Kirjoittaja Aihe: Seniori SM  (Luettu 57619 kertaa)

Poissa Lepi44

 • Koripallo.com jäsen
 • *****
 • Viestejä: 10
Vs: Seniori SM
« Vastaus #105 : 16.12.17 01.02 »
BC Lepi murskavoittoon Torpan Pojista

BC Nokian miesten edustusjoukkueen entisistä pelimiehistä koostuva BC Lepi otti murskavoiton Torpan Pojista 35-vuotiaden miesten SM-sarjassa.

BC Lepi matkusti torstaina 14.12. kuukauden maajoukkuetauon jälkeen Munkkiniemeen Torpan Poikien vieraaksi. Torstai-illan vierasmatkalta saatiin kotiinviemisiksi murskavoitto 49-105 (23-54).

Ottelu alkoi tunnustelevissa merkeissa ja ensimmäinen viisi minuuttia lämmiteltiin lukemin 7-7. Tämän jälkeen vierasjoukkue alkoi pelaamaan tasollaan ja kasvatti eroa tasaisesti läpi ensimmisen neljänneksen. Nokialaiset tiivistivät puolustustaan ja nostelivat helppoja koreja korin alta Timo Riihelän johdolla. Ensimmäiselle tauolle mentiin lukemissa 11-22.

Sama tahti jatkui myös toisella neljänneksellä. Nokialaisten kokoylivoima oli munkkalaisille liikaa ja vaikka vierasjoukkueella ei ollut aivan paras heittopäivä, niin vastaavasti hyökkäyslevypalloissa vierasjoukkue oli vahva. Erityisesti Riku Mäkinen taisteli muutamaan otteeseen esimerkillisesti kaapien kovia levypalloja molemmissa päissä. Puoliaikaa lähdettiin viettämään nelipäisen vierasjoukkueen kannatajalauman siivittämänä lukemissa 23-54.

Puoliajalla BC Lepin jäsenet Coach Koiviston johdolla päättivät pitää ToPon alle 50 pisteessä ja tehdä yli sata pistettä. ”Ottelun alla oli pieni huoli pelien kulusta. Aloitimme kauden hyvin, mutta sitten jokaisessa pelissä olemme antaneet vastustajille kerta kerran jälkeen enemmän pisteitä ja samalla tehneet itse vähemmän. Tähän oli saatava muutos ja siinä onnistuttiin”, kommentoi Coach Koivisto vierasjoukkueen pelin teemoja.

Toinen puoliaika mentiin nokialaisten komennossa ensimmäisen puoliajan tahtiin ja loppulukemat taululla ottelun tauottua olivat 49-105. Jälleen kerran kaikki BC Lepin pelaajat saivat merkinnät pistesarakkeeseen. Pelin päämies oli Timo Riihelä 28:lla pisteellä. Matti Seppänen antoi hyvää tulitukea tehden 16 pistettä, kuten myös Riku Mäkinen tehden 14 pistettä. Myös Jaakko Halme, 12 pistettä, ja Joni Harjula, 11 pistettä, pääsivät yli kymmenen pisteen. Muut pistenikkarit olivat: Toni Nummi 8 pistettä, Mikko Ovaska 7 pistettä, Jussi Rintala 6 pistettä ja Mikko Koivisto 3 pistettä.

BC Lepi jatkaa puhtaalla pelillä 35-vuotiaiden miesten SM-sarjan kärjessä. Joukkue siirtyy nyt hyvin ansaitulle joulutauolle ja palaa tositoimiin lauantaina 13.1.2018 kotiottelulla HNMKY:n väreissä pelaavaa yllätysvalmista Yökoris senior -joukkuetta vastaan. BC Lepi kiittää faneja ja tukijoita hienosta syyskaudesta ja toivottaa kaikille rauhaisaa joulua ja kullan kiiltoista vuotta 2018.

Poissa hissi

 • Koripallo.com jäsen
 • *****
 • Viestejä: 405
Vs: Seniori SM
« Vastaus #106 : 17.12.17 23.48 »
SM35: PuHu -Yökoris 76-69.
Ei auttanut Graham, ei Towa, kun PuHu hurmosteli vajaamiehisenä elintärkeän voiton http://puhujuniorit.fi/index.php/seniorisarjojen-uutiset/457-sm35-kun-koripallo-on-ihanaa

Poissa hissi

 • Koripallo.com jäsen
 • *****
 • Viestejä: 405
Vs: Seniori SM
« Vastaus #107 : 12.01.18 23.39 »
SM40: Porvoo hoiteli mestarin ottein ja Sonkajärven 39 pisteen avulla Pussihukat lukemin 85-105. http://puhujuniorit.fi/index.php/seniorisarjojen-uutiset/464-sm40-porvoo-lapytteli-helpon-voiton

Hyvinkin pitkälti samat joukkueet kohtaavat seuraavan kerran jo lauantaina SM35-sarjan merkeissä. Luultavasti Sonkajärvi on illan pelistä ihan sippi ja Puhu yllättää ottamalla suurinumeroisen voiton...

Poissa hissi

 • Koripallo.com jäsen
 • *****
 • Viestejä: 405
Vs: Seniori SM
« Vastaus #108 : 13.01.18 22.09 »
SM35: Eilen PuHu ja Porvoo jumppasivat Mika Häkkisen aukiolla M40-sarjaa, tänään M35-sarjaa. Porvoo iloitteli jälleen lähes 100 pinnaa ja voitti 98-88. http://puhujuniorit.fi/index.php/seniorisarjojen-uutiset/465-sm35-ei-vaan-onnistu-porvoon-kaato

Poissa Lepi44

 • Koripallo.com jäsen
 • *****
 • Viestejä: 10
Vs: Seniori SM
« Vastaus #109 : eilen kello 23:39 »
BC Lepi jatkaa voittojen tiellä

BC Nokian miesten edustusjoukkueen entisistä pelimiehistä koostuva BC Lepi aloitti vuoden tärkeällä 91-70 (61-25) voitolla Yökoriksesta 35-vuotiaiden miesten SM-sarjassa.

BC Lepi lähti otteluun kutkuttelevista asetelmista, kun joukkue koki pelipäivän aamuna muutaman takaiskun ja laajalla rosterilla tähän asti pelannut joukkue joutui lähtemään otteluun vain seitsemän pelaajan voimin. Yökoriksen tiedettiin olevan parhaana päivänä sarjan kärkivastustajia, joten kotijoukkue päätti lyödä vastustajalta luun kurkkuun heti ottelun alussa. Coach Koivisto lupasi pelaajille tavallisesta poiketen myös käyttää kaikki aikalisät ottelun edetessä, mikäli happi kentällä meinaa loppua.

Ensimmäinen puoliaika mentiinkin vahvasti BC Lepin tahdissa, kun pallo liikkui hyökkäyspäässä näppärästi ja helppojen lay uppien lisäksi heitot tippuivat hyvin myös kaaren takaa. Yökoris tuli alussa kovaa korille, mutta kotijoukkue pystyi antamaan hyvin vastaan vieraiden fyysisyydelle oman korin alla ja vierasjoukkue ei päässyt koreilla herkuttelemaan. Ensimmäinen puoliaika meni suunnitellun mukaisesti ja satapäinen katsomo pääsikin buffetin puolelle kotijoukkueen selvässä 61-25 johdossa.

Selvästä erosta huolimatta Yökoris ei kuitenkaan heittänyt hanskoja tiskiin vaan tuli toiselle puoliajalle hyvällä ilmeellä ja lähti kori korilta kirimään eroa umpeen. Kotijoukkueelta ei nähty puoliajan jälkeen enää yhtä kovaa intensiteettiä kuin alussa ja toisella puoliajalla Yökoris pääsikin ajoittain ottelussa niskan päälle. BC Lepi teki kuitenkin tarvittavat korit, pelasi maltillisesti pelin loppuun asti ja otti selkeän voiton lukemin 91-70.

Varsinkin ensimmäisen puoliajan BC Lepi pelasi taitavaa ja viihdyttävää joukkuepeliä ja pisteetkin jakautuivat hyvin laajalle rintamalle. Täydet minuutit uurastanut Timo Riihelä orkesteroi kotijoukkueen peliä ja pussitti siinä ohessa 15 pistettä. Pistekärki Riku Mäkinen teki 19 pistettä ja kaikki muutkin pelaajat ylsivät kymmenen pisteen tuntumaan: Matti Seppänen 14 pistettä, Juha Selin 12 pistettä, Mikko Koivisto 12 pistettä, Jussi Rintala 10 pistettä ja Jaakko Halme 9 pistettä.

Vierasjoukkueelta esille nousi vahvan pelin pelannut Pierre Jallow, joka kantoi suurimman vastuun Yökoriksen korintekovoimasta ja nakutti hyvällä prosentilla 40 pistettä. Kova suoritus ottaen huomioon, että suurin osa Jallowin koreista tuli vaikka BC Lepi onnistui haastamaan miehen heittoa.

Pressissä ottelun jälkeen Coach Koivisto oli luonnollisesti tyytyväinen joukkueensa viidenteen voittoon, mutta suurena visionäärinä löysi myös tuloksen takaa kehitettävää. ”Voitosta huolimatta ottelu osoitti, että tällä kuntopohjalla ruvetaan ensi kautta varten reenaa jo kesällä poikien kanssa.”

Seuraavaksi BC Lepi matkustaa Helsinkiin HNMKY Ballstersin vieraaksi. BC Lepi toivottaa kaikki pääkaupunkiseudun fanit paikalle kahden viikon päästä pelattavaan lauantai-illan myöhäisotteluun Helsigin Urheilutalolle 27.1. klo 20:00. Nokialla joukkueen otteita pääsee seuraamaan seuraavan kerran 10.2. klo 18:30, kun vastaan saapuu PuHu M35, jonka BC Lepi voitti ensimmäisellä kierroksella vieraissa vain viidellä pisteellä.