Koripallo.com

A-pojat SM 14/15

Kuka voittaa A-Poikien SM-sarjan 2014-2015


  • Äänestäjiä
    7

Aha

Vs: A-pojat SM 14/15

Kohti finaaleja sanoi:
Viikonloppuna pelataan Jyväskylässä VK1 finaalit niin B- kuin A-pojissa. Mielenkiintoa herättää etenkin A-pojissa se, että pelipaikka vaihtui kypärämäestä lehtisaareen. Kypärämäki on kyllä ahdas, mutta jännittävää on se, että se kelpasi ihan runkosarjan ajan pelaamiseen. No ehkäpä nyt ei voida puhua enää kotiedusta ja saadaan selville oikea voittaja ilman jälkipuheita eli loppu hyvin kaikki hyvin. Karkkila ja HoNsU näillä näkymin ratkaisevat mestaruuden. Korihailla toki pieni mahdollisuus yllätykseen, mutta uskoisin Karkkilan hoitavan oman hommansa.

Ai niin. Keski-Suomessa velloo huhua, että jo kauden päättäneestä HBA märskystä olisi tulossa suhteellisen pitkä, aika hyvin heittävä vahvistus, jolla on peruslisenssi HoNsU:n kirjoilla... Mielenkiintoista viikonloppua kaikille!!!

Tuon huhun voi kyllä ampua samantien alas, koska Märsky on samaan aikaan Minskissä EYBL finaaleissa ja tämä ko. kaveri todennäköisesti mukana siellä.
 

Se

Vs: A-pojat SM 14/15

fakta homma
Vieras

Vs: A-pojat SM 14/15
« Vastaus #78 : 30.03.15 16.48 »
Lainaus0
1986-88 synt olivat a junnuja Hongalla oli 3 joukketta SM sarjassa. Ja jos käytte vilkaisemassa nimiä, niin väitän että vielä kovemmat poppoot kyseessä...
Tripcode: 45078f48459401b76005a91607005149
Mistähän noit voi käydä kattelee?
 

Jare

Vs: A-pojat SM 14/15

Miten voikin A-poikien SM-finaaleissa käydä tällainen moka tuomareille ja toimitsijoille??
Toisen jakson lopulla aikaa 9 sek aikaa ja pelikatko. ToPon pelaaja vaihtoon kun Lahdella kaksi vaparia. Toinen vapari pussiin ja sama pelaaja tulee sisään vaikka kellossa ei ole aikaa kulunut lainkaan.. Noloa!
 

MehuKatti

Vs: A-pojat SM 14/15

Lahti näköjään osottanut alkukohmeuden jälkeen, että koris on miesten peli. Propsit Topon klopeille kovasta asenteesta, ens vuonna astetta kirkaampaa kaulaan kauden päätteeksi.
 

Sareiv

Vs: A-pojat SM 14/15

Hieno voitto Namikan A-96 junnuille. Topo antoi kyllä kovan vastuksen, mutta Lahti kesti ennakkosuosikin paineet!

Niin mielelläni näkisin näitä kavereita vähän isommissa rooleissa esim. Korisliigassa
 

sokka irti

Vs: A-pojat SM 14/15

Aika ylivoimainen ykkönen oli Lahti.

Mestiksen loppuosa lahti, vilpas, kouvot (ilman Hirvosta), Puhu? olivat aika tasaisia divarin top 4 tai ainakin top 2 kanssa. Entäs voimasuhteet ensi vuodelle?

Top 4 ilman muuta KTP, Akatemia, ToPo, Ura. Loput 6 mestikka jengiä löytynevät osastosta: lahti, vilpas, Karkkila, honsu, HNMKY, pyrintö, Muki?, wartti?, kouvot.

Lahdelta tippuu toinen jengi, kouvot & puhu heikkenevät rajusti. Namika on takuukova, pyrintö tulee olemaan hyvä, honsu & karkila 97-pohjalla aika kovia, vilpas aina karsinnoissa hyvä, mutta sarjassa heikko.

Kuka vois vielä olla mukana?
 

Noita-akka

Vs: A-pojat SM 14/15

Kyllähän se on Kouvojen taru nyt tällä kertaa loppu a-poikien sm-sarjassa. B-junnuja ei missään valtakunnan sarjoissa. Ja uusia Hirvos-Madssen parivaljakoita ei ole näkyvissä.
 

Juupelis

Vs: A-pojat SM 14/15

S
Noita-akka sanoi:
Kyllähän se on Kouvojen taru nyt tällä kertaa loppu a-poikien sm-sarjassa. B-junnuja ei missään valtakunnan sarjoissa. Ja uusia Hirvos-Madssen parivaljakoita ei ole näkyvissä.

En tiedä Kouvojen a-poikien ensikauden tulevaisuudesta mitään, mutta sen tiedän, että siellä nuoremmissa ikäluokissa on hyviä junnuja tulossa. Aikaa kuitenkin erinomaiseen a-junnujoukkueeseen menee nyt tovi, ainakin 3-5 vuotta.
Mutta eiköhän seura saa jalkeille ensikaudeksikin vähintään 1-divarijoukkueen (-97-98,-99-ikäluokat) mikä on hyvä suoritus sekin. Itseasiassa ihan hyvän sellaisen. Joten poijaat intoa harjoitteluun, ottakaa (1997,-98.-99) rohkeasti vastuuta ja nauttikaa siitä. Tuleva kausi on nyt teidän harteilla! Ties vaikka tuleva kausi on yllätysten kausi, ehkä jopa....SM-sarjassa.
 

onko muuta

Vs: A-pojat SM 14/15

Uusi kausi lähestyy ja karsintoihin alle kaksi viikkoa. Ilmoittautuneita joukkueita yli 30 ja ensimmäisellä kierroksella paikkoja jaossa ainakin 7. Joku voisi aloittaa uuden topiikin tälle kaudelle.

Yksi asia nuorten kilpailusäännöissä otti silmään voimakkaasti: Pelipaidan alla ei saa käyttää mitään paitaa.

Kysyisin nyt, että onko tällaisessa säännössä mitään järkeä?
 

nilkkojenmurskaaja

Vs: A-pojat SM 14/15

sm-sarjaan:
lahti
topo
hnmky
honka
ktp
honsu
karkkila
puhu
hypo
ura

divariin:
pyrintö
masu
honka 2
hnmky 2
vilpas
muki
turku

ja viimesestä kolmesta paikasta taistelee ktp2, lappeenranta, jks, sykki-puhu, forssa-loimaa akatemia, warriors ja korihait
 

Mikael

Vs: A-pojat SM 14/15

A-lohko: 1. Turun NMKY, 2. Sykki-PuHu, 3. Namika Lappeenranta, 4. Forssa Loimaa Akatemia 2, 5. Warriors
B-lohko: 1. Forssa Loimaa Akatemia 1, 2. Porvoon Tarmo, 3. KTP II, 4. MuKi, 5. Pantterit
C-lohko: 1. Tampereen Pyrintö II, 2. KarhuKobrat, 3. Kokkolan NMKY, 4. Rovaniemen NMKY, 5. Hyvinkään Ponteva

D-lohko: 1. Tapiolan Honka, 2. HoNsU juniorit, 3. Kataja Basket, 4. arvotaan*, 5. arvotaan*
E-lohko: 1. Tampereen Pyrintö I, 2. EBT, 3. Helsingin NMKY, 4. KTP, 5. arvotaan*
F-lohko: 1. Namika Lahti Juniorit, 2. PuHu Juniorit, 3. Helsingin NMKY II, 4. Tapiolan Honka 2, 5. arvotaan*
G-lohko: 1. JKS, 2. Torpan Pojat, 3. Salon Vilpas, 4. MaSu, 5. arvotaan*
H-lohko: 1. Korihait, 2. Ura Basket, 3. Karkkilan Urheilijat, 4. arvotaan*, 5. arvotaan*
 
Viestejä
318
Vs: A-pojat SM 14/15

Mielenkiintoinen karsinta tulossa. Osalla joukkueista vahvistuksia hankittuna ( jopa kauempaakin?) Joko UD ja The Rock uskaltaa heittää kauden ennakkoa ( näin niinkuin teitä muutaman kauden " seurattuani" uskon että mielenkiintonne osoittauu tähän ikäluokkaan) 8] ?

P.S. Joku voisi avata uuden ketjun vai avaanko minä?
P.S.S. Vieläkä MuKin -99 jengin paukut riittävät SM-sarjaan?
 

Viikonloppu

Vs: A-pojat SM 14/15

Eipä paljon ole tullut veikkauksia. Forssan lohko ehkä etukäteislaskuissa helpoin. FoKoPo ja Muki varmasti jatkoon. Tampereen lohko saattaa olla tasainen? Hypo ja Kokkola vahvistunut, entä KarhuKobrat? Pyrintö lienee kakkosjoukkueella ettei käy kuten viime vuonna. Turku omassa lohkosaan varma jatkoon menijä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös