Koripallo.com

Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
715
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Sam's Hoops

PG: Lin, Collison, Bayless.
SG: Wade, Matthews, Dunleavy,(Delfino),(Bayless)
SF: Marion, Delfino,(Matthews),(Dunleavy)
PF: Aldridge, Anderson, Bass, Landry,(Marion)
C: Hibbert, Jordan,(Aldridge)

Melko tyytyväinen olen draftiini. 13. pick ei ollut todellakaan mikään mieluisin, mutta Wade onneksi tippui niin alas ekalla kierroksella. Rondo oli kiikareissa, mutta hänet vietiin nenän edestä. 2. kiekalla LaMarcus, johon olen tyytyväinen. 2pos ja varma suorittaja. 3. kiekalla Hibbert, johon myös tyytyväinen. Hyvä keeperiksi ja hänkin melko varma suorittaja. 4. kiekalta alkoi sitten "hit-or-miss"-putki. Ryan Anderson, Wes Matthews, Linsanity ja Marion ovat kaikki onnistuessaan todella hyviä, mutta huonommat otteet ovat sitten täyttä kuraa. 8.-10. kiekat oli Collison, Jordan ja Bass. Perusvarmoja avauksen miehiä, jotka ihan hyviä backuppeja fantasyn avausmiehille. 10.-14. kiekat Bayless, Delfino, Dunleavy, Landry. 2pos oli tärkeätä tässä vaiheessa. Kaikilla pientä potentiaalia täyttää lakanaa, mutta tod.näk. tulen luopumaan monesta, ellen kaikista.

Kohtalaisen vaikeata veikkailla menestyksen määrää tässä vaiheessa. Potentiaalia kyllä on ihan riittämiin, but you never know. Loukkaantumisherkkiä janareita yritin välttää, mutta kyllähän niitäkin pakosti muutama sinne livahti. Pointit ovat ihan ok. SG hyvä. SF melko kyseenalainen, pitänee yrittää treidailla parempaa. PF hyvinkin hyvä ja C hyvinkin hyvä.
 

.C.

Viestejä
324
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

5. Chris Paul
-Pakollinen valinta, olin valmistautunut Smithin ottamiseen, mutta Homicidal yllätti positiivisesti. :)
24. Monta Ellis
-Paras pelaaja draftissa oman käsitykseni mukaan sillä hetkellä. Uskon, että tulee ottamaan Jenningsiltä johtajuuden ja viime kausista tiedetään, että Montalla on mahdollisuuksia yllättää iskemällä satunnaisesti 40pts pelejä heikompia jengejä vastaan.
33. David Lee
-Ensimmäinen virheeni, ei tosin paha. Tässä ois ollu paikka ottaa todella kova keepperi. Näin jälkikäteen toteisin, että Curryn ottaisin tilalle. Lee kyllä ihan kelvollinen iso ja toivottavasti 3 kiekan arvoinen. Oletin ottavani Smithin ekalla, joten PF osastoa en ollut suuremmin tutkiskellut.
52. Derrick Rose
-Pakollinen keepper valinta. Paras pelaaja draftissa jäljellä tässä vaiheessa. Tietty riski tosin pielee, kun isompi loukkaantuminen parantumassa ja Rosen pelityyli kuitenkin perustuu selvästi atleettisuuteen. Mutta luotto on kova ja kuuluu yhtiin suosikki takamiehistäni, joten osin tunteellakkin otettiin.
61. Carlos Boozer
-Aika näyttää, odotan Boozerin ottavan paljon vastuuta Rosen poissaollessa.
80. Tyson Chandler
-Isot miehet, erityisesti sentterit näyttivät valuvan vauhdilla vähiin, joten otin kelvollisen kaverin kun vielä pystyi. Iso mies, isot levypallot?
89. Andrei Kirilenko
-Mitäpä kummempaa, tarvittiin SF:ää ja Kirilenko tuo vähän kaikkia statseja.
108. Alonzo Gee
-Joku random jantteri josta en ole ennen kuullutkaan. Vaihtoehtona oli Trevor Ariza, no päätin uskoa yllättymiseen positiivisesti. Joukkueen taso ei ainakaan pitäisi olla turhan kova haittaamaan statsien takomista.
117. Ray Allen
-Vaikka olin aika Lakers/Miami kielteinen draftiin lähtiessä, niin tuli nyt sharp shootteri kuitenkin napattua. Odotan korkeita heittoprosentteja kun pääsee vapaana tykittämään. Jos Miller/Battier pystyi siihen, niin voi luoja mitä Allen sillä tekee.
136. Luke Ridnour
Ridnour vaikuttaa juuri sopivalta kaverilta paikkalemaan PG:n paikkaa Rosen ollessa poissa. Saa itsekkin kovemmin vastuuta, kun Rosen kohtalotoveri, espanjan kidi kärsii samasta vammasta.
145. Kevin Seraphin
-Pahin mokani draftin osalta. Luulin miestä SF:ksi...(silmät hyppi riveillä?), En ole koskaan kuullutkaan... En todellakaan tiennyt että on loukkaantunut... Treidejä, anybody? :D
164. Austin Rivers
Riversin poika asettuu jatkamaan CP3:n jalan jälkiä? Noh luontainen skoraaja, surkea joukkue, saa varmasti vastuuta yhdessä unibrown kanssa. Toivottavasti tekee Brandon Jennings mäisen kauden avauksen, loppukauden erotuksella(ei 5/25 fg).
173. Dejuan Blair
-Oi MIKSI NATE THE GREAT VIETIIN? Itse olisin ihan tunnesyistä ottanut herran, mutta nyt kävi näin, että juuri ennen minua varannut Homicidal birds päätti sittenki pahoittaa mieleni vaikka olivat alku draftista kovin ystävällisiä olleet. Blair kuitenkin käsittääkseni ihan mahdollinen positiivinen yllättäjä.
192. Gerald Green.
-Statit näytti ihan kivoilta noista jäljellä olleista. Eipä tuolla niin väliä.

Kauteen lähdetään positiivisena. Ongelmia saattaa tosin ilmetä varsin kapean materiaalin takia, näin loukkaantumisista johtuen (4, 2DTD, 2O). Mutta katsotaan mitä voidaan tehdä ja opetellaan formaattia.
 
Viestejä
881
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Drafti tuli käytyä, kiitos kaikille osallistumisesta (prosentti parempi kuin viime vuonna). Valmistautuminen voisi aina olla parempaa, mutta mielestäni onnistuminen oli vähintäänkin kohtuullinen, vaikka todella isoilta nimiltä joukkueeni tänä vuonna nelospikistä huolimatta välttyikin.

PG: R. Stuckey, A. Miller, N. Robinson, D. Harris
SG: P. George, M. Thornton, B. Roy, M. Brooks, (R. Stuckey, N. Robinson)
SF: J. Smith, D. Gallinari, (P. George, M. Brooks, B. Roy)
PF: A. Drummond, (J. Smith, D. Gallinari)
C: M. Gasol, N. Pekovic, K. Perkins

Isoimpina vahvuuksina tänä vuonna lienee swingman-positioiden vahvuus, johon erityisesti draftissa keskityinkin. Neljän ensimmäisen kierroksen aikana matkaan tarttui Josh Contractyearin lisäksi Paul George ja Marcus Thornton vahvistamaan SG-SF-osastoa sekä liigan sentteriparhammistoa Marc Gasolin muodossa (18. pick taisi olla vähän reach). Tämän jälkeen hyvällä valuella kyytiin tarttuivat Italian Ori ja hätäinen PG-pick Stuckey, joidenka jälkeen drafti menikin loppupaikkoja täytellessä.

PF-osasto näyttää määrällisesti heikoimmalta, kun taas PG on laadullisesti selkeästi heikoin positioni. Luotan kuitenkin siihen, että waiverin ja treidien kautta tällä porukalla saadaan vielä voittoja nokittua (pun intended).

ps. .C. on hyvä ja ottaa yhteyttä Nate Robinsonin saatavuudesta trade-ehdotuksin.
 
Viestejä
1 404
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Ensimmäinen fantasy draft nyt takana. Mututuntumalla ja makustelemalla mentiin. ja mielestäni onnistuin kelvollisesti, mutta aikahan sen näyttää. Pientä kertausta valinnoista.

20121015_inq_sixr15-a.JPG

Andrew Bynumin on helppo hymyillä Kupchakin Kätyreiden ykköspickinä.

PG: Conley, Thomas, Hinrich
SG: Afflalo, Terry, Waiters, Hinrich
SF: Pierce, H.Barnes, Aminu, MWP
PF: Jefferson, Scola, Vucevic
C: Bynum, Jefferson, Vucevic

1. kierros: Andrew Bynum #11
Bynumin kavereiden kesken "pyynymin" valuminen ulos top-10 sijoilta pakotti tähän draftiin. Loukkaantumisherkkyys on kaikkien tiedossa, mutta ei tässä nyt ensimmäisellä Fantasy kaudella heti aleta varmistelemaan. Terveenä pysyessään Bynum tulee dominoimaan heikon idän korinalustoja tavalla jota ei ole nähty sitten Shaqin Orlando vuosien.

2. kierros: Al Jefferson #18
Makustelin Hardenin ja Jeffersonin väliltä ja päädyin lopulta Big Al'iin. Utahin ison pään rotaatio saattaa hieman pudottaa Jeffersonin minuutteja, mutta uskon Allun pelaavan mummonsa muiston kunniaksi upean kauden. Voi pelata PF ja C josta tietysti myös plussaa.

3. kierros: Mike Conley #38
Erittäin luotettava ja tasainen PG. Minuutteja luvassa todella runsaasti Memphisin avauksessa ja omaa potentiaalia parantaa vielä keskiarvojaan.

4. kierros: Paul Pierce #46
Weteraani ja woittaja. Ikää tulee lisää, mutta Paul pappa se vain painaa menemään. Tarjoaa vähän kaikkea joten tässä vaiheessa draftia ja jäljellä olevia pieniä laitureita katsellessa ihan ok pick.

5. kierros: Arron Afflalo #67
Afflalolle on tarjolla uransa isoin rooli umpisurkeassa Orlandossa. Reilut 35mpg joukkueen ykkösoptiona maistuu numerolla 67 voja voja!

6. kierros: Isaiah Thomas #74
Takana hieno rookiekausi ja paikka Sacramenton aloittavana pointtina. Potentiaalia on parantaa toisella kaudellaan vielä runsaasti Kingsin nuoressa joukkueessa.

7.kierros: Jason Terry #95
8.kierros: Luis Scola #102

9.kierros: Dion Waiters #123
-Tässä vaiheessa konseptit olivat hieman sekaisin ja selailin päättömänä, että minkälaisia pelaajia listoilla on ylipäätään tarjolla. Kunnes silmäni osuivat listoilla läskin näkösenä köllöttelevään Clevelandin uuteen (Burger) Kingiin. Tulee pistämään paljon pisteitä taululle Irvingin vierellä.

11249315-large.jpg

Ensimmäisen Kupchakin Kätyrit paitansa Waiters sai muistaakseen jo 2-vuotiaana, joten hänen elinikäinen unelmansa toteutuu

10. kierros: Harrison Barnes #130
Tässä vaiheessa Pierce oli edelleen ainoa SF, joten vahvistusta tarvittiin. Muutamasta vaihtoehdosta päädyin Barnesiin joka saa varmasti heti tulokaskaudelllaan paljon vastuuta varsinkin jos Warriorsin avainpelaajien loukkaantumiset jatkuvat.

Loput pickit: Nikola Vucevic, Al-Farouq Aminu ja Metta World Peace.
 
Viestejä
1 729
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Käydäänpä sitten omaa dräftäilyä lävitse.

1. kierros: 10 pick overall - DeMarcus Cousins, Sacramento Kings
Ensimmäiselle kierroksella kahdeksan ensimmäisen pickin aikana valittiin juurikin ne pelaajat, jotka oletinkin siinä menevän. Seisovan paikan 9. pickillä ottama Anthony oli yllätys, jota olin itsekin vähän makustellut mielessäni. Ehdottomasti hyvä haku ensimmäiselläkin kierroksella. Kuten oletinkin, oma ykköskierroksen varaus valittiin loppujen lopuksi kolmikosta Cousins, Bynum, Wade. Cousinshan siinä sitten päätyi voittajaksi, en pystynyt millään vastustamaan DeMarcusin 23/12/3/2/2 -potentiaalia. Mentaalisena ongelmatapauksenahan Cousinsia on pidetty, mutta käsittääkseni Cousins on mieleltään enemmänkin kaikkensa voittojen eteen tekevä soturi, kuin andrewbynum-tyylinen perseilijä. Lisäksi Kousinssi ei ole ollut läheskään niin loukkaantumisherkkä kuin Wade tai Bynum.

2. kierros: 19. pick overall - James Harden, Houston Rockets
Omat kauhuskenaarioni toteutuivat täysin. Omissa rankeissani 18 parasta pelaajaa vietiin kaikki nenän edestä, The Gamen napatessa edellisenä Mokeskin viimekauden ykköshevosen Big Alin. Omissa suunnitelmissani olin pitkälti pelannut sen varaan, että joku noista 18:ta pelurista olisi vielä tarjolla itselleni, mutta eipähän sitten ollut. Toista isoa pelaajaa en mielelläni olisi halunnut tässä vaiheessa ottaa, joten viimeinen valinta kulminoitui Ty Lawsoniin ja James Hardeniin. Hardenin arvoa on hankalahkoa ennustaa uudessa joukkueessa, mutta tälläisiä laskelmia olin Hardenin osalta tehnyt ennen draftia:
  • Viime kaudella Harden melko tarkalleen 10 pelitilanneheittoa per ottelu. Kaksi kautta sitten Houstonin ykköskorintekijän paikkaa heittävänä takamiehenä miehittänyt Kevin Martin kiskoi ilmaan 16 heittoa, ja siihen päälle vielä 8 vapaaheittoa, pari enemmän kuin Harden tällä kaudella.
  • Tuolla kaudella Kevin Martin käytti joukkueensa pallonhallinnoista kentällä ollessaan massiiviset 30%. Hardenin sama lukema viime kaudella oli 21%. Harden tuskin yltää ihan kolmeenkymmeneen prosenttiin, mutta muiden huonojen joukkueiden ykköspelaajiin verraten joku 28% on ihan haavissa. Eli noin 33% lisäys edelliskauteen verrattuna.
  • Vastuun määrän eksponentiaalinen kasvu hyökkäyspäässä sekä peliajan lisääntyminen johtavat siis laskennallisten tilastojen vääjäämättömään räjähtämiseen. 36 minuttia kohden Harden nakutti viime kaudella tehot 19/5/4 höystettnynä parilla kolsterilla ja yhdellä riistolla. Nyt kun otetaan vielä huomioon, että rinnalla ei ole Durantia ja Westbrookia viemässä heittoja ja pelinrakentelua, eivät esimerkiksi tehot 22/5/5 samoilla lisukkeilla ole mitenkään utopistiset. (Vrt. Kevin Martin 24 ppg)
  • Huomioon pitää ottaa toki fakta, että puolustukset tulevat kiinnittämään huomionsa joukkueen ykköspelaajaan aiheuttaen varmasti jonkun läjän ohiheittoja ja menetyksiä. Tämän toki aiheuttaa aiemmin kliinisten heittoprosenttien laskua, mutta kun ohiheitoista ei sakoteta, niin mikäs tässä on ollessa.
  • Tavoitteeksi asetettakoon 36 minuuttia, 22 pistettä, 5 riparia, 5 passia, 2 kolmosta, 1 riisto, 7 onnistunutta pelitilanneheittoa, 5 vaparia ja 3 menetystä per peli. => 107.

3. kierros: 38. pick overall - Stephen Curry, Golden State Warriors

300051.jpg


Kolmannen kierroksen strategian olin ennen draftia tiivistänyt yhteen sanaan: "Dragic". Ikävä kyllä tässä vaiheessa Achillesin konseptit olivat hieman sekaisin ja hän selailikin päättömänä, että minkälaisia pelaajia listoilla on ylipäätään tarjolla. Loppujen lopuksi arpa osui näemmä Dragiciin, ja suunnitelmani menivät roskikseen. Vielä kun Seisova paikka vei Gormatin juuri edellisellä varauksella, oma tilanteeni oli äärimmäisen sekava. Selailin listoja päättömänä achillesmaisesti noin minuutin ajan, vain löytääkseni nimiä Johnson, Conley, Hibbert, STAT, Ilyasova, Millsap.

Noista nimistä kukaan ei aiheuttanut minkäänlaista erektiota, joten päätin lähestyä asiaa uudelta kantilta. Stephen Currylle olin arvionut terveenä ollessaan ylivoimaisesti parhaat pisteet jäljellä olevista pelaajista. Paino sanalla terveenä olleessaan. Nilkathan tällä janarilla ovat ns. lasia, jotka muljuvat kerran kahdessa viikossa, mikä on varmasti syynä miksi Curry kolmoskiekalla oli vielä saatavissa. Upside jo tällä kaudella ja varsinkin keeperinä on kuitenkin sen verran huima, etten voinut vastustaa pientä riskinottoa, varsinkin, kun pari ensimmäistä kierrosta oli vedetty ihan samalla mentaliteetillä.

4. kierros: 47. pick overall - Luol Deng, Chicago Bulls
Kolmen ensimmäisen kierroksen hulluttelun jälkeen oli aika rauhoittua. Deng oli ollut kiikarissa alusta alkaen heittämällä kolmoskierroksen valuena, joka todennäköisesti kuitenkin putoaa ainakin neloskierrokselle. Rosen ollessa pitkään pois on Deng varmasti Chicagon ykkösoptio hyökkäyspäässä. Heittoprosentit varmasti ottavat kovaa osumaa, mutta se ei haittaa kunhan pisteitä ja levypalloja napsuu. Mahdollisuudet ovat jopa 100 pisteen suorittamiseen.

5. kierros: 66. pick overall - Kyle Lowry, Toronto Raptors
Viidennellä kierroksella oli tarkoitus hankkia pointti tai sentteri. Neljännen kierroksen loppupuolella katselin vielä jäljellä olevia pelaajia, ja heittelin autopick listalle niistä neljä mielenkiintoisinta nimeä (Järjestyksessä Lowry, Holiday, Noah, Bargnani) ja lähdin keittämään kahvia. En ollut uskoa silmiäni kun Lowry oli edelleen vapaana 66. varauksella. Paukutti viime kauden alussa ensimmäiset puolitoista kuukautta kevyesti yli 100 pistettä ennen sairastelua ja Dragicin läpimurtoa. Todellinen riisto viidennen kierroksen loppupuolella siis.

6. kierros: 75 pick overall - Kevin Garnett, Boston Celtics
Tässä kohtaa rosterissani oli aukkoja isossa päässä, joten Garnett sopi kuin se kuuluisa nyrkki silmään. Tuplapositio ja takuuvarmat 15/9 illasta toiseen höystettynä joillain blokeilla ja stiileillä. Jälkeenpäin katsottuna Klay Thompson olisi ollut myös hyvä haku tähän kohtaan, mutta isojen miesten puute, ja Steph Curryn omistaminen rämäytti vaa'an Garnettin suuntaan. 85 pisteen pintaan on Garnettille asetettu arvio.

7. kierros: 94 pick overall - Ben Gordon, Charlotte Bobcats
Yksi ennen draftia kiikaroiduista täkyistä. Charoltte tulee olemaan tänäkin vuona infernaalista jöötiä, ja Gordon on Bobcatsin selvä hyökkäyksen ykkösoptio. Yrittää varmasti pelastaa uransa ottamalla "vähe heittoo" ja sitä kautta pistekeskiarvoa ylös. 20 pointsia peliä kohden on täysin mahdollista, mikäli saa pitää aloituksen paikkansa läpi kauden.

8. kierros: 103 pick overall - Kris Humphries, Brooklyn Nets
Leveyttä tarvittiin taas isoon päähän. Humphries on peliaikaa saadessaan kävelevä tuplatupla-masiina, 12/10 tai jotain siihen suuntaan. Makustelin myös Big Baby Davisia tähän rakoseen, mutta päätin ottaa riskin ja toivoa että Davis putoaisi käsiin vielä seuraavalla kierroksella. Netsillä on ikävä kyllä jonkin verran syvyyttä isossa päässään Teletovicin ja Blatchen muodossa, mutta noin periaatteessa Kardashian on kyllä tuosta kolmikosta paras koripallon pelaaja.

9. kierros: 122 pick overall - Elton Brand, Dallas Mavericks
Tässä vaiheessa yksinkertaisesti paras jäljellä ollut pelaaja, jonka arvo pitkälle sidottu Nowitzkin ja Kamanin pelikuntoisuuteen. En löisi mitenkään hirveästi rahaa sen puolesta, että molemmat komeljantterit pysyvät pitkiä aikoja terveenä, jolloin Brandin pitäisi ihan decenttiä fantasyarvoa tarjota. Penkkiroolissakin luulisi sen lähemmässä 30 minuuttia peliä kohden heruvan.

Loput varaukset:
Hedo Turkoglu
Gustavo AYOOON
Landry Fields
James ja Wesley Johnson

Treidimarkkinoilla Hedo on tämän kauden Hedo, AYOOONin toivon syrjäyttävän Nik Vucevicin Orlandon korinalustalta, Fieldsille maksettiin niin saatanasti rahaa, että kai sitä on pakko peluuttaa, Wesley on kiintiösun ja James on völjyssä lähinnä edullisen positionsa vuoksi.

Syvyyskartta:

PG: Curry/Lowry
SG: Harden/Gordon/Fields (Curry, Wesley)
SF: Deng/Turkoglu/J.Johnson/W.Johnson
PF: Garnett/Brand/Humphries/Ayon (Cousins)
C: Cousins (Garnett)

Kaiken mennessä nappiin joukkueessa on potentiaalisesti jopa 5 sadan pisteen pelaajaa, muutama vajaan 90 pointsin kaveri ja sitten jonkinlaisia 70-80 pisteen väliin kompastelevia.

Treidimarkkinoiden aukeutuessa joukkueeseen etsitään siis kolmosketjun pointtia sekä varamista sentterin positiolle.

Mestaruus.
 
Viestejä
1 404
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Bynum (knee) has no timetable for his return from injury, the USA Today reports.

Tästä se lähtee. Nyt on odotettava isoja asioita Nikola Vucevicilta Orlandossa.
 
Viestejä
1 729
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

John Hollinger samoilla linjoilla Mokeskin kanssa Hardenista: 8] 8]
Take Harden's averages from last season without any other adjustments, bump up the minutes to 36 a game, and you're looking at 19.3 points per game, with 4.2 assists thrown in. Factor in that Westbrook and Durant aren't around to crash his party, and his scoring average could be expected to climb into the low 20s. That's before considering that he's 23 and in his fourth season, which means he was likely to continue improving regardless.

You can see where I'm going with this. Harden might be the most hammer-over-the-head obvious candidate for the All-Breakout Team in all the years I've done this. The question isn't whether his numbers will jump, but rather how big the jump will be. A 20-5-5 type of season is well within range, although he may fall a bit short on the assists. Something wackier, along the lines of 23-5-6 and threatening to lead the league in free throw attempts, can't be ruled out.

Ensimmäinen peli miellytti ainakin fantasyomistajaa: 37/12/6/4 ja neljä kolmosta vielä päälle, eli yhteensä 179 fantasypointsia! Lowry myös odotetun kova, muutenkin hyvän tilastorivin lisäksi vielä 5 riistoa ja 133 pistettä.

Negatiivisemmalla puolella taas Cousinsin pienet minuutit, (liekö ollut virhevaikeuksissa) ja Curryn ja Dengin heittopeli (yhteensä 5-27). Eipä tässä muuta. King Jamesiin on kiskottu 250 pointsin kaula, joka toivottavasti kestää viikon loppuun asti.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Minulla on muutenkin vähemmän pelejä + 2 jätkää loukkaantuneena, tästä otteluparista ei voitto ole muutenkaan lähelläkään. Ja Knicksin pelikin peruttiin, niin sieltä jää peli saamatta myös.

Harden kyllä aloitti vakuuttavasti, 44 minuuttia se merkittävin statsi. Chandler Parsonsin 88 fapoa ja 42 minuuttia mukava yksityiskohta omista jämäkierroksilla varatuista pelaajista. Muuten aika tasaisen harmaata ekat pelit miinus Turnerin Evanin limboilu.
 
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Hyvältä näyttää kauden alku bamballa... Ainakin jos katsoo yksittäisten pelaajien suorituksia.

-Holiday huonolla heittämisellä ja ilman kolkkeja 110 fpts rikki.

-Lebron alle 30 minuutissa 110 fpts rikki. Krampit taisivat johtua krapulasta.

-Gay itselleen perinteisellä statlinella 110 fpts.

-Noah vaatimattomat 150 fpts ensimmäisellä kierroksella varattua Kusinsia vastaan.

-Sideshow Bob myös varsin vaatimattomasti 125 fpts ilman tuplatuplaa, tai tällä kertaa pitänee sanoa triplatuplaa.

-Hickson Howardin puristuksessa ja virhevaikeuden saattelemana yli 80 fpts vain 25 minuutissa.

-Beal/Crawford pelasivat varsin surkeasti, mutta yhdessä kuitenkin 130 fpts.

-Favors 18 minuutissa 54 fpts, LET THE BOY PLAY!

-Augustin osoittautumassa paskimmaksi varaukseksi, mikäli peliaikaa ei siunaannu. Myös White otti huilivuoron, mikä varsin odotettua olosuhteet huomioon ottaen.

-Innolla odottamaan Feltonin, Blatchen ja Budingerin rooleja joukkueissaan.

-Wallin tervehdyttyä Bamballa kuusi varmahkoa sadan pisteen kanssa leikittelijää, pari potentiaalista rajan rikkojaa minuutit saadessaan ja hyviä(?) 60-80 pisteen rivimiehiä. Hieman vielä hakusessa free agenttien ja rosteripelaajien välinen pisteraja, eli millaisilla pisteillä kannattaa rosteripaikka pelaajalle antaa? Aikaisemmissa formaateissahan se on pyörinyt siellä 20 fpts tuntumassa.

-Killesin kanssa kova vääntö tämän viikon voittajasta.

-NBA kiima kasvaa!
 
Viestejä
16
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Köyhänmiehenpostimiehen katsaus draftiin ja kaukaiseen tulevaisuuteen:

Lähtökohtana draftiin oli viimeinen varausvuoro (jonka KJ oli epäilemättä keinolla tai toisella järjestänyt, mutta todisteiden puuttuessa ei siitä enempää).

14 Blake Griffin, LAC PF
15 Kyrie Irving, Cle PG

TOP13 oli mietitty valmiiksi, josta toivoin syliini putoavan yhden tai jopa kahden pelaajan. Toisin kuitenkin kävi ja KP.comin ammattitaitoinen väki varasi ennalta arvioimani pelaajat nenäni edestä. Nelikosta Bryant, Aldridge, Griffin & Irving päädyin valitsemaan kaksi jälkimmäistä. Näihin pelaajiin on vahva luotto.

42 Eric Gordon, Nor SG
43 Amar'e Stoudemire, NY PF

Drafauspositioni pakottamana alotin tässä vaiheessa riskinottamisen. Seuraavana päivänä selvisi Amaren loukkaantuminen ja siitä seuraavana Gordonin. Alkukausi oli romahtanut ennen kuin se oli edes alkanut. Sormet ristissä toivoin Joe Johnsonin, Boshin, Dragicin tai Conleyn putoamista näin alas, mutta toisin kävi. Jälkeenpäin harmittaa etten varannut viime kauden vetojuhtaani Paul Pierceä. Myös Rosen varaaminen kävi mielessä...

70 JaVale McGee, Den C
71 Ricky Rubio*, Min PG

Seuraavat varausvuorot lähestyivät ja sormet olivat taas ristissä. 11 vuoroa jäljellä ja pöydällä ovat Nowitzki, Bargnani, Lowry, Matthews, Randolph, Kemba, Afflalo ja Thornton, ehkä joku heistä tippuu tarpeeksi alas.. Toisin kävi. Aika pistää kaikki peliin ja luottaa McGeen peliälyyn sekä Hakeemin oppeihin. Rubion varasin keeper-statuksen vuoksi ja hänen(kin) osaltaan toivotaan nopeaa paluuta.

98 George Hill, Ind PG
99 Nene, Wsh C

Tässä kohtaa huono valmistautuminen alkaa kostautua. Taktiikaksi muodostunut "isolla riskillä ja talentti ennen positiota" ei tainnut olla paras mahdollinen. Hakusessa oli wingmani, mutta kun Young, MKG, Leonard ja Derozan meni edeltä niin valitsin Hillin Collinsonin sijaa tuplaposition takia. Nene täydensi vammaisten listaani.

126 Drew Gooden, Mil PF
127 Jeff Green, Bos SF

Goodenille minuutteja ja toisinto viime vuodesta? Green pakollinen SF

154 Wilson Chandler, Den SF
155 Emeka Okafor, Wsh C
182 Randy Foye, Uta SG
183 Tayshaun Prince, Det SF

Loput varaukset menivätkin sitten positioiden pakottamana. Jokuhan olisi aikoinaan varannut Okaforin Howardin edellä?

Tuntemukset draftin jälkeen ovat sekavat. Tiedossa oli että loukkaantumisia on luvassa, mutta matto vedettiin alta sen verran luvaa, että fantasy-sivujen avaaminen tekee pahaa. Jälkeenpäin tuossa viimeisessä varausvuorossa ei ollut pahinta se että tosiaan varasi viimeisenä, vaan se että varausten välillä oli 30 numeroa. Toki sain varata peräkkäin, joka tuo oman taktisen etunsa.

Jotain pitäisi keksiä, harmi ettei tässä pelissä voi lyödä ketään kyynärpäällä selkään.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Viime yönä oman joukkueen muutamalta pelaajalta lohduttavia esityksiä.

Greivis Vasques 98,5 fapoa, toinen peli putkeen yli 90. Steal of the draft? Kaverilla on pallo kädessään jatkuvalla syötöllä, jotain jeremylinmäisyyttä pelaamisessa. Teki myös voittokorin sekunti ennen peliajan loppua, joten komeetan oloista meininkiä. Saman joukkueen Robin Lopez 19 pistettä, ja näytti kyllä kaikin puolin avauskaliiberin sentteriltä, jolle voisi maksaa 10 miljoonaa kaudessa. En ihmettelisi yhtään, jos vetää säännöllisesti 14/10 ja parit blokit päälle vetoja. Viime yönä 81 fapoa.

Andre Iguodala 85 pistettä kahden pelin keskiarvona, mutta Denverin peli on ollut todellista takkuamista. Kunhan tuo lähtee tuosta käyntiin niin Iggy on 95 pisteen singeri. Ei hätää siis. Selkeästi Karl on miettinyt Iggylle isoa roolia, ja varsinkin Ty Lawsonin omistajan kannattaa olla huolissaan tästä kehityksestä.

Ykköskeeperini Brandon Jennings teki 134 fapoa 29 minuutissa Bostonia vastaan vieraskentällä. Aika kova suoritus, ja Jennings on selkeästi tämän joukkueen liideri. Ersan Ilyasova pelasi tässä pelissä vain 25 minuuttia ja heitti ainoastaan 7 jertaa, mutta siitä huolimatta junaili yli 10 riparia. Tuplatuplia on siis tulossa ns. ihan helvetisti. Nappasin waivereilta Tobias Harrisin, joka voitti aloittavan SF:n paikan itselleen ja on näkemäni perusteella The Real Deal. Viime yönä lähes 90 fapoa.

Chandler Paskons jatkoi +80 pisteen jytkyilyään 12. kierroksen varauksena. Jälleen mies ei mitään ihme pistetehtailuja harrastanut, mutta kun tilastorivit täyttyvät muuten niin tasaisesti ja minuutteja tulee, niin 80 pistettä tulee kasaan helposti. Kunhan heitot alkavat osumaan, niin kyseessä on 90+ pisteen saletti janari.

Orlandon kaverit eivät myöskään pettäneet. Jameer Nelson napsi takuuvarmat +80 ensimmäisestä pelistään ja tulee olemaan tuon rajan yläpuolella kirkkaasti myös jatkossa. Glen "Big Baby" Davis taas oli aivan hurjalla tuulella. Magicin hyökkäys pyörii täysin hänen ympärillään, ja ennakkouluuloton tankki pitikin pilkkanaan mm. Achilleksen omistamaa Manimalia (2p/5reb) sekä JaVale McGeetä (4p/2reb). 110,5 fapoa sinne.

Billupsin ja Loven kuntoutumista odotellessa.

Ja treidejä kannattaa luodata tältä suunnalta, PG-SG-SF-PF-C kaikkea löytyy.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Iskender on laiminlyönyt joukkueensa ylläpidon heti ensimmäisellä viikolla, joten etsimme yhtä innokasta ja aktiivista GM:ää hänen tilalleen kp.comin keeper-liigaan. Joukkue on draftattu Iskenderin toimesta, joten miehistö on ihan ok ja sillä on hyvä lähteä työstämään kohti pudotuspelipaikkaa.

Onko kiinnostuneita managereita?
 
Viestejä
407
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Siivousluuta alkoi käymään uuden GM:n toimesta.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Kausi aloitettiin odotusten mukaisesti tappiolla. Joukkueen suoritustaso oli tyydyttävä, varsinkin jälkipään varaukset tekivät positioihinsa nähden hyvää jälkeä. Suurimmat harmaat hiukset aiheuttavat tällä hetkellä Bargnani ja Ilyasova aka "eurooppalaiset paskat".

Tietenkään ei voi olla spekuloimatta Bargnanin ja Lowryn välistä valintaa, mutta toivon mukaan Bargs saa pelinsä hiljalleen uomiin ja asettuu sinne hänen omalle tasolleen 90 pisteen tuntumaan. Sanomattakin selvää on se, että Toronton on pärjätäkseen saatava tuotantoa myös muualta kuin DeRozanilta ja Lowrylta, joten eiköhän koutsi tee pelin selväksi Lowryllekin jatkossa. Viime yönä hän heittikin vain 10 kertaa ja Bargs 16, joten trendi lienee selvä. "Get Bargnani going".

Nämä kaverit kun saavat itsensä kuosiin, niin joukkueen tasapaino mahdollistaa tasapäisen vääntämisen voitosta ilman Kevin Loveakin.

Tuleva viikko näyttää kuitenkin jälleen synkältä. Pikainen laskutoimitus osoitti The Gamelle 8 pelin etua, joka 60 (alakanttiin) pisteen keskiarvolla tekisi vajaan 500 pisteen takamatkan kiinni kurottavaksi... Eiköhän kirjata ylös toinen LOSS peräkkäin ja jatketa jälleen kohti uusia taistoja.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Ihanasti heti avauskierroksella LeBronin omistajan ja mestarimanageri Keyser Sözeen päänahka selvällä piste-erolla. Toki rehellisyyden nimissä itselläni oli hieman onnea matkassa, kun newyorkilaiset janarit missasivat Sandyn vuoksi yhden pelin. Tosin ei tämäkään olisi millään auttanut Keyseria kuromaan 350 pisteen eroa kiinni, joten ansaittu voitto ihanan tuntusille.

Myös ensimmäinen trade tehty; Faried, Dudley, Barea <-> Roy, Pekovic, Miller. Paljon liikkui tavaraa, enkä nyt jaksa analysoida tradea sen kummemmin, mutta mielestäni jäin voitolle. Jos verrataan samojen positioiden janareita keskenään, niin näkemykseni mukaan Dudley < Roy, Faried < Pekovic ja Barea > Miller.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Ihanan tuntusten depth chart game week 2:lle;

PG: Westbrook, Dragic, Williams, Miller
SG: Williams, Thompson, Roy, Allen, Henderson
SF: Roy, Henderson, Lewis, Granger*
PF: Gasol, Hawes, Lewis, Nowitzki*
C: Pekovic, Gasol, Hawes, Pachulia

Jokainen positio erinomaisessa kondiksessa, kunhan vaan Granger saa hoidettua polvensa kuntoon ja pääsee parketille asti. Kun Nowitzki palaa, niin joukkue on liigan paras.

=> mestaruus.
 
Viestejä
9
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Terve,
Olen seurannut alusta saakka teidän Fantasy Liiganne perustamista. Harmikseni en koskaan kysellyt paikkaa alussa, kun epäilin, että ette ota aloittelijoita Fantasy koriksen parissa mukaan. Tänään lukiessani huomasin, että yksi paikka olisi mahdollisesti auki liigassanne, niin päätinpä kysäistä sitä itselleni.

Eli, en ole ollut koskaan mukana kyseisessä Fantasy-pelissä. Lukiessani puuta, olen kuitenkin mielestäni kohtalaisen hyvin saanut selville mitä pitää tehä. Joitakin asioita varmaan pitäisi minulle selventää, mutta innokas olen oppimaan ja pärjäämään kokeneimmilleni! Aktiivisuutta voin luvata paljon, viikossa minun pitäisi pystyä olemaan paikalla 4-7 kertaa. Vaikka en ole keskustellut täällä koripallo.comissa (tunnukset olen omistanut kauan ja lukenut juttuja jo joitakin vuosia), voin luvata osallistuvani teidän höpinöihin! Kuten sanoin, kyseistä liigaa en ole pelannut koskaan, enkä oikein koskaan Fantasy-pelejä ylipäätänsä. Tosin Fantasy Premier Leadueta pelailin kolmisen kautta, muutama vuosi takaperin. Manageri pelien puolella olen sitten enemmän viihtynyt. Freekickiä pelasin joskus varmaan kolmisen vuotta ja Hattrickia toiset mokomat. Buzzerbeateria olen pelannut vuodesta 2008 saakka ja edelleen käyn siellä joka päivä. Joten aktiivisuutta kyllä löytyy. NBAta olen seurannut enemmän tai vähemmän jo vuosia. Mitä kiinnostuvissa määrin koko ajan.

Nyt vain toivon, että kelpaisin valikoituunne joukkoonne! :D
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös