Koripallo.com

Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

King James Presents 'Barn Sale Of The Century' - Kaikki Lähtee Halvalla kuin Pöly!

Barn-Sale1.jpg


Hinnasto:

James Harden (SG) - 120 fapo

Vain nyt James Harden alennushintaan 120 fapo. Let's do the sale. Suostun 1v3 treidiin tai Top Dog vs. Top Dog vaihtoon, jossa saan 2. ja 3. parhaan pelaajan.

DeMarcus Cousins (C,PF) - 105 fapo

[Untouchable, Out Of Stock]

Blake Griffin (PF) - 105 fapo

Ryöstöhintaan, mutta ryöstäkää vaan! Vaihdossa tuplapositiojamppaan + solid kakkoseen 1v2 treidi.

Jrue Holiday (PG) - 95 fapo

Vielä ehtii solid #1 keeper pointin hankkimaan alle 100 fapon hintaan, keeperarvo leivottu sisään hintaan! Pidä kiirettä, hinta nousee koko ajan.

Chandler Parsons (SF) - 90 fapo + keeper

Sairaudesta ja uuteen joukkueeseen totuttelusta johtuen Paskons VAIN NYT alennushintaan. Kohta arvo karkaa käsistä, älä missaa elämäsi tilaisuutta hankkia Keeper Deluxea joukkueeseesi!

Jamal Crafword (SG,PG) - 85+ fapo

Vain osana isompaa pakettia. Hanki nyt ennen kuin Jammu saa SF-position -> Triplapositiojamppa Deluxe!!!

Jared Sullinger (PF,C) - 85 fapo

ILMAN KEEPERLISÄÄ!!! VAIN NYT!!! Tuplapositiojamppa waiting to be unleashed.

Jordan Hill (PF,C) - 85+ fapo

Neljä viimeistä peliä 3 +100 peliä. Osta nyt alle 90 hinnalla warma 100 fapon tuplapositiojanmppa. What are you waiting for?

Alennuslaari:

Rio Chalmers (PG) - kohta SG kyytipoikana, Wade loukkaantuu näinä päivinä -> Rio +80. Nyt lähtee 75 fapo, pölynhalvalla! Osana isompaa kauppaa.
Avery Bradley (SG,PG) - Arvokkain tuplapositio + Smart OUT, Rondo Injury Prone... Miksi et hankkisi ryöstöhintaan 75? Osana isompaa kauppaa.

Turner, MKG, Dieng, Jones - waiverhintaan 80+ potentiaalia joka jammulta. Osana isompaa kauppaa.
 
Viestejä
12
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Perheellisen miehen on vaikea luvata osallistumista sunnuntaisin, joten yytsitään nyt varmuuden vuoksi mitä BC VehJe on syönyt:

Kyrie Irving, PG
Cavs ja ykköskierroksen drafti ovat molemmat olleet alkukaudesta lieviä pettymyksiä. Jazzia vastaan tullut L ja Irvingin 0 syöttöä edustavat jonkinlaista pohjakosketusta. Kuitenkin yli 100p avg. Kunhan Cavs varmistaa hyvät asemat pleijareihin, fantasiapleijareissa Irving jytkyilee Thompsonin kanssa Jamesin, Loven ja Varajaon vetäessä henkeä penkillä. Ainakin toivon niin.

D.J Augustin, PG
Muutama ihan kiva peli alkukaudesta, mutta fantasiarelevanttius on kadonnut odotetusti Jenningsin saatua paikat kuntoon. Korvaaja hakusessa.

Tony Wroten, PG (SG)
Avg:lla mitattuna vielä Irvinginkin edellä, mutta trendi on laskeva. MCW:n paluun myötä putoaa/on pudonnut Sixersin kakkosoptioksi hyökkäyksessä. Jos Sixers tankkaa jatkossakin 70 pisteen matseja, niin Wrotenille ei paljon fantasiatehoja riitä. Toivottavasti eilisyön kaltaiset selkäsaunat eivät ole status quo.

Ben McLemore, SG
Seisooko se sittenkin? Viiden pelin yli kymmenen boikon putki päällä, fantasiatehoissa 40 boikon luukkuhoususta 80 pinnan suorittajaksi. Kahdessa viime pelissä 37 ja 39 minuuttia, kun Stauskas tuskailee ~10 minuutilla. Ajanut täysin puskista Gordonin ohitse VehJe:n depth chartissa.

Eric Gordon, SG
Gordon viettää kentällä lähemmäs 35 minuuttia ottelussa, mutta pelejä näkemättä hyökkäysalueella pelin ulkopuolella, kun Davis, Evans, Holiday ja penkiltä Anderson hoitavat skorauksen. Alkukauteen mahtuu myös yksi 0 pisteen ottelu. Tällä hetkellä waiver-tason jyystäjä, mutta toivossa on hyvä elää..

P.J Tucker, SG (SF)
Tuorein waiver-nosto hakee paluunsa jälkeen vielä fantasiarelevanttia roolia Phoenixin auringossa. Tällä hetkellä rooli vaikuttaa olevan kolmas pyörä Thomasin ja Greenin tähdittämässä Sunsin kakkosketjussa. Dubsia vastaan kuitenkin kolmanneksi eniten minuutteja ja paras +-, mutta heitot eivät vain uponneet. Ei luovuta vielä toivosta.

Iman Shumpert, SG (PG/SF)
VehJe:n alkukauden ehdoton yllättäjä. Lähinnä positioiden takia draftattu Shumpert on löytänyt fantasiamielessäkin merkittävää roolia Knicksin takakentällä. 75 boikon avg on noin 15 sivullekirjoittaneen projisoimaa edellä. Toivotaan että Hardaway ja Smith pysyvät visusti takana, eikä Calderonin paluukaan vaikuta tehoihin.

Trevor Ariza, SF
Polvivammaiseen Batumiin vaihdettu Ariza kolisutteli rautoja pari peliä VehJe:n rosteriin liittymisensä jälkeen, mutta 'sotaa vastaan heitot upposivat jo alkukauden tahtiin. Edelleen yksi pelipaikkansa kärkinimistä fantasiapisteiden osalta, joten toivotaan noiden 70 ja risat pelien olleen poikkeuksia, jotka vahvistavat 95 boikon tason pitkällä tähtäimellä.

Kahwi Leonard, SF (SG)
Kahwi tulee! Yhdellä silmällä operoiva Leonard höntsäili kolme ensimmäistä peliään 65 avg:lla, mutta kolme viimeisintä on sujunut lähemmäs 110 avg:lla. Vaikka kahden ottelun tupla-tupla -putki ei saanutkaan jatkoa, luotto Kahwiin on vakaa never trust Poposta huolimatta.

Markieff Morris, PF (C)
Solidia 80 boikon suorittamista lievästi laskevalla trendillä. Phoenixin paras iso mies, joten ei huolta huomisesta.

Tiago Splitter, PF (C)
Paremman IR:n puutteessa roikkuu mukana. Waiver kutsunee.

Tristan Thompson, PF
Treidikumppani Valanciunasin kanssa vajaan 60 boikon avg:lla puuhastelevalla Cavsin kuudennella miehellä ei ole fantasiapisteiden osalta tällä hetkellä mitään merkitystä. Love syö kaikki minuutit PF-roolissa, joten jaettavaksi jää vain C-minuutit Varejaon kanssa.

Mirza Teletovic, PF
Ihan kiitettävästi Netsin penkiltä kolmosia heitelly bosniakki tehoili komeat nolla boikkoa viime yönä Dubsia vastaan. Kiitos siitä. Kuitenkin edelleen selvästi vahvistus rosteriin, ilman sen suurempaa huolta minuuttien tai tehojen katoamisesta. Morrisin peesissä solid 70+ suorittaja.

DeAndre Jordan, C
Toisen keeperin Leonardin tavoin parantanut kuin sika juoksuaan. Viimeiset kolme peliä > 100 boikon tehoilla mahapipistä huolimatta, minkä toivotaan olevan perustaso pitkässä juoksussa. Utahia vastaan tulleesta 8/5 -pelistä on toivuttu.

Robin Lopez, C
Lopezin minuuteista on kadonnut parissa viime ottelussa lähes kymmenen, jota sysipaskaa Nuggetsia vastaan tehdyt 19 tosielämän boikkoa ei kompensoi. Pelkästään box scorejen avulla analysoiden Lopezin ei ole hävinnyt minuuttejaan Kamanille, vaan Blazers on pelannut pienellä viisikolla ilman Lopezia tai Kamania kymmenen minuuttia. Mistä tämä kertoo? Mistä minä tiedän. Toivottavasti Lopez saa jatkossa olla kentällä keräämässä merkityksellisyyttä normiminuuttiensa ajan.
 
Viestejä
407
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Mason Plumlee jäi laittamatta kokoonpanoon. Voisiko arvon GM:t lisätä hänen pisteet saldoihin.
Pahoittelen ::)
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Kik Jamsin tilastollinen katsaus joukkueiden voimasuhteisiin - Points Per Game Analysis

266393209_429f8cdce3_z.jpg


Koska kaikki tietävät, etteivät kokonaispisteet tai tämän hetken saldo välttämättä kerro mitään joukkueen tämän hetken todellisista voimasuhteista, tein pienen tilastollisen analyysin ensimmäisen 2½ viikon peleistä. Jaoin kokonaispisteet pelimäärillä jokaiselta joukkueelta ja tulokset ovat tässä*:

* Varianssia jne. matikkapaskaa näistä tod.näk löytyy, samoin loukkaantumiset vaikuttavat ja yleistettävyys on huonoa, mutta varmasti näissä jotain osviittaa on.

Tier I:

Kik: 1: 83,9 2: 83,1 3: 80,6 (2-0)
Pey: 1: 80,7 2: 88,1 3: 73,7 (2-0)
Sam: 1: 82,8 2: 76,8 3: 81,5 (1-1)
Spu: 1: 79,8 2: 77,7 3: 84,7 (0-2)

Shokkituloksia! Kik tasaisin suorittaja tähän mennessä, kaikki viikot tähän mennessä yli 80 pistettä per peli. Peyton At Primetimella hieman skitsofreeninen heittely viikkojen välillä. Missä todellinen taso? Matalalla profiililla operoiva Sampsu on aloittanut kauden tilastollisesti katsoen lupaavasti, jälleen tulossa Top4 sijoitus "puun takaa"? Spudin autodraftilla hankkima miehistö yllättänyt kohtalaisen hyvillä tuloksilla (toki 0-2 rekordilla), tosin yksittäisen pelaajan eli Anthony Davisin merkitys on luultavasti aika merkittävä tässä vaiheessa.

Tier II

Poh: 1: 75,0 2: 72,6 3: 80,0 (0-2)
Tra: 1: 74,1 2: 78,2 3: 75,3 (2-0)
Ach: 1: 67,8 2: 81,8 3: 76,8 (0-2)
Bud: 1: 72,9 2: 77,5 3: 73,9 (2-0)
Hoe: 1: 70,6 2: 73,3 3: 73,5 (2-0)
Kot: 1: 75,5 2: 67,7 3: 76,1 (0-2)

Lisää shokkeja. 0-2 ja paskimmalla kokonaispistemäärällä operoiva Pohatat onkin todellisuudessa Tier II paras jengi! Pelimäärät ovat vain jääneet niin pieniksi, ettei todellinen taso ole näkynyt. Kun Rubio, Bargnani ja Calderon palaavat, voi Pohatta olla liigan Top Dogeja.

Trancey draftiposition mukaisesti myös korkealla ja jos Melo Anthony operoisi +120 tasolla olisi Trancey todennäikösesti Tier I:n Päällikkö. Achilles on nähtävästi operoinut itsensä treidien avustuksella jämäpaskajengistä Tier I tason tuntumaan. Rookie-budha on ollut tasainen suorittaja ja hoetje on hyvissä asemissa ottaen huomioon Durantin sivussa olemisen. Kotti onnistui nähtävästi draftissa kohtalaisesti, mutta saattoi ottaa wajakkia naamaan treidillään Achilleksen kanssa.

Tier III

Bam: 1: 71,7 2: 65,1 3: 70,4 (0-2)
Ins: 1: 69,5 2: 67,8 3: 74,2 (1-1)
Mok: 1: 68,7 2: 70,7 3: 71,8 (1-1)
Mai: 1: 65,8 2: 66,0 3: 65,6 (1-1)

Bambas vääntää normaalitasolleen yllättävän alhaalla tässä vaiheessa kautta. Onko kyse epäonnistuneesta draftaamisesta vai eikö joukkue ole vielä vain päässyt vauhtiin? Tekemistä riittää, mutta eiköhän sieltä 2-3 lopsidedia tule. Rookiepelaajien Jabari ja Noel suoriutuminen alle odotusten alkukaudesta lienee myös osatekijä kehnoon alkuun.

Insuria ei nähtävästi auttanut edes hyvä draftipositio, vaan hipstermanageri on sitkeästi alakastin jengeissä vuodesta toiseen. Joukkue ei kuitenkaan paperilla näytä huonolta ja Oladipon paluu voi myös auttaa. 3. viikko on alkanut lupauksia herättävästi, joten insur saattaa olla vielä tulossa.

Mokeskin joukkue on klesana, joten keskiarvo voi Westyn, Westin, Hillin ja Leen paluun myötä nousta vaikka Tier I selkeään kärkeen. 1-2 saldo kolmen viikon jälkeen laskee myös paineita menestymisestä. Mokeski voinee katsella meininkiä rauhassa vielä jonkin viikon ajan.

PoorMansMailmanille en edes keski tällä kaudella selityksiä. "Huono tuuri".

Laskuvirheet todennäköisiä.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Jennings myynnissä. Vain 100. KEEPER-LISÄ YHDISTETTY HINTAAN.
 
Viestejä
881
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Oladipon paluu aiheuttaa pient vipatusta puntissa, lähinnä sen vuoksi että sain pudottaa Shabazzin. Tarjolla hyvää arvoa heti kun Wade loukkaantuu. Lisävahvuutta saatiin vihdoin pointtiosastolle ja siellä saattaakin nyt olla löysää lihaa Aaron Brooksin ja Telfairin muodossa. Paketteja tarjolla sunnuntai-iltana!

Gerald Greenin viimeiset neljä peliä kuvaavat hyvin koko joukkueen tän kauden tekemistä: 32-74-102-8,5. Sadan pinnan johto ennen vikaa kahta päivää ja pelit tasan budin kanssa. Vaikuttaa hyvältä tässä vaiheessa.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Blake Griffin, Avery Bradley <-> Rudy Gay, Tyson Chandler

Tuli operoitua Mokeskin kanssa treidi.

Oma SF-positio oli sen verran kapea, erityisesti Chandler PASKONSIN hitaahkon kauden aloituksen sekä Perry Jonesin injurin takia, että teki mieli swingata inhoamastani fuck Griffenistä sisään joku impact player. Rudy Gay fits the mold täydellisesti, vaikka kovan syynin jälkeen en mitenkään näe voittavani head-to-head vertailua näiden pelaajien kesken. Rudy vaikuttaisi silti pelaavansa yhtä uransa parhaista kausista, contract year menossa ja Kingsin pössis hyvä muutenkin. 100 fapo on perusteltu keskiarvo hänelle saavutettavaksi.

fuck Griffen ei näin huonosti pelaa kautta, ja vaikka hän jäisi ripareissa ja stiileissä career low tasolle, olisi hänen ka. joka tapauksessa 103 fapoa. Katsottuani alkukauden Clippersien pelaamista ja varsinkin Blaken ruumiinkieltä, en näe hänen ainakaan parantavan viime kauden 107 faposta. Joku on off joukkueen pelaamisessa ja Blakessa. Best Case scenario - häviän pari pistettä tämän vertailun. Worst case scenario - häviän 7 pistettä.

Suurinta kismitystä aiheuttanee jatkossa se, että Blakella on tulossa pari 2-3 viikon wajakkijaksoa, jonka aikana tykittää 120 fapo tasolla. ÄLKÄÄ OSTAKO BLAKEA SILLOINKAAN YLI 105 ARVOLLA, TOISTAN ÄLKÄÄ OSTAKO YLIHINTAAN BLAKEA KUUMAN PUTKEN AIKANA!

fuck Griffen!
Sacramento%20Kings.JPG


Second pieces halusin kääntyvän minulle ja vahvasti näyttäisi siltä, että Avery Bradley on sellainen max. 75 fapo pelaaja Rondon kanssa. Pisteitä osaa tehdä, mutta ei vaan generoi muita statseja tarpeeksi. Tyson Chandlerilla näyttäisi olevan toivoa paluusta sinne lähemmäs 80 fapon jampaksi päästyään Knicksin wittumaisesta ilmapiiristä takaisin kotiin Dallasiin. Pitää muistaa, että Chandler on usein vetänyt varjojen mailla jonkin aikaa, jonka jälkeen pelannut pidempiä lights out jaksoja reilusti yli 80 fapon janmppana. Nyt toiveissa tasaisempi operointi siellä 80 fapon tietämillä - jytkypiikit toki kelpaavat aina lisukkeeksi.

Joukkueen depth chartia sitten myöhemmin, kun nähdään mitä tarttui mukaan free agent auctionista.

Kotti näyttäisi tällä viikolla kaatuvan ja 3-0 saldosta on mukawa lähteä työstämään eteenpäin.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Tänään free agent auction poikkeuksellisesti tuntia aikaisemmin, eli klo 19.00, koska ensimmäiset pelit alkavat jo kahdeksan maissa!
 
Viestejä
407
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Blockbuster trade:

Carmelo Anthony SF/PF, Thad Young SF/PF ja Kentavious Caldwell-Pope SG vs. John Wall PG, Jabari Parker, SF ja Solomon Hill SF.

Accident #1 pick Melo aloitti kauden heikosti, mutta viime ottelut olleet selvästi jo parempaan suuntaan ja tänäänkin tulossa warma yli 100 fps. Päätin pistää kaverin lihoiksi, koska muut kuin pistestatsit eivät ole vielä solid, plus knicks on läpimätä, joten blowoutteja luvassa.
Tavoitteena oli vaihtaa n. top6 pickiin, välttyäkseen täydelliseltä nöyryytykseltä.
John Wall pointtina oli ihan kelpo kaverijengiin tuomaan pointtiosaston kerralla kuntoon ja extraa Team Adidas jengiin kuulumisesta. Wallin tehot tullee hieman laskemaan Bealin paluusta, mutta en usko, että dramaattisesti. Luultavasti pisteissä tasan, positiot Melolle.

Jabari Chicagosta, tässä hankin itselleni keeperiprospektin, joka on pelannut täysin penkin alle Buxxissa. Kaveri on liian hyvä joka osa-alueella pelaten tällä hetkellä waiver tasolla. Vaihdossa lähti surulline Thad Young joka aloitti väkevästi ja vaikutti stealiltä draftissa, mutta sitten niskavamma Bulls pelissä ja sen jälkeen olikin aikamoista pusiboita. Tuplapositio oli tietenkin kivaa Youngissa ja contract year.

Indianan sleeper Solomon Hill pelannut lupaavasti, joten annetaan mahdollisuus ja vaihdossa menee tiiliskiviä viskova kCP, joka ei vaan saa mistään sisään vaikka peliaikaa lähes 40 min per peli.

Tervetuloa Mr. Wall

adidas%20John%20Wall%20Crazy%202.png
 
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

0-3 startti lienee allekirjoittaneen historian surkein. Joukkueen tasapaino on ollut muutenkin kaikkea muuta kuin balanssissa, joten sanomattakin selvää, että muutoksia oli tehtävä. Tranceyn kanssa reilu viikon työstetty treidi saatiin vihdoin vietyä läpi kun sopivat palaset löydettiin Wallin ja Anthonyn ympärille.

Allekirjoittaneen jo kauden toisessa block busterissa liikkuivat:

Wall, J.Parker, S.Hill - Anthony, Young, KCP

Wallin vahvasti startannut kausi mahdollisti sopivan sauman kolmiopelin kanssa taistelevan Anthonyn hankinnalle. Ennen kauden alkua olin rankannut Melon top 1 varaukseksi 120 fapolla. Kausikeskiarvo Melolla tällä hetkellä 97 fpts, joten varaa parantaa siis riittää. Wallia pidän varmana 110 fpts pelaajana, jonka katto ei kuitenkaan aivan yhtä korkealla ole kuin Melolla. Haikeaa treidistä teki se, että tiet Wallin ja allekirjoittaneen välillä erosivat nyt ensimmäistä kertaa.

Jabari Parker on aloittanut kautensa odotuksiin nähden surkeasti. Kismittävästi menin klassiseen rookie-hypeen ennen draftia ja varasinkin Parkerin heti toisen kierroksen alussa. Ja tämä on nykyiseen tasoon nähden aivan liian korkealla. Trancey ilmoitti kuitenkin kiinnostuksensa buylow-Parkeria kohtaan, joten ajattelin realisoida tappiot ennen kuin on liian myöhäistä. Tilalle Parkerista Thaddeus Young, joka varattiin toisen kierroksen viimeisenä. Myös Young on aloittanut kautensa heikosti, joskaan ei yhtä heikosti kuin Parker. Näinkin Youngin parhaana mahdollisena korvauksena, minkä tällä hetkellä Parkerista pystyin saamaan. Tähän päälle Youngin Äidin odottamaton poismeno, joten toiveissa oli ilmiö ala BigAlinMummo. Pelkona toki se, että Äidin kuolema sekoittaa miehen pelaamisen kokonaan. Jos Parker alkaa lunastamaan potentiaaliaan ja Young vaipuu varjojen tielle, tämä treidi tulee syömään pitkään.

Viimeisiksi palasiksi treidiin Trancey arpoi Salomon Hillin sekä Kentavious Caldwell-Popen. Tähän hierottiin hierottiin ja hierottiin montaa muutakin, mutta sula sopu löytyi lopulta kyseisestä kaksikosta. Hill on muodostumassa kelpo kahdensuunnan pelaajaksi Indianassa Georgen lepuutellessa jalkaansa. Hill säilyttäneekin kauden edetessä vähintään 75 fpts tason, sillä minutteja tuntuu tulevan reippaasti. Myös KCP on saanut minuutteja mukavasti Meeksin ollessa kylmänä, mutta sutinut heittonsa lähinnä seinille. Mikäli heitto alkaa tippumaan, KCP:lle löytyy varmasti käyttöä.

Nyt joukkue alkaa olla sopivassa balanssissa ja ensi viikosta lähdetään jo oikeasti hakemaan voittoa.

Rosteri muuttunut melkoisesti ja nyt näyttää siltä, että Bamba is back in business.

PG: Rondo, Bledsoe, LaVine / Ellis
SG: Ellis, Morrow, KCP / Bledsoe, Batum
SF: Batum, Anthony / Young, Morrow
PF: Young, McBob, Hickson / Anthony
C: Olynyk, Vala, Noel / Hickson
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

PeytonAtPrimeTimella on huomiseen klo 22.00 aikaa tehdä vähintään 3000 merkin team review, muussa tapauksessa managerisopimus liigan kanssa puretaan. Mikäli merkkimäärä ei täyty, niin lopputulos on sama kuin kokonaan-tekemättä-jättämisessä.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Jahans, ei oikein napsunut taaskaan free agent auctionista mitään kotiin. On kyllä hinnat korkealla, ei voi muuta sanoa.

Depth Chart:

PG: Holiday, Rio / Jammu
SG: Harden, Jammu, Turner
SF: Gay, Paskons, MKG, Barnes, Perry* / Turner
PF: Sullinger, Hill / Cousins
C: Cousins, Chandler, Dieng / Sullinger

Voisin olla kiinnostunut SF:n tai C:n vaihtamisesta takakentän combopelaajaan PG/SG, SG/SF. Mitään pakottavaa tarvetta ei kuitenkaan ole. Katsellaan rauhassa.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Helppo voitto Mokeskista ja vielä taistellaan "Wiikon 3 Parhaimmat Pisteet"-palkinnosta. Hyvä viikko kaikin puolin.

Depth chart:

PG: Jennings, Collison, Beverley, Jack
SG: Butler, Smith, Temple / Jack
SF: Thompson / Butler, Harris, Smith
PF: Love, Harris, Plumlee, Humphries / Bosh
C: Bosh, Asik / Love, Plumlee, Humphries

Hyvä tasapaino syvyyskartassa sekä lukumäärällisesti että tasollisesti jokaista pelipaikkaa kohti. Ei suurta tarvetta sekoittaa pakettia treideillä. Tarjouksia otetaan silti edelleen vastaan - trading blockissa olevien pelaajien hinnasto alla:

Butler 100-105
Jennings 95-100
Collison 90-95
Asik 75-80
Thompson 70-75

Ensi viikolla vastassa Kottiin porukka. Pelejä tulossa nopeasti katsottuna 47, joten hyvältä vaikuttaa ja voiton pitäisi olla tulossa, mutta mistäs näistä koskaan tietää. Kottiin joukkue on kuitenkin pelannut King Jamesin tilastoanalyysin mukaan ihan kohtalaisen alkukauden ja tälläkin viikolla piinasi ihan viimeisille päiville saakka sarjan powerhousua, joten...
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Wiikon 3 keskiarvot vielä tämän aamun valmiilla arvoilla:

Sam 80,5
Kik 79,9
Ach 78,9
Poh 77,6
spu 76,4
Mok 74,7
ins 73,8
Pey 73,7
Tra 72,4
bud 72,2
hoe 71,6
Key 69,9
Por 68,2
Kot 66,0

Sampsu is the TOP DOG. Achilles ja Kik seuraavat lähellä perässä. Pohatta ja spud iskuetäisyydellä, Mokeskilla injuritilanteeseen nähtynä erittäin hyvä ka.

Kotti ja Poormans meilmen näyttävät olevan DONE. Söze toivoo Melon operointia jatkossa, jotta nousisi 70 kerhoon. Ottaen loukkaantumistilanteen huomioon, on budhalla hyvä mahdollisuus ensi viikolla operoida La Bambas 0-4 HOLEEN.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Ja saman tien päivitety Tierit:

I Tier:

Kik (1., 2., 2.), 3-0 Onnekas kauden alku
Sam (2., 7., 1.) 2-1 TOP DOG
Ach (13., 3., 3.) 1-2 Trade master
Pey (3., 1., 8.) 2-1 Palkitaanko erinomainen kauden aloitus GET THE fuck OUTILLA?

II Tier:

spu (4., 5., 5.) 1-2 Just outside the TOP DOGS
Poh (6., 9., 4.) 0-3 HUONO TUURI!
Tra (7., 4., 9.) 3-0 Ensi viikko näyttää oswiittaa kannattiko Melo-trade

III Tier:

bud (8., 6., 10.) 2-1 Grinding
hoe (10., 8., 11.) 3-0 HYWÄ TUURI!
Mok (12., 10., 6.) 1-2 Scary good in January?
ins (11., 11., 7.) 2-1 under radar operator

IV Tier:

Kot (5., 12., 14.) 0-3 Operointi Achilleksen kanssa kostautui?
Key (9., 14., 12.) 0-3 Pelastaako Melo trade?
Poo (14., 13., 13.) 1-2 DONE
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös