Koripallo.com

Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Kuinka paljon rillataan?

  • LeBron James on MVP

    Ääniä: 1 4,5%
  • Kesällä...laitetaan Tapolaa menemään

    Ääniä: 7 31,8%
  • Miami Heat voittaa mestaruuden

    Ääniä: 5 22,7%
  • Kobe is done

    Ääniä: 9 40,9%

  • Äänestäjiä
    22
Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
73
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Täältä suunnasta isot pahoittelut epäaktiivisuudesta! Syynä matka rapakon toiselle puolelle, ja palailen viikon kuluttua. Tuli muuten käytyä katsomassa bulls@knicks matsi madisonilla, ensimmäiseksi NBA-pelikseni melko täydellinen valinta :) Ja sitten ontopic:

Ekalta rundilta helpohko voitto ja nyt haastetaan kingi oikein tosissaan. Spekuloimaan en viikkoa lähde, parempi voittakoon! ;)
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Ei, kyllä Legy tämän vie. Tosin paremmuudella ei ole mitään tekemistä asian kanssa. WAW:lla kävi huono tuuri kriittisessä vaiheessa ja kun playoffsit weekly leaguessa ovat muutenkin täysin pelleä, niin taas kerran sarjaa täysin dominoinut King James jää vaille "mestaruutta", toki oikea mestaruus jaetaan koko kauden näyttöjen perusteella ja se matkaa toki Kingille.
 
Viestejä
16
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Kaksi yötä seitsemästä pelattu ja nyt jo on kirves kaivossa? Olisi muuten aika timanttinen paikka hyvälle Lebron playoff/clutch -vitsille, mutta en viitsi lähteä kenenkään tunteita loukkaamaan.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Olen laskenut jo etukäteen pisteet äärimmäisen analyyttisesti ja lopputulos on se, että johdan ennen viimeistä yötä. Viimeiseltä yöltä en kuitenkaan saa pelejä, koska 30 on tullut täyteen ja Legy hurahtaa ohi jäljellä olevilla peleillään.

En olisi tarvinnut muuta kuin Bargnanin pysymisen terveenä, mutta teloi itsensä sunnuntaina loppukaudeksi sivuun. Huono tuuri.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Niin, niin. Fakta vaan on se, että weekly leaguessa yksittäisellä viikolla voi sattua ja tapahtua ihan mitä vaan, ja pudotuspelit eivät ole hyvä systeemi ratkomaan paremmuutta. Daily leaguessa pystyy sentään loukkaantumisiin reagoimaan jollain tapaa kesken viikonkin. Siitä tulikin mieleen, että teen jenkkiliigassani selvää jälkeä pudotuspeleissä, kiitos laajan rosterin jota olen koko kauden ympännyt kasaan. Nyt pystyn operoimaan päivittäin useiden hyvien vaihtoehtojen välillä ja pienet loukkaantumissumatkaan eivät häiritse, kun penkiltä löytyy useimmiten pätevä korvaaja. Siihen vielä ekspertiisi NBA:n päivittäisen pulssin suhteen ja waiwer pickupitkin napsahtelevat nätisti kohdalleen aina tarvittaessa. Minulle kävisi daily formaatti täälläkin, mutta ei taida riittää aktiivisten osallistujien määrä ihan siihen, joten weeklyllä mennään.

Mitä tämän viikon taisteluun Hustlasin kanssa tulee, niin en missään nimessä halua ottaa mitään pois Legyltä. Hän on kasannut harkiten oman joukkueensa, ollen kärsivällinen pelaajien kanssa heidät tiimiinsä saatuaan. Nyt Matthewsit, Feltonit ja Haywardit kiittävät, tarjoten Legylle erittäin tasapainoisen jengin ilman suuria supertähtiä.

Viime yönä kuitenkin todistettiin, että näistä joukkueista WAW on laadukkaampi kun vertaillaan tasavertaisista lähtökohdista joukkueiden suorituksia. Ja jopa ilman 3 pelaajaa, jotka olivat vielä viikko sitten kaikki about 30 pisteen fantasypelaajia. Suurin moka jonka tein oli käyttää kaikki vaihdot ekaan pudotuspeliviikkoon mennessä. Nyt en pystynyt yllättävään loukkaantumissumaan enää varautumaan ja sain kentälle joukkueen, joka yltää vain 30 peliin potentiaalisesta 35 pelistään. Johdan nyt Legyä 61 pisteellä, kun pelattuja pelejä on WAW:lla takana 16 ja Hustlasilla 15.

Ensi yönä napsin lisää eroa about 60-70 pistettä, sanotaan 65. Ero 126 pistettä.

Pe-La öinä pelit menevä tasan 10-10. Oletan tämän tuovan minulle eroa lisää varovaisesti toivoen sen 24 pistettää. Ero 150 pistettä. Viimeisenä yönä minulla pelissä 5 jamppaa, jotka eivät saa pelejään ellei joku jätä matsia välistä ennen tuota viimeistä yötä. Legy saa kaikki 6 peliään. Riittääkö 150 pisteen ero pitämään miehen takana?

Felton 30
Lawson 28
Johnson 26
Matthews 23
Gasol 30
Afflalo 28
= 165

Hustlas wins by 15 points. :eek:
 
Viestejä
16
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

King James sanoi:
Niin, niin. Fakta vaan on se, että weekly leaguessa yksittäisellä viikolla voi sattua ja tapahtua ihan mitä vaan, ja pudotuspelit eivät ole hyvä systeemi ratkomaan paremmuutta. Daily leaguessa pystyy sentään loukkaantumisiin reagoimaan jollain tapaa kesken viikonkin. Minulle kävisi daily formaatti täälläkin, mutta ei taida riittää aktiivisten osallistujien määrä ihan siihen, joten weeklyllä mennään.

Tämä on täysin totta, mutta formaatti on ollut kaikkien tiedossa ja sillä mennään. Pelaajat ovat tasaisen runkosarjan sijaan tähdänneet huippukunnon saavuttamisen playoff-aikaan.

Tästä tuli kuitenkin mieleen, että antaisiko järjestelmä periksi liigan formaatin muokkaamista kesken kauden? Siis ensi vuotta ajatellen, olisiko liiga mahdollista vaihtaa ennen plaoffeja daily-liigaksi? Tai ehkä sallia DTD- tai O-statuksen saaneen pelaajan vaihtaminen terveeseen kesken viikon?
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Kysymyshän ei ole edes huippukunnosta, vaan sitäkin löytyy. Laitan joukkueeni ketä vastaan tahansa pisteet per peli ka. vertailuun. Nyt vaan kävi näin, kuten niin monesti voi tällä formaatilla käydä yksittäisellä viikolla. Eikä sille voi tehdä mitään.

Ikävä kyllä ei ole mahdollista vaihtaa formaattia kesken skaban, eikä myöskään edes LM pysty muokkaamaan joukkueiden kokoonpanoja kesken viikon. Ainoa mahdollinen keino olisi etukäteen tehty sopimus siitä, että tällaisen O/DTD- tapauksen sattuessa voisi pelaaja ilmoittaa halustaan käyttää vaihtonsa kesken viikon, jolloin viikon loputtua liigamanageri manuaalisesti korjaisi pisteet oikeiksi. Ei sekään tunnu kovin toimivalta vaihtoehdolta. Työlästä ja hankaloittaa tilanteen seuraamista reaaliaikaisesti.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Utah Jazz: Millsap hurt wrist against Rockets; visits doctor
NBA » Corbin says Jazz unsure about extent of injury

By Brian T. Smith

The Salt Lake Tribune
First Published 2 hours ago • Updated 1 hour ago

Houston • Jazz starting power forward Paul Millsap didn’t attend practice Thursday at the Downtown Club here.

While Utah followed up a strong 103-91 victory against the Rockets on Wednesday, Millsap and Jazz trainer Gary Briggs visited a local doctor.

The Utah forward hurt his right wrist against Houston, Jazz coach Tyrone Corbin said, and played through the injury. Pain kicked in postame, though, and Millsap told the team his wrist needed to be examined.

Corbin said the Jazz aren’t sure about the extent of Millsap’s injury, and Utah won’t know more until he meets with the doctor.

The Jazz only had 10 active players against Houston.

Utah forward Jeremy Evans (sprained right ankle) didn’t play against the Rockets and won’t practice Thursday. He’s a game-time decision Friday at New Orleans.

Twitter: @tribjazz

Justicea tulossa WAWin suuntaan?
 
Viestejä
16
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Ilman suurempien lunnonvoimien apuja homma taitaa olla minun osaltani taputeltu. Riskeistä ei kantanut yksikään hedelmää ja Lajy jyrää leveämmällä materiaalillaan. Lähden viikonlopuksi reissun päälle, mutta palaan maanantaina taistelemaan kunniasta.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Semmoinen yö sitten Fantasyssa. Lähtökohdat olivat, että Hustlasilta pois Millsap. Nyt Millsap pelasikin jättipelin ja minulta Harden pois, jonka lisäksi Lee kolmanneksi O-listalaiseksi. :p

Hyvä puoli on se, että saan sunnuntain matsit pelimäärään. Huono se, että pelaajisto on kauttaaltaan täysin hajalla. Kolme O:ta, yksi DTD ja Gooden jonka selkä on täysi kysymysmerkki.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

I'm not even mad, I'm impressed.

ron.png


... Legylle.

Vaikka alkuperäinen suunnitelma olikin viedä välierä suuremmalla pelimäärällä kuin Legy, niin silti pitää knepata hattua kaverille tämän viikon voitosta peli pelistä vertailulla. Hustlas oli vaan parempi kuin WAW, ja sille ei ollut mitään tehtävissä.

Onnea finaaliin.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Nyt se on selvä virallisestikin, mikä oli selvää asiantuntijapiireissä jo ennen kierroksen alkua. Edes WAW ei voinut toipua 3 +30 pisteen pelaajan O-tason loukkaantumisista ja ykkössentteriksi hankitun Goodenin selkävaivoista. Lohdullista on se, että finaaliin mentiin toisessa kp.comin liigassa sekä jenkkiliigassa, joten 2/3 + välieräpaikka on ihan ok suoritus tälle kaudelle.
 
Viestejä
16
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Näin siinä kävi. Riskinottaminen ei tuottanut tulosta ja Lajy matkasi finaaliin. Joukkueeni puolikuntoisuudesta huolimatta mahdollisuus finaalipaikkaan kuitenkin oli, johtuen Lajyn pelaajien poissaoloista. Kuitenkin entisen luottomieheni Gasolin (140) ja Cambyn (111) vireet olivat liikaa.

Kuten peliin kuluu niin jossitellahan pitää:
- Aikoinani myin Bamballe Gasolin Roseen, match-up josta tuli turpaan 100 pinnaa(toki kaupassa liikkui myös Rubio, joka myöhemmin loukkaantui)
- En luottanut ehkä fantasyurani lempipelaajaan JJ Hicksoniin ja peluutin hänen sijaan Rosea, päinvastainen peluutus oli tuonut tarvittavat pisteet voittoon

Toinen finaalipari oli muuten fantasya parhaimmilaan (ja loukkaantumisten puolesta huonoimillaan), kun taistelu ratkesi vasta viimeisenä yönä ja Jamesille jäi jossiteltavaa varmaan muutamien yöunien verran.

Näin kompaktilla kaudella loukkaantumiset ovat toki kiusanneet kaikkia ja ratkaisuista voi syyttää vain itseään. Onnea Lajylle ja Legylle finaalipaikoista, yritetään nyt vielä taistella kunnialla loppuun asti ennen kuin suunnataan ansaitulle kesätauolle.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

46 ottelulla siis mennään Mestaruusviikko.

Ei jäänyt unettomia öitä tästä, koska jo aiempien kokemuksien perusteella osasin varautua siihen, ettei weekly leaguessa pudotuspeleissä pysty kohtaloaan kontrolloimaan käytännössä millään tavalla. Samaan aikaan käytävä jenkkiversio Daily systeemillä sen sijaan pelittää kuin unelma. Depthiä on kokoonpanossa (10 pelaavaa paikkaa + 6 bench + 3 IR), joka antaa mahdollisuuden loukkaantumistenkin sattuessa taistelemaan viikkovoitosta. Mutta näillä mennään täällä ja finaalissa on 2 sympaattista jäsentä, joten no problemos.
 
Viestejä
343
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Tuli yllättävän helpolla finaalipaikka Poormania vastaan. Toki Poorman otti kaikki tai ei mitään taktiikan ja pääsikin kohtuu lähelle, näin tällä kertaa. Ensi viikolla sitten vastaan aikamoisessa voittoputkessa kulkevaa Legyä vastaan (9 voittoa putkessa, viimeisin tappio minulle viikolla 6!!). Legylla 45 matsia, minulla 51 matsia ja poissaolojen (Timmy ja Manu pari peliä tuosta luvusta) jälkeen päästäänkin lähtemään tasaisista lähtökohdista. Myöhemmin lisää spekulaatioita...
 
Viestejä
1 729
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

En ole King James [sic], mutta voin silti heittää pientä analyysia menemään systeemillä, jossa otin nopeasti katsottuna joukkueiden parhaat vastakkain, 2. parhaat vastakkain jne.:

1. Chris Paul (6)vs. Paul Millsap (5)
Legyn joukkue on huipputasainen, josta kertoo se että joukkueen paras pelaaja tällä hetkellä on noin 29 keskiarvolla pelaava Millsap. Paul on ollut eläimellisessä vedossa viime ajat, ja 40 pisteen tykityksen pitäisi jatkua kauden tappiin saakka. Utahilla on vielä ikävän hyvä mahdollisuus helpohkon ja kotipainotteisen loppuohjelman takia sysätä Houston ja Phoenix playoffeista, joten Millsap ei varmasti hellitä tippaakaan,
LaJy +90

2. Pau Gasol (5) vs. Wesley Matthews (5)
Matthews on pelaaja jonka Kotti aikanaan kehuskeli ottavansa sitten waiverilta, kun herraa hänelle vaihdossa tarjosin. Silloin Matthews oli alle 20 pojon peluri, mutta nyt ajat ovat muuttuneet ja Wes on löytänyt tasonsa selvästi 25 pisteen yläpuolelta. Lisäksi Felton ja Batum lienevät Portlandilta sivussa, tehden Matthewsista joukkueensa ykkösoption :)D). Pau on tällä hetkellä myös tavallista suuremmassa roolissa joukkueensa pelissä Koben parannellessa vammojaan. Varmaa +33 tavaraa.
LaJy +25

3. Dirk Nowitzki (5) vs. Marc Gasol (6)
Sijoitin Marcin nyt tähän, vaikka polven kondiksesta ei olekaan vielä varmaa tietoa. Legyn kannattaa olla vielä hereillä tämän kanssa. Terveenä top-tierin fantasyisoja kumpainenkin.
LHU +20

4. Tim Duncan (8) vs. Joe Johnson (6)
Timmyn menestyksekäs kausi päättynee hiljaisissa merkeissä, kun Popovitsi lepuuttelee tähteään viimeiset pelit. Johnsonia on parjattu koko kausi, mutta 120 miljoonan mies todisti taas vähän aikaa sitten kovan tasonsa. Viimeiset viikot on vedetty hiljaisemmin, mutta silti odotettavissa on noin 25 pojon suorittamista. Oletuksella, että Timmy pelaa 6 ottelua:
LaJy +10

5. Andre Iguodala (7) vs. Serge Ibaka (6)
Iggy slumpittaa nyt ja urakalla - viimeinen kuukausi 22 pojon tehoilla! :eek: Onneksi 7 peliä auttaa edes hieman. Iblocka on ollut äärettömän tasainen 26 pisteen mies, ja sama jatkunee päätyyn saakka.
LaJy +5

6. Manu Ginobili (8) vs. Ty Lawson (6)
Käsittämätöntä, että Lawsonin kaltainen pelaaja voi olla vasta joukkueensa kuudenneksi paras peluri. Gino on pelannut äärettömän huonon kauden, ja viimeinen viikko tuskin muuttaa mitään. 6x22 vs. 6x26
LHU +25

7. Jameer Nelson (6) vs. Arron Afflalo (6)
Waiver Nelson tuskin on sateentekijä, mutta on kykenevä 120 pisteen viikkoon. Treidasin Afflalon aikoinaan treidin fillerinä pois luullessani, että Wilson Chandler ja kumppanit vievät kaverin fantasyarvon kokonaan. Oi kuinka väärässä olinkaan.
LHU +30

8. Brandon Knight (6) vs. Gordon Hayward (5)
LaJyn alkuperäinen jäsen Knight kohtaa viimeisessä taistelossaan Salt Lake Citylaisen mormonin, joka on lievästi sanottuna ollut iskussa viimeaikoina. Knight 20 maalia per matsi ja Hayward reilut 25.
LHU +15

Total: LaJy +40

Tämän vertailuntavan tarkoituksena oli tuoda esiin joukkueiden eroja; toisella joukkue rakentuu muutaman superpelaajan varaan, ja toinen hyökkää laajalla rintamalla. LaJy tarvitsee Paulilta, Dirkiltä ja Gasolilta huippuviikot tämän ennustuksen toteutumiseen.

Onnittelut finaalipaikasta, ja onnea molemmille viimeiseen vääntöön!

Omasta kaudesta ehkä analyysia myöhemmin.

Omasta
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Pakko sympata 11. sijalta varannutta L'Hustlasia, niin hienoja miehiä kuin molemmat finaalimanagerit ovatkin. Aikamoisen puskista on Legy päässyt joukkuettaan rakentelemaan: ei ollut oikeastaan missään vaiheessa erityisemmin salamavaloissa, mutta kunnonajoitus natsasi täydellisesti pudotuspeleihin ja nyt vain taivas on rajana.
 
Viestejä
73
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Legy sanoi:
PG: Felton, Conley, A.Miller
SG: DeRozan, Delfino, B.Gordon
SF: Anthony, Delfino
PF: Millsap, Stoudemire, Odom
C: Stoudemire, Perkins

Jep, aika hyvin on pärjätty alhaisesta draftivuorosta huolimatta. Finaaliviikolle lähtevässä kokoonpanossa kaikkien viimeisen kuukauden fpts per game 25,4 ja 28,2 välissä, eli siis todella tasainen jengi on nyt kasassa. Selvä matsietu Lajylle, mutta eiköhän se kurota muutamilla jytkyttelyillä umpeen 8] Muutaman tunnin kuluttua mestaruustaisto pyörähtää todella käyntiin, tsemppiä myös Lajylle koitokseen!
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

An MRI on Marc Gasol's left knee revealed a bone bruise and he's been listed as day-to-day.
The good news is that Gasol didn't sustain any ligament damage when he banged knees with Xavier Henry on Sunday. That bad news for fantasy owners is that the Grizzlies are solidly in the playoffs with just six games left in the season. Gasol won't be rushed and is therefore doubtful for Tuesday's game in Minnesota. He also has to be considered very questionable for Wednesday's game against the Hornets.

Feltonin poissaolon olisi vielä kestänyt, mutta Gasolia ei enää. Onnittelut Kottille.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös