Koripallo.com

Chicago Bulls: Rebuild

Viestejä
1 434
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

SlamDunk sanoi:
No niin, pitäähän se nega jostain löytää... Voit onnitella itseäsi pimeässä makkarissa läppärin himmeässä valossa: löysit sen. Saa vaihtaa alkkarit jos tuli kurja fiilis märistä pöksyistä.

Okei, menen itseeni. :)

Uraa uraa! Susijengi AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...
 
Viestejä
2 568
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Hyvä peli Laurilta viime yönä, vaikka ajautuikin vähän passiiviseen rooliin tokalla puoliskolla! 13 pistettä, 7 levaria ja 3 syöttöä. Lauri näyttää kyllä yksinkertaisesti NBA-tason pelaajalta, ja on päivänselvää, että hän tulee olemaan merkittävässä roolissa alusta lähtien. Puhtaita virheitä tuli tosi vähän ja nähtiin pääosin varsin fiksuja ratkaisuja häneltä. Erityisesti eka puolisko oli hyvä ja nähtiin aika agressiivinen Lauri. Hän pärjäsi myös hyvin isompaa ja vahvempaa Valanciunasta vastaan puolustuspäässä. Ja vaikka Lauri ei nyt ole mikään jokicmainen syöttäjä, niin hyvin löysi vapaan miehen syötöillään. Kyllä tässä odotetaan vesi kielellä kauden alkamista.

Muuten League Passilla on nyt ilmainen kokeilujakso muistaakseni 24.10 asti. Itse aion tällä kaudella pääosin katsoa Chicagoa, joten valitsin sen vaihtoehdon, että näkee kaikki yhden joukkueen pelit.

Siitä tilaamaan:
https://watch.nba.com/packages?cid=leaguepass:email:preseasondiscount:100617:spain

Ja Boriz tarjoaa teille 10 euron alennuskoodin. Jos käytätte tätä koodia niin lähtee 10 egeä hinnasta:
PRESEASON10

Kaikki Bullsin 82 ottelua yhteensä 98 euroa. Mun mielestä ei paha. Pudotuspeleihin jos pääsee niin nekin näkyvät, mutta tuskin Hoibergin pojat sinne yltää ensi keväänä.
 
Viestejä
2 439
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Pyynikin Toivoton sanoi:
Olen jo pitempään miettinyt, johtuuko Markkasen taipumus pelata liian pystyssä (huomioitu moneen kertaan jenkkimediassa) ja yläkroppa viivasuorana huonosta selästä. Tollaista olen aiemmin nähnyt muissa ympyröissä kavereilla, joilla on alttiutta selkävaivoihin tai jotka pelkäävät vanhan vamman uusiutumista.

Uskoisin että tuo liikkuminen ja "pystyssä pelaaminen" on tullut geenien mukana. Isä-Pekan liikkumisessa oli hyvin paljon samaa tyyliä. Alla olevasta linkistä voitte katsoa Pekan pelaamista ja tehdä vertailua. Hän on kentällä heti alussa ensimmäiset kolme minuuttia (tummapaitaisten numero 44).

https://www.youtube.com/watch?v=Da8O4CacYLU
 
Viestejä
9
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Nba4live.com

Tuolta löytyy hd laatusia streamejä mikäli haluaa ilmaiseksi katsoa :)
 
Viestejä
2 333
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Markkasen peli on tehokasta aina kun Ryan Arcidiacono on paikalla syöttämässä Lauria. Kiinnostavaa nähdä joutuuko Bulls käyttämään Arcidiaconon lupapäivät pelata NBA:ta heti kauden alussa kun takalinjoilla on yllättäen pulaa pelaajista. Arcidiaconon tuhti peluutus harjoituspeleissä tuntuisi viittaavaan siihen, että peliaikaa voisi nyt kauden alussa tullakin (ennen Dunnin paluuta). Toinen mahdollinen takamies Bronson König kun ei tainnut pelata minuuttiakaan?
 
Viestejä
997
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Vitalstatistix sanoi:
. Toinen mahdollinen takamies Bronson König kun ei tainnut pelata minuuttiakaan?

Bulls waive forward Jaylen Johnson and guard Bronson Koenig
 
Viestejä
2 333
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Königin ja Johnsonin pudottaminen rosterista ei tainnut tulla kenellekään yllätyksenä. Kahden two-way pelaajan kanssa rosterissa saa kaiketi olla 17 pelaajaa ja nyt niitä on 18. Eli yksi vähintään pitäisi vielä pudottaa? Lähteekö Jarell Eddie vaiko Diamond Stone? Stonella näkyy olevan palkkatakuita ja kahden vuoden diili (on myös nuori!), että Eddiestä luopuminen lienee halvempaa & järkevämpää? Toisaalta loukkaantunut Cameron Paynekin roikkuu edelleen rosterissa ja on vaikea nähdä Paynen palaavan Bullsin pelaavaan kokoonpanoon vaikka aikanaan tervehtyykin – mutta ehkä tuo päätös virallistetaan vasta myöhemmin.


Myös Bullsin pelaavan rosterin 13 paikkaa näyttää yllättäen osin hiukan arvoitukselta: joukkoon ei näyttäisi varsinkaan näin avauspelin alla olevan suoranaista tunkua.

Kun nykyisestä 18:sta pelaajasta vähennetään loukkaantuneina olevat Dunn, LaVine, Pondexter ja Payne, niin jäljelle jää 14 pelaajaa.

Mikäli Eddielle ja Stonelle olisi kaavailtu peliaikaa itse sarjassa, eritoten heti alkuun, olisivat he saaneet sitä harjoituspeleissä merkittävästi enemmän. Mutta koska kummankin minuutit jäivät pariin muutamassa pelissä, voinee heidätkin siirtää pois listalta. Jää siis 12 pelaajaa.

Sekä Arcidiaconolla että Blakeneylla on two-way diili, eli saavat viettää kauden aikana vain 45 päivää joukkueen kanssa (sis. harjoituspäivät). Jos herrat laitetaan samantien Windy City Bullsiin, itse NBA-joukkueen pelaavaan miehistöön jäisi kauden ekoissa matseissa vain kymmenen pelaajaa.


Arcidiacono ja Blakeney pelasi kuitenkin kohtuu isoja minuutteja harjoituspeleissä – eli tekisi mieli veikata, että ainakin kauden ekoissa peleissä kumpikin pääsisi pukemaan Bulls-paidan päälleen. Näin pelaavassa rosterissa olisi 12 pelaajaa.

Jos Quincy Pondexter pääsee kohtapuoleen takaisin pelikuntoon, niin pelaava joukkue saisi kolmannentoista pelaajansa. Bulls on ollut vaiti Pondexterin tilanteesta, mutta tätä viimeisintä treeeniloukkaantumista ei ole ymmärtääkseni pidetty vakavana.

Dunnin ja sittemmin LaVinen paluut tarkoittanevat Arcidiaconon ja Blakeneyn siirtymistä G-liigaan – mutta kummallakin on nyt kyllä tuhannen taalan (miljoonien taalojen?) paikka näyttää, että tuo two-way –diili kannattaisi vaihtaa oikeaksi diiliksi. Vaihtuisiko vaikkapa Payne Arcidiaconoon myöhemmin syksyllä? Itse en epäröisi hetkeäkään tehdä tuota vaihdosta...


Laitetaan vielä perään oma arvaus Bullsin avauskokoonpanoksi kun sarja alkaa.

Avauskentällinen:
Jerian Grant
Justin Holiday
Paul Zipser
Nikola Mirotic
Robin Lopez


Penkki:
Ryan Arcidiacono
Antonio Blakeney
Denzel Valentine
David Nwaba
Bobby Portis
Lauri Markkanen
Cristiano Felicio
 
Viestejä
7 517
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Kiitos Boriz vinkistä. Nyt kun on palvelu kokeiltu ja todettu erittäin toimivaksi myös minun netillä, niin paremmilla mielillä voi lunastaa.
 
Viestejä
93
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Yli 10 pistettä harjotusotteluissa!Hyvä Markkanen! Paremmalta näyttää kuin Möttölä 2000-luvun alussa..
 
Viestejä
2 333
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Kokonaiset seitsemän peliä (82:sta) tolkulliseen aikaan! ::)

No, onneksi NBA:n Season passin valikkoon saa sen tulosten-näytön eston...


On other issues, Bulls päästi kenties odotetusti irti Jarrell Eddiestä ja Diamond Stonesta, mutta yllätti signaamallla viime hetkellä viime kauden Cavsissa (42 peliä) ja G-liigassa (11 peliä) pelanneen pointin Kay Felderin jolle ei tällä kaudella ollut enää tilaa Clevelandissa. Näin Arcidiaconokin voidaan laittaa G-liigaan heti kun siltä tuntuu, eikä joukkue ole ihan hirressä jos Dunnin toipuminen viivästyy / Dunn ei esitäkään ihmeitä palattuaan kentälle.

Toinen uutinen on, että Fred Hoiberg sanoi lähtökohtaisesti peluuttavansa kymmenen pelaajan rotaatiota. Kun katsoo nykyistä viidentoista + 2 pelaajan rosteria, niin yksitoista kuulostaisi luontevammalta. Erikoisinta on, että ilmeisesti joku isoista (Portis, Markkanen, Felicio) on siis jäämässä rannalle pelaavasta kokoonpanosta - ei varmastikaan sama tyyppi joka ilta, mutta kuitenkin.
 
Viestejä
7 517
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Ei varmaan olisi Laurin kehityksen kannalta pahaksi, vaikkei ihan joka peliä pelaisinaan. Hirvittää vähän muutenkin, miten jaksaa tolla pelitahdilla ja kovaa pitäisi vielä treenatakin
 
Viestejä
1 434
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

raappa sanoi:
Hirvittää vähän muutenkin, miten jaksaa tolla pelitahdilla ja kovaa pitäisi vielä treenatakin

Ei NBA:ssa kauden aikana treenata kovaa. Nimenomaan pelitahdin takia.
 
Viestejä
402
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

https://sports.yahoo.com/sources-bulls-nikola-mirotic-hospitalized-practice-altercation-teammate-bobby-portis-223615980.html

Mirotic was taken to the hospital Tuesday after their shoving altercation during practice ended with an alleged cheap shot from Portis to Mirotic’s face, league sources told The Vertical. Mirotic is undergoing tests, but is expected to be out for the foreseeable future, league sources said.

Laurille näyttäisi nyt riittävän minuutteja. Toivottavasti ei käynyt Miroticille pahasti.
 
Viestejä
2 568
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Täysin käsittämättömäntä touhua.
http://www.slamonline.com/nba/nikola-mirotic-indefinitely-punch-teammate-bobby-portis/#2VxykSQwDgVGisfO.97

"Bulls forward Nikola Mirotic left practice on Tuesday with two broken bones in his face after getting punched by teammate Bobby Portis."..

Lauri siis suoraan aloitukseen?
 
Viestejä
997
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Siis tämähän tarkoittaa että kerta iskulla on kaksi bullsin isoa laitapelaajaa poissa? Portis sekä mirotic pelasivat markkkasen paikalla. Nyt sille paikalle on enää felicio ja markkanen.

Tavallaan onni koska nyt markasta saa kattoa kentällä tosi paaaaljon. Toisaalta huono juttu koska joukkuehenki saattaa olla todella huonolla mallilla ja se asia pitäisi nyt ainaki olla kunnossa jotta joukkue voi edes haaveilla voitoista.

Markkanen avaukseen heti ekassa ottelussa? ;D Kuka olisi uskonu 2 vuotta sitten divaria ja nyt legendaarisen chicago bulssin avauksessa
 
Viestejä
2 333
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

JOKERY sanoi:
Siis tämähän tarkoittaa että kerta iskulla on kaksi bullsin isoa laitapelaajaa poissa?
Siltä näyttää. Sananmukaisesti kerta iskulla.

"Mirotic will likely be “sidelined indefinitely,” and Portis is “almost certain” to be suspended, reports the Chicago Tribune‘s KC Johnson.
Read more at http://www.slamonline.com/nba/nikola-mirotic-indefinitely-punch-teammate-bobby-portis/#bGBcYlyEpRCJc0sf.99"


Portisin harjoituspelit ei ehkä menneet ihan putkeen vaikka kesä kuulemma tuli treenattua täysillä. Ihan noin ei pitäisi harmin kuitenkaan purkautua vaikka peliaika ehkä uhkasikin jäädä vähäisemmäksi kuin oli itse toivonut tai kuvitellut. Jos tämän nyt näin kohteliain sanankääntein ilmaisee.

Tosin näinkin asiaa kommentoitiin:
"Vincent Goodwill called the altercation ‘three years in the making’ and said Mirotic ‘apparently’ instigated. Bulls culture, indeed. Nothing like bad team chemistry to assist a team in losing games. Or not?" https://www.blogabull.com/2017/10/17/16492446/chicago-bulls-nikola-mirotic-hospitalized-after-getting-punched-by-bobby-portis
Että noinko olisi syitä "niin sysissä kuin sepissä"?

Eipä kerro kovin hyvää joukkuehengestä...


Anyway, nyt puhutaan myös siitä, että NBA:n säännöissä väkivaltainen käytös on itse asiassa riittävä peruste irtisanoa sopimus. Ongelma vain on, että Bobby Portis (22v.) kuuluu niihin jälleenrakennuksen keskiössä oleviin nuoriin pelaajiin joilta odotetaan paljon (Bullsin ykköskierroksen varaus kahden vuoden takaa).


Markkasen kannalta tietysti mielenkiintoinen tilanne - siellä on nyt periaatteessa kolme pelaajaa joiden pitäisi hoitaa kaksi pelipaikkaa (2x48min.) jonkin aikaa joka ilta kolmestaan (= à 32min.) - ja pelejähän on se 3-4 joka viikko.

Kovaa on ammattilaisarki.
 
Viestejä
2 568
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Vitalstatistix sanoi:
Anyway, nyt puhutaan myös siitä, että NBA:n säännöissä väkivaltainen käytös on itse asiassa riittävä peruste irtisanoa sopimus. Ongelma vain on, että Bobby Portis (22v.) kuuluu niihin jälleenrakennuksen keskiössä oleviin nuoriin pelaajiin joilta odotetaan paljon (Bullsin ykköskierroksen varaus kahden vuoden takaa).

Kyllä tämä todennäköisesti muuttaa kaiken, vaikka olisi ollutkin tärkeä palanen tulevaisuuden kannalta. Ei ole hyvä meininki iskeä joukkuekaverin naamaa mäsäksi harkoissa. Uran kannalta tämä oli kyllä erittäin typerä veto Portisilta. Miroticin kannalta erittäin ikävä tilanne, mutta eiköhän hän kohtaa palaa kehiin kasvonaamari päällä. Onneksi toi Portis ei motannut Lauria sentään. ::)
 
Viestejä
2 782
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Boriz sanoi:
Onneksi toi Portis ei motannut Lauria sentään. ::)

Miksi ihmeessä olisi? Vai meinaatko että Mirotic on täysin syytön tuohon välikohtaukseen?
 
Viestejä
2 568
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Mac sanoi:
Miksi ihmeessä olisi? Vai meinaatko että Mirotic on täysin syytön tuohon välikohtaukseen?
En tietenkään tiedä onko Mirotic syytön. Enkä nyt tunne Portisin persoonaa myöskään, mutta tämän perusteella voidaan varmaan kuitenkin vetää se johtopäätös, että hänellä on hermojen hallinnassa parantamisen varaa. Tämän jälkeen on joka tapauksessa kyllä vaikea nähdä, että Portis ja Mirotic voisivat elää sovussa samassa joukkueessa.
 
Viestejä
1 434
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Boriz sanoi:
En tietenkään tiedä onko Mirotic syytön. Enkä nyt tunne Portisin persoonaa myöskään, mutta tämän perusteella voidaan varmaan kuitenkin vetää se johtopäätös, että hänellä on hermojen hallinnassa parantamisen varaa. Tämän jälkeen on joka tapauksessa kyllä vaikea nähdä, että Portis ja Mirotic voisivat elää sovussa samassa joukkueessa.

Portishan oli jossain vaiheessa uhonnut, että tsemppaa itseään kentällä aggressioon kuvitellen, että vastustajat "ovat lyöneet hänen äitiään". ::) Kuulostaa terveeltä kaverilta.

Todella typerä tempaus. Yksikin tällainen teko riittää headcase-maineen saamiseen liigassa, ja Portis ei ole läheskään tarpeeksi hyvä pelaaja, jotta tuollaista siedettäisiin - varsinkaan nyky-NBA:ssa, jossa tasainen ammattimaisuus on entistä kovemmassa kurssissa. Veikkaisin, että kaverin tie vie melko nopeasti pelaamaan NBA:n ulkopuolelle, ja sieltä sitten EHKÄ jossain vaiheessa takaisin, jos näytöt riittävät.

Samassa jengissä eivät Miroticin kanssa enää taatusti pelaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös