanien sydämiin BYU-kausinaan, ja Jimmerin mainio luonne sopii Jazziin kuin nakutettu. Uskoisin myös että kolmikosta Harris-Kemba-Jimmer löytyy keskenään sopivia kombinaatioita, varsinkin kun täydentävänä tekijänä on semmoinen pelaaja kuin Raja Bell. BYU:ssa Fredette pelasi sysipaskaa puolustusta, mutta uskoisin että roolin muuttuessa tuo asia petraantuu (Redick on nykyään jo ihan ok puolustaja). Harrisin ja Walkerin puhkoessa puolustusta Fredettelle aukeaa pakostakin kohtuullisia heittopaikkoja. Toki puolustus on ensin hilattava edes siedettävälle tasolle, jotta mahdollisuuksia minuuteille on. Eli, Utah nappaa kaksi viime college-kauden kovinta pelaajaa ja juoksee tyytyväisenä kohden ensi kautta.
 
Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

Hyviä varauksia ja erinomaisia perusteluja! Jos jotain vielä jää kaipaamaan, niin se on keskustelu. Mielestäni mitään "varausrauhaa" ei tarvitse olla, vaan kommentoida ja spekuloida saa.

Tämän meidän pelimme ajankohta on muuten todella kutkuttava. Draftimme on edennyt melko lailla asiantuntija-mockien suuntaisesti. Mutta hommahan on niin, että juuri nyt voidaan asiantuntija-mockien olettaa elävän, ja tämän vuoksi tilanne voi näyttää aivan toiselta kun meidän kierros lähenee loppuaan. Esim Selby, Vucevic ja kaksoisveen mainitsema Brooks tuntuvat olevan olleet kovassa nousussa pelin aloittamisen jälkeen. Saa nähdä miltä draftexpressin ja nbadraft.netin mockit näyttävät seuraavien päivitysten jälkeen.

Asioita voi katsella niin eri tavoin. King James antoi itselleen hyvät draft-arvosanat sinänsä perustellusti, mutta toisesta näkökulmasta voidaan todeta että jos 1 ja 4 pickillä saa 2. ja 6. parhaat prospectit (draftexpressin mukaan), ei tulos ole ollenkaan hyvä. Ja siitä onko Derrick Williamsin stockissa ilmaa on alettu puhua. Esim. SwishScoutin mockissa Williams on enää kolmantena, joten monen mielestä hänen nappaaminen 1. pickillä on varmasti kyseenalaista. Knightin pelinrakennusnäytöt taas ovat todella niukat ottaen huomioon miten kovana point guard prospectina häntä pidetään. Onko mahdollista että Cavs draftasi kaksi tweeneriä, joista ei kummastakaan kehity edes vakituista NBA-aloittajaa?

Kaksoisvee myös ilmoittautui draftin yhdeksi voittajista napatessaan kaksi viime NCAA kauden parasta pelaajaa. Mutta oliko varaaminen onnistunutta jos 2- ja 3-paikan pelaajia - joita ainakin minusta Utah eniten tarvitsee - ei jäänyt käteen ollenkaan, vaikka niitä tämä drafti on pullollaan? En sano että varaukset olivat huonoja - päin vastoin, pidin kummastakin pickistä, ja sama pätee Cavsiin - mutta koska tämä drafti on niin täynnä kysymyksiä, luulisi eriäviä mielipiteitä löytyvän muustakin kun europelaajista.

PS. Mielestäni on melkeinpä rikos, että Coloradon Alec Burks on edelleen varaamatta.

1 CLEVELAND (King James): Derrick Williams
2 MINNESOTA (Scoop J): Kyrie Irving
3 UTAH (kaksoisvee): Kemba Walker
4 CLEVELAND (King James): Brandon Knight
5 TORONTO (Sasha Vujacic): Enes Kanter
6 WASHINGTON (Seisova paikka): Kawhi Leonard
7 SACRAMENTO (Tipper): Jan Vesely
8 DETROIT (iskender): Bismack Biyombo
9 CHARLOTTE (Jukkka de la Hoya): Donatas Motiejunas
10 MILWAUKEE (dwayne): Marcus Morris
11 GOLDEN STATE (green light): Jonas Valanciunas
12 UTAH (kaksoisvee): Jimmer Fredette
13 PHOENIX (insur)
14 HOUSTON (Achilles)
15 INDIANA (Coachi)
16 PHILADELPHIA (the game)
17 NEW YORK (hillomunkki)
18 WASHINGTON (Seisova paikka)
19 CHARLOTTE (Jukkka de la Hoya)
20 MINNESOTA (Scoop J)
21 PORTLAND (asiakeskustelija)
22 DENVER (WoB)
23 HOUSTON (Achilles)
24 OKLAHOMA CITY (gheorge)
25 BOSTON (ruoska)
26 DALLAS (hamahakkimies)
27 NEW JERSEY (magic man)
28 CHICAGO (dreier)
29 SAN ANTONIO (Karismaattinen Donner)
30 CHICAGO (dreier)
 
Viestejä
881
Vs: KP.com mock draft peli

Phoenix Suns pelasi jostain syystä vahvan loppukauden Vince Carterista huolimatta, mutta Steve Nash ei pysty välttämättä suorittamaan tällä tasolla enää kahta kautta pidempään. Aaron Brooks oli hyvä hankinta Nashin tilalle, ja myös kauden kesken hankitut Pietrus (player option 2011/12) ja Gortat olivat hyviä loppukaudella. Phoenixissa on iso kasa SF-paikan pelaajia, mutta etukenttä on muuten syvyydeltään melko heikko. Sentteriosastolla Gortat/Lopez on ihan ok. PF-paikalla ei ole varsinaisesti kuin Hakeem Warrick, joka jätti paljon toivomisen varaan viime kaudella, joten siihen houkuttaisi varata hyvin heittävä iso, mutta kaikki tämän draftin eurot menivät jo. Vince Carterin poistuessa SG-paikalta ( $18M team option 2011/12..... joo.) ja Grant Hillin yhä vanhetessa takakenttä tarvitsee vahvistusta, ja muutenkin tässä vaiheessa Phoenix ottanee vain parhaan tarjolla olevan pelaajan.

Jukkka de la Hoya sanoi:
PS. Mielestäni on melkeinpä rikos, että Coloradon Alec Burks on edelleen varaamatta.

Well, then.

With the thirteenth pick in the 2011 NBA draft, the Phoenix Suns select.... Alec Burks from Colorado.
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.com mock draft peli

Itse en ole Houstonia pahemmin viime kausina seurannut, mutta yleisen hyvän nimissä päätin ottaa joukkueen huomaani. Tutkittuani hieman jengin rosteria, sieltä kävi ilmi että 1- ja 3-paikoille lienee suurin tarve. Aina ramman Yao Mingin sopimus päättyy, mutta Houstonilla on kuitenkin sentterin tontille sekä Brad Miller että Hasheem Thabeet. PF-osasto on mukavasti kuosissa Scolan ja Hillin myötä. Lisäksi kakkospaikalle on potentiaalinen kolmikko Martin, Lee, Williams ja pointtina häärii Lowry joten kolmoseksi siis ole oikeastaan ketään (paitsi muutama tusinaheppu Team Optionin myötä), joten...

With the 14th pick in the 2011 NBA draft, the Houston Rockets select....Jordan Hamilton from Texas.
 
Viestejä
11
Vs: KP.com mock draft peli

Ensimmäisen kierroksen puolessa välissä alkaa todella näkymään tämän vuoden draftin heikkous.

Aikaisemmasta kokemuksesta oppineena uskon, että Indiana haluaa varata pelaajan, joka on valmis ottamaan vastuuta hyökkäyksessä mahdollisimman nopeasti. Korinteko on ollut paljolti Grangerin varassa viimekausina. Nyt olisi tarkoitus pikkuhiljaa jakaa vastuuta tasaisemmin.

With the 15th pick in the 2011 NBA draft, the Indiana Pacers select....Klay Thompson from Washington State.

Uskomaton heittäjä ja scooraaja, käsittelee palloa kohtuullisen hyvin, mutta on myös osoittanut pystyvänsä hakeutumaan hyviin paikkoihin pallottomana. Atleettisuudessa on iso miinus, mutta se on ehdottomasti aikuisiällä helpommin kehitettävä ominaisuus kuin vajaavaiset lajitaidot. Thompsonin kehityskykyä on arvosteltu medioissa ympäri jenkkejä, mutta uskon kaverilla olevan mahdollisuuksia kehittyä ammattilaisena joukkueessaan jopa 2. tai 3. scoring optioniksi melko lyhyessä ajassa.
 
Viestejä
1 404
Vs: KP.com mock draft peli

Sixersin takamiesosasto on kunnossa Holiday-Williams-Meeks-Turner nelikon myötä, mutta isompaan päähän tarvitaan vahvistusta. Thaddeus Young on free agent ja vaikka Elton Brand pelasikin hyvän kauden alkaa hän olla parhaat päivänsä nähnyt, eikä miehen loukkaantumishistoriaa sovi unohtaa. Varsinkin levypallopeliin ja puolustukseen olisi siis hyvä saada uutta verta ja jäljellä olevista pelaajista paras vaihtoehto vaikuttaisi olevan Markieff Morris.

With the 16th pick in the 2011 NBA draft, the Philadelphia 76ers select....Markieff Morris from Kansas Jayhawks!

Tuskinpa Morris tulee koskaan olemaan tähti tässä liigassa, mutta hyvä duunari varmasti jo ensimmäisellä kaudellaan. Hyvä puolustaja, hyvä levypalloissa ja kaukoheittotaitonsa ansiosta sopii pelaamaan pick & roll peliä Holidayn kanssa. Oman kylän poika on tullut kotiin.
 
Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

Päivitetty draft board:

1 CLEVELAND (King James): Derrick Williams
2 MINNESOTA (Scoop J): Kyrie Irving
3 UTAH (kaksoisvee): Kemba Walker
4 CLEVELAND (King James): Brandon Knight
5 TORONTO (Sasha Vujacic): Enes Kanter
6 WASHINGTON (Seisova paikka): Kawhi Leonard
7 SACRAMENTO (Tipper): Jan Vesely
8 DETROIT (iskender): Bismack Biyombo
9 CHARLOTTE (Jukkka de la Hoya): Donatas Motiejunas
10 MILWAUKEE (dwayne): Marcus Morris
11 GOLDEN STATE (green light): Jonas Valanciunas
12 UTAH (kaksoisvee): Jimmer Fredette
13 PHOENIX (insur): Alec Burks
14 HOUSTON (Achilles): Jordan Hamilton
15 INDIANA (Coachi): Klay Thompson
16 PHILADELPHIA (the game): Markieff Morris
17 NEW YORK (hillomunkki)
18 WASHINGTON (Seisova paikka)
19 CHARLOTTE (Jukkka de la Hoya)
20 MINNESOTA (Scoop J)
21 PORTLAND (asiakeskustelija)
22 DENVER (WoB)
23 HOUSTON (Achilles)
24 OKLAHOMA CITY (gheorge)
25 BOSTON (ruoska)
26 DALLAS (hamahakkimies)
27 NEW JERSEY (magic man)
28 CHICAGO (dreier)
29 SAN ANTONIO (Karismaattinen Donner)
30 CHICAGO (dreier)
 
Viestejä
1 233
Vs: KP.com mock draft peli

Knickseillä on suuri intressi tähän draftiin. Viime kaudella Dolan tyhjensi pakan lähes tyhjäksi antaessaan lähestulkoon jokaisen rotaatiopelaajan Denveriin Anthony-kaupassa. Rahat on nyt sijotettu kahteen hyökkäysorientoituneeseen pelaajaan ja Billupsinumpeutuvaansoppariin. Rotaatio on siis pikkasen ohut, mutta Knicksien onneksi ekan kierroksen puolivälissä roolipelaajan löytäminen ei ole ihan mahoton tehtävä. Pelipaikallakaan ei ole väliä, koska rosteri on todella kaponen. Draft pickiä ei olla myöskään kauppaamassa, koska halpa roolipelaaja sopii hyvin tavoitteeseen hommata Billupsin tilalle kolmas tähtipelaaja.

Knicksillä on aika vakuuttava historia löytää roolipelaajia hiukan huonommilla varausvuoroilla, Fields viimeisenä esimerkkinä. Tämä kertoo yllättävän hyvästä scouttausosastosta, vaikka Thomas taisi aikoinaan ottaa kaiken kunnian tästä(kin). Millasilla kriteereillä pelaajaa siis tullaan valitsemaan? tässä oma listaus

- Ainoa hyödyllinen (ei välttämätön) taito hyökkäyspäässä on heittotaito. Palloa tämä kaveri tuskin näkee muuta kuin oman hyökkäyslevarin jälkeen tai jos sattuu olemaan täysin vapaana. Tosin silloinkaan häntä ei välttämättä löydetä. Anthony ja Amare eivät ole kuuluisia hyvästä peliälystä.
- Knicks ei osaa/halua puolustaa eli oma henkilökohtainen puolustustaito on tärkeää, koska apuja tai joukkuepuolustusta on turha odottaa. Mies miestä vastaan on pärjättävä.
- Kaverin pitäisi pystyä juoksemaan ja tekemään pallotonta duunia iloisella mielellä. Eli kova asenne ja urheilullisuus on D'Antonin systeemissä arvossa ja ainoa tapa ansaita minuutteja ja omasta roolista on turha kitistä.

Näillä spekseillä mennään, näkemättä ensimmäistäkään NCAA peliä tällä kaudella. Singleton, Faried ja Harris ovat kolme vaihtoehtoa, jotka jokainen tarjoaa jotain erilaista. Farried kovaa urheilullisuutta ja energisyyttä levypallopeliin, Singleton puolustuspelaamista ja kehittyvän hypärin ja Harris on ehkä potentiaalisin näistä pelaajista ja on varustettu hyvällä asenteella ja peliälyllä. Pitkän sisäisen väännön jälkeen valinta näistä on:

With the 17th pick in the 2011 NBA draft, the new York Knicks select....Tobias Harris from Tennessee

joukkue on kuitenkin edelleen D'Antonin ohjauksessa ja hyökkäyspään taidot ja peliäly ovat arvokkaampia, kuin levypallo -tai puolustuspelaaminen. Joukkueen tähtäin on myös vasta kaudessa 2012-13, joten hänellä on vuosi aikaa kehittää peliään ja fysiikkaansa.
 
Viestejä
563
Vs: KP.com mock draft peli

Mockeissa Wizardsin pickille on arvioitu jo valituista Klay Thompsonia ja Tobias Harrista, mutta jäljellä olisivat vielä Hillomunkinkin kuvioissa olleet Chris Singleton ja Kenneth Faried. Molemmat sopisivat aiemmin peräänkuuluttamaani uuteen puolustusorientoituneempaan D.C.:n porukkaan, mutta Singleton on ehkä turhan samanlainen pelaaja kuin jo valittu Kawhi Leonard. Faried on äärimmäisen hyvä levypallopelaaja ja energinen tyyppi, mutta ehkä vähän lyhyt nelospaikalle, jossa Washingtonilla on jo samantyyppiset pelurit Trevor Bookerissa ja Kevin Seraphinissa. Tästä syystä lähdetään hakemaan jonkinasteista yllätysvetoa.

With the 18th pick in the 2011 NBA draft, the Washington Wizards select....Nikola Vucevic from University of Southern California

Montenegrolainen ja kolme vuotta yliopistossa palloillut Vucevic on koko draftin isoin kaveri, 7'0 ja 260 pounds (213cm ja 118kg), ja myös wingspan (7' 4.5") ja standing reach (9' 4.5") ovat kovaa luokkaa. Muuten kaveri onkin sitten fyysisesti lähes jokaisessa kategoriassa koko katraan viiden heikoimman joukossa. Taidollisesti Vucevicillä on hyvät kädet, hyvä vapariprosentti ja muutenkin heittotaitoa lähes kolmoselle asti. Tässä pickissä on huomattava potentiaali bustiin, mutta toisaalta haluan antaa isolle miehelle mahdollisuuden.

Wizardsissa Vucevic menee McGeen tuuraajaksi sentterin tontille. Pojalla on pari vuotta aikaa kypsyä, kunnes Lewisin sopimuksesta päästään eroon, Wall alkaa olla All-NBA-tason pelaaja ja Washingtonissa voidaan alkaa haaveilla menestyksestä. Toisen kierroksen 4. pickillä pyritään saamaan back-up-PG, esimerkiksi NCAA:n kolmoskisan voittanut Andrew Goudelock, jollei kaveri livahda jo 1. kierroksella jollekin.
 
Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

Varsin mainioita pickeja monta putkeen mielestäni. Onnekseni - tai oikeastaan valitettavasti, sillä nyt joudun tekemään vaikean valinnan - ketään niistä pelaajista joita kaikkein eniten Charlotten #19 pickillä himoitsin, ei kuitenkaan napattu.

Kuten jo Bobcatsin edellisellä varausvuorolla mainitsin, joukkueella on hyvin vähän sopimuksia ensi kaudelle, eikä miehistöön jääneissäkään pelaajissa ole hurraamista, joten edelleen on järkevää draftata paras jäljellä oleva pelaaja, eikä tuo aiempi valinta, Donatas Motiejunas, vaikuta kovinkaan paljon päätökseen yhdeksännestätoista pickista.

Providencen Marshon Brooks ja UCLA:n Tyler Honeycutt houkuttelevat kovasti, eikä Jeremy Tyleriakaan voi näillä numeroilla täysin voi jättää laskuista, mutta.......

With the 19th pick, the Charlotte Bobcats select Chris Singleton from Florida State University.

Chris Singleton kuului omiin suosikkeihini viime NCAA kaudella. Hän tuo Charlotteen kipeasti kaivattavaa puolustuspelaamista ja on valmis tuleen heti kättelyssä. Väitän, että Singleton olisi jo nyt NBA:n parhaita ja monipuolisimpia puolustajia, ja fiksulla, kaikkensa antavalla prospectilla on suunta tästäkin vain ylöspäin. Singleton on erittäin kookas, fyysinen ja urheilullinen, ja pystyy puolustamaan useaa pelipaikkaa. Hänen NBA paikakseen listataan useimmiten small forward, mutta on suurta osaa tämän draftin power forwardeista pidempi (6'9 kengillä). Singleton mittautti draftleirillä hyvät ponnistusvoimaluvut ja kellotti sprinttijuoksussa kuudenneksi kovimman ajan, joka kertoo hänen monipuolisesta fysiikastaan. Hyökkäyspään pelaajana Singletonin kehitystä viime kaudella ylistettiin, ja vaikka sillä saralla petrattavaa vielä on, eivät vertaukset kesken kauden Charlottesta treidattuun Gerald Wallaceen ole tuulesta temmattuja.

Vaikka Charlotte pyrkii rakentamaan joukkuettaan ensisijaisesti pidemmälle tulevaisuuteen, on heikolla joukkueella paineita ottaa jonkinlaisia kehitysaskelia esityksissään mahdollisimman pian. Tämän vuoksi Charlotte draftissakin tavoitteli parasta mahdollista "potentiaali/valmis pelaamaan heti - kombinaatiota", ja onnistui mielestäni tässä erinomaisesti. Motiejunasia pidetään draftin suurimmista upsiden omaavista prospecteista, mutta samaan aikaan ei ole mahdotonta että molemmat varaukset kävelevät suoraan aloitusviisikkoon. Draftisivusto Swishscout.com teki listan kymmenestä todennäköisimmästä rookie-aloittajasta ja Charlotten pickit olivat tuolla listalla paikoilla 6 ja 7. (http://swishscout.com/?p=5486). Tehtävä suoritettu.
 
Viestejä
1 233
Vs: KP.com mock draft peli

Jos katselee noita mockdrafteja netissä niin Tristan Thompson ei tunnu nauttivan suurta arvostusta sohva GM:ien keskuudessa tässä draftissa. Näinköhän tulee valituksi edes 20 joukkoon. Alimittainen PF on aina pelottava valinta.
 
Viestejä
7 403
Vs: KP.com mock draft peli

Tämä peli etenee sellaista haipakkaa, että Mavsinkin varausvuoro tulee piakkoin vastaan.

Allekirjoittanut kuitenkin poistuu kiinteiden nettiyhteyksien ulottuvilta ensi viikoksi ja pyysin JoKaFania ottamaan vastuun Dallasin varauksesta.

Kaveri varmaan ilmoittelee käytettävyydestään sitten täälläkin, kun allekirjoittaneen privaattiviesti pääsee perille.
 
Viestejä
16 284
Vs: KP.com mock draft peli

hamahakkimies sanoi:
Tämä peli etenee sellaista haipakkaa, että Mavsinkin varausvuoro tulee piakkoin vastaan.

Allekirjoittanut kuitenkin poistuu kiinteiden nettiyhteyksien ulottuvilta ensi viikoksi ja pyysin JoKaFania ottamaan vastuun Dallasin varauksesta.

Kaveri varmaan ilmoittelee käytettävyydestään sitten täälläkin, kun allekirjoittaneen privaattiviesti pääsee perille.

En taida uskaltaa ottaa vastuuta, kun olen ensi viikon alun reissussa. Mielelläni antaisi oman kontribuutioni tähän draft-peliin, jos viimeistään sunnuntaina pääsee omaa pickiä valitsemaan.

Jos homma etenee hitaasti, saa joku muu ottaa vastuun.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös