Koripallo.com

Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

raivoetu2811kj_uu.jpg


La Bambas ja Achilles johtamassa henkilökohtaista hyökkäystä King Jamesia vastaan. Taustalla taustapiru The Game.

raivojuttu22811kj_uu.jpg


Vimmastunut Mokeski jättämässä eroanomuksenaan King Jamesille pussillisen spudin paskaa.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

No huh, huh. Talk about yläkantti ja alakantti :D

Kottiilla melkein jokainen kaveri tasollaan tai yli, kun taas GAYWIIKSILLÄ kukaan ei päässyt edes nuuskimaan sataa pistettä. Jopa Gewin Lowe itse on jäämässä alle 100! Lähdin hakemaan 150 pisteen tappiota puolustusvoittona tältä yöltä, mutta about 250 pistettä. Eroa tämän yön jälkeen enää joku 200 pistettä. Tiukaksi vetää, toivotaan jatkossa parempaa tuuria.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

No huh, huh. Talk about loukkaantumishuolet :D

Huono tuuri vaivaa jälleen. Mowill out, Bargs out, Gallinari stomach flu ja samalla vastustajan janarit pelaavat through the injury. Oksettavia palkkasotureita oma jengi täynnä.
 
Viestejä
343
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

King James sanoi:
Tulevalla viikolla vastassa ylivoimainen mestarisuosikki Kotti, ja tulemmekin näkemään kovan kamppailun "treidi- ja waiverhuorailuekspertti" Kottin sekä "Reilujen Treidien & Pitkäjänteisen Kehitysyhteistyön Ekspertin" King Jamesin välillä.

Nov 2910:07 AM
KING dropped John Salmons, Sac to W
KING added Kosta Koufos, Den from FA to BE

Nov 295:05 PM
KING dropped Kosta Koufos, Den to FA
KING added DeJuan Blair, SA from FA to BE

Vain Kottii on "waiverhuorailuekspertti" :) keep up the good work King!
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Poikkeukselliset olosuhteet. Tarkoitus oli ottaa Kosta pysyvämmäksi kaveriksi rosteriin, mutta Popon oksettava pelleily muutti viime yön "poikkeusolosuhteiksi", joten piti kokeilla kepillä jäätä Blairin kanssa.
 
Viestejä
343
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

King James sanoi:
Poikkeukselliset olosuhteet. Tarkoitus oli ottaa Kosta pysyvämmäksi kaveriksi rosteriin, mutta Popon oksettava pelleily muutti viime yön "poikkeusolosuhteiksi", joten piti kokeilla kepillä jäätä Blairin kanssa.
Otit Kostan pelaamaan viime yön pelin pelkästään, joten aivan oikein sulle että se teki enemmän faboja kun Blair. OIKEUS!
 
Viestejä
343
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

King James sanoi:
Huono tuuri.

Otin Kostan joukkueeseen tarkoituksena pitää 2-3 viikkoa.
Joten tiputit vain yhden pelin takia jossa EHKÄ blair olisi voinut tehdä enemmän. LOL!
 
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Kauden kolmas treidi tehty. Sain liikutettua käytännössä kaikki trading blockissa olleet pelaajat eteenpäin Legylle. Eli Hickson, NateRob, Crawford, Jamison - Wallace, Kidd, A.Johnson.

Koko entinen nelikkoni asettunee kauden aikana johonkin 80-60 fpts väliin. Hicksonia jään jossain määrin kaipaamaan, mutta oli pakollinen palanen Wallacen saamiseksi. Mielenkiintoista nähdä saako Jamison D'Antonin alaisuudessa jonkunlaisen roolin. Samaten miten Washingtonin ja Chicagon ruletit pyörivät jatkossa. Kaikki Legyn saamat pelaajat ovat todistaneet tasonsa saadessaan riittävästi minuutteja, mutta ongelma lienee jatkossakin juuri se riittävän peliajan saanti. Ja otteiden ailahtelevuus.

Wallace aloittanut kauden vaisusti loukkaantumisten saattelemana, mutta uskon tason riittävän lähelle 90 fpts. New Yorkia vastaan näytti ainakin todella hyvältä. Tämän lisäksi sain kolmannen SF/PF position pelaajan. Jason Kidd taas on hieno pelaaja ja voittaja. Tykkään miehen pelityylistä jne. Omaa myös tuplaposition. Helposti 75 fpts pelaaja. Harmi, että loukkaantuminen taitaa olla ennakoitua vakavampi. Ja sitten oli vielä joku kolmaskin pelaaja, kuka lie...

Waiveriltä on tullut poimittua Terrance Ross ja Ed Davis. Dwane Casey on povaillut Terrance Rossille isoa tulevaisuutta Torontossa ja miehen peliaikakin on ollut hyvässä nousussa. Siirtynee kohta aloittavaksi small forwardiksi, mistä napsahtaa miehelle myös tuplapositio. Davisin otin sinetöimään viikkovoiton Insurista, Bargsin ollessa kylmänä.

Kauden alun tradekin hieman tasoittunut, kun Klay Thompson sai vihdoin kauan odotetun SF position. Tästä on hyvä jatkaa...

PG: Holiday, Felton, Wall (o), Kidd, Shved
SG: Thompson, Henderson (o), Ross, Kidd, Shved
SF: James, Wallace, Smith, Thompson, Henderson
PF: Gasol, Smith, Favors, Davis, James, Wallace
C: Gasol, Favors, Davis

Wallin paluun myötä Felton siirtynee trade blockiin, mahdollisesti aikaisemminkin. Tällä hetkellä jengiin mahtuisi yksi pätevä SG tai C.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Pudotuspelisäännöt olivat jääneet epähuomiossa vaillinnaiseksi, joten tässä tarkennukset pudotuspelien osalta. Kuten kanavalla on puhuttu, menee pudotuspeleihin 8 parasta joukkuetta. Systeemi ei anna periksi oikein muunlaisia ratkaisuja.

Me haluaisimme, että konferenssimeiningit näkyisivät myös pudotuspeleissä, joten JOS pudotuspeliparien muokkaaminen on mahdollista ennen pudotuspelien alkua, niin systeemi on tämä:

Konferenssin 1. kohtaa saman konferenssin 4.

Konferenssin 2. kohtaa saman konfenrenssin 3.

Otteluparien voittajat kohtaavat välierissä.

Konferenssien ykköset kohtaavat finaalissa.

Kyseessä siis NBA:ssa käytössä oleva pudotuspelisysteemi.

Jos ottelupareja EI pysty muokkaamaan, niin koneen arpoma systeemi on LUULTAVASTI tämä:

1 seed Konferenssin voittaja, jolla paras rekordi.

2 seed Konferenssin voittaja, jolla huonoin rekordi

3. - 8. seed menee voitto/tappio-rekordin mukaisesti. Ei väliä konferenssisijoituksella. Tiebreakerina toimii keskinäiset ottelut, eli tasavoitoissa olevat menevät siihen järjestykseen miten heidän kohtaamisensa kaudella meni.

1vs8, 2vs7 jne. ja välierät miten nyt menivätkään viime vuonnakin.
 
Viestejä
1 729
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Treidiä tuuppasi taas. Big Roy Hibbert pistettiin Gangnam Stylen säestämänä GAYWIIKSIIN, josta paluupostissa NBA:n paras kolkkimies Ryan Anderson.

Oma perstuntumani Hibbertin menosta tällä kaudella on ollut sellainen, että Hibs olisi suorittanut jotenkin traagisesti alle tasonsa. Tarkemmalla numeroiden murskaamisella en löytänyt kuitenkaan mitään kovin suurta todennäköisyyttä sille, että Hibbert omia tehojaan merkittävästi tämänhetkisistä nostaisi. Heittomäärät ja levypallot ovat ihan linjassa esimerkiksi viime kauteen verrattuna, prosentit toki hieman alhaiset, joka osaltaan johtunee varmasti Danny Grangerin poisssaolosta. Blokkejahan Hibster on napsinut rutkasti tiheämpään kuin aiemmin, vaikka sillä tasolla voi ihan hyvin jatkaakin, varsinkin jos Robin Lopezia vastaan pääsee mättämään vielä useampaan otteeseen.

Ryan Anderson paukuttaa toista kautta putkeen solideja 16/7 statseja höystettynä parilla kolmella kolsterilla per matsi. En näe mitään syytä, miksei Anderson jatkaisi samaa rataa jatkossakin. Anthony Davis palaa jossain vaiheessa joo, mutta Andersonhan on nimen omaan parhaillaan kun pääsee ampumaan kaarelta muiden pelaajien avustamana. Heittopeliin produktionsa perustavana Anderson ei ehkä ole se maailman tasaisin singeri, mutta puolen tusinan kolmosen rillailut joissain otteluissa ovat ne, mitkä voittavat isoja viikkoja pistefantasyissa.

Kylänmiehiin on muodostunut melko selvä ja timantin kova top-6 Lowry, Westbrook, Ellis, Pierce, Jefferson ja Anderson. Sen jälkeen riveistä löytyy läpimurtojaan odottelevat Marcus Thornton ja Gordon Hayward. Isojen miesten kaluston täydentävät Patrick Patterson ja Kevin Seraphin, jotka molemmat ovat esittäneet erittäin lupauksia herättäviä otteita viime peleissä. Wittmanin lottokone taisi sittenkin arpoa Seraphinin numeron ulos. Nokkimisjärjestyksessä viimeisenä ovat sitten Sunsjanarit Dudley ja Oneal sekä joukkueen henkinen isähahmo Chauncey Billups.

Depth chart nyt vielä huvin vuoksi kylkeen:

PG Westbrook, Lowry, Billups
SG Ellis, Thornton, Gordon
SF Pierce, Hayward, Dudley
PF AnderSON, JefferSON, PatterSON
C Seraphin, O'Neal

Loistavasti siis myös positiot tasapainossa 8]

Eipä tässä muuta, toivottavasti Dr. Hibbert jättää hyvän läksiäislahjan Kylänmiehille.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Pyörittelin Andersonia useissa eri treidiehdotuksissa tuolla 90 arvolla, mutta eipä mistään erikoisempaa vastakaikua tullut. Hibbert tuo kolmannen pelaajan, jonka voin nähdä keeperinä joukkueessa, joka taas tarkoittaa vapaita käsiä Knightin tai Georgen mahdolliseen treidaamiseen.

Anderson oli viime kaudella Orlandossa 90 ja voi olla sitä tällä kaudella Hornetsissa. Penkiltä pelaaminen, Davis ja Eric Gordon tietenkin sitten ne punaiset liput, jotka voivat pudottaa arvoa sen 5-10 pistettä. Hibbertillä ei hänen vahvuuksillaan tämmöistä riskiä Indianassa ole, joten eiköhän mies jatkossakin tuossa 85 kietteillä pyöri. Toinen Hibbertin puolesta oleva seikka on Indianan hieman nihkeästi sujunut alkukausi, joka kääntyessään parempaan tarkoittanee myös Hibbertin osalta pientä yleistä tasonnousua statseissa. Ja jos sen 5 pistettä ottaa keskiarvossa takkiin, niin eipä tuo viikkotasolla isoa eroa tee hyötyihin nähtynä.

PG: Deron Williams, Jeff Teague, Brandon Knight, Jannere Pargo
SG: OJ Mayo, Paul George / Knight, Ariza
SF: Rudy Gay, Trevor Ariza, Ersan Ilyasova / George
PF: Kevin Love, Glen Davis, Andre Drummond / Ilyasova
C: Roy Hibbert / Love, Davis, Drummond

DaJuan Blair vopite hasita...!!!

Tasapaino ei parempi voisi olla, jos vaan tuo helvetin Ilyasova nyt heräisi vihdoinkin. Pudotuspeleissä ei 1. kierrosta pidemmälle mennä ilman Ilyasovaa, mutta Ilyasovan kanssa jopa...

Tämä viikko kääntyy Kotille kiitos Popon peluutuksen ja Loven nuhan, joka taitaa pitää miehen pois pelistä. Ei voi mitään, huono tuuri.

Edit: Ei, kyllä koko joukkue suorittaa nyt niin alta lipan, ettei mitään rajaa. 1 pelaaja yli tasonsa, muut mitä sattuu.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Näköjään saatu aamulla ryöstökalastustreidikin tehtyä. Hiljalleen pitää kyllä kyseenalaistaa nimimerkin .C. kompetenssi tähän liigaan, sen verran ihmeellisiä treidejä on kaveri loppuviimein kaiken suheerauksen jälkeen saanut tehtyä. Nyt kaipaa kyllä hieman perusteluita tämä viimeisin, ihan vaan yleisen kiinnostuksen nimissä. Joten antaapa .C. tulla selityksiä, mikä ajoi sinut tällaiseen treidiin.

Tuossa on aikamoinen nippu turhia pelaajia mukana, joista Harris, Green ja Neal ovat kaikki täysiä waiverpelaajia.

Cousins, Chandler, Ridnour - Monroe, Bass, Barnes, Sefolosha

Tämän hetken arvot kaudella 2013 pelaajilla Cousins 90, Chandler 72, Ridnour 76 / Monroe 99, Bass 63, Barnes 63, Sefolosha 60

Jos katsellaan viime kautta, niin Barnes ja Sefolosha ovat molemmat jyrkästi silloisen tasonsa yläpuolella. Kumpikaan tuskin päättää kautta 60 pisteen tienoota korkeammalla, luultavasti taso laskee ainakin Barnesilla. Bassilla on pieni mahdollisuus nostaa tasoaan lähelle 70, Monroe lienee kymmenen pisteen nostollaan sillä tasolla, johon tällä kaudella kykenee.

.C. osti Cousinsin vaihtamalla hänet käytännössä Chris Pauliin. Perusteluissa piti Cousinsia 110 pisteen kaverina. Nyt Cousinsin taso on siis hänen silmissään romahtanut parikymmentä pointsia viikossa. Chandlerilla on potentiaalia nostaa itsensä lähelle 80, Ridnour voi Rubion myötä tipahtaa 70 tasolle. Haluaisinkin tietää onko Cousins .C.:n mielestä todellakin menettänyt arvoaan 20 pistettä aikaisemmista arvioista vai mihin hän miehen tässä treidissä arvioi? Jos itse piirtelisin jonkinlaisen realistisen ajatuskartan siitä mitä näistä pelaajista voisi ajatella niin se menisi näin:

Cousins 95 (arvo tässäkin .C.:n alkuperäisestä tipahtanut 10-15 p), Chandler 75, Ridnour 70 - Monroe 100, Bass 65, Sefolosha 55-60, Barnes 55-60

Käytännössä .C. antoi marginaalisesti paremmasta pelaajasta vaihdossa lähes yhtä hyvän pelaajan sekä kaksi seuraavaksi selkeästi muita parempaa pelaajaa. Ajatuksella, jossa .C.:n mielessä Cousinsin arvo tippui viikossa 10-15 pistettä. Eli vaihdettiin kaksi lähes samantasoista pelaajaa keskenään, jonka lisäksi hieman paremman pelaajan saanut kaveri vaihtoi kaksi ihan pätevää pelaajaa kolmeen tusinajamppaan. Siihen vielä waiverpelaajahöystöt päälle.

Periaatteessa treidin voisi tiivistää Cousins, Ridnour - Monroe, Bass yhtälön pois ottamalla muotoon Chandler - Sefolosha, Barnes.
 
Viestejä
66
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Treidi hulinoiden keskellä halusin vain tulla lisäämään, että
LÄRI SÄNDERS TAKING OVER!

Waiverista kaapattu Kyle Singlerikin painanu last7 75FP.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Kiistattomasti Suomen yhdeksi asiantuntevimmaksi NBA-fantasyksi profiloitunut koripallo.comin NBA fantasy on kärsimässä pahaa imagotappiota. Etenkin viime kaudella suosionsa räjäyttäneen ja samalla maan ehdottomaan eliittiin nousseen liigan casting on joiltain osin epäonnistunut tällä kaudella, josta osoituksena esimerkiksi rookiemanageri .C.:n amatöörimäinen teutarointi Fantasyn siirtomarkkinoilla. .C. on lyhyen fantasyuransa aikana ehtinyt tekemään jo kaksi erittäin kiistanalaista tradea ja hiljalleen on alkanut vaikuttaa siltä, että .C.:n kompetenssi ei yksinkertaisesti riitä kenties Suomen tasokkaimpaan liigaan.

Näin ihanan tuntusten general manager, Achilles kommentoi tuoreeltaan uusinta kohua.

”Olin jo .C.:n ensimmäistä tradesta lähtien sitä mieltä että kaverin kapasiteetti ei riitä Suomen kovimpaan ekspertiisiliigaan ja olin valitettavasti oikeassa. .C.:n toiminta fantasyn siirtomarkkinoilla on ollut täysin amatöörimäistä sekä epäjohdonmukaista ja pelkään että se pilaa meidän hyvien managereiden rehdin kilvoittelun. Nyt on käymässä niin, että muutama manageri, ensisijassa tietysti Mokeski ja Kottii hyötyvät tämän kaverin aivopieruista ja se on erittäin epäreilu asetelma muille GM:lle”

”Näen että .C.:llä ei ole enää edellytyksiä jatkaa tässä liigassa ja liigakomission on aloitettava välittömästi uuden asiantuntevan managerin kartoittaminen. Jos LM-triolla ei ole uskallusta poistaa .C.:tä tästä liigasta, niin toivon että kaveri edes itse tekee johtopäätökset kp.comin NBA fantasyn perustajan, King Jamesin avoimesta epäluottamuslauseesta”
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

I support .C. Pitää antaa mahdollisuus kasvaa asiantuntija-GM:n saappaisiin. Kauden mittainen näyteikkuna.
 
Viestejä
66
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

King James sanoi:
I support .C. Pitää antaa mahdollisuus kasvaa asiantuntija-GM:n saappaisiin. Kauden mittainen näyteikkuna.

:ylos:
 
Viestejä
881
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

King James sanoi:
I support .C. Pitää antaa mahdollisuus kasvaa asiantuntija-GM:n saappaisiin. Kauden mittainen näyteikkuna.

:ylos:

Ei ole liigan pitkän tähtäimen edun mukaista lähteä järjestämään ajojahteja parin treidin perusteella. Olemme kaikki joskus aloittaneet fantasyn pelaamisen; give the rookie a break here.
 

.C.

Viestejä
324
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

King James sanoi:
Näköjään saatu aamulla ryöstökalastustreidikin tehtyä. Hiljalleen pitää kyllä kyseenalaistaa nimimerkin .C. kompetenssi tähän liigaan, sen verran ihmeellisiä treidejä on kaveri loppuviimein kaiken suheerauksen jälkeen saanut tehtyä. Nyt kaipaa kyllä hieman perusteluita tämä viimeisin, ihan vaan yleisen kiinnostuksen nimissä. Joten antaapa .C. tulla selityksiä, mikä ajoi sinut tällaiseen treidiin.

Tuossa on aikamoinen nippu turhia pelaajia mukana, joista Harris, Green ja Neal ovat kaikki täysiä waiverpelaajia.

Cousins, Chandler, Ridnour - Monroe, Bass, Barnes, Sefolosha

Tämän hetken arvot kaudella 2013 pelaajilla Cousins 90, Chandler 72, Ridnour 76 / Monroe 99, Bass 63, Barnes 63, Sefolosha 60

Jos katsellaan viime kautta, niin Barnes ja Sefolosha ovat molemmat jyrkästi silloisen tasonsa yläpuolella. Kumpikaan tuskin päättää kautta 60 pisteen tienoota korkeammalla, luultavasti taso laskee ainakin Barnesilla. Bassilla on pieni mahdollisuus nostaa tasoaan lähelle 70, Monroe lienee kymmenen pisteen nostollaan sillä tasolla, johon tällä kaudella kykenee.

.C. osti Cousinsin vaihtamalla hänet käytännössä Chris Pauliin. Perusteluissa piti Cousinsia 110 pisteen kaverina. Nyt Cousinsin taso on siis hänen silmissään romahtanut parikymmentä pointsia viikossa. Chandlerilla on potentiaalia nostaa itsensä lähelle 80, Ridnour voi Rubion myötä tipahtaa 70 tasolle. Haluaisinkin tietää onko Cousins .C.:n mielestä todellakin menettänyt arvoaan 20 pistettä aikaisemmista arvioista vai mihin hän miehen tässä treidissä arvioi? Jos itse piirtelisin jonkinlaisen realistisen ajatuskartan siitä mitä näistä pelaajista voisi ajatella niin se menisi näin:

Cousins 95 (arvo tässäkin .C.:n alkuperäisestä tipahtanut 10-15 p), Chandler 75, Ridnour 70 - Monroe 100, Bass 65, Sefolosha 55-60, Barnes 55-60

Käytännössä .C. antoi marginaalisesti paremmasta pelaajasta vaihdossa lähes yhtä hyvän pelaajan sekä kaksi seuraavaksi selkeästi muita parempaa pelaajaa. Ajatuksella, jossa .C.:n mielessä Cousinsin arvo tippui viikossa 10-15 pistettä. Eli vaihdettiin kaksi lähes samantasoista pelaajaa keskenään, jonka lisäksi hieman paremman pelaajan saanut kaveri vaihtoi kaksi ihan pätevää pelaajaa kolmeen tusinajamppaan. Siihen vielä waiverpelaajahöystöt päälle.

Periaatteessa treidin voisi tiivistää Cousins, Ridnour - Monroe, Bass yhtälön pois ottamalla muotoon Chandler - Sefolosha, Barnes.

Eli perusteluja kaivataan. No Cousinsin jonka toitte esiin näen kyllä edelleen loistavana pelaajana, mutta yhtälailla on Monroe hieno kaveri. Cousinsilla mahdollisuudet toki korkeimpiin pisteisiin, mutta Monroe huomattavasti tasaisempi, enkä usko miehen hankkivan itseään egollaan penkille tms. kauden aikana. Eli Cousins hyvä pelaaja, mutta mielellään hankkiuduin miehestä eroon, kun samantasoista, eri tyyppistä kaveria oli tarjolla.
Syy Ridnourin ulosheittoon lienee selvä. Miehen keskiarvo on tällähetkellä 75 ja Rubion tullessa saattaa romahtaa ihan minne vaan välillä 50-65, voi toki pysyä jopa 70:ssä mutta sitä riskiä en ole valmis ottamaan.
Bass hieno mies ja pystyy todennäköisesti nostamaan tasoaan, kun peliaika ja systeemi vakiintuu.
Chandlerin tehojen laskuun uskon, sillä Melo tulee viemään pisteitä ja Amare tulee viemään pisteitä ja levyjä. En myöskään pitäisi miehen terveydentilaa tuossa iässä korinaluspaininnoissa kovinkaan vedenpitävänä. Paikkojen rikki meno, on mahdollista eikä miehen fysiikkakaan enään pitkään riitä niiden tärkeiden 60-40 pallojen haalimiseen.
Neal, Barnes ja Sefo ovat kaikki erinomaisia pelureita ja luovat tasaisemman joukkueen. Kaikilla noususuunta ylöspäin. Neal pääsee viimeaikasten suoritustensa johdosta varmaan entistä enemmän pelaamaan ja jos jostain joukkueesta tahdon ei-startterin omistaa se on kyllä san antonio. Sefo on vähän kaikkea tekevä yleismies ja tärkeä osa OKC:n peliä. Tasoaan mies tuskin tiputtaa ja mahdollisten loukkaantumisten sattuessa tarjoaa toki entistä paremman tuotannon siltä ajalta. Barnes on hyvä pelaaja jonka toivon löytävän keinot tasonsa pitämiseen, nyt aikalailla ailahteleva.

Chandler 70-75 pelaaja, en usko varsinaiseen tason nostoon.
Cousins=Monroe, sillä erotuksella, että Cousins tarjoaa useammin yli satasen peljä, mutta on myös altis täydellisille romahduksille, joita Monroelle ei ole käynyt.
Ridnour nyt 70, annetaan aikaa niin loppukaudesta herra voi olla 55. Otan puolustusvoiton mielummin kuin katselen tuota vierestä.
Bass 60, vakiinuttaa varmaan kauden aikana itsensä välille 65-70
Sefo 60, pitänee tasonsa.
Barnes 50-70, ailahteleva, mutta toivon parasta. Mielummin ailahteleva 50-70 pisteen pelaaja, kuin vastaavanlainen satasen kaveri.
Harris ja Green menevät omalta osaltani sitten waiveri mättöön.

Nyt KJ:lle joka kovasti tätä vastaan sitten on (Killes automaattisena kompaajanaan.) kysymys. Joukkue vai yksilö? Tiedän vastauksesi ja itse en näe asiaa samalla tavalla joka, ehkä auttaa sinuakin hahmottamaan näitä vaihtoja.
Cousins = Monroe, joskin Monroen mielummin noista otan.
Chandler ja Ridnour = Bass, Sefo Barnes, Neal. Nyt toki Ridnour nauttii vielä hetken tilanteestaan, mutta tämä ei kestä. Bass, Sefo, Barnes ja Neal ovat kaikki keskinkertaisia kavereita, jollaiseksi Ridnour tipahtaa ja joilta voi odottaa perushyvää tulosta, muttei mitään ihmeitä. Chandler on näitä vähän parempi, mutta itsellä ei PF, Sentteri osasto rakennu Chandlerin varaan, joten tällä saralla ei mitään suurempaa romahtamista ole näköpiirissä. Sen pienen romahduksen vaikutus otetaan sitten takaisin monipuolisesti kaikkialta ja lähinnä siitä, että niissä tilanteissa kun ennen heitettiin Green tai Harris Startereihin on heidän sijallaan vaikkapa Barnes ja Sefo.

Aikasemmasta treidistä totean Paul>Cousins, Curry>Monta.

Tästä viikosta todetaan, että harmittava erittäin tiukka häviö jonka suuria tekijöitä Cousinsin totaalinen romahdus tarjoten säälittävät 42 pojoa eilen ja Greenin tarjoten sen 50 pojoa todennäköisyydellä 1/3. Näitä asioita lähdettiin siis tuolla treidillä muuttamaan ja Cousinsin tilalle saatiin huomattavasti tasaisempi jätti ja Greenin ja muiden vastaavien jannujen tilalle saatiin miehiä joita jo uskaltaakin peluttaa tarvittaessa.

Myönnän toki etteivät taitoni ole kaikkein korkeimmasta päästä. Huomauttaisin kuitenkin, että käsittääkseni liigaan haettiin aktiivista peluria ja tämän käsitteen olen mielestäni pyrkinyt täyttämään melko hyvin. Treideistä opitaan ja on hyvä myös muistaa, että pelaajista ja heidän tulevaisuudestaan on usein varsin erilaisia mielipiteitä. Nythän tilanne on se, että jokainen virhe mitä teen otetaan suurennuslasin alle ja todetaan "Mitäs minä sanoin", kun ne onnistuneet valinnat jäävät huomiotta. Tässä treidissä nyt korostui KJ:n vastainen ajattelumaailma (Pelaako Heat Jamesille vai James Heatille) ja täten en ole pätkääkään yllättynyt tästä reaktiosta kyseiseltä käyttäjältä.
Lähinnä mietittää, että mitä ensikertalaiselta todellisuudessa odotetaan? Ja miten KJ itse olisi lähtenyt parantamaan silloisen joukkueeni tasaisuutta pitkässä juoksussa?
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös