Koripallo.com

Catz 2012-2013

Viestejä
306
Noniin, vaikka joukkue on vielä kesälomalla niin taustoissa tapahtuu. Mika Haakana siis jatkaa päävalmentajana ja 1-vuoden sopimukset on tehty Lotta Aaltosen ja Lena Reshetkon kanssa. Opiskelupaikat alkavat selvitä kesäkuun loppupuolella joten silloin alkaa varmasti sopimuksia niinsanotusti sadella.
 

cATZ

Vs: Catz 2012-2013

toivottavasti se parka Mäkitalo saisi pelata sitten jossain edes. Ei näytä häneltä olevan kauheasti tilastoja mistään viimeisiltä vuosilta ja aina istuu penkin päässä tai siviileissä. En usko että voidaan kutsua kokeneeksi pelaajaksi. Ei niitä kokeneita muutenkaan kauheasti ole siellä L-rannassa tällä hetkellä.. Mutta ei muuta kuin tsemppiä kovasti kauteen ja toivottavasti Catzsissa on mestariainesta!
 
Viestejä
306
Vs: Catz 2012-2013

Katja Summalan paluu iloinen yllätys, muutenkin paketti alkaa näyttää ainakin paperilla hyvältä. Toivottavasti toinen jenkki yltää Copelandin tasolle. Kauden alkua odotellessa 8]
 
Viestejä
843
Vs: Catz 2012-2013

Joku aika sitten ES vihjasi paluumuuttajasta ja Katja oli mielestäni ainut mahdollinen. Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä Katjan otteet uudessa pelaajaympäristössä. Katjan vaarallisuuden viivan takana sai Catzkin viime kaudella kokea. Tervetuloa takaisin Catziin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös