Koripallo.com

Huima 2014-2015

Viestejä
103
Mitään valtavia ennakotietoja ei minulla Huimasta ole, mutta pitäähän joukkueelle sentään oma topic avata.

Huima ja HoNsU löivät hynttyyt yhteen täksi kaudeksi, mikä tarkoittaa lähinnä sitä, että muutama HoNsUun jäänyt pelaaja matkailee Jyväskylä-Äänekoski väliä ahkerasti päästäkseen harjoittelemaan Huiman junnujen ja Kenyan kanssa. Joukkue kaatoi harjoituspelissä Vimpelin, mutta peli itsessään jätti vielä hyvin paljon toivomisen varaa.

Tuoko toivoa sitten takamies vahvistus KK Houser https://www.youtube.com/watch?v=EqlP6dP-m90 Videoiden ja huhujen perusteella energinen puolustaja sekä kohtuu hyvä kaukoheittäjä. Viimeisen kauden tilastot rapakon takana näyttivät seuraavalta: 15.2 pinnaa, 5.0 syöttöä ja 3.6 levypalloa 23 matsissa. Neljän vuoden aikana Houser nakutti yli tuhat pistettä, yli neljäsataa syöttöä ja yli kaksisataa riistoa. Mielenkiintoista nähdä onko kyseessä samantyyppinen vahvistus, mitä Rosetta Adzasu oli Keravalle parin kauden ajan.

Huima taistelee tälläkin kaudella kynsin ja hampain sijoittumisesta 4 parhaan joukkoon. Aika paljon on kuitenkin kiinni vahvistuks(i)en onnistumisesta niin kuin joka vuosi. Toinen ikuisuus kysymys on kuinka monta vuotta Kenya vielä jaksaa. Näitä pähkinöitä keski-Suomessa jauhetaan taas tälläkin kaudella. Toivottavasti vastaus on +-merkkinen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös