Koripallo.com

Tapiolan Honka 2014-15

Viestejä
928
Kun Tapiolastakin nyt kuuluu edes jotain, niin aloitetaan nyt kausitopikkikin.

Honka on nyt siis värvännyt viime keväänä Utah Statesta valmistuneen Jennifer Schlottin riveihinsä. Takamiehenä pelaa Schlott oli viime kaudella tosi kovassa iskussa. Pisteitä arizonalainen teki neljänneksi eniten (26,1 per ottelu) koko sarjassa. Syötöissäkin Schlott oli 20. paras koko maassa (6,2 per ottelu). Omassa konferenssissaan (Mountain West) hän oli sekä pisteissä että syötöissä ykkönen ja riistoissa kolmonen. Tämä riitti konferenssin vuoden pelaajan titteliin ja tietenkin myös konferenssin ykkösviisikkoon. Lisäksi Schlott nimettiin ensimmäisenä koulunsa oppilaana AP:n All-America joukkueeseen.

Upean seniorivuotensa jälkeen Schlott kutsuttiin Indiana Feverin treenileirille, mutta WNBA:n ovet eivät neidille avautuneet. Joka tapauksessa paperilla Hongan eka jenkki näyttää kovalta. Toivottavasti sopeutuu hyvin ja on kova luu tulevalla kaudella.

Schlottista kertovan uutisen yhteydessä Honka lupaa tiedottaa myös suomalaisrunogosta lähiaikoina. Runko alkaa kuulemma olla kasassa ja koutsina jatkaa Kimmo Kujansivu.

Linkki Hongan uutiseen: http://www.tapiolanhonka.fi/fi/joukkueet/tapiolan_honka_naiset/uutiset/?a=show&id=3619
 
Viestejä
928
Vs: Tapiolan Honka 2014-15

Kiva nähdä Sara Rokkanen liigassa Hongan paidassa.

Pre-season pelit on julkistettu:

preseason_naiset14-15_web.jpg
 

-Fani

Vs: Tapiolan Honka 2014-15

Tsemppiä joukkueelle ja toivotaan, että jenkkivahvistuksen/-vahvistusten osalta on osuttu toissakauden kaltaiseen napakymppiin!

Kun joukkueen vanhimmat suomalaispelaajat ovat 21-vuotiaita ja hekin muualta Honkaan tulleita, kehitettävää löytyy Hongan juniorimassojen jalostamisessa naiskoriksen kilpapolulle!
 
Viestejä
928
Vs: Tapiolan Honka 2014-15

Hongan Facebookista:

Naisille voitto pre-seasonin avausottelussa. FoA kaatui vieraissa 55-83. Honkalaisista amerikkalaistakuri Jen Schlott (14/2), uusi tulokas Sara Rokkanen (15/9) sekä nuoret Minna Mali (13/2) ja Iina Salmenkivi (4/5) vakuuttivat. Tästä on hyvä jatkaa. Honka voittaa!
 
Viestejä
1 542
Vs: Tapiolan Honka 2014-15

Puuvillatehtaan plikat kaatuivat tänään Tapiolassa 84-44. Hongan puolustus oli kyllä rautaa, mutta hyökkäyksessä nähtiin sellaisia kuvioita, että oksat pois. Koripallosta en mitään ymmärrä, mutta kyllä tuntui siltä että pikkusen oli etukäteen kuvioita harjoiteltu.

Jenkkivahvistus vaikutti myös erittäin lupaavalta, loistava pallonkäsittelijä ja varma viimeistelijä. Katsotaan miten joukkuedynamiikka toimii, kun vastus kovenee, mutta nyt näytti hyvältä.
 
Viestejä
122
Vs: Tapiolan Honka 2014-15

108 katsojaa kauden ensimmäisessä sarjamatsissa. Enimmäkseen pelaajien vanhempia ja muuta lähipiiriä, muutama valmentaja ja muutama tavan vuoksi hallilla roikkuja. Tuntemattomia naamoja noin 20. Ei näytä MM-huuma tarttuneen ainakaan Tapiolan naiskoripalloon.
 
Viestejä
928
Vs: Tapiolan Honka 2014-15

Katsomossa oli joo väljää, mutta peli oli ihan mukavaa katsottavaa. Joukkue on omaksunut hienosti valmentaja ajatukset ja toisaalta monta hienoa yksilösuoritustakin nähtiin. Parhaana pelaajana palkitun Elina Koskimiehen ilme palkinnosta kuullessaan oli aika mieleenpainuva.
 
Viestejä
1 542
Vs: Tapiolan Honka 2014-15

Onko Hongan Krista Gross edelleen loukkaantunut, kun ei ole Vimpelipelissä kokoonpanossa?
 
Viestejä
1 542
Vs: Tapiolan Honka 2014-15

Turnover sanoi:
Onko Hongan Krista Gross edelleen loukkaantunut, kun ei ole Vimpelipelissä kokoonpanossa?
Jaahas, nyt on Hongan sivuilla päivitystä eli Kristan kausi ohi. HyPo pelissä sattunut loukkaantuminen olikin vakavampaa luokkaa: akillesjänteen katkeaminen. Todella valitettavaa, mutta toivotetaan Kristalle mahdollisimman nopeaa toipumista.
http://www.tapiolanhonka.fi/index.php?mid=2262&itemid=16222583&a=viewItem
 
Viestejä
843
Vs: Tapiolan Honka 2014-15

Todella valitettavaa. Olisi ollut mukava nähdä Krista suomalaisissa ympyröissä. Toivotaan, että toipuminen sujuu hyvin. Josko sitten vuoden kuluttua?
 

tietosuoja

Vs: Tapiolan Honka 2014-15

Eyes Wide Shut sanoi:
Jostain syystä basket.fi nimeää loukkaantumisen ympäripyöreästi 'alaraajavammaksi'.

Tämä on nykyään ihan normikamaa urheilutiedottamisessa. Yksilön tietosuoja menee suuren yleisön tiedonjanon edelle.
Yksittäisen henkilön, on sitten ammattiurheilija tai muu julkisuuden henkilö, terveystietoja ei enää saa vapaasti tiedottaa koko maailmalle.
 
Viestejä
122
Vs: Tapiolan Honka 2014-15

Hienoa että saatiin naisten peli oikein telkkariin. Itse paikan päälle en vaivautunut vaan nautin matsista aivan kotisohvalta, Näemmä moni muukin oli tehnyt saman ratkaisun.

Tasaisempi peli kuin osasin odottaa, voiton avaimet kyllä oli Hongalla ja ne avaimet (ainoa) pointti Schlott hukkasi ja jonka reilut 39 peliminuuttia kentällä eivät olleet pelkkää gloriaa. Miksi Schlott pelasi niin paljon ja niin huonosti(itsekkäästi ja epätoivoisesti)? Lopussa oli selvästi väsynyt ja kaksi viimeisen minuutin ratkaisua oli ennemminkin epätoivoisia ja osaltaan suoraan johtivat siihen että Topo pelin vei.

Sara Rokkanen ja Jenni Rantanen onnistuivat erinomaisesti tänään ja toivottavasti onnistuminen tuo lisää itseluottamusta ja vastaavia suorituksia jatkossakin. Hienoja kolkkeja molemmilta ja muutenkin hienoa peliä!

Laitan tappion Kujansivun piikkiin Schlottin silmittömästä peluutuksesta. Hongalla on leveä penkki jota olisi voinut kuvitella käytettävän. Tältä osin pelikirjaa on kyllä muutettava jotta Kujansivustakin joskus voittava valmentaja tulisi.
 
Viestejä
910
Vs: Tapiolan Honka 2014-15

ToPo oli kirjaimellisesti kymmenen vuotta kokeneempi kuin Honka. Koskakohan tapiolalaisjunnut onnistutaan houkuttelemaan peliuran jatkamiseen vielä aikuisiässä? Ainakin Heta olisi pitänyt saada takaisin Honka-paitaan esimerkiksi junnuille!
 
Viestejä
1 607
Vs: Tapiolan Honka 2014-15

Paha pettymys ettei Heta tosiaan Honkaan tullut. Kristan kanssa oli vain huono tuuri.

Kaikki nämä ja muutkin seikat huomioon ottaen hyvin Honka naisten jengi painaa. Valmentajaa en voi mitenkään moittia.

Näillä mennään, ketä on. Tässä hetkessä. 8]
 

Bench

Vs: Tapiolan Honka 2014-15

Olen samaa mieltä Boltin kanssa. Hongan nuoret pelaajat olisivat ansainneet enemmän ratkaisupaikkoja. Hieno peli erityisesti Rokkaselta.
 
Viestejä
203
Vs: Tapiolan Honka 2014-15

Ihan hienoa tosiaan, että naistenkin peli oli viety jäähalliin ja tuli myös tv:stä, tosin ei ihan alusta suorana.

Ihmettelen kyllä tätä naiskoriksen sorsimista, kun tätä naisten peliä ei mitenkään mainostettu osana Super Sunnuntain tapahtumaa?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös