Koripallo.com

Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
881
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Achillesmainen trade-rintaman liikehdintä jatkuu!

Muutamassa viime pelissä jytkyilleet Faried ja George saivat Stuckeyn ja Haywoodin kanssa ulostautua Wiiksiin, josta takaisinpäin tuli contract year-pommittaja Brandon Jennings, joukkueensa (gulp) ykkösoptio E'Twaun Moore sekä yllättävän tehokkaat Chandler Parsons sekä Fro Lopez. Lisäksi Kardashian sai sittenkin jatkaa matkaansa Kätyreiden joukkoon, paluupostissa tuli sisään Jose "not really a backup" Calderon. Muutosten myötä rotaatio on vähän leveämpi, toivotaan että nuoriso jatkaa hyviä otteitaan (here's looking at you, Moore & Drummond).

PG: Jennings, Barea, Calderon, Robinson, Bayless
SG: Thornton, Moore, Brooks, (Barea, Robinson, Bayless)
SF: J. Smith, Gallinari, Parsons, (Brooks)
PF: Drummond, (J. Smith, Gallinari)
C: Gasol, Lopez

Parin päivän päästä Linnut ovat .500, kun Legu kaatuu. Playoffs!

Playoffs?
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

insur sanoi:

In my opinion that sucked. Disgraceful performance!

King James on operoinut alkukaudesta ainoastaan blockbustereita, kuten kingjamesmaiseen filosofiaan kuuluu.

Brandon Jennings, Chandler Paskons, Etwan Moore, Robin Lopez <-> Paul George, Rodney Stuckey, Kenneth Faried, Brendan Haywood

Deron Williamsin saapuminen teki Brandon Jenningsistä korvattavissa olevan. Paul George keeperiksi BJ:n tilalle, ja alkuperäiseen kokoonpanoon nähtynä sanoisin Paul George > Iggy ja Deron Williams > Brandon Jennings, joten saatiin samalla upgreidattua aktiivisista Top3-pelaajista 2. Moore ja Paskons solidia 80 pisteen jannaria, mutta Rodney Stuckeyn PG/SG-positio ja Kenneth Fariedin upside paikkaavat tämän. RoLo piti antaa kovalle kauppamiehelle, insurille, vielä lisäksi. Haywoodihan on täyttä waivermateriaalia, mutta pysyy toistaiseksi jengin kolmossentterinä.

PG: D-Will, Stuki, Nelson, Billups
SG: Mayo, George, Stuki, Kawhi, Billups
SF: George, Ilya, Kawhi, Wright
PF: Love, Davis, Bargnani, Faried, Ilya
C: Love, Davis, Bargnani, Haywood

Jengi taas balanssissa.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Tämä on testamentti, jota en koskaan uskonut joutuvani kirjoittamaan. Minut on kohdannut syvä suru. Sydämeni on murtunut, enkä tuskani määrää voi sanoin kuvata. Iso osa maailmaani mureni 11.11.2012, kun sain suureksi järkytyksekseni kuulla KP.Comin NBA Fantasy Chatissa antamani waivervihjeen osoittautuneen vääräksi. Elämäni pahin painajainen oli alkanut.

Olen elämässäni aina pyrkinyt itse vastaamaan teoistani ja elämääni koskevista asioista, ja niin teen myös nytkin. Huippumanagerina minun olisi itse pitänyt ottaa selville ja olla tietoinen Jae Crowderin tipsaamisen johtavan negatiiviseen tulokseen. Nyt saan tästä valtavasta erehdyksestä maksaa kalliin hinnan. Mielessäni pyörii monia kysymyksiä, ja vaikka kuinka yritän kapinoida vastaan, en voi tapahtunutta muuttaa.

Uskon, että Jumala tahtoi näin kohdallani käyvän. Sydämeni pohjasta haluan pyytää virhettäni anteeksi Achillekselta ja koko kp.comin fantasymanageriosastolta. Samalla esitän nöyrät kiitokseni kaikille kp.comisteille vuosien varrelta. Te olette siskoni ohella auttaneet minua jaksamaan. Nyt jos koskaan tuki on tarpeen.

Managerointi antoi minulle paljon, paljon se myöskin otti. Nyt ei ole enää kiire. Taistelu on ohi. On aika uuden elämän. Kauan sitten, kun pienenä poikana ESPN:n Salary Cap Challengeen ensimmäisen kerran jalkani upotin, alkoi elämässäni suuri seikkailu, josta tuli loputon tuska. Vajosin ja nousin, yhä uudestaan ja uudestaan. Tuhannet litrat Redbulsua saivat nyt surun sävyt. Sieltä ammensin myös vahvuuden, jonka avulla selviän tästäkin vastoinkäymisestä.

Vielä kerran korviini kantautuu tuon hiljaisen KP.Comin NBA Fantasyn Chatin kutsu. Nöyränä, kiitollisena ja yksinäisenä vaellan sinne nyt vastatuulessa viimeisen kerran takaisin, polvistun, myönnän tappioni ja pyydän sielulleni rauhaa.

KP.Comissa marraskuun 11. päivänä 2012
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Sellainen viikko se. Joukkueen rakentaminen kohti suht lopullista muotoaan eteni hyvin, mutta edelleen tuloksellisesti lunta tuli tupaan odotetulla tavalla. Ensi viikolla vastassa Sam Hoop's, joka voitti .C.:n Almost Championsin, kun jälkimmäinen ei saanut sunnuntaina Chris Paulia ja Ray Allenia vietyä kokoonpanoon asti. Näiden puuttuvien +150 pisteen ynnäys scoreen olisi tuonut niukan parin pisteen voiton .C.:lle. Skarppausta vaaditaan rookiemanagerosastolla jatkossa toden teolla, näinhän ei kovatasoisessa kp.comin NBA Fantasyssa yksinkertaisesti voi käydä.

Ensi viikolla vastassa tämä Sam Hoop's, ja tällä kertaa päästään ehkä hieman kilvoittelemaan jopa voitosta. Tosin porukkaa on rikki siinä määrin paljon, että todennäköisesti takkiin tulee taas se parisataa pistettä. Mutta eipä siinä, tämä viikko on edelleen joukkueen rakentamiseen tarkoitettua aikaa.

Viime viikon treidin jälkeen ollaan seuraavassa tilanteessa:

PG: Deron Williams, Jameer Nelson*, Rodney Stuckey (SG), Chauncey Billups* (SG)

- Nelson ja Billups edelleen klesana, joten aivan liian ohuella materiaalilla operoidaan. Deron viime yönä +110 täppää ja selvisi säikähdyksellä nilkan muljahduksesta. Stuckeyn alkukausi on ollut piparia, mutta eiköhän mies hiljalleen sinne +70 pisteen tasolle itsensä väännä, joka riittää hyvin kolmosguardille. Plussaa PG/SG-kombosta.

SG: OJ Mayo, Kawhi Leonard (SF), Lance Stephenson

- SG-osastolla ei ongelmia liiemmin tason laajuuden osalta ole, kun otetaan huomioon Georgen, Stuckeyn ja Billupsin positiobonukset. OJ Mayo liidaa tätä osastoa ja on osoittanut olevansa "The Real Deal". Kawhi Leonardin potentiaali on hyvinkin tarjolla siirtomarkkinoilla, koska tämän osaston laajuus jättää hänet hieman paitsioon kokoonpanospekulaatioissa. Lance Stephenson on Indianan avauksen SG ja tämän viikon testijaksolla, josko taso riittäisi kokoonpanoon asti.

SF: Rudy Gay, Paul George (SG)

- Ersan Ilyasovan petettyä totaalisesti, täytyi King Jamesin ryhtyä toimenpiteisiin. 2. kierroksen varaus ja viime kaudella 97 fantasypojoa per peli tehnyt Rudy Gay sisään ison osaston kustannuksella. Gay kiittelikin seurasiirtoa heti viime yönä 133 pisteen jäähyväishassuttelulla ihanantuntuisten suuntaan.

PF: Kenneth Faried, Ersan Ilyasova (SF),

- Fariedilla on kasassa 4 sadan pisteen peliä viimeisestä viidestä matsista, joten luottoa löytyy ainakin tällä hetkellä "Manimaliin". Ilyasova stunttaa kakkosena ja odottaa kärsivällisesti mahdollisuuttaan loistaa Skilesin alaisuudessa.

C: Glen Davis (PF), Spencer Hawes (PF), Brendan Haywood, Kevin Love * (PF)

- Kevin Loven kuntoutumista odotellessa paljon makaa Big Babiesin harteilla. Haywood on jengissä tällä hetkellä vain koska senttereitä on ylipäätään vain kolme terveiden kirjoissa. Spencer Hawes tuli Gayn kylkiäisenä paikkaamaan Bargsia, mutta suuria ei liigan rumimman tukan omistavalta Hawesilta odoteta. Toivotaan, että löytää viime kauden vireensä Bynumin istuessa sivussa. Silloin paikkaisi erinomaisesti Lovea, joka on palaamassa tasan kuukauden kuluttua, eli viikolle 7...

Jos treidejä haluaa tunnustella, niin Kawhi Leonardin ja Jameer Nelsonin kautta pääsee parhaiten eteenpäin. Arvot molemmilla 80 paikkeilla. Toki kaikki pelaajat ovat oikealla hinnalla saatavilla.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Ihanan tuntusten depth chart game week 3:lle;

PG: Russell Westbrook, Goran Dragic, Williams, Andre Miller
SG: Mo Williams, Johnson, Tony Allen, Brandon Roy*
SF: Joe Johnson, Dorell Wright, Jae Crowder, Roy*, Danny Granger*
PF: Andrea Bargnani, Varejao, Kosta Koufos, Dirk Nowitzki*
C: Anderson Varejao, Bargnani, Zaza Pachulia, Koufos

Ei tullut voittoa viime viikolla pelimäärän suhteen ennakkosuosikki Tranceysta, mutta uutta matoa vaan koukkuun. Kokoonpano näyttää pienistä loukkaantumishuolista huolimatta varsin mukavalta ja tasapainoiselta, joten aktiivisesti en treidejä tulevalla viikolla hae. Joukkueen vahvistaminen kiinnostaa kuitenkin aina, joten vaihtokauppoja saa ehdottaa, jos ne vahvistavat kummankin osapuolen joukkueita.

Yhteistyöterveisin,

Achilles
 
Viestejä
1 404
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

2-0 8]

Kupchakin Kätyreiden lehdistötiedote koskien Andrew Bynumia.

"We know that Kätyrit fans are eager to see Andrew Bynum play and shine in a KKÄ's uniform," said Mitch Kupchack. "We also know that no one is more eager to see Andrew play for the Kätyrit than Andrew himself. He fully realizes the key contribution he can make to the team. Hopefully, that day is coming soon."
 
Viestejä
1 729
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Ensimmäinen isomman mittakaavan treidi tehtynä. Luol Deng, Kevin Garnett ja Elton Brand vaihtoivat maisemaa Kottiille, josta takaisin päin kolmikko Paul Millsap, Roy Hibbert ja Gordon Hayward.

Oma tarkoitukseni oli saada vähän lisää leveyttä joukkueeseen, mikä hoidettiin flippamalla floppi-Brand Haywardiin. Millsap ja Hibbert ovat molemmat pelanneet alle tasonsa alkukauden, joten jonkinlaista buy-lowta tässä heidän osaltaan jahdattiin. Potentiaalia pitäisi olla sinne 90 pisteen hujakoille kumpaisellakin. Deng lienee varma lähestulkoon 100 pisteen kaveri, joka ei kuitenkaan pahemmin jytkyile ja Garnettista oli tavoite päästä eroon 30 minuutin rajoituksen takia.

PG: Curry (SG), Lowry
SG: Harden, Hayward (SF), Gordon, Fields
SF: Dudley (SG), MarWin Williams, Hayward (SG)
PF: Millsap, Patterson, Ayon
C: Cousins (PF), Hibbert
 

.C.

Viestejä
324
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Nonniin, eli turpaan tuli ja typerästä syystä. Eli nettiyhteysongelmia illalla ja koneelle pääsin sitten yhden aikoihin yöllä kun oli nuo kokoonpanot jo laitettu.
Noh uutta opittiin kuitenkin ja tulevaisuudessa näiltä toivottavasti tullaan välttymään.

Treidi ehdotuskia onkin jo useampia siunaantunut ja kysyntä on kovaa, tarjonta taas niin ja näin.
Achillesiltä taisi tulla pahin esimerkki jos nyt oikeen muistan, että tarjosi kahta loukkaantuntuta kaveria montasta ja jostain toisesta.

Toinen törkeys odotti nyt postissa, nimittäin Robinson ja Thorton Rosesta ja Riversistä. Rosen keepper value huomioon ottaen.. no ei varmaan tarvetta jatkaa eteenpäin.
Yllättäen kuitenkin ehdotusten määrästä vain KJ on onnistunut tarjoamaan aidosti mielenkiintoisia ehdotuksia joista yksi on par-aikaa makustelun alla.

Tämän viikon matchup on lihakeitto, jolla record 1-1 ja uskoisin että voitto on mahdollinen, joskin tasainen kamppailu tulossa. Itselläkin siis henkinen 1-1 record joten tasa-asetelmista lähdetään.
 
Viestejä
407
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

1. viikko GM:nä takana ja heti vakuuttava voitto Killeksestä. Tällä viikolla tosiaan vastassa .C.:n - poppoo. Eka yö meni 5 pisteen sisään.

Viikolla piti alkajaisiksi siivota penkki uusiksi ja tehdä pari pelaajakauppaa, joista David West - P. Millsap aiheutti kohinaa. Tällä siirrolla haettiin ihan loppukaudelle parempaa tuottavuutta, jos West pysyy kasassa ja Millsapin peliaika alkaa tippumaan Favorsin nokan edessä. Myöskään en luota Millsapin hypäriin.

Depth Chart:
PG: G. Vasquets, Chalmers, CJ Watson & Gary Neal.
SG: Turner (SF), Ginobili
SF: Iguodala (SG), Beasley
PF: West, Gibson, T.Murphy
C: Gortat, Ibaka (PF), Valanciunas

Täysin yllätyskortteja joka ilta Beasley, Ginobili ja Turner.
Jos Boozer loukkaantuisi, tai jatkaa huonoja otteitaan, niin Gibson saattaa nousta aika ässäksi blokki ja riparipelillään.

Eniten ehkä kaipaisi parempaa kakkospointtia. Eniten tyytyväinen isojen miesten osastoon ja Iggyyn.
 
Viestejä
563
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Kansasin Punaniskat on 2-0. Otetaanpa katsaus siihen millaisen miehistön parin viikon sukurutsauksella saa aikaan.

PG: Ty Lawson (SG), A.J. Price, Lou Williams (SG), Steve Nash*
Lawson on pelannut kakkoskierroksen varaukseksi hieman alakanttiin. Minuutteja ja syöttöjä tulee takuuvarmasti, mutta heittoja mies ottaa vähän turhan vähän. Pitäisi pystyä 100 fantasypinnaan. Price oli ensimmäinen waivereiltä löytämäni kaveri, ja tekee tuhojaan Wallin paluuseen saakka. 10p/8ast ovat hyvät statsit täysin nobody-kaverilta. Williams on ollut yllättäen täysi susi, ja minuutitkin vähenemään päin. Lowryn passaaminen ja Nashin draftaaminen on meinannut viedä muutamat yöunet, mutta sattuneesta syystä valinta saattaakin lopulta osoittautua vähän vähemmän katastrofaaliseksi.

SG: J.R. Smith (SF), Rip Hamilton, Wayne Ellington
Smith on päästetty irti! Toistaiseksi pistänyt palloa ronskisti ilmaan ja jytkyttänyt hurjia tehoja. Rip on Rip ja tekee välillä parikyt pinnaa pelissä. Ei ole vielä loukkaantunut joten plussaa siitä. Ellington viimeisin lisäys joukkueeseen, Grizzliesin kakkosviisikossa näyttäisi saavan mukavasti vastuuta.

SF: Carmelo Anthony (PF), Thaddeus Young (PF), Kyle Korver (SG)
Melo on ollut luottamukseni (9. pickin) arvoinen. Scoraa melkeinpä aina kun ajaa tai poustaa. Ottaa liikaa pitkiä heittoja ja huonoissa tilanteissa, mutta fantasymielessäpä tuo ei haittaa yhtään. PF-paikalla pelaaminen nostanut uudelle tasolle. Young nakuttaa varmat 80 fantasypinnaa pelistä toiseen, eikä vastuu tipu sittenkään kun Bynum tulee takaisin. StarWin MarWin sai siirtyä Korverin tieltä, sillä Kyle-poika on jostain syystä saanut pelata yli puol tuntia viime peleissä ja laittaa toki sillä peliajalla aina jokusen kolmosenkin sisään.

PF: Chris Bosh (C), Tim Duncan (C), Jason Thompson
Bosh on tehnyt hyvin pinnoja, mutta muut kategoriat eivät ole erityisen hyvin täyttyneet. Täyttänyt kuitenkin paikkansa. TIMMY elää vieläkin vuodessa 2005 - 19/10/2.4 blokkia. Thompsonilla pitäisi olla vielä potentiaalia pikkuisen parempaan, peliaikaa kuitenkin saanut suht tasaisesti.

C: Omer Asik, Byron Mullens (PF)
Asik on viime peleissä näyttänyt, että pystyy saamaan myös pistesarakkeeseen kaksinumeroiset lukemat. Minuutteja Rocketsissa on tiedossa niin paljon kuin jaksaa pelata, eikä virhevaikeudetkaan ole tällä kaudella haitanneet. Mullens on Bobcatsin eniten peliaikaa saava iso, mikä tarkoittaa hyviä fantasypinnoja ainakin silloin tällöin.

Treidejä ei ole vielä tarvinnut tehdä, eikä niille mitään valtavaa tarvetta tälläkään hetkellä ole. Saa toki ehdotella kaikista pelaajista. Tähän asti on softalla päässyt olemaan livenä harmillisen vähän, ja muun muassa molemmat sunnuntaihulinat on jääneet väliin. Koitetaan parantaa.

Tällä viikolla Mokeskia vastaan näyttää ihan hyvältä, sillä omien pelimäärä on aika lailla maksimissaan ja esim. Melo saa neljä matsia. Mokeskilla vielä loukkaantumisia ja Cousinsin pelikielto pienenä rasitteena.
 
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Erittäin katkera tappio viime viikolla Seisovalle. Tappion syyksi voinee laittaa perseilyn waiver-nostojen kanssa. Jostain käsittämättömästä syystä käytin viikon viimeisen nostoni loukkaantuneeseen Hendersoniin. Ja pataan sopivasti se sata pistettä. Junnumaista höntyilyä suorastaan... Tältä viikolta jos ei voittoa tule, niin jengissä tapahtunee radikaaleja muutoksia.

Rosteri tällä hetkellä:

PG: Wall (out), Holiday, Felton

- Holiday neljännen kierroksen viimeinen varaus ensimmäisen kierroksen valuella, kelpaa. Felton sementöinee tasonsa 90 fptseen väkisinkin, viime kaudella umpisurkean kauden saattelemana 80 fpts. Wall parantumassa hyvää vauhtia, parin viikon sisällä kenties jo pelikunnossa.

SG: Thompson, Beal, Crawford, SHVED

- Thompsonilta pari heikompaa peliä, mutta perään 125 fpts jytky. Taso lienee 90 fpts tuntumassa. Kauaa ei tarvinut Bealin suorituksiakaan itkeä. Uran kahden ensimmäisen (umpisurkean) pelin jälkeen kolme yli 90 fpts peliä. Kyseiselle tasolle pitäisi Bealin taitojen riittää Washingtonissa helposti. Crawfordin suorittamista ovat haittaneet sekä Beal että nyrjähtänyt nilkka. Uutena tulokkaana venäjän lahja koripallolle, ALEXEY SHVED! There is nothing Shved can´t do, fantasywise. Takoi jo kovaa jälkeä 20 minuutin peliajalla, mutta Sotan Brandon-kirouksen saattelemana on pakotettu peliajan määrän lisääntymiseen. Viime yönä ensimmäinen yli 30 minuutin ylitys ja kasuaali 98 fpts taululle.

SF: Lebron, Singler, Henderson (out)

- Lebronilta ensimmäinen 30 pisteen ylitys ja heti 150 fpts rikki. Muuten perusvarmaa suorittamista. Singler on saanut vastuukseen olla Detroitin kuudes mies, muttei ole silti saanut riittävästi minuutteja kontribuoidakseen fantasymaailmassa. Henderson on palaamassa parketeille lähiaikoina. Jytkyili ensimmäisessä pelissään, saa nähdä mihin asettuu umpisurkeassa Charlottessa.

PF/C: Gasol, Noah, Hickson, Favors

- Isojen miesten osastolla ei juurikaan muutoksia. Gasol tulee olemaan fantasykultaa Lakerlandissa. Pringlesin systeemissä joko rollaava iso tai vapaita hypäreitä kulmasta heittävä kone. Noah jatkaa 110 fpts tuntumaan takomista. Hickson jatkaa tuplatupla keskiarvolla. Favors rikkoi heti 100 fpts rajapyykin kun sai minuutteja, minuutit johtuivat toki triplajatkoajasta. Maltetaan... Blatche ihan kohta hiuksista vittuun.

Vahvistusta kaivattaisiin SF-osastolla, joko SG tai PF/C kustannuksella.
 
Viestejä
563
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Seuraavassa pientä tutkiskelua draftisijoituksen ja tämän hetken fantasypisteiden keskiarvon antaman sijoituksen välillä. Ensiksi jannuja jotka ovat huomattavasti korkeammalla kuin varausnumero edellyttäisi:

Rondo (sijoitus draftissa: 12 -> sijoitus tämän hetken fantasypisteissä: 3) Legyn Spedet
Harden (19 -> 4) Mokeski Mohawks
Jennings (31 -> 5) Gewin Lowen GAYWIIKSET
Batum (55 -> 7) Kottii's BaBes
Holiday (56 ->8) La Bamba
Lowry (66 -> 11) Mokeski Mohawks
Noah (57 -> 13) La Bamba
Duncan (76 -> 17) Kansasin Punaniskat
Randolph (62 -> 18) spudin makustelijat
Lillard (58 -> 23) Kottii's BaBes
J.R. Smith (104 -> 25) Kansasin Punaniskat
Kirilenko (89 -> 30) Almost Champions
Mo Williams (106 -> 33) ihanan tuntuset
Varejao (84 -> 34) La Bamba
Mayo (87 -> 36) Gewin Lowen GAYWIIKSET
DeRozan (96 -> 44) Legyn Spedet
Hill (98 -> 48) PoorMans Mailman
David West (111 -> 55) Kottii's BaBes
Aminu (179 -> 56) Kupchakin Kätyrit
Parsons (166 -> 58) Gewin Lowen GAYWIIKSET
Glen Davis (110 -> 60) Gewin Lowen GAYWIIKSET
Asik (133 -> 71) Kansasin Punaniskat
MWP (186 -> 75) Kupchakin Kätyrit
Vasquez (138 -> 77) Gewin Lowen GAYWIIKSET
Jamal Crawford (163 -> 81) spudin makustelijat
Calderon (167 -> 92) Kottii's BaBes
Dunleavy (181 -> 95) Sam's Hoops

Kuka on siis Steal of the Draft?

TOP5 waiver-nostot:

A.J. Price - 63. fantasypisteissä Kansasin Punaniskat
E’Twaun Moore - 84. Gewin Lowen GAYWIIKSET
J.J. Redick - 93. Kottii's BaBes
Ronnie Brewer - 97. Sam's Hoops
Robin Lopez - 99. Gewin Lowen GAYWIIKSET

Sitten vielä kasa kahden ensimmäisen kierroksen jannuja, jotka ovat ainakin toistaiseksi pettäneet:

Smith (4 -> 43) Homicidal Birds
Deron Williams (8 -> 52) Muslamic Ray Guns
Cousins (10 -> 47) Mokeski Mohawks
Wade (13 -> 45) Sam's Hoops
Griffin (14 -> 54) PoorMans Mailman
Jefferson (18 -> 38) Kupchakin Kätyrit
Lawson (20 -> 41) Kansasin Punaniskat
Ibaka (21 -> 68) Muslamic Ray Guns

Kertoivatko nämä tiedot sitten mitään yhtään mistään? Kukin saakoon itse päätellä.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Liian pieni otoskoko tässä vaiheessa. Itsellä mahtuu toki tuohon monta tähän mennessä onnistunutta stiiliä, mutta suurin osa on jo laitettu lihoiksi. Yksittäiset suonenvedot ovat aina yksittäisiä suonenvetoja. Myös molemmat waivernostot on laitettu lihoiksi.
 
Viestejä
881
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

The Game sanoi:
Harrison Barnes :D

Harrison Barnes penkillä :D
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Kaivattu kauden avausvoitto tuli Sampsun kustannuksella, kiitokset Wadelle poissaoloista. Tämä vähensi selkeästi painetta tulevien muutamien viikkojen osalta Loven paluuta odotellessa. Woja, woja!

Sinällään viikko ei mitään hurraahuutoja miehistön osalta aiheuttanut. Perusjytkyttämistä, positiivisena voidaan nähdä Humphriesin otteet Billups-treidin myötä. Mies nakuttaa singerimäisesti +70, joka tulee kapean etukentän osalta tarpeeseen. Samoin Nelsonin paluu oli instrumentaalinen voiton kannalta, ja mies tekee +80 vaikka pelaisi huonosti. Viime yönä viimeksi näin. Ilya jatkaa murheenkryyninä, ja niin kauan kuin hän ei scooraa +80 tasolla, niin kaikki toiveet menestyksestä tällä kaudella voidaan haudata. Onneksi mukana ollaan leikki- ja seikkailumielellä.

Ensi viikolla vastassa .C., ja matsit näyttäisivät menevän täysin tasan. Joten voitosta ja .500 rekordista kamppaillaan tälläkin viikolla.

Trade Blockissa: Stuki, Kawhi.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Maanantai oli aktiivinen treidipäivä kp.comin fantasyssa. Muiden isompien treidien lomassa myös Wiikset pääsivät operoimaan. Jameer Nelson ja Kawhi Leonard jatkoivat matkaansa spudin makustelijoihin, takaisinpäin tulivat Brandon Knight ja Trevor Ariza.

Tämän siirron myötä joukkueen treidiblokissa ovat nyt Rodney Stuckey sekä Kris Humphries. Jos nyt jotain erityisesti haetaan, niin joko sentteriä tai pointtia. Deron Williams oli myös keskusteluissa eilen, ja häntä ei nyt suoranaisesti kaupata, mutta tarjouksia voidaan kuunnella.
 
Viestejä
343
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Kauden alkuun heti 3-0 mutta tällä viikolla on odotettavissa turpaan. Pelien määrässä jäädään melkein kymmenen häviölle joka taitaa olla liikaa. Ekan yön jälkeen tilanne vain reipas 200p takeissa.

Eilen illalla saatiin kauan odotettu pointti jengiin treidillä -> Tony Parker, Al Horford vs Luol Deng, Kevin Garnett

Deep chart seitsemän (7) treidin jälkeen seuraavanlainen:

PG: Damian Lillard, Tony Parker, Kemba Walker, Eric Bledsoe.
SG: Jason Terry, Nicolas Batum, Thabo Sefolosha, Walker.
SF: Kevin Durant, Matt Barnes, Batum, Sefolosha.
PF: Anthony Davis, Greg Monroe, Al Horford, Brandon Bass, Elton Brand.
C: Andrew Bogut, Davis, Monroe, Horford, Bass.
 
Viestejä
16
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Muiden postaillessa depth charteja, minä postaan out-chartin:

C: Nene
Pf: Amare
Sf: Gordon
Sg : Irving
Pg : Rubio

Tässä vaiheessa kautta en nää järkeä lähteä myymään koko jengiä alennusmyynneissä, vaan pistän sormet ristiin, pidätän hengitystä ja odotan, että koko kopla paranee kuukauden sisään. Tarjouksia voi toki tehdä, mutta Calderon, Lopez - Irving, McGee kaltaiset ehdotukset tulevat luultavasti hymiön kanssa takaisin.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös