Koripallo.com

New Orleans Pelicans - nousu David Sternin siiven alta

Viestejä
1 228
Vs: New Orleans Pelicans - nousu David Sternin siiven alta

Lisää kommenttia ESPN:n Uni Watchilta.

Jos grafinen ilme on muutoin vähän "nähty", on tuo Bird-de-Lis logo mielestäni harvinaisen onnistunut.
 
Viestejä
881
Vs: New Orleans Pelicans - nousu David Sternin siiven alta

6996117668_6e890fd0df_o.jpg


Tämä design oli jo finaaleissa. Miksei mielummin menty loistavalla 70's-henkisellä logolla? Tämä oikea valittu logo tosiaan muistuttaa liikaa Hawksia väreineen ja "vaarallisine" yleisilmeineen.

Pelipaitoja odotellessa..
 
Viestejä
1 228
Vs: New Orleans Pelicans - nousu David Sternin siiven alta

Jos Pelicans ostaa Robin Lopezin ulos ja säästyneellä rahalla kirjaa Tyreke Evansin 44 miljoonan sopimukseen, hyppään virallisesti pois voittokulkueesta.
 
Viestejä
1 228
Vs: New Orleans Pelicans - nousu David Sternin siiven alta

Missä mennään, New Orleans Pelicans?

Rakennuspalikat

Jrue Holiday, Eric Gordon, Tyreke Evans, Ryan Anderson, Anthony Davis sekä mahdollisesti Brian Roberts ja Jason Smith. Onko Austin Riversin loppukausi ollut pelkkä suonenveto vai onko miehestä vielä peluriksi?

Puutteet

Kolmospaikan pitkäikäinen ratkaisu on ollut haussa jo vuosia. Lisäksi sentterin tontille kaivattaisiin luunmurskaajakaliiberin ratkaisua.

Ullakkotilanne

Ullakkotilaa ennen tulokkaiden kirjaamista noin $7M. (arvio $63,2M)

Varaukset

Ykköskierroksen top 5 suojattu varaus menossa Philadelphiaan. Ja kakkoskierroksen varaus Minnesotaan.

Mikäli ykköskierroksen varaus luovutettaan tänä vuonna, ei tiedossa muita velvoitteita.

Oikotie onneen

Pelicansille arvontaonni olisi kaksinkertainen onnenpotku, sillä se saisi paitsi pitään kolmen kärkeen sijoittuvan varauksensa, niin myös täyttää kokoonpanossaan ammottavan aukon huippulupauksella (kolmospaikalla Wiggins tai Parker ja viitospaikalla Embiid). Muussa tapauksessa ei joukkuetta tulokkailla vahvisteta.

Omista vapaaherroista Roberts on osoittautunut hyväksi kakkospointiksi ja Smith käyttökelpoiseksi heittäväksi isoksi, joten ullakkotila käytettäneen heihin. Keskitason poikkeuksella täytettäväksi jää joko yksi (jos käy hyvä arpaonni) tai kaksi paikkaa, joista sentteriä pitäisin tärkeämpänä. Spencer Hawesiin tuskin riittää rahat, Jermaine O'Neal tai Chris Kaman ei pahemmin innosta, enkä lähtisi pelaamaan uhkapeliä Bynumin tai Odenin kanssa. Kolmospaikalle olisi tarjolla Trevor Ariza, P.J. Tucker tai Marvin Williams, mutta eipä nuokaan kovin lopullisilta ratkaisuilta kuulosta.

Mahtaisikohan Minnesota olla kiinnostunut, jos kuorruttaisi Eric Gordonin houkuttelevilla lisämausteilla ja tarjoaisi pakettia vaihdossa Nikola Pekovicista? Gordon voisi (terveenä pysyessään) ratkaista Wolvesin korinteko-ongelmaa ja Pekovic olisi Davisin rinnalle täydellisesti sopiva sentteri.

Kuntokäyrän suunta

Ylöspäin, läpi pilvien peiton! Davis voi olla jo ensi kaudella vakavasti otettava MVP-haastaja.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös