Koripallo.com

KP.com mock draft peli

Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

Jos tarttee ottaa toisia jengejä et päästään alkuun ni voin ottaa vaikka hornetsin
 
Viestejä
278
Vs: KP.com mock draft peli

Tässä vielä tämänhetkinen taulukko.

1. Sixers - Wessell Rustbrook
2. Lakers - Olut-ukko
3. Celtics - Professori
4. Suns - Saikka
5. Timberwolves - Tipper
6. Pelicans - Karismaattinen Donner
7. Nuggets - hardpick
8. Kings - Wessell Rustbrook
9. Raptors - Style
10. Bucks - Bobby Brown
11. Magic - Seisova paikka
12. Jazz - NCAA-jukka
13. Suns - Saikka
14. Bulls - Dreier
15. Nuggets - hardpick
16. Celtics - Professori
17. Grizzlies - Berliininmunkki
18. Pistons - Gheorge
19. Nuggets -hardpick
20. Pacers - Hillomunkki
21. Hawks - Bobby Brown
22. Hornets - NCAA-jukka
23. Celtics - Professori
24. Sixers - Wessell Rustbrook
25. Clippers - jaakko1
26. Sixers - Wessell Rustbrook
27. Raptors - Style
28. Suns - Saikka
29. Spurs - Karismaattinen Donner
30. Warriors

Aloin myös täyttelemään noita toisen jengin ottajiakin, kun ei näytä olevan enempää tulossa leikkiin mukaan. Vielä siis Warriors, Clippers, New Orleans ja Orlando vapaana. Itse en viitsisi enää toista jengiä hoitaa kun Celticsillä on jo kolme varausvuoroa.
 
Viestejä
232
Vs: KP.com mock draft peli

Mää nappaan Pelicansin, enpä ole noin korkealla varannut vielä kertaakaan.
 
Viestejä
278
Vs: KP.com mock draft peli

No niin sittenhän on enään Clippers ja Warriors vapaana. Pystytään varmaan laittamaan koko hommakin jo käyntiin kun nuo kaksi varaavat vasta loppupuolella. Vai odotellaanko että heillekin saadaan ottajat?
 
Viestejä
25
Vs: KP.com mock draft peli

Philly on varaillut viime vuosina suht huolella isoja karjuja jengiin. Näistä Noelilla ja Okaforilla range yltää melkein vapariviivalle saakka, eivätkä muutenkaan oikein sovi samaan aikaan kentälle. Embiid taas on ollut loukkaantuneena kaksi kautta, ja hänen varaansa on vaikea laskea mitään. Toki vaikka laskettaisiinkin, niin en nyt ihan muutamaan vuoteen näkisi chrisboshmaista kolmosrangea hänelle, vaan postpelaajahan tuo on sulavine liikkeineen. Joten ei kiitos enää yhtään heittonsa kanssa takeltelevaa isoa miestä jengiin -> Ben Simmons on ulkona spekulaatioista samoin tein.

Ensisijaisesti tekisi mieli varata pelintekijä, mutta niitä ei nyt ihan ykköspickin tasolle ole mielestäni tässä draftissa nopeasti vilkaistuna, joten annetaan vapaiden agenttien markkinoilta löytyä apua veteraanipreesenssin myötä tai sitten Smith saa jatkaa Noelin kanssa pick en rollin vääntämistä.

Etsitään heittotaitoista pelaajaa 2- tai 3-paikalle.

With the 1st pick in the 2016 draft the Philadelphia 76ers select Brandon Ingram from Duke University

No Brainer. Näyttää siltä kuin kentällä olisi Giannis Antetokounmpon ja Anthony Davisin risteytys. Heittää jo nyt erinomaisesti kaukaa ja työkalut ovat rajattomat. -97 kaiken lisäksi, joten aika huikea ura luvassa. Phillyssä voi pelata 3-paikkaa, myöhemmin jopa nelosta jos siltä tuntuu. Joku Dario Saric kai on myös tulossa sisään, mutta ei tällaista once in a decade talenttia voi jättää varaamatta sen takia, että joku euroletku saattaa olla hieman samantyyppinen pelaaja.
 
Viestejä
1 041
Vs: KP.com mock draft peli

With the 2nd pick in the 2016 NBA draft the Los Angeles Lakers select Ben Simmons

Sekoitus LeBron Jamesia ja Julius Randlea. Todella monipuolinen ja hyvin liikkuva ollakseen iso mies ja jos pystyy kehittämään luotettavan hyppyheiton, en epäile etteikö hän voisi olla all-star tason pelaaja. Erinomainen puolustaja sekä levypallojen kahmija. Ingram olisi varmasti sopinut Lakersiin paremmin, mutta sillä mennään mitä on tarjolla.

Nuorta talenttia Lakersista nyt löytyy, joten ensi kauden luulisi olevan kiinnostava. PG/SG löytyy Russell ja Clarkson, SF/PF on Simmons ja Randle. Tulevaisuuden kannalta näyttää todella lupaavalta.
 
Viestejä
278
Vs: KP.com mock draft peli

Celticsillä on kyllä mielenkiintoinen tilanne, tajuttomasti varausvuoroja parille seuraavalle vuodelle vaikka rosteri on jo aikalailla täynnä nuoria jannuja. Tämä tulee todennäköisesti tarkoittamaan sitä, että nimenomaan tätä kolmosvarausta muiden lomassa pyritään kauppaamaan muualle all-star pelaajan toivossa. Mutta eihän tämä nyt koske tätä peliä juuri ollenkaan joten itse asiaan:

Bostonin rosteria katsomalla huomataan, että isoimmat tarpeet ovat molempien isojen miesten tontilla, sekä joku kolmospyssykin oisi kiva saada. Näihin tarkoituksiin sopivimmat pelaajat olisivat kroaatti Dragan Bender isoksi tai sitten joko Buddy Hield tai Jamal Murray heittäjäksi. Benderillä on näistä pelaajista korkein katto, mutta oma skeptisyyteni europelaajiin on yhä liian kova varatakseni hänet näin korkealla. Koska Hield ja Murray ei kumpikaan oikein innostanut, niin...

With the 3rd pick in the 2016 NBA the Boston Celtics select Jaylen Brown from California

Loistavat fyysiset ominaisuudet omaava kolmospaikan pelaaja, joka pystyy puolustamaan useampaa pelipaikkaa sekä jopa pelaamaan nelosta tarpeen vaatiessa. Kyllä kiitos. Bostonissa tarvitaan tähtipelaajia jo valmiina olevien roolipelaajien lisäksi ja uskon Brownin olevan jäljellä olevista pelaajista kirkkaimman tulevaisuuden omaava pelaaja. Muutenkin keikkunut mockeissa top3:ssa lähes koko kauden joten tuskin olen ihan ainoa joka tämän potentiaalin on huomannut.

Heikkouksiakin Brownilta kuitenkin löytyy vielä jonkin verran. Heitto hänellä ei vielä ole kovin kummoinen, mutta hänen heittotylinsä on ihan ok joten uskon sen puolen kehittyvän pienellä hienosäädöllä. Lisäksi uskon, että Stevensin hyökkäyspeli ja muuten NBA:n tyyli sopii hänelle paremmin kun kentällä tuppaa olemaan hiukan enemmän tilaa ja hän pääsee käyttämään nopeuttaan paremmin hyödyksi. Collegessa hänen pelaaminen meni ajoittain väkisin puskemiseksi suoraan apupuolustuksen syliin.

Kaikesta huolimatta erittäin lupaava ja mielenkiintoinen pelaaja. Näen hänen tulevaisuutensa usealla all-star pelillä palkittuna hyökkäyksen kakkosoptiota, joka pelaa samalla hyvää difua. Tulevilla 16. ja 23. varauksella etsitään sitten heittäjää ja isoa körilästä.

1. Sixers - Wessell Rustbrook: Brandon Ingram, Duke
2. Lakers - Olut-ukko: Ben Simmons, LSU
3. Celtics - Professori: Jaylen Brown, California
4. Suns - Saikka
5. Timberwolves - Tipper


Tää oli mun mielestä viime vuonna hyvä eli jos kaikki lisää oman varauksen pari seuraavan varauksen tekijää näkyville.
 
Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

Saako tässä kommentoida, keskustella välissä? Iso peukku Brownin varaamisesta. Kaveri vaan näyttää niin NBA pelaajalta jo nyt, vaikka on nuori. Freshman kausi ei ollut täydellinen tai tasainen, mutta sellaista ei saisi aina odottaakaan NCAA tulokkailta. Brown kuitenkin pelasi kokonaisuudessaan pirun hyvin, ei ainoastaan väläytellyt lahjakkuuttaan.
 
Viestejä
386
Vs: KP.com mock draft peli

Toivottavasti en pilaa koko peliä viivyttelylläni, mutta tänään illalla tulee jollain kellonlyömällä Sunsin ensimmäinen varaus.
 
Viestejä
386
Vs: KP.com mock draft peli

Jassoo. Vielä ennen kesän hulinoita varsin vajaavaisella etukentällä eteenpäin seilaava Phoenix Suns varaa kesän varaustilaisuudessa neljänneltä spotilta ensimmäisellä varausvuorollaan. Puhtaan BPA-varaamisen sijaan Suns hakee kp.comin varaustilaisuudessa sopivinta jätkää nykyiseen rosteriin muutaman vuoden aikajänteellä, samalla tietysti hakien mahdollisimman korkeaa maksimipotentiaalia varaamaltaan pelaajalta.

Erilaisissa mock drafteissa Dragan Benderiä on heiluteltu suurinpiirtein neljännen varausvuoron tienoilla, mutta nojatuoli-GM ei lämpene Benderille riittäväksi varatakseen häntä. Not enough intangibles. This kid is a fucking bum! Juoksee kyllä kuin hirvi ja työkaluja on, mutta jotenkin jää koko ajan tunne, että jannu ei yksinkertaisesti pelaa niin hyvin kuin noilla työkaluilla pitäisi pelata. Nuori jätkä, mutta joku muu saa ottaa tämän riskin.

Näiltä askelmerkeiltä ilmoitettakoon, notta:

With the 4th pick in the 2016 NBA Draft the Phoenix Suns select Domantas Sabonis from Gonzaga.

Tässä on ihan mieletön jätkä. Domantas motherfucking Sabonis. 17,5 ppg, 11,8reb ja 29,5 per, mutta ennen kaikkea tuo perkeleen kyky pelata koripalloa. Vahva, erittäin hyvä ja taitava viimeistelijä ja käyttää vartaloaan kuin monen NBA(FIBA)-vuoden kokemuksella operoiva iso mies. Joku on sille varmaan opettanut kädestä pitäen näitä juttuja.

Todella aktiivinen ja hyvä levypallopelaaja ja IQ:nsa sekä hyvän fysiikkansa ansiosta saa varmasti minuutteja jo rookie-kaudellaan ihan hyvään malliin. Pystyy hanskaamaan useimpia takureita vastaan sen 2 dribbleä kaarelta, liikkuu tosi hyvin sivusuunnassa sekä taaksepäin. Aktiiviset kädet ja ylipäänsä on todella hyvin valmennettu poika, joka tekee kaikki perusasiat todella hyvin.

Hyökkäyspäässä parkettia lämmittää eniten Saboniksen kyky yksinkertaisesti pelata palloa. Todella hyvin pelin sisällä koko ajan ja aistii mihin suuntaan pelin flow kuljettaa puolustusta. Mestarillinen kusettamaan puolustajiaan ylös parketista joko hyppyyn, tai ainakin päkijöille jonka jälkeen saa ainakin kalasteltua itsensä vapareille. Uskaltaa ajaa lähestyviä puolustajia vastaan ja on väläytellyt aika näppärää spin movea noissa tilanteissa jos puolustaja jättää lähestymisensä puolitiehen.

Heitto ei vielä ole valmis, mutta mekaniikat on ihan kondiksessa vaikka tuo "jumpperi" sellainen kömpelö onkin. Uskoisin että kesän aikana työstää heittonsa luotettavaksi ainakin johonkin kuuteen metriin asti. Skorausliikkeistä piti sanoa vielä sen verran, että tuo marcgasolmainen juosten räkäisty hook on samaan aikaan aivan järkyttävä sekä tolkuttoman kaunis.

Näiden lisäksi Sabonis on aivan julmettu kilpailija ja fantastinen nuorimies. Pyrkii pitämään fokuksen koko ajan olennaisessa ja pelaa suurella tunteella. Helvetin kovatahtoinen pelaaja, joka ei varmasti kumartele yhtään ketään NBA-tasolla. Alpha dog mentality.

Tämä on varmasti useimmissa papereissa ihan helvetillinen reach ja Sabonis olisi hyvällä tuurilla voinut olla vapaana myös vuorolla 13, mutta mua ei juurikaan kiinnosta. Nelospaikan voittavan mentaliteetin jätkä joka kehittää heittoaan muun hyökkäyspelaamisen hiomisen ohella ja tekee kaikki perusasiat puolustuspäässä täysin oikein jo nyt, sellaista Phoenix goddamn Suns tarvitsee juuri nyt.

Jatketaan joukkueen täydentämistä vähän eri taktiikalla myöhemmillä vuoroilla.


1. Sixers - Wessell Rustbrook: Brandon Ingram, Duke
2. Lakers - Olut-ukko: Ben Simmons, LSU
3. Celtics - Professori: Jaylen Brown, California
4. Suns - Saikka: Domantas Sabonis, Gonzaga
5. Timberwolves - Tipper
6. Pelicans - Karismaattinen Donner
 
Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

Mun mielestä ei todellakaan ihan kauhee reach. Tuntuu että tässä draftissa kahen ekan jälkeen mitä vaan voi tapahtua ja että sijojen 3-n.18 välillä ei ihan kauheasti oo eroja.
 
Viestejä
1 006
Vs: KP.com mock draft peli

Minnesotalla löytyy talenttia olla pudotuspelijoukkue suhteellisen pienillä muutoksilla, ja Tom Thibodeaun palkkaaminen valmentajaksi oli hyvä veto. Koska tarjolla nyt ei enää liene supertähtitason lupauksia vaan enempi vähempi hyviä roolipelaajia, Minnesotan olisi syytä valita joku, joka tarjoaa heti hyötyä joukkueelle. Vaikka Dragan Bender on hehkutettu ja edelleen vapaana, on hän kuitenkin aika iso kysymysmerkki ja vielä projekti. Muutenkin katsoessani rosteria kallistuisin varaamaan apuja takakentälle, jolloin esiin nousee kolmikko Buddy Hield, Jamal Murray sekä Kris Dunn. Valinta näiden välillä ei ollut helppo, sillä jokaisella on tietyt vahvuutensa. Murray on nuorin ja vaatii fyysisesti ehkä jonkin aikaa kypsyäkseen NBA-mittoihin, joten en ehkä näkisi sopivimpana tämän hetken suunnitelmiin. Toisi toki heittovoimaa heti takakentälle. Kallistun kuitenkin ehkä valitsemaan kahden vanhemman ja valmiimman takakenttäpelaajan, Hieldin ja Dunnin, välillä. Hield on SG, kun taas Dunn selvemmin PG. Molemmat ovat atleettisia ja pystyvät pisteiden tekoon, mutta Hieldin heitto lienee selvästi parempi kun taas Dunnin näkisin enempi Dwyane Wade -tyylisenä slasherina. Dunnin näkisin kuitenkin monipuolisempana pelaajana Minnesotan tarpeisiin, jonka puolustus-, pelinteko- ja hyökkäystaitoa voisi hyödyntää sekä PG- että SG-paikalla erilaisissa rotaatioissa.

With the 5th pick in the 2016 NBA Draft the Minnesota Timberwolves select Kris Dunn from Providence.
 
Viestejä
26
Vs: KP.com mock draft peli

Ehtiikö Donner tekemään tuon Pelicanssin varauksen tän päivän aikana että pääsisin hoitamaan Denverin korkeimman varauksen pois alta?
 
Viestejä
232
Vs: KP.com mock draft peli

Ehtii, mutta ei pahemmin selostuksia...

With the 6th pick in the 2016 NBA Draft the New Orleans Pelicans select Buddy Hield from Oklahoma.

Ensinnäkin Buddyn työmoraali ei ole jäänyt varmaan epäselväksi kenellekään, joka on koripalloa seurannut viimeisen kauden aikana. Iso kehitys juniorista huippusenioriksi. Oletettavaa on, että oikealla työmoraalilla kehitys ei pysähdy, vaan jatkuu vielä selkeästi tuonne parikymppisen loppuun saakka (vrt. Steph Curry). Loistava heittäminen on nostanut myös päätään NBA:ssa viimeisinä vuosina. Pelaajat, joiden range ulottuu pari metriä kolmosen viivan taakse, on tulevaisuutta. Buddylta löytyy nämä aseet. Heitot lähtevät vielä monipuolisista jalkatekniikoista, syötöstä, hand-offista, yhdestä pompusta...

Huonoimmillaan erinomainen heittäjä ja roolipelaaja NBA:ssa. Parhaimmillaan jotain Klay Thompsonin tai James Hardenin tapaista. Vahva kroppa, kehittyvä ajaja ja ilmeisesti vielä pystyy puolustamaankin.

Miten sopii Pelicansiin? Ei, totta puhuen, hirveästi käryä. Gordon, Holiday ja Evans tekevät takakentästä jo aika ahtaan, mutta kaverit eivät kauheasti kauden aikana ole pelikuntoisia.
 
Viestejä
26
Vs: KP.com mock draft peli

Denverin joukkueen avainpelaajat ovat tällä hetkellä sekoitus tulevaisuuden lupauksia ja suhteellisen nuoria veteraaneja. Osa noista tulevaisuudenlupauksista vaikuttaa jo nyt kentälläkin positiivisesti joukkueen menestykseen (Jokic) ja jotkut lähinnä paransivat Denverin mahdollisuuksia hyvään varausvuoroon. (Mudiay)

Päteviä isoja Denver on löytänyt viime vuosina keskivaiheen ekan kierroksen varauksilla (Nurkic) ja jopa toisen kierroksen varauksilla (Jokic ja Lauvergne). Etenkin Jokic oli erinomainen jo tulokaskaudellaan ja mikäli Nurkic pysyy tulevina kausina viime vuotta paremmin terveenä, on sentterin paikka OK kunnossa tulevaisuutta ajatellen.

Laitureina Denverillä on nippu noita nuorehkoja veteraaneja. Gallo ja Faried ovat kelpo pelaajia jotka lienevät jo kehittyneet kattoonsa ja sama tilanne on Chandlerilla jolta viime kausi jäi loukkaantumisen vuoksi kokonaan väliin. Will Barton pelasi läpimurtokauden penkkiskoraajan roolissa ja vaikka hänen ura onkin kovasti nosteessa, en silti näe että hänessä olisi tähtiainesta.

Avausviisikon takamiehinä Denverin joukkueessa hääri Mudiayn lisäksi Gary Harris joka oli viime vuonna huomattavasti kehittynyt tulokaskaudestaan. Vaikka Mudiayn tulokaskausi oli varsin murheellinen niin se on varsin tavallista nuorten pelinjohtajien keskuudessa (Exum, Smart ja Schroder) eli uskon yhä että Mudiay on joukkueen tulevaisuuden pointti joka tulee olemaan jo ensi kaudella paljon viime kautta parempi. Vaikka Harris on kehittynytkin viime kaudesta, en silti näe häntä sellaisena palaajana josta olisi pudotuspelijoukkueen avausviisikkoon eli heittävän takamiehen paikalle joukkue tarvitsisi ehkä kipeimmin lisäapua.

Koska Denverillä on tänä vuonna eri kauppojen seurauksena kolme ekan kierroksen varausta, eikä millään pelipaikalla ole vielä varsinaisesti all star-tason pelaajia, voi joukkue silti käyttää ainakin korkeimman varausvuoronsa pitkällä tähtäimellä parhaan pelaajan etsimiseen. Oma valintani tapahtui lopulta kahden todella nuoren pelaajan välillä. Eli kroati Dragan Bender ja Kentuckyn yliopiston Jamal Murray ovat mielestäni selvästi lahjakkaimmat vielä jäljellä olevat pelaajat. Murray on ilmiömäinen hyökkäyspään pelaaja joka ei päässyt Kentuckyssä näyttämään koko osaamistaan vaan pelasi lähinnä pallottomana. Bender on yksi viime vuosien lahjakkaimmista euroista ja parhaista syöttäjistä ison laiturin paikalle. Periaatteessa Denverillä olisi ehkä enemmän käyttöä Murrayn heittotaidolle, mutta koska itse epäilen että miehen heittäväksi takamieheksi pienehkö koko hiukan rajoittaa potentiaalia, päädyin Benderiin. Etsitään sitä heittävää takamistä sitten vaikka jommalla kummalla myöhemmällä varausvuorolla.

With the 7th pick in the 2016 NBA Draft the Denver Nuggets select Dragan Bender from Croatia.

Bender on todellinen huippulupaus joka ei kyllä Maccabissa vielä viime kaudella päässyt kauheasti minuutteja pelaamaan. Valitettavasti myös viime kesän u19 kisat jäivät lenkkarisopimus sotkujen vuoksi väliin. Eli suurin osa skouttausmateriaalistani on sitä edellisen kesän u18 Euroopan mestaruuskisoista. Mielestäni Bender oli noiden kisojen paras pelaaja vaikka ei ollut vielä iältään edes 17 vuotta. Mies mm. dominoi täysin suvereenesti noissa kisoissa puolitoista vuotta vanhempaa Sabonista. Kaveri omaa tuon loistavan syöttötaitonsa lisäksi kokoonsa nähden suhteellisen hyvän heiton ja on myös paljon keskiverto euroa parempi puolustuspelaaja.

1. Sixers - Wessell Rustbrook: Brandon Ingram, Duke
2. Lakers - Olut-ukko: Ben Simmons, LSU
3. Celtics - Professori: Jaylen Brown, California
4. Suns - Saikka: Domantas Sabonis, Gonzaga
5. Timberwolves - Tipper: Kris Dunn, Providence
6. Pelicans - Karismaattinen Donner: Buddy Hield, Oklahoma
7. Nuggets - hardpick: Dragan Bender, Kroatia
8. Kings - Wessell Rustbrook
9. Raptors - Style
 

WoB

Viestejä
98
Vs: KP.com mock draft peli

hardpick sanoi:
With the 7th pick in the 2016 NBA Draft the Denver Nuggets select Dragan Bender from Croatia.

Onneksi tämä on vain leikkiä...
 
Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

Karismaattinen Donner sanoi:
Ehtii, mutta ei pahemmin selostuksia...

With the 6th pick in the 2016 NBA Draft the New Orleans Pelicans select Buddy Hield from Oklahoma.
Jos jakst niin voihan ne perustelut laittaa jälkikäteen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös