Kotimainen koripallo > Miesten 1. divisioona

BC Nokia 2012-2013

(1/25) > >>

Herkku:
Tulevalle kaudelle on NU:n mukaan tarkoitus saada valmentaja hieman aikaisemmin kuin päättyneelle kaudelle saatiin.


--- Lainaus käyttäjältä: NU ---BC Nokian miesten johtoryhmä ei ole aikaillut Ville Tuomisen lähdettyä Tampereelle. Ryhmä on ollut yhteydessä kolmeen ehdokkaaseen. Nimiä ei mainittu eikä mistä päin ehdokkaat ovat.

"Uskon, että parin viikon sisällä meillä on uusi päävalmentaja. Jos ja kun saamme henkilön kanssa sovittua asiat, alkaa pelaajien kartoitus. Kaikki olisi hyvä saada kuntoon jo toukokuun aikana.", toteaa Kari Mäkelä.

Mäkelä on tiedustellut hyvän kauden pelanneiden vahvistusten jatkamisesta Nokialla.

"Olen kysellyt asiaa, mutta kummallakin on vientiä ulkomaiden suuntaan. Katsotaan kuinka käy. Ensi kaudeksi tullaan kuitenkin hankkimaan 2-3 vahvistusta."
--- Lainaus päättyy ---

MattHeldman:
Enpä muista, että moneen vuoteen olisi huhtikuussa edes tiedotettu joukkueen tilanteesta. Toivottavasti valmentajaksi saadaan yhtä hyvä kaveri kuin mitä kolmen viime kauden aikana on ollut.

DT ja January olisivat kumpikin mieluisia vahvistuksia ensi kaudelle. Kumpikaan ei ole mikään sateentekijä, mutta ehdottomasti divarin parhaan kolmanneksen jenkkejä. Toivottavasti Nokialla jatkamiselle ilmaantuu perhesyitä :)

Kommentti 2-3 vahvistuksesta jättää hieman auki, puhutaanko nimenomaan ulkomaalaisvahvistuksista vai lasketaanko tähän porukkaan myös suomalaiset. Itse toivoisin kombinaatiota kaksi jenkkiä (F/C) + yksi "Mäntymaa". Siihen päälle Timo, Ville, Tomi ja terve Shawn, niin asiat ovat todella hyvällä mallilla.

Herkku:
Pyrinnön valmennuspäällikkönä viimeksi ollut Tero Hassinen tulee Nokian uudeksi päävalmentajaksi 2+1 sopimuksella.

MattHeldman:
Pitää näyttää peukkua sekä valinnalle, pestin kestolle että ilmoittamisajankohdalle.

Nyt kun saataisiin uutisia pelaajasopimuksista. Olisikohan sitä "vaaraa", että Hassisen perässä tulisi yhtään pelaajaa Tampereen puolelta.

MattHeldman:
Onko ensi kauden pelimiehistä huhuja liikenteessä? Nokian Uutisissa ei ilmeisesti ole kirjoitettu mitään Hassis-uutisen jälkeen?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta