Koripallo.com

NBA Neloselle!

Viestejä
62
Vs: NBA Neloselle!

JoKaFan sanoi:
Ilmeisesti Nelonen Pro siis kaikessa hiljaisuudessa luopunut NBA-koriksesta? ??? Tämä olisi todella surullista orastavan korisbuumin keskellä.
Ainakin NelonenPro kotisivuilla vielä myydään kanavaa tälläisillä mainospuheilla -->

Maailman kovinta koripallosarjaa NBA:ta jännitetään Nelonen Pron kanavilla. Nelonen Pro välittää kotisohvien ammattilaisille NBA-jännitystä keskimäärin 3-4 ottelun viikkotahdilla. Kausi huipentuu kesäkuussa pelattaviin huimiin finaaliotteluihin. NBA-lähetykset ovat katsottavissa myös Nelonen Median Ruutu+ Pro -palvelussa.

Että luulisi näkyvän. :D
 
Viestejä
1 060
Vs: NBA Neloselle!

Suosittelen kyllä NBA Liigapassia kaikille. Olen monta kautta jo tilannut. Palvelu on laadukas ja helppo käyttää. Arkistosta löytyy kaikki matsit, jos ei halua/ehdit katsoa Livenä ja edelliskaudenkin otteluita pystyi tänäkin kesänä katsoon, vaikka ei vielä tulevan kauden Passia olekaan maksettu. Joten toi hinta/laatusuhde on kyllä kohdillaan, kun vertaa mitä joku NelonenPro-paketti maksaa koko kauden ajaksi.

Toimii Padeillä ja muillakin hyvin. Itellä on nopea netti , hyvä läppäri ja Ipad2 katsomista varten. En ole valittamista löytänyt paljonkaan, joskus jotkin matsit tökkii, nykii tai pikselöityy hetkeksi vaikka katsois tallennettakin. Liigapassilla on myös nopea asiakaspalvelu.

Menipäs mainostamiseksi ;)
 
Viestejä
16 284
Vs: NBA Neloselle!

Ankle Breaker sanoi:
Jorma Paakkari ‏@JormaPaakkari 16 min16 minuuttia sitten
NBA @NelonenPro :lla seuraavat 3 vuotta. Kalkkiviivoille meni, mutta nyt se kotona. 3-4 ottelua/vko. Noin puolet suomeksi selostettuna.

Ja vielä:
http://www.nelonenpro.fi/koripallo/nba/496-nyt-se-on-varmaa-nba-pysyy-pitkaan-nelonen-pron-ja-ruudun-ohjelmistossa

Tulihan se sieltä! /peukku


Iso käsi! Kiitos Nelonen Pro!

Hiukkasen mietin, että kuhinaa varmaan on kulisseissa...


Legendaarista avausmatsia odotellessa...

Im-so-happy-GIF.gif
 
Viestejä
3 022
Vs: NBA Neloselle!

JoKaFan sanoi:
PS. vanhanaikaisena koriksen suurkuluttajana en mitään league passeja ota enkä niihin luota.
50rJushu3URtS.gif
 
Viestejä
847
Vs: NBA Neloselle!

Hienosti taas menee!

Kun nyt vihdoin on ruutu.fi sivustolle saatu maininta, että NBA jatkuu kanavalla, on hinnoittelu karannut käsistä.

Kaapeli-tv:llä ei näytä olevan ollenkaan vaihtoehtona pelkkää nelonen-pakettia, vaan tuota "kendolaajennusta" pakkomyydään siinä rinnalla. Soneran myyjä oikein mainitsi, että se sisältyy kaikkiin!

Miten niin sisältyy, kun hinta on noussut 15 € viime vuodesta, eli siis juuri sen verran mitä vastaava laajennettu paketti maksoi vuosi sitten.

Kun myös Euroliiga kiinnostaisi, niin mikähän nyt olisi se inhimillisin palveluntarjoaja, joka saa perusjampan korishimot tyydytettyä?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös